Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.402
Πόντοι
12.756
Οριστε μαλακες μεχρι το 2050 θα πληρωνετε φθηνοτερο ρευμα!!!Λιγη υπομονη θελει ρε μουνοπανα!!!

:rockon::rockon::rockon::rockon:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.652
Πόντοι
456
Οριστε μαλακες μεχρι το 2050 θα πληρωνετε φθηνοτερο ρευμα!!!Λιγη υπομονη θελει ρε μουνοπανα!!!

οταν η Green peace εφτιαξε το πρωτο συνεταιριστικο παρκο φωτοβολταικων ,αυτο σημαινει χωρις κερδος, με συμμετοχη αναλογως του ποσα κιλοβατ θελεις να εχεις ,το κρατρος εκανε μεγαλο πολεμο καθυστερωντας την με διαφορα εμποδια για πανω απο 18 μηνες ,και εξτρα εξοδα δικηγορων κλπ .Γιατι ? μα δεν υπηρχε κερδος ετσι για ενα μεριδιο συμμετοχης πχ 5 kw εδινες καπου 2.000 ευρω , για 10 , 3.800 αυτο για παντα ηταν το κοστος αντι να τα εβαζες στο σπιτι σου .Δεν το ειχα μαθει τοτε ,και δεν δηλωσα συμμετοχη, δηλωσα για οταν δημιουργηθει το επομενο , αλλα δεν το βλεπω συντομα , αφου εχει λησαξει η κυβερνηση των αξιων, να σπρωχνει τις καθαρες λεμε τωρα, ενεργειες, αλλα μονο αν ειναι εμπορων του ρευματος και οχι συνεταιριστικες ,καταλαβατε με τι μαφια εχουμε μπλεξει ,πουμ τους δωσατε 41% αισχος καμορα σκετη

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
οταν η Green peace εφτιαξε το πρωτο συνεταιριστικο παρκο φωτοβολταικων ,αυτο σημαινει χωρις κερδος, με συμμετοχη αναλογως του ποσα κιλοβατ θελεις να εχεις ,το κρατρος εκανε μεγαλο πολεμο καθυστερωντας την με διαφορα εμποδια για πανω απο 18 μηνες ,και εξτρα εξοδα δικηγορων κλπ .Γιατι ? μα δεν υπηρχε κερδος ετσι για ενα μεριδιο συμμετοχης πχ 5 kw εδινες καπου 2.000 ευρω , για 10 , 3.800 αυτο για παντα ηταν το κοστος αντι να τα εβαζες στο σπιτι σου .Δεν το ειχα μαθει τοτε ,και δεν δηλωσα συμμετοχη, δηλωσα για οταν δημιουργηθει το επομενο , αλλα δεν το βλεπω συντομα , αφου εχει λησαξει η κυβερνηση των αξιων, να σπρωχνει τις καθαρες λεμε τωρα, ενεργειες, αλλα μονο αν ειναι εμπορων του ρευματος και οχι συνεταιριστικες ,καταλαβατε με τι μαφια εχουμε μπλεξει ,πουμ τους δωσατε 41% αισχος καμορα σκετη
Εχεις κοντη μνημη! Το ρευμα εγινε χρηματιστηριακο προιον απο την κυβερνηση σιριζα, των κλοουν.
Καποιος καθηγητης οικονομικων, μου διαφευγει το ονομα, κλοουν δηλ σιριζεος, εκανε παμπλουτο τον μιτιλινιο..

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.652
Πόντοι
456
Εχεις κοντη μνημη! Το ρευμα εγινε χρηματιστηριακο προιον απο την κυβερνηση σιριζα, των κλοουν.
Καποιος καθηγητης οικονομικων, μου διαφευγει το ονομα, κλοουν δηλ σιριζεος, εκανε παμπλουτο τον μιτιλινιο..
εγω δεν εχω κοντη μνημη εσεις που τους ψηφιζετε ,μαλλον εχετε ,ο Συριζα κυβερνησε λοιπον και απο τη στιγμη που ακυρωσε το αποτελεσμα του δημοψηφισματος ,δεν υπαρχει για εμενα ,εδω μαζεψε 37 δις πολυ περισοτερα απο οτι ζητουσε η τροικα και δεν ειπε εστω πριν τις εκλογες μερικα απο τα πλεονασματικα να τα γυεισω πισω σαν καποιες ελαφρυνσεις , σκατα αριστεροι του κωλου ασε αυτα στους Ελληναρες βολεμενους δημοσιους χεστες ,και απατεωνες επιχειρηματιες να τα λες, και ναι ολοι αυτοι ειναι και περισοτεροι απο το 41% και δεν μου εκανε καθολου εντυπωση

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Ρε ναυάγιο σωγαμπρε της συμφοράς, τι πίνεις και γραφεις τετοιες μλκιες??
Σε πήραν στο κωλομπαρα για Ντιτζευ παρασκευές πάλι, η θα την βγάλεις μόνο με το ντελιβερυ κ φέτος και θ; κόβεις βόλτες με το υβριδικό του Πεθερού ???
Ήρεμα ρωτάω ΜΑΛΑΚΆ
Φιλικά από ενδιαφέρον
Υγ μια GS BMW έξω από το μανάβικο συνέχεια ποιανού είναι? Δικιά σου αποκλείεται
Δεν έχει και βάρκα ο πεθερός ;
Και πισίνα χωρίς πλακάκια ;;;

Ήρεμα τα λέω. Είχε βάλει φωτό το ναυάγιο .
Λέτε να τσιμεντώθηκε η πισίνα , τώρα που ζορίζει η κατάσταση με τις ... αεροφωτογραφίες ;;;;

Για τα γνήσια panerai ... και γενικώς τα ελβετικά ... έμαθε λες ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ;;; ή όχι ακόμη ;;;

Ότι δεν είναι σαν τη μαϊμού του σε σελοφάν εννοώ ....

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
εγω δεν εχω κοντη μνημη εσεις που τους ψηφιζετε ,μαλλον εχετε ,ο Συριζα κυβερνησε λοιπον και απο τη στιγμη που ακυρωσε το αποτελεσμα του δημοψηφισματος ,δεν υπαρχει για εμενα ,εδω μαζεψε 37 δις πολυ περισοτερα απο οτι ζητουσε η τροικα και δεν ειπε εστω πριν τις εκλογες μερικα απο τα πλεονασματικα να τα γυεισω πισω σαν καποιες ελαφρυνσεις , σκατα αριστεροι του κωλου ασε αυτα στους Ελληναρες βολεμενους δημοσιους χεστες ,και απατεωνες επιχειρηματιες να τα λες, και ναι ολοι αυτοι ειναι και περισοτεροι απο το 41% και δεν μου εκανε καθολου εντυπωση
Λαθος εκανα, εχεις καμενο εγκεφαλο!
Οχι μονο επειδη δεν παραδεχεσαι οτι η κυβερνση των κλοουν εκανε το ρευμα χρηματιστηριακο προιον , οχι μονο επειδη κοκορευεσαι για τα 37δις , λες και αυτα επεσαν απο τον ουρανο, αλλα γραφεις και για βολεμενους επιχειρηματιες οταν μαλιστα σου γραφω οτι ο συγκεκριμενος επιχειρηματιας οφεληθικε.

ποιο ηλιθιος πεφτεις σε λαχανικο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
Μουνόπανα ξεφτιλες γαμω την νέα δικτατορία και τα γαμημενα ΜΜΕξημερωσης που παίζει...γαμω το 4ο Ράιχ σας και τις ψυχές σας τις γαμημενες γαμημενοι μαφιόζοι.... Ομερτά παντού ρε παλιοπουστες να μην ακούστει τίποτα,ότι δεν σας συμφέρει παριστάνετε ότι δεν έγινε...μια βδομάδα παίζατε Βίσση στο Καλλιμάρμαρο και την συναυλία για τα Τέμπη δεν την βάλατε πουθενά...σαν να μην έγινε ξεφτιλες ....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.097
Πόντοι
6.056
Μουνόπανα ξεφτιλες γαμω την νέα δικτατορία και τα γαμημενα ΜΜΕξημερωσης που παίζει...γαμω το 4ο Ράιχ σας και τις ψυχές σας τις γαμημενες γαμημενοι μαφιόζοι.... Ομερτά παντού ρε παλιοπουστες να μην ακούστει τίποτα,ότι δεν σας συμφέρει παριστάνετε ότι δεν έγινε...μια βδομάδα παίζατε Βίσση στο Καλλιμάρμαρο και την συναυλία για τα Τέμπη δεν την βάλατε πουθενά...σαν να μην έγινε ξεφτιλες ....
Κλο νομιζω δεν μπορεις να εκτιμησεις την υψηλη τεχνη:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.931
Πόντοι
1.406
μαλακα μου γιατι δεν εισαι στο CERN ακομα και αρθρογραφεις ΜΟΝΟ εδω;
που ξερεις ειμαι εγω?

OIP.XzML3wbwKTFmn84dYgRrxgHaFj

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
Κλο νομιζω δεν μπορεις να εκτιμησεις την υψηλη τεχνη:coffee::coffee::confused::confused::confused:
Ίσως,ξέρω όμως να εκτιμήσω πως αν είχαν τα καθάρματα την δυνατότητα,θα έθαβαν τους επιζώντες και τους συγγενείς για μην μάθει κανείς τι συνέβη... αδίστακτοι μαφιόζοι!

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
Στη συναυλία για τα Τεμπη δείξατε πόσο παρτάκιδες είστε. Σε μια συναυλία όπου υποτίθεται ήταν διαμαρτυρία επειδή κάποιοι δεν φρόντισαν για την ασφάλεια των πολιτών, ανέβαινατε με τα μηχανάκια στο πεζοδρόμιο, παρκάρατε σε διαβάσεις και γενικλά θετατε σε κίνδυνο την ασφάλεια παιδιών και γιαγιάδων. Ζώα!

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
Το λαδι ειναι αρκετα σημαντικο. Στην Γερμανια ειναι εισαγόμενο και στοιχίζει φθηνότερα απο οτι στην Ελλαδα. Η φωτο ειναι απο Aldi Βερολινο

IMG_7030.jpeg
Mischung von Olivenolen aus der EU = μίξη ευρωπαϊκών ελαιόλαδων
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.402
Πόντοι
12.756

Stories