Δε μίλαγα σε σένα ρε μαλακία όρθια.Οσο για τις πίπες μη με κάνεις να σου πω ποια θα αναγκαστεί να αρχίσει να κάνει πίπες για να ζήσει σε καναδυο χρονάκια.Ρε παίχτη μην γράφεις πίπες αν δεν ξέρεις, 20 φορές παραπάνω είναι το χρέος, αλλά αυτό που μετράει είναι πόσο % επί του ΑΕΠ είναι το χρέος και όχι το απόλυτο νούμερο. Και εμείς πριν το κούρεμα είχαμε πέρασει το 300% όταν η Ιταλία ήταν στο 130%
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Φυσικά.ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Κανείς.
Ποτέ.
δικηγορος στον ιδιωτικο τομεα ειναι τωρα αλλα οτι σπουδασε στα εξωτερικα με τα κρατικα λεφτα του μπαμπα σπουδασε
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Στα @@ μου τι περιμενω να γινει....μιλαμε για το τι εγινε..!Εσυ μαλακα αποκι με τον ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ PSI του κακου ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ???
Αλήθεια πότε θα κουρευτεί το χρέος? σε τι ποσοστό? 50%? 75%??? 98,56% ??????
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.080
- Πόντοι
- 6.515
δικηγορος στον ιδιωτικο τομεα ειναι τωρα αλλα οτι σπουδασε στα εξωτερικα με τα κρατικα λεφτα του μπαμπα σπουδασε
οι δικηγοροι ιδιωτικου τομεα που εχουν συγγενείς πολιτικους "στα πραγματα" ενιοτε αναλαμβανουν συμβολαια του δημοσιου πολλων εκατομμυριων :S
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Ωραια φωτο,Το μισό δημόσιο χρέος της Ελλάδας σε μια φωτογραφία
Να βλεπουν οι μαλακες τα παιδια των μητσοτακαιων για να ξερουν τι θα ψηφιζουν στο μελλον
Ωραια φωτο.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
οι δικηγοροι ιδιωτικου τομεα που εχουν συγγενείς πολιτικους "στα πραγματα" ενιοτε αναλαμβανουν συμβολαια του δημοσιου πολλων εκατομμυριων :S
κανεις απο αυτους τους τυπαδες/τυπισσες δεν ειναι ουτε υπηρξανε εργατες κλωστουφαντουργιας η μοδιστρες , για μεσοαστικες και μεγαλοαστικες οικογενειες μιλαμε που βγαινει που και που κανα μελος της ψωνιο που την βλεπει αριστερος.....
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
[size=20pt]δε πρεπει να φοβουνται θα τους προστατεψει ο ΣΥΡΙΖΑNαι ρε μαλακομουνοβλακα μειωθηκε το χρεος δεν συζηταμε αυτο. ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝΣ ΚΤΛΛ ΚΤΛΠ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΣΠΕΡΜΑ? [glow=red,2,300]Ας μην μιλησουμε για Ελληνες μικρο ομολογιουχους που κουρευτηκαν κ θα τα παρουν ουτε τα μισα το 2046. Αιντε μαλακα. [/glow]
[/size]
ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ καλούν τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου σε ανοιχτή συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με αίτημα να γίνει άμεσα συνάντηση του Συλλόγου με το οικονομικό υπουργείο, όπως οι ίδιοι αναφέρουν
Ολόκληρη η ανακοίνωση
«Φίλοι Ομολογιούχοι
Πέρασαν πάνω από 4 χρόνια που ο Βενιζέλος υπέγραψε την καταδίκη μας και μας έκλεψε τις οικονομίες μας.
Τα δικαστήρια θεώρησαν ότι το «δημόσιο συμφέρον» είναι πάνω από τα ατομικά δικαιώματα και δικαιολόγησαν την κλοπή.... Η ιστορία του Ρομπέν των δασών επαναλαμβάνεται με Ρομπέν το Βενιζέλο !!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση, στάθηκε στο πλευρό μας και κατέθεσε νομισχέδιο. Εμείς το πιστέψαμε και στηρίξαμε το ΣΥΡΙΖΑ γιατί ελπίζαμε στην αναγνώριση και αποκατάσταση της αδικίας.
Μετά τις εκλογές ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Ο Αλεξιάδης είπε από το βήμα της βουλής ότι θα μας συναντήσει μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης αξιολόγησης. Μετά χάθηκε...
Ο Τσακαλώτος είναι χαμένος.
Ο Σταθάκης ούτε μας ξέρει.
[size=20pt]Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ[/size]
Έκλεψε τις ψήφους μας και μετά κάθισε στις υπουργικές καρέκλες ζητώντας με θράσος στους πολίτες να τον εμπιστευτούν και να επιστρέψουν πίσω και τις καταθέσεις τους !!!
Αν δεν αποκατασταθούν οι ομολογιούχοι που εμπιστεύτηκαν στο κράτος τις οικονομίες τους, κανένας πολίτης δεν θα τους ξαναεμπιστευτεί.
Καλούμε την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, στις 10π να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, σε ανοιχτή συγκέντρωση όλων των ομολογιούχων έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με το αίτημα και την απαίτηση να γίνει άμεσα συνάντηση του Συλλόγου με το Οικονομικό Υπουργείο.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
Εκπρόσωποι θα επιδώσουν ψήφισμα στο Γραμματέα του κόμματος και ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών.
ΤΟ Δ.Σ. του Συλλόγου».
nickos99
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 187
- Πόντοι
- 26
Δε μίλαγα σε σένα ρε μαλακία όρθια.Οσο για τις πίπες μη με κάνεις να σου πω ποια θα αναγκαστεί να αρχίσει να κάνει πίπες για να ζήσει σε καναδυο χρονάκια.
Εγώ όμως σε εσένα μίλαγα μαλακια ξαπλωτη. Ασχολησου με τις πίπες που είσαι ειδικός και άσε τα οικονομικά για άλλους μπούφο
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ποιά είναι η φιλελεύθερη δεξιά ;
Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ 5.000.000 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ... ΔΗΜΟΣΙΟΥ ;;;
Τραλαλακη παψε να λες μαλακιες. Ο συμβολαιογραφος δεν παιρνει αμοιβη στα συμβολαια που ενας απο τους συμβαλομενους ειναι το δημοσιο.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Δεν πρόκειται να πάψει, γιατί εκβιάζει ψήφους στο διαγωνισμό Mr. Malakas 2016Τραλαλακη παψε να λες μαλακιες. ...
...
Κινδυνεύει να μη βγει πρώτος, κι αυτό θα είναι μεγάλη μαλακία.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Δεν πρόκειται να πάψει, γιατί εκβιάζει ψήφους στο διαγωνισμό Mr. Malakas 2016
Κινδυνεύει να μη βγει πρώτος, κι αυτό θα είναι μεγάλη μαλακία.
του εχω ηδη δωσει την ψηφο μου . θα του δωσω την ψηφο και των κλωνων μου
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Είναι συγκινητικό.του εχω ηδη δωσει την ψηφο μου . θα του δωσω την ψηφο και των κλωνων μου
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
του εχω ηδη δωσει την ψηφο μου . θα του δωσω την ψηφο και των κλωνων μου
H BOUEFA εξασφαλίζει το fair play και αφαιρεί της ψήφους κλώνων με το anticloning control.
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε είσαι σαχλαμαρα[size=20pt]δε πρεπει να φοβουνται θα τους προστατεψει ο ΣΥΡΙΖΑ
[/size]
ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ καλούν τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου σε ανοιχτή συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με αίτημα να γίνει άμεσα συνάντηση του Συλλόγου με το οικονομικό υπουργείο, όπως οι ίδιοι αναφέρουν
Ολόκληρη η ανακοίνωση
«Φίλοι Ομολογιούχοι
Πέρασαν πάνω από 4 χρόνια που ο Βενιζέλος υπέγραψε την καταδίκη μας και μας έκλεψε τις οικονομίες μας.
Τα δικαστήρια θεώρησαν ότι το «δημόσιο συμφέρον» είναι πάνω από τα ατομικά δικαιώματα και δικαιολόγησαν την κλοπή.... Η ιστορία του Ρομπέν των δασών επαναλαμβάνεται με Ρομπέν το Βενιζέλο !!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση, στάθηκε στο πλευρό μας και κατέθεσε νομισχέδιο. Εμείς το πιστέψαμε και στηρίξαμε το ΣΥΡΙΖΑ γιατί ελπίζαμε στην αναγνώριση και αποκατάσταση της αδικίας.
Μετά τις εκλογές ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Ο Αλεξιάδης είπε από το βήμα της βουλής ότι θα μας συναντήσει μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης αξιολόγησης. Μετά χάθηκε...
Ο Τσακαλώτος είναι χαμένος.
Ο Σταθάκης ούτε μας ξέρει.
[size=20pt]Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ[/size]
Έκλεψε τις ψήφους μας και μετά κάθισε στις υπουργικές καρέκλες ζητώντας με θράσος στους πολίτες να τον εμπιστευτούν και να επιστρέψουν πίσω και τις καταθέσεις τους !!!
Αν δεν αποκατασταθούν οι ομολογιούχοι που εμπιστεύτηκαν στο κράτος τις οικονομίες τους, κανένας πολίτης δεν θα τους ξαναεμπιστευτεί.
Καλούμε την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, στις 10π να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, σε ανοιχτή συγκέντρωση όλων των ομολογιούχων έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με το αίτημα και την απαίτηση να γίνει άμεσα συνάντηση του Συλλόγου με το Οικονομικό Υπουργείο.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
Εκπρόσωποι θα επιδώσουν ψήφισμα στο Γραμματέα του κόμματος και ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών.
ΤΟ Δ.Σ. του Συλλόγου».
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
Σόιμπλε: Η ελάφρυνση του χρέους θα αποθαρρύνει τις μεταρρυθμίσεις
«Δεν κατανοούν ότι το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το επίπεδο του χρέους της, αλλά το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η έλλειψη ανταγωνιστικότητας και η αδυναμία της να συγκροτήσει (λειτουργική) διοίκηση»
www.protothema.gr/economy/article/621317/soible-to-provlima-tis-elladas-den-einai-to-hreos-alla-i-adagonistikotita/]http://www.protothema.gr/economy/article/621317/soible-to-provlima-tis-elladas-den-einai-to-hreos-alla-i-adagonistikotita/[/url]
«Δεν κατανοούν ότι το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το επίπεδο του χρέους της, αλλά το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η έλλειψη ανταγωνιστικότητας και η αδυναμία της να συγκροτήσει (λειτουργική) διοίκηση»
www.protothema.gr/economy/article/621317/soible-to-provlima-tis-elladas-den-einai-to-hreos-alla-i-adagonistikotita/]http://www.protothema.gr/economy/article/621317/soible-to-provlima-tis-elladas-den-einai-to-hreos-alla-i-adagonistikotita/[/url]
Ελα μεγάλε οικονομολόγε,ξεκαβάλα λίγο,πλήνε το κωλαράκι σου,ξύρισέ το και πήγαινε να πληρώσεις ΕΝΦΙΑ,ΤΕΒΕ,εφορία κτλ κτλ,γιατι οι ταμίες περιμένουν με ανοιχτα τα φερμουαρ.Εμενα ασε με γιατι χωρις να ξερω πολλα πολλα η οικογενεια μου κι εγω δουλέψαμε εκει που έπρεπε,επενδύσαμε εκει που έπρεπε και έχουμε εμεις,τζημάνι μου.Εγώ όμως σε εσένα μίλαγα μαλακια ξαπλωτη. Ασχολησου με τις πίπες που είσαι ειδικός και άσε τα οικονομικά για άλλους μπούφο
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
[size=20pt]Παππάς:Αν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος, δεν θα είναι ευχάριστη εξέλιξη για τη λειτουργία της δημοκρατίας[/size]
[size=30pt]ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ[/size]
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΠΑΣ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ;
[size=30pt]ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ[/size]
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΠΑΣ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ;
nickos99
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 187
- Πόντοι
- 26
Ελα μεγάλε οικονομολόγε,ξεκαβάλα λίγο,πλήνε το κωλαράκι σου,ξύρισέ το και πήγαινε να πληρώσεις ΕΝΦΙΑ,ΤΕΒΕ,εφορία κτλ κτλ,γιατι οι ταμίες περιμένουν με ανοιχτα τα φερμουαρ.Εμενα ασε με γιατι χωρις να ξερω πολλα πολλα η οικογενεια μου κι εγω δουλέψαμε εκει που έπρεπε,επενδύσαμε εκει που έπρεπε και έχουμε εμεις,τζημάνι μου.
Μπράβο παίχτη πάνε τώρα να γαμησεις κάνα vfm στα 80 να μην ξοδεψεις και πολλά και σε μαλωσει ο μπαμπάς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις