- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.185
- Πόντοι
- 17.085
Συμφωνώ.Και ο Άδωνης και ο Κυριάκος είναι ΑΞΙΟΙ !!!
Συμφωνώ.Και ο Άδωνης και ο Κυριάκος είναι ΑΞΙΟΙ !!!
Μονο και μονο που δεν μπορεις να καταλαβεις αμα τον τρολλαρουν, η αν οντως ειναι δικο του σποτ, δηλωνει πολλα για το συγκεκριμενο ατομο.πρωτο επισημο διαδικτιακο σποτ του Αδωνι, σε παγκοσμια πρωτη...
Θα μείνει χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία με αντίπαλο οποιονδήποτε από αυτούς τους 4...
τύπε αυτοι οποιος και να βγει αν καβατζαρουν χριστουγεννα θα ειναι κατόρθωμαΘα μείνει χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία
Μολις τωρα συνειδητοποιησα οτι ΔΕΝ ειναι τρολαρισμα!!!!!!Μονο και μονο που δεν μπορεις να καταλαβεις αμα τον τρολλαρουν, η αν οντως ειναι δικο του σποτ, δηλωνει πολλα για το συγκεκριμενο ατομο.
Αντιλαμβάνεσαι την αντιφαση τυπε;
Γνωρίζεις γιατί δεν ψηφίζεις πχ στον ιατρικό σύλογο Αχαίας;
Εγω το τζιτζιμήτσο τον βρίσκω άθλιο από λευράς ξύλινου λόγου, στο χειρισμό του οποίου είναι άριστος.Οι υποψηφιότητες Μεϊμαράκη - Τζιτζιμήτσος είναι
ΠροσυπογράφωΟ τζιτζι σαν κλωνος του κουτσουμπα ειναι,μου θυμιζει κατι μπουληδες γονους δαπιτες στο πανεπιστημιο...ο βαγγελας ειναι για καμμια χασαποταβερνα..ο κυριακος εχει σοβαρο βιογραφικο και ειναι low profile με μειονεκτημα το ονομα...ο αδωνις ειναι αυτοδημιουργητος,το στυλ του ειναι extreme αλλα ο μονος που μπορει να κανει το τσιπρακο σκονη και να ενωσει ολη την δεξια.
με το βανακι θα οργωσει ολη την ελλαδα τυπε ισως κανει περιοδεια και στο μεταξουργειοΟ τζιτζι σαν κλωνος του κουτσουμπα ειναι,μου θυμιζει κατι μπουληδες γονους δαπιτες στο πανεπιστημιο...ο βαγγελας ειναι για καμμια χασαποταβερνα..ο κυριακος εχει σοβαρο βιογραφικο και ειναι low profile με μειονεκτημα το ονομα...ο αδωνις ειναι αυτοδημιουργητος,το στυλ του ειναι extreme αλλα ο μονος που μπορει να κανει το τσιπρακο σκονη και να ενωσει ολη την δεξια.
Ο τζιτζι σαν κλωνος του κουτσουμπα ειναι,μου θυμιζει κατι μπουληδες γονους δαπιτες στο πανεπιστημιο...ο βαγγελας ειναι για καμμια χασαποταβερνα..ο κυριακος εχει σοβαρο βιογραφικο και ειναι low profile με μειονεκτημα το ονομα...ο αδωνις ειναι αυτοδημιουργητος,το στυλ του ειναι extreme αλλα ο μονος που μπορει να κανει το τσιπρακο σκονη και να ενωσει ολη την δεξια.
προκλητικη αποδοση για τον Αδωνη.Μπορει να ριξω κατι ψιλα αν παει πολυς κοσμος να ψηφισειΣτην στοιχημαν βγηκαν οι αποδοσεις:
με κοκκινο τις εχω στο περιπου οπως ηταν εχθες το βραδυ,μεγαλη αλλαγη βλεπω σημερα.
Απόστολος Τζιτζικώστας
1.75 1.85
Ευάγγελος Μεϊμαράκης
2.65 19.00
Κυριάκος Μητσοτάκης
10.00 17.00
Άδωνις Γεωργιάδης
12.00 2.05
Ο τζιτζι σαν κλωνος του κουτσουμπα ειναι,μου θυμιζει κατι μπουληδες γονους δαπιτες στο πανεπιστημιο...ο βαγγελας ειναι για καμμια χασαποταβερνα..ο κυριακος εχει σοβαρο βιογραφικο και ειναι low profile με μειονεκτημα το ονομα...ο αδωνις ειναι αυτοδημιουργητος,το στυλ του ειναι extreme αλλα ο μονος που μπορει να κανει το τσιπρακο σκονη και να ενωσει ολη την δεξια.
αν κρινω απο τους υπολοιπους υποψηφιους, νομιζω οτι αυτοι που θα πανε να τους ψηφισουν για αρχηγο το μπουμπουκο, μονο καλο θα τους κανουνε.ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ !!!!!Απο 2ε τωρα το κανατε 3ε γαμω το κεφαλι σας??????ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ...ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΔΩΝΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ....Ας ειναι κουφαλες,θα βρεθει το παραπανω ευρω και θα στηριξουμε τον μελλοντικο ΑΡΧΗΓΟ ΑΔΩΝΗ.....ΒΑΜΟΣ !!!
oποιου ψηφισουν πιο πολλες οι δικοι θα βγει προεδρος φιλε απλα πραγματαΑυτη τη στιγμη ο Τζιτζικωστας ειναι στο 1,55, ο Μειμαρακης στο 4,5 ο Αδωνης στο 5,4 και ο Κυριακος 12. Δεν μπορω να καταλαβω.Τοσο σιγουρο το εχουνε?