midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.176
- Πόντοι
- 3.656
τι exei να κερδισει μια χωρα εαν "βγει στις αγορες" ?Εχεις δικιο τυπε. Οι προηγουμενοι δανειστηκαν με 7% μονο κ μονο για να μας πουν οτι βγηκαμε στις αγορες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
τι exei να κερδισει μια χωρα εαν "βγει στις αγορες" ?Εχεις δικιο τυπε. Οι προηγουμενοι δανειστηκαν με 7% μονο κ μονο για να μας πουν οτι βγηκαμε στις αγορες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγινες μνημονιακοςΕχεις δικιο τυπε. Οι προηγουμενοι δανειστηκαν με 7% μονο κ μονο για να μας πουν οτι βγηκαμε στις αγορες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειχαν ομως και το καλυτερο κουτοχορτο, της ΑμφιποληςΕχεις δικιο τυπε. Οι προηγουμενοι δανειστηκαν με 7% μονο κ μονο για να μας πουν οτι βγηκαμε στις αγορες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οποιος ειναι σημερα συριζα ειναι εξ ορισμου ζαλισμενος κ γελοιοπειηται συνεχως γιιατι ερχεται σε αντιθεση με τον εαυτο τουεγινες μνημονιακος![]()
ουτε με τι ποσοστο δανειζονταν δε ξερεις και μιλας, τελοσπαντων οτι του καβλωσει λεει ο καθενας...Εχεις δικιο τυπε. Οι προηγουμενοι δανειστηκαν με 7% μονο κ μονο για να μας πουν οτι βγηκαμε στις αγορες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλ..ιες ειπε ΩΣ ΣΥΝΗΘΩς ο Αδωνηςμια σωστη κουβεντα ειπε κι ο αδωνις ότι στις πρωην χωρες του υπαρκτου σοσιαλισμου δεν θελουν να ακουνε για κουμμουνισμο και το κομμα του τον εκραξε
![]()
![]()
αν περιμενετε προκοπη από κουλη, 40 χρονια τσιπρας - μνημονιο - σοιμπλε
![]()
καλα τα ειπε ο Αδωνις και ηπιος ηταν...μια σωστη κουβεντα ειπε κι ο αδωνις ότι στις πρωην χωρες του υπαρκτου σοσιαλισμου δεν θελουν να ακουνε για κουμμουνισμο και το κομμα του τον εκραξε
![]()
![]()
αν περιμενετε προκοπη από κουλη, 40 χρονια τσιπρας - μνημονιο - σοιμπλε
![]()
Πηγαινε στις ΗΠΑ και φωναξε ειμαι κομμουνιστης, πας;μαλ..ιες ειπε ΩΣ ΣΥΝΗΘΩς ο Αδωνης
αυτα ισχυουν στην λετνια εσθονια λιθουανια,λογω του οτι ηταν υπο ρωσσσικη κατοχη κ θεωρουν τους κουμουνιστες κατι σαν τους γερμανοτσολιαδες
σε Ρωσσια κ δυτ ουκρανια ομως υπαρχουν πολλοι νοσταλγοι του κουμουνισμου ιδιαιτερα στα ασθενεστερα οικον στρωματα
ΜΛΜ....αλλο ειπε ο αδωνης κι αλλο ειπα κι εγω...μην πετας κοτσανες..Πηγαινε στις ΗΠΑ και φωναξε ειμαι κομμουνιστης, πας;
η Ελλαδα εχει στρεβλωση σε αυτο το θεμα,αλλα εξισου εχουν απο την αναποδη οι Βαλτικες Χωρες...Αυτο που προσπαθουσε να πει ο Αδωνις και εχει τεραστιο δικιο ειναι το εξης
σε οποιο σοβαρο κρατος πας δεν μπορεις να πεις ειμαι κομμουνιστης
για πιο λογο; διοτι ντρεπεσαι να το πεις, διοτι θα σε παρουν στο ψιλο οι αλλοι, θα ξεφτιληστεις
εδω στην ελλαδα εχουμε πετυχει το αμιμητο να λες περιφανεια ειμαι κομμουνιστης και να το θεωρεις και καλο και μαγκια
ποιες ειναι οι κοτσανες που πεταω;ΜΛΜ....αλλο ειπε ο αδωνης κι αλλο ειπα κι εγω...μην πετας κοτσανες..![]()
βρεστο μονο σου....ποιες ειναι οι κοτσανες που πεταω;
0χι θελω να μου πεις εσυ, για λεγεβρεστο μονο σου....![]()
ο Αδωνης αυτη την μαλ..α που την λεει καμποσα χρονια αναφερεται σε χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ,που εν μερη ισχυει οχι εν ολω...0χι θελω να μου πεις εσυ, για λεγε
ξαναλεω μπορεις να πας σε οποιοδηποτε σοβαρο κρατος της δυσης και να πεις με περιφανια ειμαι κομμουνιστης;ο Αδωνης αυτη την μαλ..α που την λεει καμποσα χρονια αναφερεται σε χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ,που εν μερη ισχυει οχι εν ολω...
κι οχι στις ΗΠΑ η στην Γαλλια ιταλια πχ,,
ναι το λεςξαναλεω μπορεις να πας σε οποιοδηποτε σοβαρο κρατος της δυσης και να πεις με περιφανια ειμαι κομμουνιστης;
μπορεις να το πεις;
οχι, γιατι; οχι γιατι θα σε βαλουν φυλακη, αλλα διοτι θεωρειται κατι κακο
επισης η κομισιον εχει καθιερωσει μερα μνημης κατα των θυματων του ναζισμου και του σταλινισμου
αυτο εννουσε ο αδωνις, επόμενως ποιες ειναι ακριβως οι μαλακιες που λεει;
ναι ναι ειδικα στην ολλανδια και την αγγλια που ειναι και πολλοι οι κομουνιστες εκειναι το λες
ιταλια γαλλια ολλανδια βρετανια κ παει λεγοντας!!!
οσο για την κομισιον ειναι καποια τσιρακια που χορευουν οτι τους σφυρανε οι χερ μαστερς βοις...
αυτα που λεει ο αδωνης ισχυουν μονο σε χωρες πρωην ανατ μπλοκ..κι εκει ειπαμε,εν μερη
ειναι ενας ακομα πομφολυγα του μεγαλοσχημου νανου...![]()