Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Mε τοσο χρήμα που έχουνε κλέψει από τον ελληνα θα επρεπε να δινανε 13η σύνταξη ολόκληρη τα χριστουγεννα, οχι 100€ κι αυτά με προυποθεσεις
Γιατί να δώσουν λεφτά στα ζώα ;
Τι να τα κάνουν ;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
Noμιζω πρεπει να σε διαγραψει ο Αντι για παραδειγματισμο.Εχει χασει το πρεστιζ του το σαη εντελως.ΠΑΤΙΝΙ ρε?ΣΟΒΑΡΑ?:confused::confused::confused::coffee::coffee:
Πες του τα,ότι δε θα δει νιμου ποτέ στη ζωή του ούτε ζωγραφίστο με κιμωλία σε δρόμο και θα τη βγάζει ονλαιν ....εκτός αν δεν τον ενοχλεί :effemine::gay: αυτό και λαδωνει το πόμολο....που δε μας πέφτει λόγος αλλά όχι να μας διαφημίζει το ηλεκτρικό πατίνι για πρότυπο αντρουκλα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
το έχω σκεφτεί για σκειτ αλλά δεν έχουμε καλούς δρόμους...ενώ το ηλ. πατίνι το φορτίζω και στον φορτιστή που έχω βάλει στη δουλειά για το ηλ. βανάκι :sunglasses:
Με σκεητ ίσως ρίξεις κάνα πουτσο σποραδικά...με πατίνι μάλλον θα σου κάνουν τον πάτο φινιστρινι....τζάμπα τα κεράσματα του πατέρα σου στον καφενέ όταν είπε η νοσοκόμα αγόρι....

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
Πες του τα,ότι δε θα δει νιμου ποτέ στη ζωή του ούτε ζωγραφίστο με κιμωλία σε δρόμο και θα τη βγάζει ονλαιν ....εκτός αν δεν τον ενοχλεί :effemine::gay: αυτό και λαδωνει το πόμολο....που δε μας πέφτει λόγος αλλά όχι να μας διαφημίζει το ηλεκτρικό πατίνι για πρότυπο αντρουκλα
ΙζΙ ραιντερ θα οργωνει τους δρομους με το πατινι,ιπποτης της ασφαλτου.Ρε ολοκληροι μαντραχαλαδες με πατινια ρε:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
δεν έχει σημασία πότε θα γίνουν αλλά το ότι μπορούν να γίνουν και η ΑΑΔΕ επειδή είναι ανεξάρτητη αρχή θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά θα τα χαρακτηρίσουν δεδομένα που μπορεί να έχει πρόσβαση.

αγόρασα κάτι για τα γούφερ το σάββατο έκανε 1.900ε.....ρώτησα αν μπορώ να πληρώσω με μετρητά και μου είπε ότι επειδή είναι σάββατο και είναι κλειστές οι τράπεζες μπορώ...αλλά θα πρέπει να ανοίξουν καρτέλα πελάτη. Τελικά πλήρωσα με κάρτα αφού δεν είχε διαφορά. Όμως και με μετρητά τα στοιχεία σου τα κρατάνε.

Δεν είναι όπως παλιά που πήγαινες και αγόραζες και δεν ρώταγε κανένας τίποτα. Τουλάχιστον οι σοβαρές εταιρείες το κάνουν.

και δεν είναι παράλογο να τσεκάρουν τις αγορές σου....

αλλά εμείς έχουμε τον στόκο τον χατζηδάκη να βάζει τεκμήρια και να τους θεωρεί όλους απριόρι απατεώνες....
Για να καταλάβω εάν ήταν Δευτέρα και οι τράπεζες ανοιχτά μπορούσες να πληρώσεις τα 1900 μετρητά χωρίς να έχει πρόβλημα το μαγαζί? Επειδή είναι πάνω από 500

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.318
Πόντοι
22.266
Σε υψηλό επίπεδο .
Όχι στο βάψιμο σχολείου σε κωλοχώρι .
Ποια σχολεία ρε τέλη; Πλάκα μας κάνεις ; Που ντρέπομαι να τα δείξω στην ουγκαντιανη γκόμενα ......:confused:
Ειδικά τα σχολεία των Αθηνών χωρίς πλάκα με τις μικρές αυκες θυμίζουν φυλακές Κορυδαλλού

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.938
Πόντοι
6.946
Η Ελλάδα τα έδωσε ΟΛΑ ήδη στην Τουρκία, το παραδέχεται στον ΟΗΕ. Η μόνο χώρα παγκοσμίως που δεν έχει αρχίδια να ορίσει ΑΟΖ και θα συζητήσει με γείτονα που δικεδικέι το Αιγαίο, κατέχει την μισή Κύπρο, μας στέλνει εκατομμύερια λάθρους, κ.λ.π. Αυτοί είμαστε, αυτούς αξίζουμε.

Κ. Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Παράθυρο ευκαιρίας για Ελλάδα – Τουρκία να οριοθετήσουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα​

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
έχετε λυσάξει με το πατίνι μου επειδή εγώ έχω την αυτοπεποίθηση να σκάσω με πατίνι παντού τόσο άνετος είμαι :sunglasses:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Για να καταλάβω εάν ήταν Δευτέρα και οι τράπεζες ανοιχτά μπορούσες να πληρώσεις τα 1900 μετρητά χωρίς να έχει πρόβλημα το μαγαζί? Επειδή είναι πάνω από 500
όχι ρε απλά το είπε ως δικαιολογία για να δεχτεί το cash

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256
Νομίζω οτι το καζάν καζάν του Αιγαίου ειναι στην τελικη ευθεία.
Βεβαια θα το δούμε ως μεγαλη επίτυχια σαν τις πρεσπες.

Και ερχονται και τα φ35 των τουρκων που δεν θα τα εχουν στη ναφθαλίνη οπως εμείς.

Και δεν ξεχνάμε το ΠΝ με τα μουσειακά καράβια του

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.345
Πόντοι
3.656
Ολη η χωρα ασχολειται με την Μαρινελλα ρε μαλάκα .. τι μπουρδελο κρατος ειναι αυτο ...
Τωρα σε πειραζει και η Μαρινελλα???
Δεν βρηκες να γκρινιαξεις για τιποτα αλλο σημερα το πρωι και επιασες τη Μαρινελλα???

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
όχι ρε απλά το είπε ως δικαιολογία για να δεχτεί το cash
ναι οκ δεν θα εχει προβλημα?

Ειχα καμια 10κ απο πελατη και πηγε στην πειραιως να κανει καταθεση και του λενε να παει σε ενα αλλο κατααστημα που εχει ταμεια χωρις παραλαβη. Κατι παπαριες καινουργιες

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.047
Πόντοι
206

Σάλος με το «Drag Show» σε φεστιβάλ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού

Μαρινάκης: «Συμμερίζομαι απόλυτα τις αντιδράσεις»

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί για φεστιβάλ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο πρόγραμμα του οποίου υπάρχει ένα «Drag Show».

Οι αντιδράσεις είναι έντονες καθώς το «2ο Διαπολιτισμικό Φεστιβάλ «Συνύπαρξη» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης είναι υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού, στο πλαίσιο μιας ημέρας εκδηλώσεων για την προσβασιμότητα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στον πολιτισμό, την ορατότητα των LGTBQI ατόμων και με την αλληλεπίδραση σε κοινότητες προσφύγων και μεταναστών.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Τωρα σε πειραζει και η Μαρινελλα???
Δεν βρηκες να γκρινιαξεις για τιποτα αλλο σημερα το πρωι και επιασες τη Μαρινελλα???

εμενα τι να με πειραξει η Μαρινελλα ... πουτσα μου :coffee:
Ας φανε Μαρινελλα :rockon::rockon:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.345
Πόντοι
3.656
εμενα τι να με πειραξει η Μαρινελλα ... πουτσα μου :coffee:
Ας φανε Μαρινελλα :rockon::rockon:
Δε σε πειραζει αλλα μπηκες να ριξεις το φαρμακι σου...
Το οτι ο μικρονιπλης κυκλοφορει με ηλεκτρικο πατινι το περασες στα ψιλα...Η Μαρινελλα σε πειραξε!!!!!!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
Ολη η χωρα ασχολειται με την Μαρινελλα ρε μαλάκα .. τι μπουρδελο κρατος ειναι αυτο ...
na soy κανω μια ερωτηση τι εγινε τελικα παντρευτηκε η νυφουλα η περιμενει το προγραμμα του κουλη προικοδοτησεις απορων κορρασιδων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom