troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.801
- Πόντοι
- 5.506
ΚΛΑΙΩμπορει να δουλευει ρε τυπε στην αλτις,μην εισαι στενομυαλος!
ΚΛΑΙΩμπορει να δουλευει ρε τυπε στην αλτις,μην εισαι στενομυαλος!
εγω πιστευω οτι χρησιμοποιησε τα καλυτερα λόγια για να μας πει απ εξω απ εξω οτι ειναι πουστης .. αλλα τι να κανουμε , αγαπα τον φιλο σου με τα ελαττώματα του.μπορει να δουλευει ρε τυπε στην αλτις,μην εισαι στενομυαλος!
εσυ τα ξεκινησες ολα εξελισεσε σε νεο @celebre κανονισε να πιασεις και δουλεια σε ταξι ΚΑΝΟΝΙΣΕ...
διατηρω επιφυλαξεις αν και λιγο η αποψη μου κλονιστηκε....δεν ειναι το προφιλ τετοιο ,δεξιος ,βασιλοφρων ,σκληρα εργαζομενος και βαζελος....εγω πιστευω οτι χρησιμοποιησε τα καλυτερα λόγια για να μας πει απ εξω απ εξω οτι ειναι πουστης .. αλλα τι να κανουμε , αγαπα τον φιλο σου με τα ελαττώματα του.
Πιο πολιτικαλι κορεκτ πεθαινεις ετσι που το ειπε
Να σου στειλω λαδι?μηδεν επιπεδο αποχωρω
ορθο,δημιουργηθηκε μια στρεβλωση αξιοσημειωτη που χρηζει διευκρινισεως!
μην γαμας την κουβεντα ρε μαν.....ξερεις γιατι πηγε τοσο το κιλο ο λαδι?Ηρθε η ανάπτυξη στο Ελλαντα και ασχολούμαστε με το κωλοτρυπιδι του Αθηναίου.. Κούλη ζήσε
Να σου στειλω λαδι?να χαρεις οτι αγαπας δεν θελω άλλες παρομοιωσεις για διευκρινησεις ..
δεν ξερω αν θα το αντεξω να ξερω οτι αυτο το λεβεντόπαιδο ο Αθηναιος εχει κανει το κωλο του δεξαμενη μετρήσεως ..
ξεκινησε πολυ ασχημα η εβδομαδα μου , ας μεινουμε σε αυτα που μαθαμε μόνο ..
καλυτερα καμιά φορά αν οι απαντησεις μπορει να μην σου αρεσουν να μην πρεπει να κανεις τις ερωτησεις
με τα χιλια δικια σου ,αλλα ισως και παλι να το ξανασκεφτεις, γιατι μυριζομαι πως σε λιγο θα εχουμε εξηγηση του φερπλεη αναλυτικα απο ειδικο μπαρουτοκαπνισμενο στην εφαρμογη του σε χωρους με επιθετικα μαρκουτσια...κατσε μπορει να μαθουμε πραγματα!γιατι ειναι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ αγαπητε δεν εχουν ενσυναισθηση και ειναι και μπαχαλακηδες
εγω θα αποχωρησω αν συνεχιστει αυτη η κατηφορα και η αμορφωσια στο νημα
Να σου στειλω λαδι?
μην εισαι αρνητικος στην εισροη νεας ακατεργαστης γνωσης...ισως με τον καιρο αποκωδικοποιησεις την μεθοδολογια και γινεις μεγα γευσιγνωστης ,χαμενων στο ευρυ κοινο, σπανιων μεσογειακων ποικιλιων παρθενου ελαιολαδου που θα απασχολησουν τα γαστρονομικα δρωμενα στον τοπο στις δεκαετιες που θα ακολουθησουν!να χαρεις οτι αγαπας δεν θελω άλλες παρομοιωσεις για διευκρινησεις ..
δεν ξερω αν θα το αντεξω να ξερω οτι αυτο το λεβεντόπαιδο ο Αθηναιος εχει κανει το κωλο του δεξαμενη μετρήσεως ..
ξεκινησε πολυ ασχημα η εβδομαδα μου , ας μεινουμε σε αυτα που μαθαμε μόνο ..
καλυτερα καμιά φορά αν οι απαντησεις μπορει να μην σου αρεσουν να μην πρεπει να κανεις τις ερωτησεις
μην γαμας την κουβεντα ρε μαν.....ξερεις γιατι πηγε τοσο το κιλο ο λαδι?
ειχε μια κακη στιγμη λες,παει και χαλια η ομαδα του,λυγισε προσωρινα ο βραχος της εργατιας ...ας ειναι!ενταξει ας κρατησουμε ενα επιπεδο δεν χρειαζεται να φερνουμε το φιλο @athinaios44 σε δυσκολη θεση μεγαλος ανθρωπος ειναι οτι επιλογη θελει κανει στη ζωη του.
αν ηταν ετσι ρε μαν ολη κερκιδα θα ηταν με ενα δακτυλο στο κωλο , ειδικα οι βαζελοι , αλλα εγω δεν ειδα τετοιο πράγμαειχε μια κακη στιγμη λες,παει και χαλια η ομαδα του,λυγισε προσωρινα ο βραχος της εργατιας ...ας ειναι!
αυτο της εργατιας ειναι λιγο αμφιλεγομενο τις τελευταιες μερες γτ εχει μεγαλη συμμετοχη στο σαι και δεν μας ειχε συνηθησει μονο στα ολιγολεπτα διαλειμματα...ειχε μια κακη στιγμη λες,παει και χαλια η ομαδα του,λυγισε προσωρινα ο βραχος της εργατιας ...ας ειναι!
λες να του ειχε ταξει μουσικη διεθνη καριερα στο παγκοσμιο στερεωμα της σοου μπιζ?Για να μην πω οτι απο το σπιτι του Πι-ντι-ντι κατεσχεσαν 1000 μπουκαλια μπειμπι- ΟΙΛ
Ω να σου γαμησω τι παθαμε Δευτεριάτικα