Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 2.753
- Πόντοι
- 441
Έχω να μετρηθω από το Δημοτικόαν και πιστευω ότι τ'αδερφια....κάπου γαμάνε.... 1.83!
Έχω να μετρηθω από το Δημοτικόαν και πιστευω ότι τ'αδερφια....κάπου γαμάνε.... 1.83!
εντάξει...κάτσε 4ος ...νομίζω ο @Spiros_73 είναι 1.90Έχω να μετρηθω από το Δημοτικό
Θα πάρω καρέκλα να σας φτάνω και π να σας ακολουθώεντάξει...κάτσε 4ος...νομίζω ο @Spiros_73 είναι 1.90
Άντε καλά, ας πούμε το ύψος έχει ο καθένας μας για να γίνει αντιστοιχία στα αδέρφια Ντάλτον. Εγώ είμαι 1,85
αν και πιστευω ότι τ'αδερφια....κάπου γαμάνε.... 1.83!
....ρε μαγκες, εκει πανω στο τερμα της τροποσφαιρας εχει οξυγονο ή κυκλοφορειτε με τις μπουκαλες ανα χειρας?!?!?!εντάξει...κάτσε 4ος ...νομίζω ο @Spiros_73 είναι 1.90
1.96 ή αλλιως δυο μετρα μαλακαςεντάξει...κάτσε 4ος ...νομίζω ο @Spiros_73 είναι 1.90
Άρα εσύ θα είσαι ο Άβερελ, εγώ θα είμαι ο Τζάκ, ο @james034 θα είναι ο Γουίλιαμ και ο @Xaramofais θα είναι ο Τζόε. Τα βρήκαμε1.96 ή αλλιως δυο μετρα μαλακας
Μην μιλάς για εκατοστά εσύ συγκεκριμένα!....ρε μαγκες, εκει πανω στο τερμα της τροποσφαιρας εχει οξυγονο ή κυκλοφορειτε με τις μπουκαλες ανα χειρας?!?!?!
(Οdin , 1.60 με τα σταρακια)
...αναφερομαι σε υψος, οχι σε μηκοςΜην μιλάς για εκατοστά εσύ συγκεκριμένα!
Βεβαιως βεβαιως..για κατανοητους λογους εβγαλα τν ηχο.το επομενο ολα θα τα χει μεσα ♡Συγγνώμη για το spam αγαπητή μας @Lady Alexia, είσαι μεγάλη καύλα, αλλά θα θέλαμε το επόμενο βίντεο με ήχο, να ακούμε τα βογγητά σου!
Θα τα εχει ολα μεσαΒεβαιως βεβαιως..για κατανοητους λογους εβγαλα τν ηχο.το επομενο ολα θα τα χει μεσα ♡
Τελικά παίζει το βίντεο ή όχι;Βεβαιως βεβαιως..για κατανοητους λογους εβγαλα τν ηχο.το επομενο ολα θα τα χει μεσα ♡
μελαχρινηΧμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;
Έχει κάτι ωραία κομμωτήρια Θεσσαλονίκη, πάντωςΧμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;
I'll see y soon !♡Έχει κάτι ωραία κομμωτήρια Θεσσαλονίκη, πάντως
Just sayin my Lady
I'll see y soon !♡
Το φυσικό χρώμα ποιο είναι;Χμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;
ΟΧΙ !!! (ΜΕΓΆΛΟ ΣΑΝ ΤΟ '40!!!!)Χμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;