ενα αρχιδι αλτρουιστης ειμαι μαλακα βλακα ,αλλα νιωθω πως η προκοπη μου εχει σχεση με την προκοπη της κοινωνιας και των πολλων γυρω μου....δε με ζει καποιος τραγογιδο και φερνω το φαι στο τραπεζι μονος μου....να ξερεις ομως πως αυτος που σε φερνει το φαι και το παιζεις στα αρχιδια σου καποια στιγμη ετσι οπως τα γαμανε ολα θα γαμηθει και αυτος ...μαθηματικα ειναι ζωντοβολο δεν ειναι κβαντικη μηχανικη.....οποτε τοτε θα σε τσουξει μουνοπανο!
Είσαι τόσο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ που νομίζεις πως κάτι έκανες που κατάφερες να πας το φαΐ στο τραπέζι μόνος. Ε μάθε ΗΛΙΘΙΕ ότι δεν το έχεις κάνει μόνο εσύ, ΒΛΑΚΑ. Απλά εσύ είσαι ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ και ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ, απ αυτούς που πρέπει να φοβάται κανείς, ΠΟΤΕ δε θα μάθεις πως είναι να είσαι "χορτάτος" στη ζωή. Και σου υπογράφω ότι σε κάθε ευκαιρία το μυαλό σου είναι πως θα μπορούσες να κλέψεις περισσότερο απ όσο μπορείς τώρα. Αλλά κουνάς το δάχτυλο για τους άλλους, κλασσικο δείγμα της νεοσκατοελληνοφαρας.
Κάτσε τώρα να κλαίγεσαι σε ένα σάιτ σαν αυτό για τους πωλητικους και τους κλέφτες, ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Μλκ, τώρα που το σκέφτομαι, προσπαθώ να μιλήσω σαν άνθρωπος με έναν άνθρωπο που είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ρε φίλε,
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
(για μένα)