james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18.862
- Πόντοι
- 11.645
Θα πάρω καρέκλα να σας φτάνω και π να σας ακολουθώεντάξει...κάτσε 4ος...νομίζω ο @Spiros_73 είναι 1.90
Άντε καλά, ας πούμε το ύψος έχει ο καθένας μας για να γίνει αντιστοιχία στα αδέρφια Ντάλτον. Εγώ είμαι 1,85![]()
αν και πιστευω ότι τ'αδερφια....κάπου γαμάνε.... 1.83!
....ρε μαγκες, εκει πανω στο τερμα της τροποσφαιρας εχει οξυγονο ή κυκλοφορειτε με τις μπουκαλες ανα χειρας?!?!?!
1.96 ή αλλιως δυο μετρα μαλακαςεντάξει...κάτσε 4ος...νομίζω ο @Spiros_73 είναι 1.90
Άρα εσύ θα είσαι ο Άβερελ, εγώ θα είμαι ο Τζάκ, ο @james034 θα είναι ο Γουίλιαμ και ο @Xaramofais θα είναι ο Τζόε. Τα βρήκαμε1.96 ή αλλιως δυο μετρα μαλακας![]()
Μην μιλάς για εκατοστά εσύ συγκεκριμένα!....ρε μαγκες, εκει πανω στο τερμα της τροποσφαιρας εχει οξυγονο ή κυκλοφορειτε με τις μπουκαλες ανα χειρας?!?!?!
(Οdin , 1.60 με τα σταρακια)![]()
...αναφερομαι σε υψος, οχι σε μηκοςΜην μιλάς για εκατοστά εσύ συγκεκριμένα!
Βεβαιως βεβαιως..για κατανοητους λογους εβγαλα τν ηχο.το επομενο ολα θα τα χει μεσα ♡Συγγνώμη για το spam αγαπητή μας @Lady Alexia, είσαι μεγάλη καύλα, αλλά θα θέλαμε το επόμενο βίντεο με ήχο, να ακούμε τα βογγητά σου!![]()
Θα τα εχει ολα μεσαΒεβαιως βεβαιως..για κατανοητους λογους εβγαλα τν ηχο.το επομενο ολα θα τα χει μεσα ♡
Τελικά παίζει το βίντεο ή όχι;Βεβαιως βεβαιως..για κατανοητους λογους εβγαλα τν ηχο.το επομενο ολα θα τα χει μεσα ♡
μελαχρινηΧμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;![]()
Έχει κάτι ωραία κομμωτήρια Θεσσαλονίκη, πάντωςΧμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;![]()
I'll see y soon !♡Έχει κάτι ωραία κομμωτήρια Θεσσαλονίκη, πάντως
Just sayin my Lady![]()
I'll see y soon !♡
Το φυσικό χρώμα ποιο είναι;Χμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;![]()
ΟΧΙ !!! (ΜΕΓΆΛΟ ΣΑΝ ΤΟ '40!!!!)Χμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;![]()
Καλά θυμόμουν...κάτσε 1ος τώρα να μάθεις!1.96 ή αλλιως δυο μετρα μαλακας![]()
Δίκιο εσύ! Ο άλλος με τα πολλά εκατοστά οριζοντίως...να κάτσει στα αυγά του!!Μην μιλάς για εκατοστά εσύ συγκεκριμένα!