Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εγω μιλησα γενικα περι αριστερας και φιλελευθερης δεξιας.

Ποιά είναι η φιλελεύθερη δεξιά ;
Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ 5.000.000 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ... ΔΗΜΟΣΙΟΥ ;;;

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
κολλημα ξε κολλημα ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΜΩΣ. Μια διορθοση ο Τραγακης εβαλε κ τον κουμπαρο κ εναν γραμπρο απο την οικογενεια
γιατι εχω πει εγω ποτε οτι στη ΝΔ ειναι ολοι ηθικοι και σωστοι ή οτι η ΝΔ δεν εχει και καραγκιοζηδες;

γιαυτο και ειχε καταντησει να γινει ενα μινι πασοκ

αλλα γιαυτο ευθυνεται κυριως ο λαος που γουσταρε την πολιτικη του πασοκ και επειδη η ΝΔ ηθελε να κυβερνησει αναγκαστικα συρθηκε πισω απο την πολιτικη του πασοκ

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
κολλημα ξε κολλημα ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΜΩΣ. Μια διορθοση ο Τραγακης εβαλε κ τον κουμπαρο κ εναν γραμπρο απο την οικογενεια

Και η Δούρου έβαλε το γαμιά της, τον αδελφό της ... όλη της τη φάρα ........

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ποιά είναι η φιλελεύθερη δεξιά ;
Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ 5.000.000 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ... ΔΗΜΟΣΙΟΥ ;;;
πιστευεις οτι υπαρχει κομμα ή οτι μπορει να υπαρξει κομμα που δεν θα εχει στις ταξεις του ουτε εναν ανιθηκο ή που οποιο κομμα και να κυβερνησει στο μελλον καποιοι μεσα του δε θα κοιταξουν να κονομησουν απο δουλειες;

αμα πιστευεις σε τελεια κομματα ενταξει παω πασο

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
πιστευεις οτι υπαρχει κομμα ή οτι μπορει να υπαρξει κομμα που δεν θα εχει στις ταξεις του ουτε εναν ανιθηκο ή που οποιο κομμα και να κυβερνησει στο μελλον καποιοι μεσα του δε θα κοιταξουν να κονομησουν απο δουλειες;

αμα πιστευεις σε τελεια κομματα ενταξει παω πασο

Η ΧΑ έχει εναν υψηλά αμειβόμενο από το δημόσιο ;;;

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ έχουν μόνο τέτοια σκουλήκια.
Δεν μιλάμε ότι έχουν 1-2 ανήθικους.
ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ 1 ΗΘΙΚΟ.ΜΟΝΟ ΚΑΘΙΚΙΑ.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Η ΧΑ έχει εναν υψηλά αμειβόμενο από το δημόσιο ;;;

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ έχουν μόνο τέτοια σκουλήκια.
Δεν μιλάμε ότι έχουν 1-2 ανήθικους.
ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ 1 ΗΘΙΚΟ.ΜΟΝΟ ΚΑΘΙΚΙΑ.
μα η ΧΑ πριν την κριση ηταν ενα κομμα του 0.5% τι διορισμους να κανει στο δημοσιο;

ειναι σα να βγει ο λεβεντης και να ισχυριστει το ιδιο

ειναι επιχειρηματα αυτα

αλλωστε το ηθος του πολιτικου φαινεται μονο οταν παιρνει εξουσια στα χερια του

fener

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
61
Πόντοι
0
κλασσικο παραδειγμα ασχετου και παραπληροφορημενου

στην ελλαδα εδω και δεκαετιες εχει χτιστει ο μυθος οτι η αριστερα ειναι η καλη που δινει στον κοσμο και που αντιστεκεται

και η δεξια η κακια η νεοφιλελευθερη που δεν δινει στον λαο

ειναι η κλασσικη ατακα ''με το ΠΑΣΟΚ ο λαος χορτασε ψωμι...''

ολα αυτα ομως η αριστερα, το ΠΑΣΟΚ δηλαδη, τα εκανε με δανεικο χρημα και με τις πλατες των αλλων οχι με τις δικες μας δυναμεις.

Γιαυτο καταντησαμε εδω που καταντησαμε. Διοτι ο κοσμος εμαθε στην καλοπεραση, στο ευκολο χρημα και οταν καποιος καλοπερναει και βολευεται δυσκολο να του κοψεις μετα. Γιαυτο και οσοι μιλουσαν στο παρελθον οτι ζουμε πανω απο τις δικες μας δυναμεις, ο σοφος λαος τους εστελνε στον καιαδα. Και ηθελε τους αλλους που σκορπουσαν το χρημα το δανεικο.

Ετσι λοιπον στην Ελλαδα εχει γινει το αμιμητο. Σε ολο τον αλλο κοσμο οπου κυβερνησε η αριστερα ο κοσμος δεινοπαθησε ψωφισε απο την πεινα, ενω οπου κυβενησε η δεξια και ο φιλελευθερισμος η χωρα προκοψε και εγινε προτυπο, βλεπε ΗΠΑ, Καναδας κτλ

Στην Ελλαδα εχουμε σχηματισει την αντιστροφη αποψη, οτι η αριστερα ειναι η καλη ενω ο φιλελευθερισμος ειναι κατι το κακο.

Αυτο συμπικνωνει η αποψη του φιλου. Ο οποιος δεν ξερει τι του γινεται και δε καταλαβαινει οτι αν δεν εφαρμοστει φιλελευθερη πολιτικη οι μισθοι και οι συνταξεις θα φτασουν οχι στα 400 αλλα στα 100. Διοτι το τσαμπα πεθανε...
Εμενα η οικογενεια μου ρε ανόητε,το 1992 αναγκάστηκε λογω Μητσοτ,να παρει ολόκληρη επιχειρηση και να την παει Βουλγαρια.Απο μικρο παιδι ειχα ζησει την ξενιτια.Ειτε βιοτεχνης εισαι,ειτε εργατης,ειτε βιομηχανος,ειτε συνταξιουχος ειτε εμπορος ειτε ειτε αμα η χωρα γινει Βολιβια, θα πεινασεις.Και θα γινει.Θα παραδόσει την χώρα εν λευκω και θα το δείτε.Εδω θα είμαστε όταν θα πίνετε τα φλόκια του Κούλη.Κια θα γράφετε γιατί η μονη σας διασκέδαση θα ειναι πληκτρολόγιο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
μα η ΧΑ πριν την κριση ηταν ενα κομμα του 0.5% τι διορισμους να κανει στο δημοσιο;

ειναι σα να βγει ο λεβεντης και να ισχυριστει το ιδιο

ειναι επιχειρηματα αυτα

αλλωστε το ηθος του πολιτικου φαινεται μονο οταν παιρνει εξουσια στα χερια του
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  axxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ρεμαλακαουτεοτσιριχτραςαντιπροεδροςδενθαεγραφετετοιαμπαρουφα.....ΜΟΝΟ 450ΔΙΣ ΦΕΣΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΟΣΟ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.....ΗΘΟΣ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  axxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ρεμαλακαουτεοτσιριχτραςαντιπροεδροςδενθαεγραφετετοιαμπαρουφα.....ΜΟΝΟ 450ΔΙΣ ΦΕΣΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΟΣΟ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.....ΗΘΟΣ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ρε καθυστερημενο αγραμματο αγορι αφου δε καταλαβες καν τι εγραψα

γιατι γελας;

μηπως θες να στο μεταφρασω; διοτι καταλαβαινω οτι δε πολυ στροφαρεις

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Εμενα η οικογενεια μου ρε ανόητε,το 1992 αναγκάστηκε λογω Μητσοτ,να παρει ολόκληρη επιχειρηση και να την παει Βουλγαρια.Απο μικρο παιδι ειχα ζησει την ξενιτια.Ειτε βιοτεχνης εισαι,ειτε εργατης,ειτε βιομηχανος,ειτε συνταξιουχος ειτε εμπορος ειτε ειτε αμα η χωρα γινει Βολιβια, θα πεινασεις.Και θα γινει.Θα παραδόσει την χώρα εν λευκω και θα το δείτε.Εδω θα είμαστε όταν θα πίνετε τα φλόκια του Κούλη.Κια θα γράφετε γιατί η μονη σας διασκέδαση θα ειναι πληκτρολόγιο.
ενταξει ενταξει το ξερουμε για ολη την καταστροφη που βιωνει η ελλαδα φταιει η επαρατος 3ετια του μητσοτακη και μονο αυτη

αλλα εγω μιλησα γενικοτερα περι φιλελευθερισμου και αριστερας δεν ανεφερα μητσοτακηδες

σε αυτα που ανεφερα που διαφωνεις; εσυ που ησουν και επιχειρηματιας δε πρεπει να διαφωνεις καπου

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
και λεει ο παπαδακης σημερα το πρωι

''εχω εναν φιλο επιχειρηματια και μου λεει, εμενα οι καλυτεροι πελατες μου ειναι εργαζομενοι μου. θα τους δωσω υψηλους μισθους για να μπορουν να καταναλωνουν και να αγορασουν και τα δικα μου προιοντα''

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
ρε καθυστερημενο αγραμματο αγορι αφου δε καταλαβες καν τι εγραψα

γιατι γελας;

μηπως θες να στο μεταφρασω; διοτι καταλαβαινω οτι δε πολυ στροφαρεις
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: νταξει ρεσυ....δε στροφαρω,εσυ που στροφαρεις γιατι γραφεις μαλακιες ολη μερα?????ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ  ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ...Δηλαδη πρεπει να δουμε τον κουλη στην εξουσια για να τον κρινουμε?δεν τον ξερουμε....σημερα φυτρωσε?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
Ποιά Δεξιά ρε ;
Η ΝΔ ;

Των Μητσοτάκηδων και Κεφαλογιάννηδων ;

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ;
7ης γενιάς κρατικοδίαιτοι είναι ............

Του Μανώλη ;
ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΦΑΡΑ ;;;;

Του Τραγάκη ;
Που έβαλε όλα του τα παιδιά και ανίψια ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ;;

Του Βουλγαράκη ;;;;;;;;

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ;
Άϊ σιχτίρ ..........

Θα υπερασπιστούν αυτοί οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ , αυτόν που μαζεύει 20ρικο-20ρικο να πληρώσει τα 900 ευρώ του ΤΕΒΕ το 2μηνο ... ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ .............
ΑΥΤΟ ΡΕ....ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: νταξει ρεσυ....δε στροφαρω,εσυ που στροφαρεις γιατι γραφεις μαλακιες ολη μερα?????ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ  ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ...Δηλαδη πρεπει να δουμε τον κουλη στην εξουσια για να τον κρινουμε?δεν τον ξερουμε....σημερα φυτρωσε?
ρε αγορι σε αυτο που εγραψα που ειδες να αναφερω τον κουλη;

μπορεις να μου το εξηγησεις σε παρακαλω;

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
χθες ειχε γεννεθλια ο επιτιμος! 98 χρονων! :rockon: Του εκανε αφιερωμα ο Καρατζαφερης.Ολη την περιοδο απο τοτε που ανελαβε τη ΝΔ το 1984 μεχρι να ριξει τον Ανδρεα το 1990!Ωραια εκπομπη απο το αρχειο της Τβ Πρες  :hi:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
και λεει ο παπαδακης σημερα το πρωι

''εχω εναν φιλο επιχειρηματια και μου λεει, εμενα οι καλυτεροι πελατες μου ειναι εργαζομενοι μου. θα τους δωσω υψηλους μισθους για να μπορουν να καταναλωνουν και να αγορασουν και τα δικα μου προιοντα''

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κάποιοι επιχειρηματίες, τα λεφτά που υπολογίζουν ότι θα πληρώσουν σε φόρους, προτιμούν να τα κάνουν επενδύσεις ή και να δώσουν υψηλότερους μισθούς στους υπαλλήλους, ώστε τελικά να μην εμφανίσουν κέρδη και να μην πληρώσουν φόρους.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Κάποιοι επιχειρηματίες, τα λεφτά που υπολογίζουν ότι θα πληρώσουν σε φόρους, προτιμούν να τα κάνουν επενδύσεις ή και να δώσουν υψηλότερους μισθούς στους υπαλλήλους, ώστε τελικά να μην εμφανίσουν κέρδη και να μην πληρώσουν φόρους.
λες να το ειπε με αυτο το πνευμα ο μεγας παπαδακης; οτι και καλα θελουν να γλιτωσουν φορους;

ή μηπως το είπε με το πνευμα του μπολσεβικοσοσιαλιστικου λαικισμου

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
ρε αγορι σε αυτο που εγραψα που ειδες να αναφερω τον κουλη;

μπορεις να μου το εξηγησεις σε παρακαλω;
..TO "μεγαλυτερο" επιτευγμα ως τωρα του ξυριζα ειναι οτι καταφερε να ξεπλυνει ,ως αλλη κολυμβηθρα του σιλωαμ ,ολους αυτους που φταινε για τα σημερινα χαλια και να τους επαναφερει στην πολιτικη σκηνη ως "σιγουρη λυση" για το αυριο....αρα ποιον μπορεις να εννοεις οταν λες θα κριθει οταν παρει την εξουσια????? ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ πρωι πρωι .....

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
..TO "μεγαλυτερο" επιτευγμα ως τωρα του ξυριζα ειναι οτι καταφερε να ξεπλυνει ,ως αλλη κολυμβηθρα του σιλωαμ ,ολους αυτους που φταινε για τα σημερινα χαλια και να τους επαναφερει στην πολιτικη σκηνη ως "σιγουρη λυση" για το αυριο....αρα ποιον μπορεις να εννοεις οταν λες θα κριθει οταν παρει την εξουσια????? ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ πρωι πρωι .....
καλα εσυ μιλαμε εχεις τοσο κολλημενο μυαλο που δε διαβαζεις αυτα που γραφει ο αλλος αλλα αυτα που θες να ηταν γραμμενα

ξαναλεω για τελευταια φορα μπας και σε βοηθησω λιγο

δεν εγραψα οτι ο μητσοτακης θα κριθει οταν αναλαβει πρωυθπουργος

εγραψα κατι γενικοτερο που αφορα καθεναν πολιτικο

''το ηθος του πολιτικου φαινεται οταν παιρνει την εξουσια στα χερια του''

εσυ τωρα ο στοκος το πηρες αυτο και εκανες συνηρμο στο μυαλο σου οτι εγω εννουσα το μητσοτακη και οτι ο μητσοτακης θα κριθει οταν αναλαβει πρωθυπουργος. Αρες μαρες κουκουναρες δηλαδη. Αυτα ειναι δικες σου ερμηνειες.

Αυτο το εγραψα διοτι μιλαγα με τον αλλο και εννουσα οτι και οι της ΧΑ θα κριθουν τελικα οταν αναλαβουν εξουσια, αν ποτε αναλαβουν. Γιατην ΧΑ το εγραψα.

Γκεγκε;

καταλαβες γιατι σου λεω οτι εισαι κολλημενος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom