Νέα

ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Το μια χαρά το εννοείς όταν τους επέβαλαν τον κομμουνισμό με το ζόρι και τους προσάρτησαν στην ΕΣΣΔ χωρίς να τους ρωτήσουν??
Καλά κάνουν οι άνθρωποι τώρα που μπήκαν στην ΕΕ και ξηλώνουν όλα τα κομμουνιστικά μνημεία από τις χώρες τους- αψευδείς μάρτυρες της ιμπεριαλιστικής-επεκτατικής πολιτικής της ΕΣΣΔ.
Όλη η Ευρώπη τα γνωρίζει αυτά τα γεγονότα, γι'αυτό και οι υπόλοιποι ηγέτες της Ε.Ε. ουσιαστικά πρόσφεραν πολιτική κάλυψη στην Εσθονία, παρά τις διαμαρτυρίες του Πούτιν.
Είναι δηλ. σαν η Ελλάδα, μετά την αποχώρηση των Ναζί, να κρατούσε τα ναζιστικά μνημεία και εμβλήματα ακόμη. Αυτά δεν γίνονται. Κρατάς μόνο τα ξένα νεκροταφεία, έστω και των κατακτητών, από ηθικούς και μόνο λόγους σεβασμού προς τους νεκρούς, και τα υπόλοιπα εμβλήματα των κατακτητών εννοείται πως τα ξηλώνεις.

Αυτό για την υδρογονοβόμβα το αφήνω εντελώς ασχολίαστο, φαίνεται ότι διαπνέεσαι και από δημοκρατικές αλλά και πρωτίστως από ανθρωπιστικές ευαισθησίες.....
Να ηξερες τι τραβαει η ρωσικη μειονοτητα στις δημοκρατιες αυτες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
το εγραψα ηδη:
Αρα τελικα οι εθελοντες απο δυτικη ευρωπη (Γαλλια βελγιο Ολλανδια ισπανια κτλ), απο τις σοβιετικες δημοκρατιες και τα βαλκανια ανερχονται χοντρικα στους 500 000!!!!!!! Αριθμος λοιπον που για μενα ειναι πολυ σημαντικος! και δειχνει πολλα. Σκευτητε πως αυτοι οι ανθρωποι δεν υποχρεωθηκαν να πολεμησουν, το εκαναν ομως. θα μπορουσαν να κατσουν στα αυγα τους οπως οι συμπατριωτες τους. και οχι να τρεχουν στο κρυο της ρωσιας. μετα θα επερναν και συνταξη....
ομως αντι αυτου πολεμησαν στο πλευρο των Γερμανων. Αυτο δειχνει λοιπον οτι ειτε εγινε καλη προπαγανδα ειτε οτι πολεμησαν για καποιο οραμα. ΚΑι ειναι γεγονος αυτο γιατι το οραμα που εδειχνε ο χιτλερ ηταν αυτο της ενωμενης?>????!!!!! ελευθερης απο το σιωνιστικο και μπολσεβικικο ζυγο ευρωπης. και εν μερει ισως να ειχε δικιο γιατι αν μη τη αλλο οι σοβιετικοι μετα "απελευθερωσαν" (χωρις εθελοντες με εξαιρεση τον δημοκρατικο στρατο) την ουγγαρια τη ΠΡαγα κτλ με τις γνωστες επεμβασεις τους και τελος μην ξεχνατε οτι ευρωπη και αμερικη συρονται απο το Ισραηλ σε πολεμους που τελικα μονο εκεινο εξυπηρετουν καθως και τα συμφεροντα των πολυεθνικων τραστ.

Φίλε μάλλον έχεις διαβάσει πολύ αλλά μονομερώς. Είμαι φιλογερμανός σαν κουλτούρα, αλλά όχι φιλοναζιστής.
Ο Hitler βγήκε το 1933 με το 33% των ψήφων. Το όραμα που έδειχνε, είναι αυτό που στήριξαν οι Γερμανοί Βιομήχανοι και Στρατιωτικοί για τον φέρουν στη εξουσία, της Γερμανικής Υπερδύναμης. Ένας πόλεμος όπως όλοι οι άλλοι χωρίς Ιδεολογία.
Αντί να σκέφτεσαι τουσ κακόμοιρους ναζί :cheesy: που έπρεπε να καταλάβουν την Ελλάδα πριν προχωρήσουν για Ρωσσία σκέψου ποσοι πέθαναν( Ο Hitler, στα απομνημονεύματα της σκηνοθέτιδάς του εκφράζει θαυμασμό για τους Έλληνες, η καθυστέρηση έκρινε το ΒΠΠ ).
Και. Παρεμβάσεις/εκβιασμοί του ΛΑΟΣ όσον αφορά τα Εθνικά μας δίκαια σε αντίθεση με τη yes men τουρκόφιλη πολιτική και τη ξέφραγκη μεταναστευτική θα ήταν ευπρόσδεκτες, όπως και παρεμβάσεις/εκβιασμοί του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ για δικαιότερη κοινωνική ζωή.

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παρεμβάσεις/εκβιασμοί του ΛΑΟΣ όσον αφορά τα Εθνικά μας δίκαια σε αντίθεση με τη yes men τουρκόφιλη πολιτική και τη ξέφραγκη μεταναστευτική θα ήταν ευπρόσδεκτες, όπως και παρεμβάσεις/εκβιασμοί του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ για δικαιότερη κοινωνική ζωή.

Και παλι λεω οτι - κατα την δικη μου ταπεινη γνωμη - τα μονα δικαια που ενδιαφερουν τον Καρατζαφερη ειναι τα προσωπικα του δικαια και συμφεροντα, και οτι ολα τα αλλα που κατα καιρους λεει (περι των εθνικων δικαιων κτλ.) ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ! Απλα, επειδη ειναι πονηρος, εχει βρει ενα πολιτικο στιγμα που μπορει να το εκμεταλλευτει και κανει ακριβως αυτο...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο Καρατζαφέρης είναι πολιτικος-media, αν και πάντα (ΤΗΛΕΦΩΣ) προς τα εκεί έρεπε. Τα, έστω εθνικιστικά, στοιχεία που υπάρχουν θα επιδιώξουν μια εξισσορόπιση κάποιων αθλίων πολιτικών πρακτικών, που μπορεί να αποβεί θετική

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Να σου πω φιλε μου εγω απλα δεν ειμαι βεβαιος οτι ο Καρατζαφερης ειδικα (και αυτοι που δεχτηκαν να ειναι στο ψηφοδελτιο) δεν ειναι οι ιδιοι εκφραστες του παλαιοκομματισμου που απλα δεν καταφεραν να μπουν στα μεγαλα κομματα...
Να το δεχτώ κι αυτό. Αλλά ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, που ποτέ δε ξαναβγήκαν έτσι?

Να εβλεπα πραγματικα νεες ΙΔΕΕΣ, εκφρασμενες απο νεους ανθρωπους, να ελεγα ΟΚ - αλλα ο Καρατζαφερης ειναι, οπως τον χαρακτηρισα και απο την αρχη, το αποβλητο της ΝΔ.
Ρε γαμώτο, κοίτα που με έχεις φτάσει, να προσπαθώ να υπερασπιστώ τον Καρατζαφέρη!
Πες μας λοιπόν ποιές είναι οι ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ που βλέπεις ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!
Πες έστω μία!

Εχει ολα τα κακα της μεγαλοπαραταξης
Εδώ θα διαφωνήσω. ΔΕΝ τα έχει. Γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μεγάλη παράταξη. Και αν πάει να γίνει, δε θα τον αφήσουμε.

συν μια κουτοπονηρια που εμενα προσωπικα με ενοχλει.
Άσε τα προσωπικά σου γούστα ΕΞΩ από την πολιτική αντιπαράθεση. Και μένα μπορεί να μη μου αρέσουν τα τραβέλια. Αυτό σημαίνει ότι άν βρεθεί τράβελος με τα πολιτικά προσόντα του Ελ. Βενιζέλου, του Κ. Καραμανλή (θείος), και του Α.Παπ, δε θα τον ψηφίσω επειδή είναι τράβελος?

Επισης βεβαια νομιζω οτι το να παιρνεις δεσμευσεις απεναντι στον Καρατζαφερη ειναι ακομα χειροτερο απο το να παιρνεις δεσμευσεις απεναντι στον παραδοσιακο Δικομματισμο
Ποιές δεσμεύσεις? Ένα κουκί σου λέμε να του ρίξεις, και αυτό ΜΟΝΟ ΑΝ επρόκειτο να το ρίξεις στη ΝΔ. Πού είναι η δέσμευση? Τον παντρεύεσαι?

και αρα δεν ειμαι ετοιμος να δεχτω τα στελεχη του ψηφοδελτιου του σαν βελτιωση απεναντι στα γουρουνια της σημερινης μας βουλης...
Δέξου τους όμως σα γουρούνια από μιά άλλη ράτσα... Μπορεί να βγάζουν καλύτερο μπέϊκον.

Οσο για την αποψη να τον δουμε σαν Τσιτσολινα (η εστω σαν την Αννιτα Πανια της πολιτικης) δεν αντιλεγω - αλλα στην Ιταλια ποτε δεν αφησαν την Τσιτσολινα να εκβιασει την κυβερνηση της χωρας, ενω φοβαμαι οτι εδω αν βγει ο συγκεκριμενος θα κανει ουκ ολιγους εκβιασμους...
Ορθώς το φοβάσαι, έτσι είναι. Θα κάνει εκβιασμούς, και θα πάρει τ' αρχίδια μας. Ο ΚΚ το είπε καθαρά, "θα ξανακάνω εκλογές". Αλλά θα έχει πάρει (ο ΚΚ) το μήνυμα ότι πρέπει να προσέχει, γιατί τα πρόβατα (εμείς) έχουμε ΔΕΙ (τουλάχιστον) ότι το μαντρί έχει και πόρτα εξόδου...

Για τα αλλα 2 κομματα (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ) δεν εχω αντιρρηση, οπως και δεν ειχα αντιρρηση και στο παρελθον για το ΔΗΚΚΙ, την ΔΗΑΝΑ κτλ.
Εδώ είμαι εντελώς μαζί σου.

Αλλα τον Καρατζαφερη τον θεωρω προσωπικα ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ
Να το ξαναπώ, ΜΗΝ εμπλέκεις τα προσωπικά σου με τα πολιτικά. Δε ξέρω τι έχεις να μοιράσεις μαζί του και τι σου έχει κάνει, αλλά ασ' το απ έξω αυτό.

σαν να βαζουμε εναν νταβατζη να προσεχει τους αλλους τους κλεφτες...
Καμιά φορά, ξέρεις, ο πρώην κλέφτης γίνεται Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ αστυνομικός. Γιατί ξέρει να σκέφτεται σαν κλέφτης. Ξέρω (απο τη δουλειά μου) ότι οι καλύτερες υπηρεσίες σεκιούριτι είναι κάτι μικρές, που τις έχουν Αλβανοί (Και όχι οι μεγάλες γνωστές Group4, Kατράτζος, Ερμής, κλπ). Ξέρεις γιατί? Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ Αλβανός δεν τολμάει να πειράξει αποθήκη που έχει αναλάβει πατριώτης του. Γιατί ξέρει τι θα τον περιμένει.

Και τοτε μου προκαλουσε τεραστια αναγουλα,
Κοίτα, και το σιρόπι για το βήχα που μας έδινε η μαμά μας όταν είμαστε μικροί μας προκαλούσε αναγούλα, αλλά μας έκανε καλό και έπρεπε να το πίνουμε. Δες το έτσι.

Οσο για το πως βλαπτεις την χωρα, πες μου εσυ αν βγει η ΝΔ με 149 βουλευτες και αναγκαστει να κανει τους οποιους συμβιβασμους με το ΛΑΟΣ και να υποκυψει στους εκβιασμους του για να περασει εστω και την παραμικρη μεταρρυθμιση, ποσο καλο για την χωρα θα ειναι αυτο το σεναριο...
Να κάνει. Αν δε χρειαστεί να γίνει αυτό, τότε τα πράματα θα είναι όπως ήταν τα τελευταία 33 χρόνια - μην τα ξαναγράφω.
Άσε που αν φτάσουμε σε αυτό το σενάριο, κάτι θα μαγειρευτεί που δε το περιμένουμε. Θυμήσου τον Κατσίκη. Μόνος σου τα λες, είναι χειρότερα γουρούνια από τους κλασσικούς. Τον "αρχηγό Καρατζαφέρη" θα λάβουν υπ όψη τους?

Αν θελεις και το τελευταιο μου σχολιο, θεωρω τον Καρατζαφερη χειροτερο και πιο επικινδυνο εκφραστη του παλαιοκομματισμου και του αναλγητου κρατους (ρουσφετια, υμετεροι, εκβιασμοι, καλλιεργεια μισους, αγορασμενοι ψηφοι) απο πολλους βουλευτες και υπουργους των 2 μεγαλων κομματων - και προτιμω να μην υπαρχει στην πολιτικη μου ζωη, εστω και εις βαρος του πεντακομματισμου. Προτιμω χιλιες φορες τον Κυριακο Μητσοτακη (για να αναφερω ενα ονομα που και εσυ ανεφερες) εστω και αν εκφραζει την παλια πολιτικη οικογενεια, παρα τον Καρατζαφερη και τους γυρω του.
Εδώ θα διαφωνήσω φίλε. Π Α Λ Ι  Μητσοτάκης? Π Α Λ Ι  Παπανδρέου?  Π Α Λ Ι Καραμαλής? Νισάφι!

ΥΓ - Ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω: αν υπηρχαν αλλες εναλλακτικες μικρων κομματων, με νεες, πρωτοπορες Ιδεες και προσωπα, τοτε θα τα ψηφιζα με χιλια. Ενα σοβαρο κομμα "πρασινων", ενα κομμα ανεξαρτητων νεων ανθρωπων, ακομα και το παλιο ΔΗΚΚΙ θα το εβλεπα σαν θετικη προσθηκη στο κοινοβουλιο. Αλλα προς θεου ΟΧΙ τον Καρατζαφερη!
Άσε το θεό απ έξω. Υπάρχει άλλο thread γι' αυτόν (και τον εκπρόσωπό του στη Florida). Και με αυτόν, καλά τα πάει ο Καρατζαφέρης, απ ότι γνωρίζω.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt]αναριθμητισμος λεγεται σταυρο.... τελικα μαλλον 15 εισαι..[/size]

Προσθέτω και 2, για να με δέχεστε στο site. 13 ετων δε μ' έπαιρνε ο Alexxx υπάλληλο.

Είναι αναριθμητισμός αν δεχτείς το "1" και το "5" σαν "number". Εγώ τά έβαλα σαν "text". Πάρε properties και θα το διαπιστώσεις.

Έχω δει (και καταχωρήσει) ΠΟΛΛΑ νούμερα τελευταία, δέσποτα, και μπερδεύομαι...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Και παλι λεω οτι - κατα την δικη μου ταπεινη γνωμη - τα μονα δικαια που ενδιαφερουν τον Καρατζαφερη ειναι τα προσωπικα του δικαια και συμφεροντα, και οτι ολα τα αλλα που κατα καιρους λεει (περι των εθνικων δικαιων κτλ.) ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ! Απλα, επειδη ειναι πονηρος, εχει βρει ενα πολιτικο στιγμα που μπορει να το εκμεταλλευτει και κανει ακριβως αυτο...

Έλεος ρε silencer!

Οι άλλοι δηλαδή δε κοιτάνε τα προσωπικά τους συμφέροντα? Που ζείς?

Οι άλλοι ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ αυτά που λένε?

Και να το πάμε και λίγο παραπέρα:  [size=12pt]ΤΙ ΛΕΝΕ?[/size]

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0

Επειδη βλεπω οτι δε θα συμφωνησουμε, κανω τα τελευταια μου σχολια και αποχωρω:

Τις επιλογες στην πολιτικη φυσικα τις κανεις και βαση προσωπων και προσωπικων προτιμησεων - αν καποιον τον θεωρεις ανεντιμο η φαιδρο, φυσικα και σε επηρρεαζει.

Με τον Καρατζαφερη δεν εχω ποτε συναναστραφει, ουτε και υπαρχει καποια προϊστορια.

Απλα τον συγκεκριμενο ανθρωπο τον θεωρω - προσωπικα παντοτε - πολυ πολυ χειροτερο απο τους υπολοιπους (συγκεκριμενα, τον θεωρω το πολιτικο αντιστοιχο του Τριανταφυλλοπουλου, της Αννιτας Πανια και του Τσουκαλα...)

Αρα πιστευω - και υποστηριζω - οτι η ενισχυση του και η παρουσια του στην βουλη θα κανει κακο.

Αυτα τα ολιγα, silencer

kavlasyros

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ mc90606, διαβάζω διάφορα που γράφεις και ανατριχιάζω!!!!!! Ένα όμως μου έκανε μεγάλη εντύπωση.... Αποκαλείς τον εμφύλιο "συμμοριτοπόλεμο των κομμουνιστών" και στο καπάκι λες ότι ψήφισες και ΚΚΕ? Τρικυμία εν κρανίω.......

kavlasyros

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Όσο για το θέμα ΛΑ.Ο.Σ., παραθέτω αυτούσιο απόσπασμα από το επίσημο πρόγραμμα του κόμματος....

"10.2. Για τα Δάση
      Πιστεύουμε ότι τα λίγα εναπομείναντα δάση μας αποτελούν έναν εθνικό θησαυρό
που θα πρέπει να καταρχήν να οριοθετηθεί με βάση τα πραγματικά σημερινά δεδομένα και
στη συνέχεια να προστατευτεί με αυστηρά μέτρα. Για το λόγο αυτό θεωρούμε ότι η Γενική
Διεύθυνση Δασών θα πρέπει να μεταφερθεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και να
ενισχυθεί ο τεχνοκρατικός ρόλος της με στόχο τη γενικότερη περιβαλλοντική αναβάθμιση
της χώρας μας.
      Θεωρούμε ότι ως δασικές περιοχές πρέπει να χαρακτηρίζονται μόνον οι εκτάσεις
των δρυμών, στις οποίες η όποια ανθρώπινη επέμβαση να περιορίζεται μόνον σε έργα
συντήρησης, προστασίας ή αποκατάστασης του δρυμού και να επιτρέπεται μόνο κατόπιν
συγκεκριμένης αδείας της αρμόδιας Δασικής Υπηρεσίας.

Θεωρούμε, ακόμα, ότι οι εκτάσεις που χαρακτηρίζονται σήμερα ως δασικές χωρίς να
είναι δρυμοί θα πρέπει να αποχαρακτηρισθούν και να παραδοθούν για συγκεκριμένη
γεωργική, αστική ή περιαστική χρήση, σε συνδυασμό με την υποχρεωτική ανάπλαση και
δενδροφύτευση της γύρω περιοχής με τρόπο που να την προστατεύει από τη διάβρωση του
εδάφους και την ερημοποίηση."

Και για όσους δεν το ξέρουν, ως δρυμός έχει χαρακτηριστεί μόνο το 2% των Ελληνικών δασών, οπότε το 98% (βάσει των γραφόμενων στο πρόγραμμα), πρέπει να αποχαρακτηρισθούν........ Χέρι-χέρι..... :(

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αληθευει κατι που πηρε το αυτι μου αλλα δεν προλαβα να ακουσω ενδελεχως και αφορα τους ιδιοκτητες ακινητων? οτι θα βαλει ο κωστακης αν βγει καποια φορολογια για κατοχη ακινητου μεσω των λογαριασμων της ΔΕΗ>? κατι τετοιο ελεγε ο Καμμενος πρωι πρωι αλλα δε το προλαβα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Και για όσους δεν το ξέρουν, ως δρυμός έχει χαρακτηριστεί μόνο το 2% των Ελληνικών δασών, οπότε το 98% (βάσει των γραφόμενων στο πρόγραμμα), πρέπει να αποχαρακτηρισθούν........ Χέρι-χέρι.....[/size]

Κοίτα, υπάρχουν δυό θέματα (τα οποία είναι "πιασιάρικα" για πολύ κόσμο, οπότε προσφέρονται για ...εκμετάλευση).

Το πρώτο είναι το θέμα των ιδιωτικών δασών. Υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ εκτάσεις, που είναι ιδιωτικές (παλιά βοσκοτόπια, εγκαταλελειμμένες καλλιέργειες κλπ) πέρα απο κάθε αμφισβήτηση τίτλου (δε μιλάω για ύποπτα καταπατημένα) που όμως ο δασάρχης της περιοχής έχει χαρακτηρίσει "δασικό". Αυτό, δε το αγγίζει (σήμερα) ο ιδιοκτήτης του ούτε με σκαλιστήρι. Ο χαρακτηρισμός "δασικό" μπορεί να είναι δίκαιος, μπορεί και άδικος όμως.

Το δεύτερο είναι ότι παίζεται παιχνίδι με τους χαρακτηρισμούς που κάνουν τα δασαρχεία, γιατί καταλαβαίνεις ότι αν απο μια υπογραφή του δασάρχη εξαρτάται η εκμετάλλευση του χωραφιού, η υπογραφή του έχει αξία...

Αν είναι ιδιωτικό ρε κράτος (λέω εγώ), και θέλεις (σωστά) να το προφυλάξεις για να το χαίρεται ο κόσμος όλος, οπότε δεν αφήνεις τον ιδιοκτήτη του να κάνει ΤΙΠΟΤΑ πάνω του, απαλλοτρίωσέ το. Και κάν' το δρυμό.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
αληθευει κατι που πηρε το αυτι μου αλλα δεν προλαβα να ακουσω ενδελεχως και αφορα τους ιδιοκτητες ακινητων? οτι θα βαλει ο κωστακης αν βγει καποια φορολογια για κατοχη ακινητου μεσω των λογαριασμων της ΔΕΗ>? κατι τετοιο ελεγε ο Καμμενος πρωι πρωι αλλα δε το προλαβα.

Το αν θα τη βάλει μέσω λογαριασμών ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ή θα σου στέλνει το μπάτσο στο σπίτι για να τα εισπράξει, είναι τεχνική λεπτομέρεια, φίλε.

Το ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ  ότι μετά τις εκλογές, ΘΑ ΜΑΣ  :knockinb: ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ!

Κρατείστε αυτό εδώ το post στην άκρη, και θα με θυμηθείτε!

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μην ξεχνάμε ότι ο χαρακτηρισμός γίνεται από αεροφωτογραφίες του 1945 όπως ο νόμος ορίζει και ούτε καν από ορθοφωτοχάρτες.
Ο εντοπισμός της ιδιοκτησίας γίνεται από τον εκάστοτε ιδιώτη μηχανικό και μετά από αυτοψία του δασάρχη (δικτάτορα) που μπορεί να πάρει και ένα χρόνο. Οτι πεί ο δασάρχης αφού όλοι κρέμονται από τα αρχίδια του εκάστοτε καρεκλοκένταυρου δασάρχη.

Επίσης λείπει το βασικό εργαλείο όλων που είναι το Κτηματολόγιο και τα G.I.S. αφού το ΠΑΣΟΚ έφαγε όλα τα λεφτά και τώρα με την εισαγωγή του κτηματόσημου πάνε να φτιάξουνε Κτηματολόγιο και G.I.S. τα όρνια.

Το πρόγραμμα θέλει πολλά λεφτά (όπως έλεγε ο Καλογήρου - "Αρη είναι πολλά τα λεφτά") και είναι και εντελώς άσχετοι με το αντικείμενο αφού θέλει εξιδεικευμένες γνώσεις. Βέβαια και εδώ η χώρα κρατά τα πρωτεία μαζί με την Αλβανία ως οι δύο χώρες της Ευρώπης χωρίς Κτηματολόγιο.

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
2)Το αφηνεις ασχολιαστο γιατι δεν εχεις τι να πεις σε παραπεμπω ομως στο βιβλιο (ω ναι ειναι αναθεωρητης) του βρετανου ιστορικου David Irving Apocalypse 1945:The Destruction of Dresden. Εκει λοιπον θα βρεις τις ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ που αναγραφουν το γεγονος. θα στα ελεγα και εγω αλλα ειρωνευεσαι τουλαχιστον ετσι θα εχεις την ευκαιρια να διαβασεις ενα καλο βιβλιο.
Ετεροχρονισμένα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ο David Irving έχει αποβληθεί από τους κόλπους της ιστορικής κοινότητας εδώ και χρόνια. Μόνος του προκάλεσε την πτώση του μετά την αγωγή ενάντια στην Deborah Lipstadt για συκοφαντική δυσφήμηση κατά τη διάρκεια της οποίας εκφράστηκαν επιτέλους πολλές από τις απόψεις του. Η παλινδρόμηση μεταξύ παραδοχής και μη παραδοχής σε θέματα όπως αν πράγματι υπήρξαν θάλαμοι αερίων στο Άουσβιτς, αν έγινε το Ολοκαύτωμα, η αυθεντικότητα των ημερολογίων του Χίτλερ κ.α. αναλόγως την οικονομική του κατάσταση, τις δικαστικές του υποθέσεις  και το πως θα εξυπηρετηθεί καλύτερα η τεκμηρίωση των επιχειρημάτων του, δεν βοήθησαν καθόλου την αξιοπιστία του. Τώρα πια βγάζει τα προς το ζην με ομιλίες οργανωμένες από ακροδεξιές παρατάξεις, ενώ του έχει απαγορευθεί η είσοδος σε αρκετές χώρες. Πρέπει να επικαλεστείς στοιχεία από άλλες πηγές, γιατί η ιστορική εγκυρότητα του David Irving στέκει πια μόνο ως ανέκδοτο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μην ξεχνάμε ότι ο χαρακτηρισμός γίνεται από αεροφωτογραφίες του 1945 όπως ο νόμος ορίζει και ούτε καν από ορθοφωτοχάρτες.
Ο εντοπισμός της ιδιοκτησίας γίνεται από τον εκάστοτε ιδιώτη μηχανικό και μετά από αυτοψία του δασάρχη (δικτάτορα) που μπορεί να πάρει και ένα χρόνο. Οτι πεί ο δασάρχης αφού όλοι κρέμονται από τα αρχίδια του εκάστοτε καρεκλοκένταυρου δασάρχη.

Επίσης λείπει το βασικό εργαλείο όλων που είναι το Κτηματολόγιο και τα G.I.S. αφού το ΠΑΣΟΚ έφαγε όλα τα λεφτά και τώρα με την εισαγωγή του κτηματόσημου πάνε να φτιάξουνε Κτηματολόγιο και G.I.S. τα όρνια.

Το πρόγραμμα θέλει πολλά λεφτά (όπως έλεγε ο Καλογήρου - "Αρη είναι πολλά τα λεφτά") και είναι και εντελώς άσχετοι με το αντικείμενο αφού θέλει εξιδεικευμένες γνώσεις. Βέβαια και εδώ η χώρα κρατά τα πρωτεία μαζί με την Αλβανία ως οι δύο χώρες της Ευρώπης χωρίς Κτηματολόγιο.

Κτηματολόγιο σαφώς κακώς δεν έχουμε (GIS έχουμε).

Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως θα βοηθούσε στο θέμα των αμφισβητούμενων δασικών εκτάσεων. Κάποιος πρέπει τελικά να κάνει τον χαρακτηρισμό με το σημερινό σύστημα, αν δεν είναι ο δασάρχης ποιός θα είναι;
Και φυσικά χρειάζεται κάποια βάση (αν δεν είναι οι φωτογραφίες της ΓΥΣ του 45 ας είναι του 66 ή του 70).

Άρα λοιπόν μήπως η μόνη σωστή και ρεαλιστική πρόταση είναι του Μάνου;

Που λέει συνοπτικά ότι:
1) Αποφασίζουμε ως κοινωνία τι θέλουμε να ΕΙΝΑΙ δάσος
2) Αυτά που θέλουμε να είναι δάση και ανήκουν σε ιδιώτες τους αποζημιώνουμε όπως λέει ο Stavros.
3) Ότι καθορίστηκε ως δάσος με αυτή την διαδικασία παραμένει δάσος εσαεί.

Το κτηματολόγιο για να είμαστε δίκαιοι έχει και εγγενείς δυσκολίες. Μην ξεχνάμε πόσες αναρτήσεις και πόσα δικαστήρια πρέπει να γίνουν για τις αμφισβητήσεις. Προβλήματα όπως αυτά που παρουσιάστηκαν με το ελαιουργικό μητρώο όπου ο κάθε ένας ότι ήθελε δήλωνε για να αυγατίσει τα λιόδεντρα του.

Επισκέπτης
Ετεροχρονισμένα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ο David Irving έχει αποβληθεί από τους κόλπους της ιστορικής κοινότητας εδώ και χρόνια. Μόνος του προκάλεσε την πτώση του μετά την αγωγή ενάντια στην Deborah Lipstadt για συκοφαντική δυσφήμηση κατά τη διάρκεια της οποίας εκφράστηκαν επιτέλους πολλές από τις απόψεις του. Η παλινδρόμηση μεταξύ παραδοχής και μη παραδοχής σε θέματα όπως αν πράγματι υπήρξαν θάλαμοι αερίων στο Άουσβιτς, αν έγινε το Ολοκαύτωμα, η αυθεντικότητα των ημερολογίων του Χίτλερ κ.α. αναλόγως την οικονομική του κατάσταση, τις δικαστικές του υποθέσεις  και το πως θα εξυπηρετηθεί καλύτερα η τεκμηρίωση των επιχειρημάτων του, δεν βοήθησαν καθόλου την αξιοπιστία του. Τώρα πια βγάζει τα προς το ζην με ομιλίες οργανωμένες από ακροδεξιές παρατάξεις, ενώ του έχει απαγορευθεί η είσοδος σε αρκετές χώρες. Πρέπει να επικαλεστείς στοιχεία από άλλες πηγές, γιατί η ιστορική εγκυρότητα του David Irving στέκει πια μόνο ως ανέκδοτο.

Όσο ανέκδοτο κι αν είναι η ιστορική εγκυρότητα οποιουδήποτε ξένου είναι σίγουρο ότι αποκλείεται να πλησιάζει τη φαιδρότητα που χαρακτηρίζει διάφορα υποκείμενα σαν αυτά που γράφουν στην Ελευθεροτυπία και ειδικά τα άκρως φανατισμένα ανθελληνικά υποκείμενα του "Ιού".

Σχετικά με τους θαλάμους αερίων, άσχετα με το τι γράφει ο Irving , οι εκθέσεις από καθηγητές Ιατρικής του Harvard που έκαναν νεκροψίες στα πτώματα που βρέθηκαν στα στρατόπεδα και αναφέρουν ρητά ότι κανένα δεν είχε πεθάνει από δηλητηριώδη αέρια, όπως και να το κάνουμε έχουν μεγάλη αξία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom