Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
πάνε οι παλιές καλές εποχές....Τις παλιες καλες εποχες ρε σαουλ!!!
πάνε οι παλιές καλές εποχές....Τις παλιες καλες εποχες ρε σαουλ!!!
εκει που λεει "εδρα κουρακαο" λυγισατο ξερεις οτι αναλήψεις σε καρτα απο στοιχηματικες στην Ελλαδα υπαρχει όριο 500 ευρω την ημέρα μεχρι 2.500 το μηνα ;;;
Μπορεις να μου πεις τι θα κάνουμε εμεις ;;;
Δηλαδη να θες να φερεις λεφτα σε αυτον τον τόπο και να σε μπλοκαρει το κρατος
Αντι να μου λεει μπραβο κυριε Νιπλη που εφερες στις Ελληνικες τραπεζες 15Κ αυτη την εβδομαδα απο στοιχηματικη με εδρα το Κουρακάο μου λεει οχι Κε Νιπλη 2.500 το μηνα μονο !!!!!!
Τι ειναι αυτα τα απαρεδεκτα πραγματα !!! αν ηθελα να βαζω 2.500 το μηνα στην τραπεζα θα επιανα δουλεια ταμίας στα Γκουντις ναπουμε
Βάρος...που να τα βρω ρε μαλακα τα 20κ;εδω μου λειπουν 1900 να τα κανω 2000 να πουμε
το ξερεις οτι αναλήψεις σε καρτα απο στοιχηματικες στην Ελλαδα υπαρχει όριο 500 ευρω την ημέρα μεχρι 2.500 το μηνα ;;;
Μπορεις να μου πεις τι θα κάνουμε εμεις ;;;
Δηλαδη να θες να φερεις λεφτα σε αυτον τον τόπο και να σε μπλοκαρει το κρατος
Αντι να μου λεει μπραβο κυριε Νιπλη που εφερες στις Ελληνικες τραπεζες 15Κ αυτη την εβδομαδα απο στοιχηματικη με εδρα το Κουρακάο μου λεει οχι Κε Νιπλη 2.500 το μηνα μονο !!!!!!
Τι ειναι αυτα τα απαρεδεκτα πραγματα !!! αν ηθελα να βαζω 2.500 το μηνα στην τραπεζα θα επιανα δουλεια ταμίας στα Γκουντις ναπουμε
συγχίστηκα μαν ... η εδρα μπορει να ειναι σε κανα διαμέρισμα στην Νιγηρία , άδεια απο το Κουρακάο .. να με συγχωρειςεκει που λεει "εδρα κουρακαο" λυγισα
εσυ για το καλό σου να μαθεις να πακετάρεις πιο γρήγορα, για να μην σου μένουν τα εμπορευματα στο χέρι
Curacao???Παω να τα παρω εγω.
Και με κατι αλλο μενω στο χερι αλλα δεν το κανω θεμαεσυ για το καλό σου να μαθεις να πακετάρεις πιο γρήγορα, για να μην σου μένουν τα εμπορευματα στο χέρι
Μην τα λες ετσι ομως γιατι τα βλεπει ο λακαρος και εκνευριζεται που αυτοι δεν πλερωνουν εφκα 10 ευρω αυξηση το μηνα και δεν μπορει να παρει φετα τωρα...συγχίστηκα μαν ... η εδρα μπορει να ειναι σε κανα διαμέρισμα στην Νιγηρία , άδεια απο το Κουρακάο .. να με συγχωρεις
καλυτερα να μην μιλάμε για ληγμένα προιόνταΚαι με κατι αλλο μενω στο χερι αλλα δεν το κανω θεμα
Λάκης ειναι ενας Δανδής και τον ζηλευετε ρε μουνιά ολοι σας .. που εχει ζησει την ζωη στα μέγισταΜην τα λες ετσι ομως γιατι τα βλεπει ο λακαρος και εκνευριζεται που αυτοι δεν πλερωνουν εφκα 10 ευρω αυξηση το μηνα και δεν μπορει να παρει φετα τωρα...
μαν αυτή είναι η ουσία της Ελλάδας.....Εν τω μεταξύ ένα τσουρέκι πας να πάρεις σου λένε ότι είναι επιπλέον αποσκευή και νομίζεις ότι θα σε συλλάβουν.
Και ο άλλος έκανε ο, τι έκανε, κλωτσουσε καρέκλες κλπ και έφυγε κύριος από το αεροδρόμιο..Πού ήταν η αστυνομία;;;;;
Oταν φτασω στο σημειο να ζηλεψω οτιδηποτε απο αυτο,θα βαλω καπελακι και θα παω ταμιας στα γκουντις.Λάκης ειναι ενας Δανδής και τον ζηλευετε ρε μουνιά ολοι σας .. που εχει ζησει την ζωη στα μέγιστα
τα δουλεψε τα λεφτα και το πονάει ρε τυπε , μην εισαι μουνης , επειδη εσυ γεννηθηκες μέσα στα πλουτηOταν φτασω στο σημειο να ζηλεψω οτιδηποτε απο αυτο,θα βαλω καπελακι και θα παω ταμιας στα γκουντις.
Εχουμε διαφορετικη προσεγγιση στο ρημα "δουλευω".τα δουλεψε τα λεφτα και το πονάει ρε τυπε , μην εισαι μουνης , επειδη εσυ γεννηθηκες μέσα στα πλουτη
Tι θα αποφασισει αυριο η ΝΔ? Την τροποποιηση του Συνταγματος?Κύριε alex71, μήπως ήρθε η ώρα να αποφασισθεί ότι η βουλευτική ασυλία ΔΕΝ θα καλύπτει τέτοιου είδους αδικήματα; οπότε ΔΕΝ θα χρειάζεται να γίνεται ψηφοφορία και ο βουλευτής να αντιμετωπίζεται όπως όλοι οι πολίτες; δηλαδή αυτόφωρο..
Η ΝΔ έχει την πλειοψηφία, μπορεί να το αποφασίσει αύριο. Συμφωνείτε;
Μαθαινω οτι ειχε κερδισει λεει και 2 εκατομμυρια ευρω σε τυχερα παιχνιδια.Πολυ καλος ανθρωπος ο τοπογραφος της μυκονου, ήταν υπήκοος Κουλιστάν
Αυτος νομιζω ειναι συμφοιτητης μου, ή τουλαχιστον του μοιαζει εκπληκτικαέχει κ καλύτερα ,πιό σοφιστικέ κελεπούρια
Με τον Βαρουφακη καποτε ετσι εγινεΚανονικά θα έπρεπε με το που ειπε «έχω ασυλία» να έτρωγε Γκλοπιά στη μάπα και αν συνέχιζε να έτρωγε με την ασπίδα του ματαρζη στο κεφάλι.
Αυτή δεν είναι η συνηθισμένη διαδικασία;
Ποιο κομμα σου, προδότη?εγινε το αυτονοητο
τωρα περιμενουμε αρση ασυλιας και να πληρωσει τον υπαλληλο καλη αποζημιωση με αποφαση δικαστηριου
ΜΑΛΑΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ