Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Θα μείνει χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία με αντίπαλο οποιονδήποτε από αυτούς τους 4...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
πρωτο επισημο διαδικτιακο σποτ του Αδωνι, σε παγκοσμια πρωτη...

Μονο και μονο που δεν μπορεις να καταλαβεις αμα τον τρολλαρουν, η αν οντως ειναι δικο του σποτ, δηλωνει πολλα για το συγκεκριμενο ατομο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Μονο και μονο που δεν μπορεις να καταλαβεις αμα τον τρολλαρουν, η αν οντως ειναι δικο του σποτ, δηλωνει πολλα για το συγκεκριμενο ατομο.
Μολις τωρα συνειδητοποιησα οτι ΔΕΝ ειναι τρολαρισμα!!!!!! :headbang:

Ρε Αδωνη ΕΛΕΟΣ...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Αντιλαμβάνεσαι την αντιφαση τυπε;

Γνωρίζεις γιατί δεν ψηφίζεις πχ στον ιατρικό σύλογο Αχαίας;

Τι λες ρε φίλε? Ποια αντίφαση?
Είμαι γιατρός? Όχι.
Μένω στην Αχαϊα? Όχι.
Επομένως τι με αφορά ποιος θα είναι πρόεδρος στο σύλλογο Αχαϊας? Ούτε σαν ασθενή δεν θα με αφορά (και δεν θα μ' ενδιαφέρει).

Η νδ όμως μπορεί κάποτε να γίνει κυβέρνηση και να με κυβερνάει.
Αυτό, με αφορά.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Οι υποψηφιότητες Μεϊμαράκη - Τζιτζιμήτσος είναι
Εγω το τζιτζιμήτσο τον βρίσκω άθλιο από λευράς ξύλινου λόγου, στο χειρισμό του οποίου είναι άριστος.
ΟΣΗ ΩΡΑ και να τον βάλεις να μιλάει, έχει την ικανότητα να φτιάνει προτάσεις, χωρίς να λέει απολύτως τίποτα, εκτός από γενικής σημασίας ωραίες λέξεις.
Και αυτή ακριβώς η ικανότητα είναι που απεχθάνομαι. Κάτι τέτοιοι έχουν κάνει όλη τη ζημιά στη χώρα, γιατί έχουν την ικανότητα και τη δυνατότητα να παρασύρουν τους ανεγκέφαλους να τους ψηφίζουν, χωρίς να έχουν δεσμευτεί για τίποτα.
(Θα με ρωτήσεις - και δικαίως - "Γιατί ρε φίλε, ο τσίπρας δηλαδή που "δεσμεύτηκε", υπέγραψε συμβόλαια, έδωσε καταληκτικές ημερομηνίες κλπ, έκανε τίποτα από όλα αυτά που είπε?"
Όχι βέβαια, αλλά αυτού έχω να του προσάψω κάτι: Είναι ψεύτης.
Σε έναν που δεν λέει τίποτα, δεν έχω και με τι να τον βαρέσω.

Ο Μαϊμαρ είναι άλλο φρούτο. Είναι ο παραδοσιακός βαρύμαγκας. Σίγουρα καλύτερος από το τζίτζικα.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Στην στοιχημαν βγηκαν οι αποδοσεις:
με κοκκινο τις εχω στο περιπου οπως ηταν εχθες το βραδυ,μεγαλη αλλαγη βλεπω σημερα.

Απόστολος Τζιτζικώστας
1.75  1.85
Ευάγγελος Μεϊμαράκης
2.65  19.00
Κυριάκος Μητσοτάκης
10.00  17.00
Άδωνις Γεωργιάδης
12.00  2.05

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.614
Πόντοι
2.606
ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ !!!!!Απο 2ε τωρα το κανατε 3ε γαμω το κεφαλι σας??????ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ...ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΔΩΝΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ....Ας ειναι κουφαλες,θα βρεθει το παραπανω ευρω και θα στηριξουμε τον μελλοντικο ΑΡΧΗΓΟ ΑΔΩΝΗ.....ΒΑΜΟΣ !!!

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ο τζιτζι σαν κλωνος του κουτσουμπα ειναι,μου θυμιζει κατι μπουληδες γονους δαπιτες στο πανεπιστημιο...ο βαγγελας ειναι για καμμια χασαποταβερνα..ο κυριακος εχει σοβαρο βιογραφικο και ειναι low profile με μειονεκτημα το ονομα...ο αδωνις ειναι  αυτοδημιουργητος,το στυλ του ειναι extreme αλλα ο μονος που μπορει να κανει το τσιπρακο σκονη και να ενωσει ολη την δεξια.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ο τζιτζι σαν κλωνος του κουτσουμπα ειναι,μου θυμιζει κατι μπουληδες γονους δαπιτες στο πανεπιστημιο...ο βαγγελας ειναι για καμμια χασαποταβερνα..ο κυριακος εχει σοβαρο βιογραφικο και ειναι low profile με μειονεκτημα το ονομα...ο αδωνις ειναι  αυτοδημιουργητος,το στυλ του ειναι extreme αλλα ο μονος που μπορει να κανει το τσιπρακο σκονη και να ενωσει ολη την δεξια.
Προσυπογράφω κλώνε τύπε ! :rockon:

Επισκέπτης
Ο τζιτζι σαν κλωνος του κουτσουμπα ειναι,μου θυμιζει κατι μπουληδες γονους δαπιτες στο πανεπιστημιο...ο βαγγελας ειναι για καμμια χασαποταβερνα..ο κυριακος εχει σοβαρο βιογραφικο και ειναι low profile με μειονεκτημα το ονομα...ο αδωνις ειναι  αυτοδημιουργητος,το στυλ του ειναι extreme αλλα ο μονος που μπορει να κανει το τσιπρακο σκονη και να ενωσει ολη την δεξια.
με το βανακι θα οργωσει ολη την ελλαδα τυπε ισως κανει περιοδεια και στο μεταξουργειο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ο τζιτζι σαν κλωνος του κουτσουμπα ειναι,μου θυμιζει κατι μπουληδες γονους δαπιτες στο πανεπιστημιο...ο βαγγελας ειναι για καμμια χασαποταβερνα..ο κυριακος εχει σοβαρο βιογραφικο και ειναι low profile με μειονεκτημα το ονομα...ο αδωνις ειναι  αυτοδημιουργητος,το στυλ του ειναι extreme αλλα ο μονος που μπορει να κανει το τσιπρακο σκονη και να ενωσει ολη την δεξια.

εσυ ποιανου κλωνος εισαι τυπε μου ?

αραπικου η τραμμου η καποιου αλλου ναυαγιου της δεξιας? :hi:

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
Στην στοιχημαν βγηκαν οι αποδοσεις:
με κοκκινο τις εχω στο περιπου οπως ηταν εχθες το βραδυ,μεγαλη αλλαγη βλεπω σημερα.

Απόστολος Τζιτζικώστας
1.75  1.85
Ευάγγελος Μεϊμαράκης
2.65  19.00
Κυριάκος Μητσοτάκης
10.00  17.00
Άδωνις Γεωργιάδης
12.00  2.05
προκλητικη αποδοση για τον Αδωνη.Μπορει να ριξω κατι ψιλα αν παει πολυς κοσμος να ψηφισει

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

Συμφωνώ. Αν δε, είναι και όσο φιλελεύθερος λέει πως είναι (έκανε καλά πράγματα αλλά τα ΜΣΦ δεν τα έβγαλε στα ράφια των φαρμακείων) τότε θα είναι γαμώ! Θα πάρει και τον Τζήμερο και τον Σκυλακάκη στο κόμμα μπας και δούμε άσπρη μέρα βρε αδερφέ!!

BTW, το Mr Robot το βαρέθηκα στο δεύτερο επεισόδιο, λέει τίποτα η συνέχεια;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ !!!!!Απο 2ε τωρα το κανατε 3ε γαμω το κεφαλι σας??????ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ...ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΔΩΝΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ....Ας ειναι κουφαλες,θα βρεθει το παραπανω ευρω και θα στηριξουμε τον μελλοντικο ΑΡΧΗΓΟ ΑΔΩΝΗ.....ΒΑΜΟΣ !!!
αν κρινω απο τους υπολοιπους υποψηφιους, νομιζω οτι αυτοι που θα πανε να τους ψηφισουν για αρχηγο το μπουμπουκο, μονο καλο θα τους κανουνε.

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
Αυτη τη στιγμη ο Τζιτζικωστας ειναι στο 1,55, ο Μειμαρακης στο 4,5 ο Αδωνης στο 5,4 και ο Κυριακος 12. Δεν μπορω να καταλαβω.Τοσο σιγουρο το εχουνε?

Επισκέπτης
Αυτη τη στιγμη ο Τζιτζικωστας ειναι στο 1,55, ο Μειμαρακης στο 4,5 ο Αδωνης στο 5,4 και ο Κυριακος 12. Δεν μπορω να καταλαβω.Τοσο σιγουρο το εχουνε?
oποιου ψηφισουν πιο πολλες οι δικοι θα βγει προεδρος  φιλε απλα πραγματα

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
773
Πόντοι
326
Ντορα Καραμανλης και ποιοι αλλοι ειναι στα μεγαλα ονοματα ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom