Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
μπορει να δουλευει ρε τυπε στην αλτις,μην εισαι στενομυαλος!
εγω πιστευω οτι χρησιμοποιησε τα καλυτερα λόγια για να μας πει απ εξω απ εξω οτι ειναι πουστης .. αλλα τι να κανουμε , αγαπα τον φιλο σου με τα ελαττώματα του.

Πιο πολιτικαλι κορεκτ πεθαινεις ετσι που το ειπε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.380
Πόντοι
2.606
εγω πιστευω οτι χρησιμοποιησε τα καλυτερα λόγια για να μας πει απ εξω απ εξω οτι ειναι πουστης .. αλλα τι να κανουμε , αγαπα τον φιλο σου με τα ελαττώματα του.

Πιο πολιτικαλι κορεκτ πεθαινεις ετσι που το ειπε
διατηρω επιφυλαξεις αν και λιγο η αποψη μου κλονιστηκε....δεν ειναι το προφιλ τετοιο ,δεξιος ,βασιλοφρων ,σκληρα εργαζομενος και βαζελος....ουπς!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.420
Πόντοι
8.346
Ηρθε η ανάπτυξη στο Ελλαντα και ασχολούμαστε με το κωλοτρυπιδι του Αθηναίου.. Κούλη ζήσε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
ορθο,δημιουργηθηκε μια στρεβλωση αξιοσημειωτη που χρηζει διευκρινισεως!

να χαρεις οτι αγαπας δεν θελω άλλες παρομοιωσεις για διευκρινησεις ..
δεν ξερω αν θα το αντεξω να ξερω οτι αυτο το λεβεντόπαιδο ο Αθηναιος εχει κανει το κωλο του δεξαμενη μετρήσεως ..
ξεκινησε πολυ ασχημα η εβδομαδα μου , ας μεινουμε σε αυτα που μαθαμε μόνο ..
καλυτερα καμιά φορά αν οι απαντησεις μπορει να μην σου αρεσουν να μην πρεπει να κανεις τις ερωτησεις

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.166
Πόντοι
3.656
δεν ξερω αν θα το αντεξω να ξερω οτι αυτο το λεβεντόπαιδο ο Αθηναιος εχει κανει το κωλο του δεξαμενη μετρήσεως ..
καλυτερα καμιά φορά αν οι απαντησεις μπορει να μην σου αρεσουν να μην πρεπει να κανεις τις ερωτησεις
Να σου στειλω λαδι?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.380
Πόντοι
2.606
γιατι ειναι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ αγαπητε δεν εχουν ενσυναισθηση και ειναι και μπαχαλακηδες
εγω θα αποχωρησω αν συνεχιστει αυτη η κατηφορα και η αμορφωσια στο νημα:coffee:
με τα χιλια δικια σου ,αλλα ισως και παλι να το ξανασκεφτεις, γιατι μυριζομαι πως σε λιγο θα εχουμε εξηγηση του φερπλεη αναλυτικα απο ειδικο μπαρουτοκαπνισμενο στην εφαρμογη του σε χωρους με επιθετικα μαρκουτσια...κατσε μπορει να μαθουμε πραγματα!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
Να σου στειλω λαδι?

Ευχαριστως να το δεχομουν αλλά μολις πριν λιγα λεπτα το γύρισα ΜΟΝΟ ΣΕ ΨΗΤΑ ΣΧΑΡΑΣ , ΜΗΔΕΝ ΛΑΔΙ , λεω να αλλαξω διατροφικες συνηθειες .. επειδη ενας φίλος τελικα ειχε καποιες παρενεργειες ας το πουμε ετσι για να μην μπω σε λεπτομέριες :coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.380
Πόντοι
2.606
μην εισαι αρνητικος στην εισροη νεας ακατεργαστης γνωσης...ισως με τον καιρο αποκωδικοποιησεις την μεθοδολογια και γινεις μεγα γευσιγνωστης ,χαμενων στο ευρυ κοινο, σπανιων μεσογειακων ποικιλιων παρθενου ελαιολαδου που θα απασχολησουν τα γαστρονομικα δρωμενα στον τοπο στις δεκαετιες που θα ακολουθησουν!

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.095
Πόντοι
216
ενταξει ας κρατησουμε ενα επιπεδο δεν χρειαζεται να φερνουμε το φιλο @athinaios44 σε δυσκολη θεση μεγαλος ανθρωπος ειναι οτι επιλογη θελει κανει στη ζωη του.
το νοπανο ο @troubakhs τα ξεκινησε ολα με τις περιεργες παρομοιωσεις ισως και απο φθονο λογω αντιπαλοτητας στα αθλητικα...:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
μην γαμας την κουβεντα ρε μαν.....ξερεις γιατι πηγε τοσο το κιλο ο λαδι?

ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΦΛΑΣΙΑ ΕΦΑΓΑ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποιο ειναι το αγαπημενο μαγαζι του Αθηναιου που μας ειχε ζαλισει τ αρχιδια και εκει εκανε ολες τις συναντησεις με τα μελη ;;;......

Το : ΜΕΛΙ - ΛΑΔΙ

meli-ladi-30.jpg

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΤΩΡΑ ΔΕΝΟΥΝ :confused::confused::confused::confused::confused:

Για να μην πω οτι απο το σπιτι του Πι-ντι-ντι κατεσχεσαν 1000 μπουκαλια μπειμπι- ΟΙΛ

Ω να σου γαμησω τι παθαμε Δευτεριάτικα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.380
Πόντοι
2.606
ενταξει ας κρατησουμε ενα επιπεδο δεν χρειαζεται να φερνουμε το φιλο @athinaios44 σε δυσκολη θεση μεγαλος ανθρωπος ειναι οτι επιλογη θελει κανει στη ζωη του.
ειχε μια κακη στιγμη λες,παει και χαλια η ομαδα του,λυγισε προσωρινα ο βραχος της εργατιας ...ας ειναι!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
ειχε μια κακη στιγμη λες,παει και χαλια η ομαδα του,λυγισε προσωρινα ο βραχος της εργατιας ...ας ειναι!
αν ηταν ετσι ρε μαν ολη κερκιδα θα ηταν με ενα δακτυλο στο κωλο , ειδικα οι βαζελοι , αλλα εγω δεν ειδα τετοιο πράγμα

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.095
Πόντοι
216
αυτο της εργατιας ειναι λιγο αμφιλεγομενο τις τελευταιες μερες γτ εχει μεγαλη συμμετοχη στο σαι και δεν μας ειχε συνηθησει μονο στα ολιγολεπτα διαλειμματα...:confused::confused::confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.380
Πόντοι
2.606
Για να μην πω οτι απο το σπιτι του Πι-ντι-ντι κατεσχεσαν 1000 μπουκαλια μπειμπι- ΟΙΛ

Ω να σου γαμησω τι παθαμε Δευτεριάτικα
λες να του ειχε ταξει μουσικη διεθνη καριερα στο παγκοσμιο στερεωμα της σοου μπιζ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom