mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.536
- Πόντοι
- 506
Πεταξου στο 14:30 να δεις ποιος εχει κανει ευαγγελιο την τουρκική προπαγανδαΥιοθετουμε τωρα και την Τουρκικη προπαγανδα;
Καλα το πατε.
Πεταξου στο 14:30 να δεις ποιος εχει κανει ευαγγελιο την τουρκική προπαγανδαΥιοθετουμε τωρα και την Τουρκικη προπαγανδα;
Καλα το πατε.
Άργησε να μπει στη λίστα. Ισόβιος.... και με τους δεξιούς που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να γλυτώσουν τον ΕΝΦΙΑ.... Γλιώδεις τύποι σαν έσένα τραλαλάκη .....
ΚΚΕ Μ λ είμαιΓιατι, εσυ δεν εισαι βασιλικος;
Οι κακες παρεες με τα μλ-κκε σε εχουν επηρεασει;
Ξέρεις τις διαφορές τους;;;ΚΚΕ Μ λ είμαι
Όχι Μ λ ΚΚΕ ....αυτοί οι τελευταίοι είναι προδοτες
Τεράστιες ....δες τα αποτελέσματα του Μάο Τσε τουγκ στην Κίνα που την κάναν υπερδύναμη ενώ η σοβιετική Ένωση διαλύθηκε ακολουθώντας μοντέλο Μ λ ΚΚΕΞέρεις τις διαφορές τους;;;
Τεράστιες ....δες τα αποτελέσματα του Μάο Τσε τουγκ στην Κίνα που την κάναν υπερδύναμη ενώ η σοβιετική Ένωση διαλύθηκε ακολουθώντας μοντέλο Μ λ ΚΚΕ
Για αυτό λοιπόν επιθυμούμε εδώ κ τώρα ΚΚΚ Μ λ δυνατό στις επόμενες εκλογές κ μιας που σε έπεισα ελπίζω να με ψηφίσεις ..
Λοιπόν πιο καλά είμαι για καγκουρό blue mountain ή wollemi
Bondy beach αξίζει ;έχει κωλαρακια η έχει κάποια καλύτερη εκεί παραλία .
Τέλος αν είχες να επιλέξεις μεταξύ Ayers rock τρεις μέρες ή great barrier reef cairns για νυχτερινή ζωή ,ποια θα διάλεγες;;;
Τέλος ποιο εθνικό πάρκο κοντά Σίδνεϋ αξίζει για να δώσει κάποιος κοάλα κ καγκουρό
Δεν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη καλύτερα
3 δεν είμαι οικονομολόγος
Αλλά μπορώ να κρίνω μερικά οικονομικά δεδομένα
Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες
Που ξέρουν οικονομολόγοι στις οικονομικές θεωρίες
Δεν είμαι ξερόλας
Παραδείγματος χάρη δεν γράφω καθόλου για τα αθλητικά
Γιατί δεν έχω ιδέα
Έχω γράψει ελάχιστα για τους πολέμους
Δεν κρίνω δικαστικές αποφάσεις
Δεν μιλάω για πόρνες
Εν αντιθέσει μερικούς άλλους που μιλανε για τα πάντα
Πολλές φορές χωρίς να ψάχνουν την αντίθετη άποψη
Ή να ξέρουν πιο πολύ τα γεγονότα
Ρε τυπε έχεις καταντήσει αηδία και σιχαμαρα.Φαντάζεστε να έρθει ποτέ η εποχή, που να είναι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός ο Άδωνις Γεωργιάδης;
Και να έχει ξεσπάσει διεθνής κρίση λόγω πολεμικών συρράξεων στην υφήλιο και ολοκληρωτική κατάρρευση των εσόδων από τον τουρισμό;
Εκεί είναι που θα επανέλθει ο Σύριζα στην εξουσία, υποθέτω.
Για λίγο όμως. Ίσα-ίσα για να πάρουμε μια γεύση πάλι.
:—)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε τυπε έχεις καταντήσει αηδία και σιχαμαρα.
Δεν με λουζει τπτ φιλε σε αντιθεση με σενα που γαργαλας τα @@ του Κουλη...!Χαλάρωσε. Μη μου συγχύζεσαι. Άμα σε λούζει κρύος ιδρώτα στην ιδέα, άραξε κάπου. Δεν είναι κάτι.
:—)
Μα τι κανει ο Αδωνις ρε παιδια?Ξεροχυνουμε καθημερινα με το αριστο επιτελικο κρατος του αυτιστικου ποζερα!!!
“Αγία Σοφία”: Κλείνουν τα τακτικά χειρουργεία στο νοσοκομείο Παίδων
Μετά από συνεδρίαση του χειρουργικού τομέα και τη συνάντηση της επιτροπής γιατρών με τον διοικητή του Παίδων “Αγία Σοφία”, αποφασίστηκε να κλείσουν τα τακτικά χειρουργεία την 1η Ιουνίου.www.news247.gr
Δεν με λουζει τπτ φιλε σε αντιθεση με σενα που γαργαλας τα @@ του Κουλη...!