Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.922
Πόντοι
6.056
Μόλις τσίμπησες αναφορά....
Με διαβάλλεις συνεχόμενα και καταχρηστικά με τις συνεχείς αναφορές στο κατσιβελομέρος που ούτε απέξω δεν περνάω...

:coffee:
Oχι,δεν τσιμπαω αναφορες πρωινιατικα,μου πεφτουν βαριες.Απ' εξω δεν περνας γιατι εισαι κλεισμενος εντως των τειχων που προστατευουν τον γυρω κοσμο απο το κατσιβελομερος:coffee::confused::confused::confused::hi:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Oχι,δεν τσιμπαω αναφορες πρωινιατικα,μου πεφτουν βαριες.Απ' εξω δεν περνας γιατι εισαι κλεισμενος εντως των τειχων που προστατευουν τον γυρω κοσμο απο το κατσιβελομερος:coffee::confused::confused::confused::hi:
Red Card Soccer GIF by Das Örtliche

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.829
Πόντοι
6.256
Υπογραψαμε συμβαση για Χ ποσο για αγορα λεωφορειων και επειδη τα ξυναμε δυο και χρονια τωρα θα πληρωσουμε περισσοτερα....η αριστεια σε ολο της το μεγαλειο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.316
Πόντοι
12.756
@Νίπλης αν και διαφωνώ σε κάτι εξωραΐζεις την "αριστερά",νομίζω και αυτοί κομμάτι του συστήματος είναι,στο γενικό πλαίσιο έτσι είναι.
Μπορείς να αναφέρεις τι σημαίνει μεσαία τάξη στην Ελλάδα?
Εγώ θεωρώ αυτούς που έχουν οικογενειακό εισόδημα(2 ενήλικες) καθαρά 50.000+.
Για Ελλάδα μιλάμε Νίπλη,μην σου φαίνεται λίγα για αυτο που λέω....
Γνώμη σου....

σωστα ρε μαν , και η αριστερα ενα μερος ειναι , δεν διαφωνω σε αυτο ..αλλα που θα συμφερε τους περισσοτερους δεξιους .
Το μεσαια ταξη φιλε μου , εχει γαμηθει στην ελλαδα σαν ορισμος , εχει γινει πιπίλα, αλλο εννοει ο καθένας και άλλα ο Μητσοτακης.
Παντως σιγουρα ο Κουλης και η ΝΔ δεν εννοουν μεσαια ταξη αυτους που οριζονται και απο μονοι τους.

Εγω τους υπολογιζω πολυ ψηλότερα απο αυτο που λες εσυ , νετο απο 90 και πανω , συν ολα τα υπολοιπα ,σπιτια αυτοκινητα εξοχικα , επενδυσεις κτλ

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Υπογραψαμε συμβαση για Χ ποσο για αγορα λεωφορειων και επειδη τα ξυναμε δυο και χρονια τωρα θα πληρωσουμε περισσοτερα....η αριστεια σε ολο της το μεγαλειο.

Πως και δεν ειναι ηλεκτρικα κ ειναι φυσικου αεριου,φτου φτου σκορδα πουστη πουτιν!

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.276
Πόντοι
3.556
@Νίπλης αν και διαφωνώ σε κάτι εξωραΐζεις την "αριστερά",νομίζω και αυτοί κομμάτι του συστήματος είναι,στο γενικό πλαίσιο έτσι είναι.
Μπορείς να αναφέρεις τι σημαίνει μεσαία τάξη στην Ελλάδα?
Εγώ θεωρώ αυτούς που έχουν οικογενειακό εισόδημα(2 ενήλικες) καθαρά 50.000+.
Για Ελλάδα μιλάμε Νίπλη,μην σου φαίνεται λίγα για αυτο που λέω....
Γνώμη σου....
σωστα ρε μαν , και η αριστερα ενα μερος ειναι , δεν διαφωνω σε αυτο ..αλλα που θα συμφερε τους περισσοτερους δεξιους .
Το μεσαια ταξη φιλε μου , εχει γαμηθει στην ελλαδα σαν ορισμος , εχει γινει πιπίλα, αλλο εννοει ο καθένας και άλλα ο Μητσοτακης.
Παντως σιγουρα ο Κουλης και η ΝΔ δεν εννοουν μεσαια ταξη αυτους που οριζονται και απο μονοι τους.

Εγω τους υπολογιζω πολυ ψηλότερα απο αυτο που λες εσυ , νετο απο 90 και πανω , συν ολα τα υπολοιπα ,σπιτια αυτοκινητα εξοχικα , επενδυσεις κτλ

Η κατηγοριοποίηση εργατική, μεσαία και ελίτ τάξη στην Ελλάδα είναι προβληματική για ένα κύριο λόγο, η συντριπτική πλειοψηφία ζει paycheque to paycheque ανεξαρτήτως ποσού χωρίς επαγγελματική εξασφάλιση/ σταθερότητα.

Οπότε στην Ελλάδα έχουμε φτωχούς, κάποιους άνετους και πελούσιους, απλά τα πράγματα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.276
Πόντοι
3.656
Εγω σου ριχνω καθε μερα τουλαχιστον 4(αναφορες)

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.839
Πόντοι
25.186

Oλο το ελληνικό κράτος σε ένα αρθρο!

Εκανε αιτηση λεει η εταιρεία για αυξηση της τιμης-που ειχει συμφωνηθεί το 2021-και ο κ.Σταικούρας το έκανε δεκτό!!Μια χαρά..γιατι να μην το κάνει δεκτό;

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών υπό τον Χρήστο Σταϊκούρα πρόσφατα έκανε αποδεικτό το αίτημα, που υπέβαλε η Iveco τον περασμένο Μάρτιο για αναπροσαρμογή προς τα πάνω του συνολικού τιμήματος κατά 4,296 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι το ελληνικό δημόσιο καλείται πλέον να καταβάλλει ποσό άνω των 52 εκατ. ευρώ στην ιταλογαλλική εταιρεία από 47,7 εκατ. ευρώ που αρχικά προβλεπόταν

Αλλά

Κύκλοι της αγοράς σημειώνουν στο Capital.gr ότι η Iveco, η οποία εκπροσωπείται στην ελληνική αγορά από την Παύλος Ι. Κοντέλλης, εδώ και αρκετούς μήνες είχε διατυπώσει στο υπουργείο την έντονη δυσαρέσκειά της για το μεγάλο χρονικό διάστημα των δύο ετών που πέρασαν για την ανακήρυξή της σε προσωρινό ανάδοχο και του επιπλέον ενός έτους μέχρι την τελική υπογραφή της σύμβασης (σύνολο τρία χρόνια) ενώ φέρεται να προειδοποίησε ακόμη και για διακοπή της προμήθειας εάν δεν επιταχυνθούν οι διαδικασίες και δεν μεταβληθεί το τίμημα.

Παρακάτω
Το ερώτημα που πλέον δημιουργείται είναι εάν αυτή η αύξηση του τιμήματος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και από άλλες εταιρείες που έχουν υπογράψει συμβάσεις με το ελληνικό δημόσιο

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536

Pnewman απάντησε ωραία.
Εννοείται νέτα....
Οπότε ουσιαστικά μεσαία τάξη δεν υπάρχει.

:hi:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
Η κατηγοριοποίηση εργατική, μεσαία και ελίτ τάξη στην Ελλάδα είναι προβληματική για ένα κύριο λόγο, η συντριπτική πλειοψηφία ζει paycheque to paycheque ανεξαρτήτως ποσού χωρίς επαγγελματική εξασφάλιση/ σταθερότητα.

Οπότε στην Ελλάδα έχουμε φτωχούς, κάποιους άνετους και πελούσιους, απλά τα πράγματα
Ένα διορισμένο βύσμα του ΚΚΕ σε καλή θέση......μπορεί να καθαρίζει 50 χιλιάρικα το χρόνο κάνοντας μια ζωή στην ουσία χωρίς να εργάζεται....

ένας ελεύθερος επαγγελματίας του κώλου με ένα μαγαζάκι μπορεί να βγάζει 20 χιλιάρικα το χρόνο δουλεύοντας σα σκλάβος 12 ώρες τη μέρα 6 μέρες τη βδομάδα με το πολύ 10 μέρες άδεια τον αύγουστο.

Ποιος είναι εργατική ''τάξη" και ποιος είναι πιο κοντά στην μεσαία ''τάξη''?

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.276
Πόντοι
3.556
Ένα διορισμένο βύσμα του ΚΚΕ σε καλή θέση......μπορεί να καθαρίζει 50 χιλιάρικα το χρόνο κάνοντας μια ζωή στην ουσία χωρίς να εργάζεται....

ένας ελεύθερος επαγγελματίας του κώλου με ένα μαγαζάκι μπορεί να βγάζει 20 χιλιάρικα το χρόνο δουλεύοντας σα σκλάβος 12 ώρες τη μέρα 6 μέρες τη βδομάδα με το πολύ 10 μέρες άδεια τον αύγουστο.

Ποιος είναι εργατική ''τάξη" και ποιος είναι πιο κοντά στην μεσαία ''τάξη''?

Για πες μας :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom