mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 5.700
- Πόντοι
- 1.106
Γιατί πριν τα δηλωνανεΘεία από τη Νιγηρία είχε;
Εξάλλου ο Μητσοτάκης πέρασε πέρυσι νόμο που επιτρέπει να μη δηλώνονται τα μετρητά που φυλάνε οι πολιτικοί στο στρώμα.
Γιατί πριν τα δηλωνανεΘεία από τη Νιγηρία είχε;
Εξάλλου ο Μητσοτάκης πέρασε πέρυσι νόμο που επιτρέπει να μη δηλώνονται τα μετρητά που φυλάνε οι πολιτικοί στο στρώμα.
Θεωρητικά έπρεπε.Γιατί πριν τα δηλωνανε
Ε μα να μας βαρεθεί γιατί προσπαθεί να μας κάνει ανθρώπουςE μα,να μεινει ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ μονος να κυβερναει αλλα 40 χρονια(αν δεν μας βαρεθει βεβαια)![]()
ο @athinaios44 ηταν αποτι ακουγεται στους διαδρομους...Ονομα ξερει κανεις,στην τελικη γιατι ο καργιολης δεν βγαινει να πει ,ναι ρε μαλακες το αγορασα και κανω το κεφι μου,δικα μου τα λεφτα και νομιμα, τα καιω αν θελω ...γιατι το κρατανε μυστικο με νυχια και δοντια ....
Aργησες σημερα,σε ετρεχε το αφεντικο σε τραπεζες,εφοριες-δου?
Δε φτανει που φερνεις πληροφορια χωρις ονομα ζητας και τα ρεστα!!!Ονομα ξερει κανεις,στην τελικη γιατι ο καργιολης δεν βγαινει να πει ,ναι ρε μαλακες το αγορασα και κανω το κεφι μου,δικα μου τα λεφτα και νομιμα, τα καιω αν θελω ...γιατι το κρατανε μυστικο με νυχια και δοντια ....
αμα ειναι ο αθηναιος (που δεν το πιστευω) μονη λυση για την ειλλαδα μας ειναι ο αποστολος ο γκλετσος...
δεν αργησα ολη μερα εδω ειμαι αλλα δεν εχει τπτ το ιδιαιτερο. εσυ τωρα τελειωσες τη βαρδια; ειχε καμια καλη κουρσα σημερα;Aργησες σημερα,σε ετρεχε το αφεντικο σε τραπεζες,εφοριες-δου?![]()
πραγματικα θελω να μου πεις πως τα συνδιασες τπτ αλλο μονο αυτοαμα ειναι ο αθηναιος (που δεν το πιστευω) μονη λυση για την ειλλαδα μας ειναι ο αποστολος ο γκλετσος...
ειναι και οι δυο ΕΝΤΙΜΟΙ και ΕΡΓΑΤΙΚΟΙπραγματικα θελω να μου πεις πως τα συνδιασες τπτ αλλο μονο αυτο
λες να ψηνει το ψαρι και απο τις δυο πλευρες και ο αθηναιος;![]()
πραγματικα θελω να μου πεις πως τα συνδιασες τπτ αλλο μονο αυτο
λες να ψηνει το ψαρι και απο τις δυο πλευρες και ο αθηναιος;![]()
ευτυχως που τον πειραξε μόνο η συγκριση![]()
καλυτερα ο αποστολος γκλιτσας θα ελεγα!αμα ειναι ο αθηναιος (που δεν το πιστευω) μονη λυση για την ειλλαδα μας ειναι ο αποστολος ο γκλετσος...
ΑΡΑ πηρες το σπιτι....ΜΗΝ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ
α ειπα και γω φοβηθηκα...ειναι και οι δυο ΕΝΤΙΜΟΙ και ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!!! Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΔΙ,,,,ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΟΞΥΤΗΤΑα ειπα και γω φοβηθηκα...
κωλοτρυπιδα και λαδι ειναι λιγο λαθος παρομοιωση κατα τη γνωμη μου...ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!!! Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΔΙ,,,,ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΟΞΥΤΗΤΑ