Να σου πω φιλε μου εγω απλα δεν ειμαι βεβαιος οτι ο Καρατζαφερης ειδικα (και αυτοι που δεχτηκαν να ειναι στο ψηφοδελτιο) δεν ειναι οι ιδιοι εκφραστες του παλαιοκομματισμου που απλα δεν καταφεραν να μπουν στα μεγαλα κομματα...
Να το δεχτώ κι αυτό. Αλλά ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, που ποτέ δε ξαναβγήκαν έτσι?
Να εβλεπα πραγματικα νεες ΙΔΕΕΣ, εκφρασμενες απο νεους ανθρωπους, να ελεγα ΟΚ - αλλα ο Καρατζαφερης ειναι, οπως τον χαρακτηρισα και απο την αρχη, το αποβλητο της ΝΔ.
Ρε γαμώτο, κοίτα που με έχεις φτάσει, να προσπαθώ να υπερασπιστώ τον Καρατζαφέρη!
Πες μας λοιπόν ποιές είναι οι ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ που βλέπεις ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!
Πες έστω μία!
Εχει ολα τα κακα της μεγαλοπαραταξης
Εδώ θα διαφωνήσω. ΔΕΝ τα έχει. Γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μεγάλη παράταξη. Και αν πάει να γίνει, δε θα τον αφήσουμε.
συν μια κουτοπονηρια που εμενα προσωπικα με ενοχλει.
Άσε τα προσωπικά σου γούστα ΕΞΩ από την πολιτική αντιπαράθεση. Και μένα μπορεί να μη μου αρέσουν τα τραβέλια. Αυτό σημαίνει ότι άν βρεθεί τράβελος με τα πολιτικά προσόντα του Ελ. Βενιζέλου, του Κ. Καραμανλή (θείος), και του Α.Παπ, δε θα τον ψηφίσω επειδή είναι τράβελος?
Επισης βεβαια νομιζω οτι το να παιρνεις δεσμευσεις απεναντι στον Καρατζαφερη ειναι ακομα χειροτερο απο το να παιρνεις δεσμευσεις απεναντι στον παραδοσιακο Δικομματισμο
Ποιές δεσμεύσεις? Ένα κουκί σου λέμε να του ρίξεις, και αυτό ΜΟΝΟ ΑΝ επρόκειτο να το ρίξεις στη ΝΔ. Πού είναι η δέσμευση? Τον παντρεύεσαι?
και αρα δεν ειμαι ετοιμος να δεχτω τα στελεχη του ψηφοδελτιου του σαν βελτιωση απεναντι στα γουρουνια της σημερινης μας βουλης...
Δέξου τους όμως σα γουρούνια από μιά άλλη ράτσα... Μπορεί να βγάζουν καλύτερο μπέϊκον.
Οσο για την αποψη να τον δουμε σαν Τσιτσολινα (η εστω σαν την Αννιτα Πανια της πολιτικης) δεν αντιλεγω - αλλα στην Ιταλια ποτε δεν αφησαν την Τσιτσολινα να εκβιασει την κυβερνηση της χωρας, ενω φοβαμαι οτι εδω αν βγει ο συγκεκριμενος θα κανει ουκ ολιγους εκβιασμους...
Ορθώς το φοβάσαι, έτσι είναι. Θα κάνει εκβιασμούς, και θα πάρει τ' αρχίδια μας. Ο ΚΚ το είπε καθαρά, "θα ξανακάνω εκλογές". Αλλά θα έχει πάρει (ο ΚΚ) το μήνυμα ότι πρέπει να προσέχει, γιατί τα πρόβατα (εμείς) έχουμε ΔΕΙ (τουλάχιστον) ότι το μαντρί έχει και πόρτα εξόδου...
Για τα αλλα 2 κομματα (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ) δεν εχω αντιρρηση, οπως και δεν ειχα αντιρρηση και στο παρελθον για το ΔΗΚΚΙ, την ΔΗΑΝΑ κτλ.
Εδώ είμαι εντελώς μαζί σου.
Αλλα τον Καρατζαφερη τον θεωρω προσωπικα ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ
Να το ξαναπώ, ΜΗΝ εμπλέκεις τα προσωπικά σου με τα πολιτικά. Δε ξέρω τι έχεις να μοιράσεις μαζί του και τι σου έχει κάνει, αλλά ασ' το απ έξω αυτό.
σαν να βαζουμε εναν νταβατζη να προσεχει τους αλλους τους κλεφτες...
Καμιά φορά, ξέρεις, ο πρώην κλέφτης γίνεται Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ αστυνομικός. Γιατί ξέρει να σκέφτεται σαν κλέφτης. Ξέρω (απο τη δουλειά μου) ότι οι καλύτερες υπηρεσίες σεκιούριτι είναι κάτι μικρές, που τις έχουν Αλβανοί (Και όχι οι μεγάλες γνωστές Group4, Kατράτζος, Ερμής, κλπ). Ξέρεις γιατί? Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ Αλβανός δεν τολμάει να πειράξει αποθήκη που έχει αναλάβει πατριώτης του. Γιατί
ξέρει τι θα τον περιμένει.
Και τοτε μου προκαλουσε τεραστια αναγουλα,
Κοίτα, και το σιρόπι για το βήχα που μας έδινε η μαμά μας όταν είμαστε μικροί μας προκαλούσε αναγούλα, αλλά μας έκανε καλό και έπρεπε να το πίνουμε. Δες το έτσι.
Οσο για το πως βλαπτεις την χωρα, πες μου εσυ αν βγει η ΝΔ με 149 βουλευτες και αναγκαστει να κανει τους οποιους συμβιβασμους με το ΛΑΟΣ και να υποκυψει στους εκβιασμους του για να περασει εστω και την παραμικρη μεταρρυθμιση, ποσο καλο για την χωρα θα ειναι αυτο το σεναριο...
Να κάνει. Αν δε χρειαστεί να γίνει αυτό, τότε τα πράματα θα είναι όπως ήταν τα τελευταία 33 χρόνια - μην τα ξαναγράφω.
Άσε που αν φτάσουμε σε αυτό το σενάριο, κάτι θα μαγειρευτεί που δε το περιμένουμε. Θυμήσου τον Κατσίκη. Μόνος σου τα λες, είναι χειρότερα γουρούνια από τους κλασσικούς. Τον "αρχηγό Καρατζαφέρη" θα λάβουν υπ όψη τους?
Αν θελεις και το τελευταιο μου σχολιο, θεωρω τον Καρατζαφερη χειροτερο και πιο επικινδυνο εκφραστη του παλαιοκομματισμου και του αναλγητου κρατους (ρουσφετια, υμετεροι, εκβιασμοι, καλλιεργεια μισους, αγορασμενοι ψηφοι) απο πολλους βουλευτες και υπουργους των 2 μεγαλων κομματων - και προτιμω να μην υπαρχει στην πολιτικη μου ζωη, εστω και εις βαρος του πεντακομματισμου. Προτιμω χιλιες φορες τον Κυριακο Μητσοτακη (για να αναφερω ενα ονομα που και εσυ ανεφερες) εστω και αν εκφραζει την παλια πολιτικη οικογενεια, παρα τον Καρατζαφερη και τους γυρω του.
Εδώ θα διαφωνήσω φίλε. Π Α Λ Ι Μητσοτάκης? Π Α Λ Ι Παπανδρέου? Π Α Λ Ι Καραμαλής? Νισάφι!
ΥΓ - Ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω: αν υπηρχαν αλλες εναλλακτικες μικρων κομματων, με νεες, πρωτοπορες Ιδεες και προσωπα, τοτε θα τα ψηφιζα με χιλια. Ενα σοβαρο κομμα "πρασινων", ενα κομμα ανεξαρτητων νεων ανθρωπων, ακομα και το παλιο ΔΗΚΚΙ θα το εβλεπα σαν θετικη προσθηκη στο κοινοβουλιο. Αλλα προς θεου ΟΧΙ τον Καρατζαφερη!
Άσε το θεό απ έξω. Υπάρχει άλλο thread γι' αυτόν (και τον εκπρόσωπό του στη Florida). Και με αυτόν, καλά τα πάει ο Καρατζαφέρης, απ ότι γνωρίζω.