Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.317
Πόντοι
3.556
αν εχει 1000 στρεμματα επρεπε να ειχε σταματησει στο κεντρο πολιτικα ,
δεξιά θα παει οταν φτασει στα 2000 ή ανοιξει και μια ΑΕΒΕ εμποριας φρουτων λαχανικων η συσκευαστήριο αν εχει φρουτα και μαλακιες
Εκει να τον χαρώ και γω που θα κανει τα ντίλια με σουπερ μαρκετ , με εξωτερικά για εξαγωγες κτλ

Αυτούς τους διαφημίζει δωρεάν ο Σπύρος ο Γεωργιάδης όπως με κόβιντ που ούρλιαζε "Φάτε ΜΑΡΑΤΑ"

Τι άλλο να κάνουν και οι επιχειρηματίες μεγαλοτσιφλικάδες ? Σπαθιά να καταπιούν ? :confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
αν εχει 1000 στρεμματα επρεπε να ειχε σταματησει στο κεντρο πολιτικα ,
δεξιά θα παει οταν φτασει στα 2000 ή ανοιξει και μια ΑΕΒΕ εμποριας φρουτων λαχανικων η συσκευαστήριο αν εχει φρουτα και μαλακιες
Εκει να τον χαρώ και γω που θα κανει τα ντίλια με σουπερ μαρκετ , με εξωτερικά για εξαγωγες κτλ
Έχει και τέτοιους.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.980
Πόντοι
12.756
Αυτούς τους διαφημίζει δωρεάν ο Σπύρος ο Γεωργιάδης όπως με κόβιντ που ούρλιαζε "Φάτε ΜΑΡΑΤΑ"

Τι άλλο να κάνουν και οι επιχειρηματίες μεγαλοτσιφλικάδες ? Σπαθιά να καταπιούν ? :confused:
ξερεις ποιο ειναι το προβλημα σε αυτη την χωρα

Οτι καποιος στο πρωτογενη τομέα με κερδη 500Κ πιστευει οτι ειναι το ιδιο με καποιον μικροεπιχειρηματία που εχει και αυτος κερδη 500Κ αλλα ασχολειται ας πουμε με παραφαρμακευτικα προιοντα ..

Σου λεει , Καγιεν εχει αυτος Καγιεν εχω και εγω , σπιτακι στα Βορεια προαστια εχει αυτος , εχω και εγω σπιταρωνα στο χωριο 3 φορες την δικη του ,
μονκλερ φοραει αυτος , μονκλερ φοραω και εγω , Μιλανο παει αυτος , Μιλανο παω και εγω , δεξια ψηφίζει αυτος Ε ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ...

Εκει στο τελος τα μπλεκει και τα κανει πουτανα

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.485
Πόντοι
6.256
Ενεργοποιησαν νομο του 75 οι απίστευτοι και εξομοιασαν τα 3μετρα φουσκωτα με τα τουριστικα πλοία.
Τα airbnb πρεπει να τα τελειώσουν γιατι ο ελληνας δεν πρεπει να δίνει 50-100 τη βραδιά αλλα 200+. Στην Ομονοια μονο προβλεπεται να χτιστουν 80 ξενοδοχεία
Πηραν τζαμπα τα κτιρια της υποβαθμισμενης αθηνας οι εβραιοι και οχι μονο και θα χτισουν ακριβα χοτελ, και τα πρεζονια θα πανε να υποβαθμισουν αλλες περιοχες.

Ξερουμε ποιοι υποβαθμισαν τις γειτονιες της αθηνας με λαθρο;
Πασοκ νδ συριζα, οι γνωστοι αγνωστοι

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.067
Πόντοι
25.186
Τι να πάει καλά με αυτή την κυβέρνηση για την ΠΛΕΜΠΑ ρε φίλε ;;;
Για τους ολιγάρχες και του πολιτικούς, είναι το τελειότερο καθεστώς στον κόσμο .
Ο Σάχης , ήταν φτωχάτζα μπροστα στους έλληνες ολιγάρχες σήμερα.
Ο Ωνάσης ζητιάνος.

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ .....

τους έχει αφανίσει ... δεν ζουν .... γίναν σκουλήκια ... στη λάσπη ...

Απλά δεν ξεψυχάνε , όταν φτάσουν στο βυθό της λάσπης
με τα επιδόματα και τα pass ... δεν τους αφήνει να ξεψυχήσουν
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

Δες ...

Με το γαμίσι που τρώνε οι airbnb ... ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ....

θα καταλήξουν ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗ ....

στις τράπεζες τα περισσότερα !!!!

Δεν βγαίνουν τα δάνεια ΝΑ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ
ΣΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑΔΕΣ ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ !!!!!
Εδώ προχθές η Lamda πούλησε 5 οικόπεδα στο ελληνικό έναντι 106 εκ ευρώ
Τα ειχε πάρει 25
Απο το κράτος!!!

Σκετα οικόπεδα χωρίς . κτίσματα
Γιατί δεν τα πουλούσε το.κρατος απευθείας;;; ;;

Ο Όμιλος LAMDA Development αναμένεται, μετά την ολοκλήρωση όλων των συναλλαγών, να αναγνωρίσει λογιστικό κέρδος προ φόρων ποσού περίπου €76 εκ. (περιλαμβανομένων των εξόδων συναλλαγής) ενισχύοντας περαιτέρω την κερδοφορία και τις καθαρές ταμειακές ροές της Φάσης Α’ του έργου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.980
Πόντοι
12.756
Πηραν τζαμπα τα κτιρια της υποβαθμισμενης αθηνας οι εβραιοι και οχι μονο και θα χτισουν ακριβα χοτελ, και τα πρεζονια θα πανε να υποβαθμισουν αλλες περιοχες.

Ξερουμε ποιοι υποβαθμισαν τις γειτονιες της αθηνας με λαθρο;
Πασοκ νδ συριζα, οι γνωστοι αγνωστοι
Στο Μαρουσι να τους πανε που του αρεσουν του Αλεξ , να κανει και νεους φίλους

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.939
Πόντοι
506
Zουμε μοναδικές στιγμές
Παλι καλα που δεν πούλησαν κανα F16
Για Ραφαλε δε παίζει είναι μετρημενα στα δαχτυλα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.960
Πόντοι
6.056

Οτι καποιος στο πρωτογενη τομέα με κερδη 500Κ πιστευει οτι ειναι το ιδιο με καποιον μικροεπιχειρηματία που εχει και αυτος κερδη 500Κ αλλα ασχολειται ας πουμε με παραφαρμακευτικα προιοντα ..

Σου λεει , Καγιεν εχει αυτος Καγιεν εχω και εγω , σπιτακι στα Βορεια προαστια εχει αυτος , εχω και εγω σπιταρωνα στο χωριο 3 φορες την δικη του ,
μονκλερ φοραει αυτος , μονκλερ φοραω και εγω , Μιλανο παει αυτος , Μιλανο παω και εγω , δεξια ψηφίζεις αυτος Ε ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ...

Ή μπορει να γινει κι αλλιως "500κ αυτος 5κ εγω,σπιτι ΒΠ αυτος κοτετσι στο χωριο εγω,Καγιεν αυτος σαξο(τυχαιο) εγω,Μιλανο αυτος Κατω ραχουλα εγω.Τι ψηφιζει αυτος?Δεξια?Α δεξια θα ψηφισω και γω να γινω σαν αυτον" :confused::confused::confused::coffee:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.317
Πόντοι
3.556

μονκλερ φοραει αυτος , μονκλερ φοραω και εγω , Μιλανο παει αυτος , Μιλανο παω και εγω , δεξια ψηφίζεις αυτος Ε ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ...

Δυστυχώς τα περιβάλλοντα των 2 αυτών διαφορετικών περιπτώσεων επιδρούν καταλυτικά στο πως βλέπουν τα πράγματα.

Μόνο μια περίπτωση αγρότη ξέρω που εκμεταλλεύτηκε το potential που του έδωσε ο πατέρας του από τα χωράφια, πήγε Γαλλία σπούδασε οικονομικά και γύρισε πίσω, τα 150 του πατέρα του τα έκανε 350, άνοιξε και μονάδα με κοτόπουλα, επεκτάθηκε και στο real estate και τώρα οποιοσδήποτε 500Κ τον κοιτάει και λέει τι έγινε ?

Αυτός άντε πάει στο διάλο να ψηφίσει ΝΔ ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.968
Πόντοι
3.656
Τα ειχε πάρει 25
Απο το κράτος!!!

Ο Όμιλος LAMDA Development αναμένεται, μετά την ολοκλήρωση όλων των συναλλαγών, να αναγνωρίσει λογιστικό κέρδος προ φόρων ποσού περίπου €76 εκ. (περιλαμβανομένων των εξόδων συναλλαγής) ενισχύοντας περαιτέρω την κερδοφορία και τις καθαρές ταμειακές ροές της Φάσης Α’ του έργου.
τι το πέρασες το κράτος κοροίδο?

περιμένει τα υπερκέρδη για να τα φορολογήσει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.980
Πόντοι
12.756
Τα ειχε πάρει 25
Απο το κράτος!!!

Οι εν λόγω αγοραστές είναι οι διεθνείς όμιλοι Brook Lane Capital και TENBRINKE και οι ελληνικοί Hellenic Ergon και Daedalus Development,

Είναι η Deadalus Ελληνικη εταιρεία ;; Κατι Αγγλους ειχα γνωρίσει εγω :think:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.067
Πόντοι
25.186
τι το πέρασες το κράτος κοροίδο?

περιμένει τα υπερκέρδη για να τα φορολογήσει
Το ΤΕΕ εκτιμησε το Ελληνικό κοντά στα 3 δισ χωρίς πλειοδοτικο.διαγωνισμο !!δηλαδή με διαγωνισμό μπορεί να υπήρχαν και πολύ υψηλότερες προσφορές

Και δόθηκε 915 εκατομμύρια!

Για αυτό ο κ. Λατσης ευχαρίστησε ονομαστικά και τους 3 πρωθυπουργους στα εγκαίνια του έργου Σαμαρά Τσιπρα Μητσοτάκη για την συμβολή τους!

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς τα περιβάλλοντα των 2 αυτών διαφορετικών περιπτώσεων επιδρούν καταλυτικά στο πως βλέπουν τα πράγματα.

Μόνο μια περίπτωση αγρότη ξέρω που εκμεταλλεύτηκε το potential που του έδωσε ο πατέρας του από τα χωράφια, πήγε Γαλλία σπούδασε οικονομικά και γύρισε πίσω, τα 150 του πατέρα του τα έκανε 350, άνοιξε και μονάδα με κοτόπουλα, επεκτάθηκε και στο real estate και τώρα οποιοσδήποτε 500Κ τον κοιτάει και λέει τι έγινε ?

Αυτός άντε πάει στο διάλο να ψηφίσει ΝΔ ...
Αν και καταλαβαίνω τη βάση αυτού που λέτε με το Νιπλη, παραγνωριζετε το βασικό. Όποιος βγάζει ποσό του επιπέδου που συζητάτε, εγώ λέω και αρκετά χαμηλότερου, εκ των πραγμάτων λειτουργεί "συντηρητικά". Θα ψηφίσει όποιον θεωρεί πως σιγουρευει το εισόδημά του.
Στην Ελλάδα αυτό που μάθαμε να αποκαλούμε δεξιά.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.968
Πόντοι
3.656
Το ΤΕΕ εκτιμησε το Ελληνικό κοντά στα 3 δισ χωρίς πλειοδοτικο.διαγωνισμο διαγωνισμό !!δηλαδή με διαγωνισμό μπορεί να υπήρχαν και πολύ υψηλότερες προσφορές

Και δόθηκε 915 εκατομμύρια!

Για αυτό ο κ. Λατσης ευχαρίστησε ονομαστικά και τους 3 πρωθυπουργους στα εγκαίνια του έργου Σαμαρά Τσιπρα Μητσοτάκη για την συμβολή τους!
Κάτι θα ήξεραν παραπάνω οι 3 προθυπουργοί.....:confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.485
Πόντοι
6.256
Τα ειχε πάρει 25
Απο το κράτος!!!

Γιατι μετα τον πολεμο τρεις τεσσερις οικογενειες ρουφανε το μεδούλι της ελλαδας, η μια ειναι οι Λάτσηδες,

Ευτυχως που τους γαμαει ο κυριάκος.

Θα βγει μετα ο χοντρος και θα μας πει οτι αν τους γαμησει θα φυγουν.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.317
Πόντοι
3.556
Τα ειχε πάρει 25
Απο το κράτος!!!

Καλά μαλακίες είναι τα 106

EBITDA 76 είναι και αυτές που τα πήραν θα βγάλουν το χοντρό κέρδος.

Πέρα από τη Brook Lane που θα τα ξεζουμίσει, οι άλλες θα πάνε πολύ καλά.

Το πιο αστείο στο άρθρο είναι "...το έργο του Ελληνικού συνεχίζεται με μηδενικό δανεισμό..." ... Τι έγιναν τα εγγυητικά των Πειραιώς και Eurobank, πέταξαν ?

BTW, Πειραιώς και Eurobank ή αποσύρονται ή αποσύρθηκαν από την επένδυση και γι αυτό πουλάει η Lamda και να αφήσουν τα παραμύθια για υπεραξίες και πούτσες.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.960
Πόντοι
6.056
Αν και καταλαβαίνω τη βάση αυτού που λέτε με το Νιπλη, παραγνωριζετε το βασικό. Όποιος βγάζει ποσό του επιπέδου που συζητάτε, εγώ λέω και αρκετά χαμηλότερου, εκ των πραγμάτων λειτουργεί "συντηρητικά". Θα ψηφίσει όποιον θεωρεί πως σιγουρευει το εισόδημά του.
Στην Ελλάδα αυτό που μάθαμε να αποκαλούμε δεξιά.
Tυπε να σε διορθωσω.Ειναι θεμα νοοτροπιας και ενας με 700 ευρω φοβαται μηπως ερθουν τιποτα νεφελιμ και του τα κοψουν.Γενικα εκει πατανε,στην αγνοια,στον φοβο,στην αφελεια.Οχι μονο οι πολιτικοι και οι θρησκειες το ιδιο κανουν:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom