Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
Έλα νυφουλα μου.
Πες μας πάλι για τα πιο εύφλεκτα δεντρα. Που είναι και προσαναμματα. Και καίγεται ο τόπος από αυτά.

Αν δεν ήσουν ανίδεη χαζοβιολα θα ήξερες ότι τα πουρνάρια κι όλα τα είδη της οικογένειας αυτής καίγονται δύσκολα. Πολυ πιο δύσκολα από τα άλλα ειδη και είναι η πρώτη επιλογή στις αναδασώσεις γι αυτό το λόγο.

Πες μας καλύτερα γι' αυτά που ξέρεις.
Τι έγινε; Τον βρήκε η Τέα εκείνον τον τερματοφύλακα που έψαχνε στη σουφρα σου;
Πάμε ξανά γιατί είσαι πιο ηλίθιος από όλους τους άλλους μαζί, ακόμα και από τον χοντρούλη.

Σχετικά με το ενδεχόμενο εμπρησμού ο κ. Λαυράνος απάντησε: «Είναι γεγονός ότι πάνω από το 90% μην πω και 95% των πυρκαγιών ξεκινάει από ανθρώπινο χέρι, είτε από αμέλεια, είτε με πρόθεση. Αυτό είναι γεγονός. Βέβαια τα αίτια για τη συγκεκριμένη πυρκαγιά θα αναλάβει να τα βρει το αρμόδιο τμήμα, το ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Από κει και πέρα ούτε κάποια κεραυνική δραστηριότητα υπήρχε, ούτε κάποιες εργασίες, απ ό,τι λένε τουλάχιστον οι πρώτες μαρτυρίες. Άρα ο ανθρώπινος νους μπορεί να φανταστεί, πιστεύω, το αυτονόητο».
Αυτό το ποστ το έγραψα και επισήμανα με bold οσο συζητουσαμε για την πυρκαγια. Βεβαια η συζητηση περιστρεφοταν στο γιατι ξεφυγε η πυρκαγια και εκαιγε τοσες μερες και ειχαμε ως θεμα τους ανεμους που ειχαμε εκεινες τις μερες και οχι τοσο στο πως ξεκινησε αλλα εισαι τοσο ηλιθιος που δε μπορεις να το καταλαβεις, Αλλα παρεθεσα και επισημανα τα στατιστικα που αναφερει καποιος αρμοδιος.

Σαφώς και θα παραμείνεις ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΣ σαν τον χοντρό, δεν τίθεται ζήτημα.

Όσο για το πουρνάρι, ρίξε ένα κλαδί πάνω σε μια φωτιά που καίει ήδη και μείνε εκεί κοντά να βλέπεις ποσό δύσκολα καίγεται να δω κάτι.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.597
Πόντοι
2.356
Πάμε ξανά γιατί είσαι πιο ηλίθιος από όλους τους άλλους μαζί, ακόμα και από τον χοντρούλη.

Αυτό το ποστ το έγραψα και επισήμανα με bold οσο συζητουσαμε για την πυρκαγια. Βεβαια η συζητηση περιστρεφοταν στο γιατι ξεφυγε η πυρκαγια και εκαιγε τοσες μερες και ειχαμε ως θεμα τους ανεμους που ειχαμε εκεινες τις μερες και οχι τοσο στο πως ξεκινησε αλλα εισαι τοσο ηλιθιος που δε μπορεις να το καταλαβεις, Αλλα παρεθεσα και επισημανα τα στατιστικα που αναφερει καποιος αρμοδιος.

Σαφώς και θα παραμείνεις ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΣ σαν τον χοντρό, δεν τίθεται ζήτημα.

Όσο για το πουρνάρι, ρίξε ένα κλαδί πάνω σε μια φωτιά που καίει ήδη και μείνε εκεί κοντά να βλέπεις ποσό δύσκολα καίγεται να δω κάτι.
Αχ νυφουλα μου.
Να μην ήσουν τόσο χαζοβιολα, θα είχες καλύτερο τυχερό από την πιάτσα.
Στην ερώτηση αν ήταν εμπρησμός, η απάντηση είναι φυσούσε κι είχε κατηφόρα.
Μάλιστα.
Καταλάβαμε.

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο;
Μήπως χώνεις τίποτα πουρναροξυλα στη σουφρα σου κι επειδή παίρνει ο κώλος σου φωτιά, νομίζεις ότι είναι τα πουρνάρια ευφλεκτα κι όχι η σουφρα σου;
Να τα ξεκαθαρίσεις αυτά να μη μπερδευεσαι.
Άλλο η χαρά της σουφρας σου άλλο η δασολογία.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.361
Πόντοι
506
λένε ότι μπορεί να χτυπήσει το ισραήλ τιις πετρελαικές εγκαταστάσεις του ιράν

με 40 λεπτά χαλαρό περπάτημα την ημέρα θα συνηθίσει ο κόσμος να πηγαίνει στη δουλειά με τα πόδια :rockon::rockon::rockon:
Ασε που με τα λεφτα που θα γλυτωσεις απο τη βενζινη παίρνεις διαμέρισμα στο Μπέβερλι Χιλς

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
Αχ νυφουλα μου.
Να μην ήσουν τόσο χαζοβιολα, θα είχες καλύτερο τυχερό από την πιάτσα.
Στην ερώτηση αν ήταν εμπρησμός, η απάντηση είναι φυσούσε κι είχε κατηφόρα.
Μάλιστα.
Καταλάβαμε.

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο;
Μήπως χώνεις τίποτα πουρναροξυλα στη σουφρα σου κι επειδή παίρνει ο κώλος σου φωτιά, νομίζεις ότι είναι τα πουρνάρια ευφλεκτα κι όχι η σουφρα σου;
Να τα ξεκαθαρίσεις αυτά να μη μπερδευεσαι.
Άλλο η χαρά της σουφρας σου άλλο η δασολογία.
Έχω γράψει αρκετές φορές πως έχω δυσανεξία στου ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ.

Η συζήτηση ξεκίνησε εδώ.

Δεν παρακολουθώ εδώ και καιρό το νήμα διότι δεν έχει νόημα.

Ο Κυριάκος με συμμαχη την ελληνική κοινωνία,καταστρέφει ότι ενδεχομένως δεν φαντάστηκε κανείς ως τώρα.

Μήνα Οκτώβριο και μαίνεται μια απ τις κατασροφικοτερες πυρκαγιές,νομίζω πως δικαιωματικά του αξίζει ο τίτλος του Εμπρηστή και σαφώς δεν θα έλεγα τέτοιο πράγμα,αν για ακόμα μια φορά αφηνόταν η πυρκαγιά να σβήσει στην θάλασσα όπως με τόσες και τόσες επι θητείας του

Πουθενά δεν αναφέρονται τα αιτία της πυρκαγιάς αλλά γιατί "μαίνεται μια από τις καταστροφικότερες πυρκαγιές". Τα περί εμπρηστή Κυριακου είναι τα κλασσικά γελοία που γράφετε οι βλαμμενοι αλλά χωρίς ξύλο μαρτύρησες ήδη πως κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ ξεκίνησαν κάπνισμα Μελισσίων. Βέβαια κάλλιστα μπορείτε να γράψετε ότι ήταν ο Κυριάκος εκεί ή αυτός τους έβαλε, ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ.

Δυστυχώς για σένα όμως, πλέον έχασες τη δυνατότητα ανταλλαγής μυνηματων μαζί μου λόγω της γνωστής δυσανεξίας. Έχει εδώ όλο το κακό συναπάντημα να συνομιλησεις, Λαδακηδες, Λακηδες, Νιπληδες, μια χαρά μπορείτε να τα βρείτε οι ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ μεταξύ σας.

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.717
Πόντοι
6.256

Η συζήτηση ξεκίνησε εδώ.

Πουθενά δεν αναφέρονται τα αιτία της πυρκαγιάς αλλά γιατί "μαίνεται μια από τις καταστροφικότερες πυρκαγιές". Τα περί εμπρηστή Κυριακου είναι τα κλασσικά γελοία που γράφετε οι βλαμμενοι αλλά χωρίς ξύλο μαρτύρησες ήδη πως κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ ξεκίνησαν κάπνισμα Μελισσίων. Βέβαια κάλλιστα μπορείτε να γράψετε ότι ήταν ο Κυριάκος εκεί ή αυτός τους έβαλε, ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ.

Δυστυχώς για σένα όμως, πλέον έχασες τη δυνατότητα ανταλλαγής μυνηματων μαζί μου λόγω της γνωστής δυσανεξίας. Έχει εδώ όλο το κακό συναπάντημα να συνομιλησεις, Λαδακηδες, Λακηδες, Νιπληδες, μια χαρά μπορείτε να τα βρείτε οι ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ μεταξύ σας.
Ελα μωρη Κλαουντια ενα ενα τα δεντρα στη κωλαρα σου να γλυτωσουμε απο τις φωτιες!!!Παμε γερα!!!

1727887673228.jpeg

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.420
Πόντοι
8.346

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.717
Πόντοι
6.256
Αχρηστα τα δαση τα παρθενα ρε πουθεναδες!!!Αμα ειχαν δρομους και ανεμογεννητριες βεβαια εκει ναι!!!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.806
Πόντοι
6.056

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.597
Πόντοι
2.356

Η συζήτηση ξεκίνησε εδώ.

Δυστυχώς για σένα όμως, πλέον έχασες τη δυνατότητα ανταλλαγής μυνηματων μαζί μου λόγω της γνωστής δυσανεξίας.
Αχ νυφουλα μου, για λυπηση είσαι.
Ρωτάνε τον τύπο αν είναι εμπρησμός και λέει αυτό είναι το αυτονόητο, γιατί κανείς δε δούλευε εκεί.
Και λίγο μετά βγαίνουν οι καθ' υλην αρμόδιοι συνάδερφοί του και λένε ότι κάποιος κάπνιζε μελίσσια κι άρπαξε φωτιά.
Και τον ξεφτιλιζουν.
Γιατί η πρεμουρα του ήταν να αποδείξει ότι ήταν εμπρησμός. Μάντεψε γιατί.

Από αυτό το κείμενο, της συνέντευξης στην ΕΡΤ, μόνο μία φυγόμυαλη σαν εσένα θα καταλαβαινε Κυριάκος εμπρηστης κι όλα τα άλλα ασυναρτητα που γράφεις.
Μάλλον δεν πήγε καλα η βάρδια και είσαι λίγο σε σύγχιση.
Τσεκαρε καλού κακού μην έπαθες κανένα παροδικό ισχαιμικό την ώρα που μετρούσες την είσπραξη, από εκείνα που δεν αφήνουν ίχνη και "φύγεις" την ώρα που θα έχεις χωμένο κανένα κούτσουρο στη σουφρα σου και μείνεις στην ιστορία ως η σουφραζετ με το πουρναροξυλο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.806
Πόντοι
6.056
Αχρηστα τα δαση τα παρθενα ρε πουθεναδες!!!Αμα ειχαν δρομους και ανεμογεννητριες βεβαια εκει ναι!!!

Καλα τα λεει,οποιοι συσχετισμοι οτι καποια στιγμη θα αποδημησουμε κι εμεις οποτε τι σημερα τι σε 20 χρονια δεν τρεχει τιποτα,ειναι ορθοι.Αρα τι την θες την προστασια,την ενημερωση,την παιδεια,τους νομους,την τροφη,ΤΑ ΛΕΦΤΑ.Αφου θα πεθανεις μια μερα.Τα λεγα εγω οτι στο Σκουαι ειναι πολυ μπροστα:coffee::coffee::confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
Αχ νυφουλα μου, για λυπηση είσαι.
Ρωτάνε τον τύπο αν είναι εμπρησμός και λέει αυτό είναι το αυτονόητο, γιατί κανείς δε δούλευε εκεί.
Και λίγο μετά βγαίνουν οι καθ' υλην αρμόδιοι συνάδερφοί του και λένε ότι κάποιος κάπνιζε μελίσσια κι άρπαξε φωτιά.
Και τον ξεφτιλιζουν.
Γιατί η πρεμουρα του ήταν να αποδείξει ότι ήταν εμπρησμός. Μάντεψε γιατί.

Από αυτό το κείμενο, της συνέντευξης στην ΕΡΤ, μόνο μία φυγόμυαλη σαν εσένα θα καταλαβαινε Κυριάκος εμπρηστης κι όλα τα άλλα ασυναρτητα που γράφεις.
Μάλλον δεν πήγε καλα η βάρδια και είσαι λίγο σε σύγχιση.
Τσεκαρε καλού κακού μην έπαθες κανένα παροδικό ισχαιμικό την ώρα που μετρούσες την είσπραξη, από εκείνα που δεν αφήνουν ίχνη και "φύγεις" την ώρα που θα έχεις χωμένο κανένα κούτσουρο στη σουφρα σου και μείνεις στην ιστορία ως η σουφραζετ με το πουρναροξυλο.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σήμερα από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΑΕΕ, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε θερμές εργασίες (κάπνισμα μελισσιών), που εκτελέστηκαν την ημερομηνία εκδήλωσης της πυρκαγιάς της 29ης Σεπτεμβρίου 2024, στην περιοχή Ροζενά της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και πλησίον της έναρξής της, σε χρονική εγγύτητα προς την εκδήλωσή της και ενώ στην περιοχή ο δείκτης επικινδυνότητας ήταν επιπέδου τέσσερα.

πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, Νίκο Λαυράνο.

Άλλο η Πυροσβεστική και άλλο ο πρόεδρος των Πυροσβεστών. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τύπε, τα είπαμε, ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ.

Ελπίζω τουλάχιστον να μη δοκιμάσεις αυτό που σου είπα με ένα κλαδί πουρνάρι, σ έχω ικανό.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.670
Πόντοι
3.656
και τον σκάι τι τον θέλουμε?

αν είναι ακούμε κατευθείαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο τι να τον κάνουμε αυτόν? για να μασάει τις επιδοτήσεις?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.380
Πόντοι
2.606
επι των ημερων τους στην χωρα εχουν σημειωθει οι περισσοτερες και οι μεγαλυτερες σε εκταση πυρκαγιες .....ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ -εστω και τα λιγα που υπηρχαν -ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ .....ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ,ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ,ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ,ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ,ΑΛΛΑ ΠΑΨΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.380
Πόντοι
2.606
Οτι πιανει φωτια ,σταματει στην θαλασσα η σβηνει γιατι ξεμενει απο καυσιμη υλη.....τα δεντρα και η ξηρασια ηταν τα ιδια και το 80 και το 90 και το 00 και το 10.....εδω και εξι γαμημενα χρονια καινε και ξανακαινε τα ιδια με ιδιαιτερη σφοδροτητα...καμια κλιματικη αλλαγη δεν εχει συντελεστει απο το 14 εως το 24 ,τα ιδια σκατα ειναι ,το μονο που αλλαξε ειναι αυτοι οι μπινεδες στην εξουσια.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ......ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΤΟΥΣ !

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.806
Πόντοι
6.056
επι των ημερων τους στην χωρα εχουν σημειωθει τα μεγαλυτερα επιτευγματα,υπαρχει τεραστια ευμαρεια και προοδος.Ποτε επιτελους θα καταλαβαιτε οτι ο χρυσος αιωνας μοιαζει με αστειο μπροστα σε αυτο που ζουμε?
Δεν σε αναγνωριζω αποψε,τι κριση αληθειας ηταν αυτη?Ισως οφειλεται στην νικη του Αρεως,ποιος ξερει?:confused::confused::confused::coffee::coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom