kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.056
- Πόντοι
- 6.256
Όσο θέλει το lidlΣτην Ελλαδα που ειναι παραγωγος χωρα ποσο εχει το εξτρα παρθενο?
Όσο θέλει το lidlΣτην Ελλαδα που ειναι παραγωγος χωρα ποσο εχει το εξτρα παρθενο?
Οριστε μαλακες μεχρι το 2050 θα πληρωνετε φθηνοτερο ρευμα!!!Λιγη υπομονη θελει ρε μουνοπανα!!!
Οι στόχοι του εθνικού σχεδίου για την ενέργεια και το κλίμα – Φθηνότερο ρεύμα από ΑΠΕ για όλους
Το νέο Εθνικό Σχέδιο για την ενέργεια και το κλίμα μέχρι το 2050www.fosonline.gr
οταν η Green peace εφτιαξε το πρωτο συνεταιριστικο παρκο φωτοβολταικων ,αυτο σημαινει χωρις κερδος, με συμμετοχη αναλογως του ποσα κιλοβατ θελεις να εχεις ,το κρατρος εκανε μεγαλο πολεμο καθυστερωντας την με διαφορα εμποδια για πανω απο 18 μηνες ,και εξτρα εξοδα δικηγορων κλπ .Γιατι ? μα δεν υπηρχε κερδος ετσι για ενα μεριδιο συμμετοχης πχ 5 kw εδινες καπου 2.000 ευρω , για 10 , 3.800 αυτο για παντα ηταν το κοστος αντι να τα εβαζες στο σπιτι σου .Δεν το ειχα μαθει τοτε ,και δεν δηλωσα συμμετοχη, δηλωσα για οταν δημιουργηθει το επομενο , αλλα δεν το βλεπω συντομα , αφου εχει λησαξει η κυβερνηση των αξιων, να σπρωχνει τις καθαρες λεμε τωρα, ενεργειες, αλλα μονο αν ειναι εμπορων του ρευματος και οχι συνεταιριστικες ,καταλαβατε με τι μαφια εχουμε μπλεξει ,πουμ τους δωσατε 41% αισχος καμορα σκετηΟριστε μαλακες μεχρι το 2050 θα πληρωνετε φθηνοτερο ρευμα!!!Λιγη υπομονη θελει ρε μουνοπανα!!!
Οι στόχοι του εθνικού σχεδίου για την ενέργεια και το κλίμα – Φθηνότερο ρεύμα από ΑΠΕ για όλους
Το νέο Εθνικό Σχέδιο για την ενέργεια και το κλίμα μέχρι το 2050www.fosonline.gr
Εχεις κοντη μνημη! Το ρευμα εγινε χρηματιστηριακο προιον απο την κυβερνηση σιριζα, των κλοουν.οταν η Green peace εφτιαξε το πρωτο συνεταιριστικο παρκο φωτοβολταικων ,αυτο σημαινει χωρις κερδος, με συμμετοχη αναλογως του ποσα κιλοβατ θελεις να εχεις ,το κρατρος εκανε μεγαλο πολεμο καθυστερωντας την με διαφορα εμποδια για πανω απο 18 μηνες ,και εξτρα εξοδα δικηγορων κλπ .Γιατι ? μα δεν υπηρχε κερδος ετσι για ενα μεριδιο συμμετοχης πχ 5 kw εδινες καπου 2.000 ευρω , για 10 , 3.800 αυτο για παντα ηταν το κοστος αντι να τα εβαζες στο σπιτι σου .Δεν το ειχα μαθει τοτε ,και δεν δηλωσα συμμετοχη, δηλωσα για οταν δημιουργηθει το επομενο , αλλα δεν το βλεπω συντομα , αφου εχει λησαξει η κυβερνηση των αξιων, να σπρωχνει τις καθαρες λεμε τωρα, ενεργειες, αλλα μονο αν ειναι εμπορων του ρευματος και οχι συνεταιριστικες ,καταλαβατε με τι μαφια εχουμε μπλεξει ,πουμ τους δωσατε 41% αισχος καμορα σκετη
εγω δεν εχω κοντη μνημη εσεις που τους ψηφιζετε ,μαλλον εχετε ,ο Συριζα κυβερνησε λοιπον και απο τη στιγμη που ακυρωσε το αποτελεσμα του δημοψηφισματος ,δεν υπαρχει για εμενα ,εδω μαζεψε 37 δις πολυ περισοτερα απο οτι ζητουσε η τροικα και δεν ειπε εστω πριν τις εκλογες μερικα απο τα πλεονασματικα να τα γυεισω πισω σαν καποιες ελαφρυνσεις , σκατα αριστεροι του κωλου ασε αυτα στους Ελληναρες βολεμενους δημοσιους χεστες ,και απατεωνες επιχειρηματιες να τα λες, και ναι ολοι αυτοι ειναι και περισοτεροι απο το 41% και δεν μου εκανε καθολου εντυπωσηΕχεις κοντη μνημη! Το ρευμα εγινε χρηματιστηριακο προιον απο την κυβερνηση σιριζα, των κλοουν.
Καποιος καθηγητης οικονομικων, μου διαφευγει το ονομα, κλοουν δηλ σιριζεος, εκανε παμπλουτο τον μιτιλινιο..
Δεν έχει και βάρκα ο πεθερός ;Ρε ναυάγιο σωγαμπρε της συμφοράς, τι πίνεις και γραφεις τετοιες μλκιες??
Σε πήραν στο κωλομπαρα για Ντιτζευ παρασκευές πάλι, η θα την βγάλεις μόνο με το ντελιβερυ κ φέτος και θ; κόβεις βόλτες με το υβριδικό του Πεθερού ???
Ήρεμα ρωτάω ΜΑΛΑΚΆ
Φιλικά από ενδιαφέρον
Υγ μια GS BMW έξω από το μανάβικο συνέχεια ποιανού είναι? Δικιά σου αποκλείεται
10,6 ευρω ειναιΕΙναι 750 μλ η συσκευασια, το λιτρο βγαινει 12 Ε
Λαθος εκανα, εχεις καμενο εγκεφαλο!εγω δεν εχω κοντη μνημη εσεις που τους ψηφιζετε ,μαλλον εχετε ,ο Συριζα κυβερνησε λοιπον και απο τη στιγμη που ακυρωσε το αποτελεσμα του δημοψηφισματος ,δεν υπαρχει για εμενα ,εδω μαζεψε 37 δις πολυ περισοτερα απο οτι ζητουσε η τροικα και δεν ειπε εστω πριν τις εκλογες μερικα απο τα πλεονασματικα να τα γυεισω πισω σαν καποιες ελαφρυνσεις , σκατα αριστεροι του κωλου ασε αυτα στους Ελληναρες βολεμενους δημοσιους χεστες ,και απατεωνες επιχειρηματιες να τα λες, και ναι ολοι αυτοι ειναι και περισοτεροι απο το 41% και δεν μου εκανε καθολου εντυπωση
τα 750 μλ 8,99 ευρω τα 1000μλ ποσα?10,6 ευρω ειναι
μαλακα μου γιατι δεν εισαι στο CERN ακομα και αρθρογραφεις ΜΟΝΟ εδω;τα 750 μλ 8,99 ευρω τα 1000μλ ποσα?
Απλη μεθοδος των 3
750 ml -----> 8,99 ευρω
1000 ml----> X ευρω
X=(1000 x 8,99) / 750 = 11,986666
Κλο νομιζω δεν μπορεις να εκτιμησεις την υψηλη τεχνηΜουνόπανα ξεφτιλες γαμω την νέα δικτατορία και τα γαμημενα ΜΜΕξημερωσης που παίζει...γαμω το 4ο Ράιχ σας και τις ψυχές σας τις γαμημενες γαμημενοι μαφιόζοι.... Ομερτά παντού ρε παλιοπουστες να μην ακούστει τίποτα,ότι δεν σας συμφέρει παριστάνετε ότι δεν έγινε...μια βδομάδα παίζατε Βίσση στο Καλλιμάρμαρο και την συναυλία για τα Τέμπη δεν την βάλατε πουθενά...σαν να μην έγινε ξεφτιλες ....
που ξερεις ειμαι εγω?μαλακα μου γιατι δεν εισαι στο CERN ακομα και αρθρογραφεις ΜΟΝΟ εδω;
Ίσως,ξέρω όμως να εκτιμήσω πως αν είχαν τα καθάρματα την δυνατότητα,θα έθαβαν τους επιζώντες και τους συγγενείς για μην μάθει κανείς τι συνέβη... αδίστακτοι μαφιόζοι!Κλο νομιζω δεν μπορεις να εκτιμησεις την υψηλη τεχνη
Στη συναυλία για τα Τεμπη δείξατε πόσο παρτάκιδες είστε. Σε μια συναυλία όπου υποτίθεται ήταν διαμαρτυρία επειδή κάποιοι δεν φρόντισαν για την ασφάλεια των πολιτών, ανέβαινατε με τα μηχανάκια στο πεζοδρόμιο, παρκάρατε σε διαβάσεις και γενικλά θετατε σε κίνδυνο την ασφάλεια παιδιών και γιαγιάδων. Ζώα!Μουνόπανα ξεφτιλες γαμω την νέα δικτατορία και τα γαμημενα ΜΜΕξημερωσης που παίζει...γαμω το 4ο Ράιχ σας και τις ψυχές σας τις γαμημενες γαμημενοι μαφιόζοι.... Ομερτά παντού ρε παλιοπουστες να μην ακούστει τίποτα,ότι δεν σας συμφέρει παριστάνετε ότι δεν έγινε...μια βδομάδα παίζατε Βίσση στο Καλλιμάρμαρο και την συναυλία για τα Τέμπη δεν την βάλατε πουθενά...σαν να μην έγινε ξεφτιλες ....
Mischung von Olivenolen aus der EU = μίξη ευρωπαϊκών ελαιόλαδωνΤο λαδι ειναι αρκετα σημαντικο. Στην Γερμανια ειναι εισαγόμενο και στοιχίζει φθηνότερα απο οτι στην Ελλαδα. Η φωτο ειναι απο Aldi Βερολινο
οτι περισσεψει το βαζεις και στο αμαξιMischung von Olivenolen aus der EU = μίξη ευρωπαϊκών ελαιόλαδων
Δεν ηταν βερο ιταλιανο?Mischung von Olivenolen aus der EU = μίξη ευρωπαϊκών ελαιόλαδων
τα 750 μλ 8,99 ευρω τα 1000μλ ποσα?
Απλη μεθοδος των 3
750 ml -----> 8,99 ευρω
1000 ml----> X ευρω
X=(1000 x 8,99) / 750 = 11,986666