Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.365
Πόντοι
1.106
Eλα μωρε μια φαπα έριξε.
Δε κυκλοφορούσε και με πλαστες πινακίδες.
Λεμε τωρα

Xιος στο alert τωρα
Ο βιασμός της καλογριας μέρος δευτερο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.431
Πόντοι
12.756
Αυγενακης ηρωας ..
κρατησε εδρα , τους γραφει στ αρχιδια του και θα κανει ζωάρα ..
Στον επόμενο ανασχηματισμό θα τον βάλει υφυπουργο και κανεις δεν θα πει κουβεντα ..
Γιατι οπως ολοι αυτοι ξερουν καλα οτι ο λαος ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ..
Με 2 pass κανα κυπελο και καμιά ευρωπαικη προκριση ο Ελληνας πουτσα του όλα
Τον Πολάκη που κάπνιζε θυμουνται μόνο ..

Και με όλο αυτο ξεχαστηκε σε μιση μερα τι ειπε ο Σαμαρας και ο χοντρουλης .. άλλαξε το θεμα στην χωρα
Τωρα πρωτο πιάτο έχει Αυγενάκη , ορεκτικό Λυτρα , γλυκό επισκεψεις σε νοσοκομεία

Ειμαι σιγουρος οτι μεχρι και αυτος ο Αμερικάνος συμβουλος που ειχε ο Κυριάκος και έφυγε , θα του είπε :
-Τυπε τι να με κανεις εδω ;, τσαμπα με πληρωνεις , οι πολιτες αυτης της χωρας ειναι οτι πιο ηλιθιο εχω δει στην καριερα μου, οτι γουσταρεις κάνε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.071
Πόντοι
19.795
εγινε το αυτονοητο
τωρα περιμενουμε αρση ασυλιας και να πληρωσει τον υπαλληλο καλη αποζημιωση με αποφαση δικαστηριου

ΠΟΙΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ.​

Άλλαξα λιγο τη σειρά για να γίνει πιο σωστό.:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.431
Πόντοι
12.756
Άλλαξα λιγο τη σειρά για να γίνει πιο σωστό.:confused:
εσυ κοιτα να κανεις κανα σεφτέ και να κόβεις καμιά αποδειξη γιατι οπως βλεπεις εχουν αγριεψει τα πραγματα ..
θα σκασει στο μαγαζί κανας Χατζηδακης και θα σε αρχισει στις φάπες και θα σου πω εγω μετά πως θα το δουλευεις το pos , σαν τον Κορκολη οταν παιζει πιάνο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.667
Πόντοι
3.656

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.431
Πόντοι
12.756
την άλλη βδομάδα θα κάνω δήλωση που θα τη ζήλευε και ο χατζηδάκης
αργεις πολυ να κανεις δηλωση ,... εμεις οι ΤΥΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.667
Πόντοι
3.656
αργεις πολυ να κανεις δηλωση ,... εμεις οι ΤΥΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ :coffee:
το καλό πράγμα αργεί να γίνει.....

τελευταία στιγμή θα τη στείλω να έχουν ήδη κλείσει για διακοπές οι χαρτογιακάδες της ΔΟΥ να την περάσουν αέρα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.431
Πόντοι
12.756
στειλε εμβασμα να σου ΞΕΠΛΥΝΩ μερος των ΜΑΥΡΩΝ χρηματων που εχεις
Επειδη προεκυψε ενα τραπεζικο προβλημα μπορεις να μου κανεις μια εξυπηρετηση και να μου μεταφερεις σε ενα IBAN που θα σου δωσω 20Κ , και θα στα δωσω εγω μετρητά στο χε΄ρι ; :coffee:
15Κ θα ειναι σε 200αρικα και τα αλλα 100αρικα :coffee:

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
402
Πόντοι
26
Τι σούβλισμα δρακουλέικο έριξε η Ντόρα στον Κυριάκο;
Τι εννοεί δηλαδή "δεν έπρεπε να εμπλακούμε στον πόλεμο της Ουκρανίας;"
Ότι ο αδερφός της είναι πρόθυμη μαριονέτα; Και γιατί την επιασε τώρα πόνος να μας τα πει αυτά; Έρχεται ρώσικη ψωλή στη σουφρα του Κυριάκου;

«Συμφωνώ με τον πρόεδρο Γκιουλ (πρώην πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ) ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαμε εμπλακεί εκεί (σ.σ. στην Ουκρανία) εάν είχαμε λάβει υπόψιν πολύ πιο σοβαρά τις συμφωνίες του Μινσκ και είχαμε εργαστεί σοβαρά πάνω σε αυτές. Αλλά όλα αυτά ανήκουν πλέον στην ιστορία» σημείωσε η κυρία Μπακογιάννη.

Κανονικά θα έπρεπε με το που ειπε «έχω ασυλία» να έτρωγε Γκλοπιά στη μάπα και αν συνέχιζε να έτρωγε με την ασπίδα του ματαρζη στο κεφάλι.

Αυτή δεν είναι η συνηθισμένη διαδικασία;
Εν τω μεταξύ ένα τσουρέκι πας να πάρεις σου λένε ότι είναι επιπλέον αποσκευή και νομίζεις ότι θα σε συλλάβουν.
Και ο άλλος έκανε ο, τι έκανε, κλωτσουσε καρέκλες κλπ και έφυγε κύριος από το αεροδρόμιο..Πού ήταν η αστυνομία;;;;;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.254
Πόντοι
12.756
Επειδη προεκυψε ενα τραπεζικο προβλημα μπορεις να μου κανεις μια εξυπηρετηση και να μου μεταφερεις σε ενα IBAN που θα σου δωσω 20Κ , και θα στα δωσω εγω μετρητά στο χε΄ρι ; :coffee:
15Κ θα ειναι σε 200αρικα και τα αλλα 100αρικα :coffee:
που να τα βρω ρε μαλακα τα 20κ;εδω μου λειπουν 1900 να τα κανω 2000 να πουμε:tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.431
Πόντοι
12.756
που να τα βρω ρε μαλακα τα 20κ;εδω μου λειπουν 1900 να τα κανω 2000 να πουμε:tooth:
εστω .. στειλε μου τα 1900 και θα τα παρεις μετρητα στο χέρι ...
Μπορεις να μου βαζεις ανα 2 μερες 1900 ; :coffee:
και εγω θα σου εχω φακελακι ετοιμο με ζεστα μετρητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom