Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.334
- Πόντοι
- 3.936
βαλε το μυαλο σου να δουλεψει λιγο
βαλε το μυαλο σου να δουλεψει λιγο
Το ειχα δει και ανεβασει εδω το βιντεακι .Εστιαζει ακριβως στην ριζα του προβληματος ολιγαρχες κολεγιες με το κρατος του Κουλη να μην σπασουν τα καρτελ και να τα κονομανε πρωτα τα πολιτκα προσωπα και κομματα δες ποσο χρεος εχει το κομμα της νουδουλας, υστερα οι ολιγαρχες να θησαυριζουν και ο λαοουτσικος πληρωνει το μαρμαρο της ακριβειας .
Όλα καλά. Βαδίζουμε βάσει σχεδίου
δε βλεπεις,αυτοι με τα πατινια δεν προλαβαινουν να αναπνευσουν,ολη μερα βεντουζαρισμενα μουνια στη μουρη εχουν ....ουτε ονομα δεν προλαβαινουν να πουν στα γκομενακια ,πανε οι καργιολες και καθονται στον αξονα επιτοπου .....ρε τυπε μπας και καρφωνεις την οπισθεν ,πεστο ελευθερα,μια παρεα ειμαστεγιατί όχι είναι οικονομικό και δε ψάχνεις και να παρκάρεις
το γουστάρουν και οι γκόμενες
Τι λες ρε εγώ βγαίνω με την πατίναρα κηφισιας και χύνουν όλα τα μουνια ειδικά οι μιλφάρες μου κάνουν φώτα από τα q8 και τα rangeδε βλεπεις,αυτοι με τα πατινια δεν προλαβαινουν να αναπνευσουν,ολη μερα βεντουζαρισμενα μουνια στη μουρη εχουν ....ουτε ονομα δεν προλαβαινουν να πουν στα γκομενακια ,πανε οι καργιολες και καθονται στον αξονα επιτοπου .....ρε τυπε μπας και καρφωνεις την οπισθεν ,πεστο ελευθερα,μια παρεα ειμαστε
..ακου ηλεκτρικο πατινι ,ουτε αξυριστη με τρεις γατες και ταγαρι δε σου καθεται ρεεεε παρλιακο με πατινι!
Τι λες ρε εγώ βγαίνω με την πατίναρα κηφισιας και χύνουν όλα τα μουνια ειδικά οι μιλφάρες μου κάνουν φώτα από τα q8 και τα range
Εχεις βγάλει βόλτα Σάββατο βράδυ εκλεπτυσμένη γκομενα να την πας για φαγητό στην Ιθάκη με το πατίνι;
Άλλη φάση
Τι λε ρε?ΣΙγα μην επαιζαν και μιζες στο κομμα της Αγγελικουλας που ηθελε να μας κανει ανθρωπους κι εμεις δεν την αφηναμεΜίζες σελεμπρε έχει κ στη Γερμανία κ εκεί παίζουν κ μάλιστα πιο χοντρές ....οι δικές μας φτψχομπινεδικες μίζες των εκατομμυρίων μπρος στις παχυλές γερμανικές κ αμερικανικές ...
αργησες σημερα να σχολασεις...Τι λε ρε?ΣΙγα μην επαιζαν και μιζες στο κομμα της Αγγελικουλας που ηθελε να μας κανει ανθρωπους κι εμεις δεν την αφηναμε
Σε ποια ενοτητα ρε τυπε?Ριπ-Ελληνιδες διασημες-Θα πηδουσατε γυναικα 80-100 χρονων?Οχι για να ξερουμετωρα περιμενω τον πρωτο μαλακα που θα ανοιξει νημα για την Μαρινέλλα
Πηγαμε εκδρομη σημερα,τσαμπα διαβαζα χθεςαργησες σημερα να σχολασεις...
Κάτι τέτοια ζωάδια ... ακούνε με ηχειάκια από spotify στο κινητό .......γαμησε την την 37ρα........σοβαρα πηρες ομως ηλεκτρικο πατινι ρε ναυαγιο?
Ψόφο σε αυτά.κάτι φτωχαδάκια των 900 ευρω που πανε και ψηφιζουν ΝΔ
Κόπηκε το μεροκάματο απτά κεντρικά..Ο αλεξ που είναι;
Σιχάθηκε το κουλιστάν και μετανάστευσε;
Μυαλό κουκούτσι είναι, ένας γνωστός μου που παίρνει εθνική σύνταξη 420 ευρω τον μηνα ψήφισε ΝΔ, άλλος ένας βοσκός με 30 πρόβατα όλη την μέρα μες στις κοπριές ψήφισε ΝΔ, ρε φίλε του λέω εσύ κτηνοτρόφος σε ένα βλαχοχώρι ψηφίζεις το κόμμα που ψηφίζει η Εκάλη ΝΔ? ε τι να ψηφισω λέει, πανίβλακες!Ψόφο σε αυτά.
900€ ... λες πολλά !
όλοι εκεί τις πάμε τις σχέσεις μας απλά μερικοί από εμάς σκάμε με ηλ. πατίνι και λέμε στον παρκαδόρο φίλε πρόσεχε το σε παρακαλώ είναι καινούριοΓια να μη σε πατήσουν ρε μαλάκα και δεν προλάβουν το ραντεβού με τον πλαστικό
Πες τα στον Αναγούλα αυτά που όλο εκεί είναι με τις "σχέσεις" του aka μποτάνες
για να ξέρεις στο ένα σύστημα έχω φουλ ψηφιακά και στο άλλο έχω ένα θόρενς με αναλογικά τα πάνταΚάτι τέτοια ζωάδια ... ακούνε με ηχειάκια από spotify στο κινητό .......
Αν τους δείξεις τέτοια εργαλεία .... θα σου πουν ότι είναι παλιά .....
όπως είναι παλιές και οι εληθινές γκόμενες ... αυτοί μαλακίζονται με τσατουρ ......