Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Εγώ κάνω ότι μου καπνίσει, και κοίτα μα μην συγχύζεσαι άνευ λόγου, μη σε βρει κανά ξαφνικό έμφραγμα, ή στα καλά καθούμενα εγκεφαλικό.

Επειδή πάλι μετά ο πρωθυπουργός θα σου φταίει. Θα νομίζεις, ότι εκείνος σε γκαντέμιασε.

*lol*
Τρολαρε όσο θέλεις και κάνε πως δεν διαβάζεις τι γράφω δεν πειράζει. Μέσα σου όμως βράζεις καταλαβαίνω μην ανησυχείς. Όλοι την ίδια κατάληξη θα έχετε :priest:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Τρολαρε όσο θέλεις και κάνε πως δεν διαβάζεις τι γράφω δεν πειράζει. Μέσα σου όμως βράζεις καταλαβαίνω μην ανησυχείς. Όλοι την ίδια κατάληξη θα έχετε :priest:

Θα κανονίσω εγώ, τι θα κάνω.

Εσένα ούτως ή άλλως ούτε που σε διαβάζω. Αλλά αφού γούσταρες να μου κάνεις μια υβριστική παράθεση, εδώ.

Πρόσεχε μη λιώσεις από τα νεύρα σου τα ερχόμενα χρόνια της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Θα είναι μάλλον αρκετά.

:—)

• Like
Αντιδράσεις: kinks

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Θα κανονίσω εγώ, τι θα κάνω.

Εσένα ούτως ή άλλως ούτε που σε διαβάζω. Αλλά αφού γούσταρες να μου κάνεις μια υβριστική παράθεση, εδώ.

Πρόσεχε μη λιώσεις από τα νεύρα σου τα ερχόμενα χρόνια της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Θα είναι μάλλον αρκετά.

Δεν με στεναχωρεί καθόλου ο Μητσοτάκης. Ίσα ίσα το αντίθετο να τελειώνει η σαβουρα μικρό μου ανόητο τρολ. Κράτα τις συμβουλές για τον εαυτό σου τότε..δεν σε ρώτησε κανείς

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ξεροχυνουμε καθημερινα με το αριστο επιτελικο κρατος του αυτιστικου ποζερα!!!:wanker:

Εγώ ξεροχυνω με dolma που μας ξεσκίζει τα όνειρα .με ορθολογικές απόψεις περί καπιταλισμού .......

Μαλακά φαντάσου να μας διαβάζει κανέναν εγγονός Βαρδινογιάννη κ να ακούει τον Ντολμά μα μιλάει για καπιταλιστικό σύστημα :confused:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Δεν με στεναχωρεί καθόλου ο Μητσοτάκης. Ίσα ίσα το αντίθετο να τελειώνει η σαβουρα μικρό μου ανόητο τρολ. Κράτα τις συμβουλές για τον εαυτό σου τότε

Πήγαινε να παίξεις σε άλλη παραλία, αν εκτός από υβριστικούς χαρακτηρισμούς δεν έχεις κάτι άλλο στο κουρκούτι σου.

Συγχύζεσαι εύκολα, στο είπα.
Δεν θα σου κάνει καλό. Θα καταρρεύσεις άνευ λόγου εκεί που δεν το περιμένεις.

Πρόσεχε λοιπόν την υγεία σου, και άσε τον πολιτικό διάλογο για άλλους.

Δεν το ´χεις. Φαίνεται.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Πήγαινε να παίξεις σε άλλη παραλία, αν εκτός από υβριστικούς χαρακτηρισμούς δεν έχεις κάτι άλλο στο κουρκούτι σου.

Συγχύζεσαι εύκολα, στο είπα.
Δεν θα σου κάνει καλό. Θα καταρρεύσεις άνευ λόγου εκεί που δεν το περιμένεις.

Πρόσεχε λοιπόν την υγεία σου, και άσε τον πολιτικό διάλογο για άλλους.

Δεν το ´χεις. Φαίνεται.
Όπως είπα τρολαλακι κράτα της συμβουλές για εσένα... Θα σου χρειαστούν βλακακο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Εγώ ξεροχυνω με dolma που μας ξεσκίζει τα όνειρα .με ορθολογικές απόψεις περί καπιταλισμού .......

Μαλακά φαντάσου να μας διαβάζει κανέναν εγγονός Βαρδινογιάννη κ να ακούει τον Ντολμά μα μιλάει για καπιταλιστικό σύστημα :confused:
Εγω ξεροχυνω με οποιους πραγματικα καθονται και διαβαζουν ολες τις σεντοναρες με τις χαζομαρες που γραφει και πιανουν και κουβεντα μαζι του....μιλαμε για τερμα καψιμο.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Όπως είπα τρολαλακι κράτα της συμβουλές για εσένα... Θα σου χρειαστούν βλακακο

Είσαι προφανώς εμμονικός, νευρωτικός και πανηλίθιος, αλλά δεν είσαι το θέμα μας εδώ εσύ.

Ας επιστρέψουμε στα ζητήματα του νήματος.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Εγω ξεροχυνω με οποιους πραγματικα καθονται και διαβαζουν ολες τις σεντοναρες με τις χαζομαρες που γραφει και πιανουν και κουβεντα μαζι του....μιλαμε για τερμα καψιμο.
Εγώ τον λυπάμαι κ όντως το εννοώ ....φαντάσου πόσο ευάλωτη ομάδα είναι που τους έχουν ποτίσει τα δεξιά αντιλαϊκά κόμματα ότι με 1000 ευρώ που χαροπαλευουν ,ότι ανήκουν στους κσπιταλες :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Εγώ τον λυπάμαι κ όντως το εννοώ ....φαντάσου πόσο ευάλωτη ομάδα είμαι που τους έχουν ποτίσει τα δεξιά αντιλαϊκά κόμματα ότι με 1000 ευρώ χαροπαλευουν ,ότι ανήκουν στους κσπιταλες :confused:
Εγω τον λυπηθηκα τοτε που ετρωγε πορτα στα τσοντοσινεμα και καθοταν απεξω να παιρνει ματι οσους μπαινανε μεσα....:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Εγώ τον λυπάμαι κ όντως το εννοώ ....φαντάσου πόσο ευάλωτη ομάδα είμαι που τους έχουν ποτίσει τα δεξιά αντιλαϊκά κόμματα ότι με 1000 ευρώ χαροπαλευουν ,ότι ανήκουν στους κσπιταλες :confused:
αυτό είναι μέρος του προβλήματος

το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι οι ''καπιταλιστές'' οι νεοφιλελέδες έχουν καταφέρει να να πρέπει να βγάζει κάποιος πάνω από 25Κ το χρόνο για να μην την περνάει σαν φτωχός

με τα 1.500άρια και τα 1.800άρια που παρουσιάζουν ως μέσους μισθούς.....απλά δεν πεινάς....επιβιώνεις χωρίς λιντλ δηλαδή...γιατί για να ζήσεις (χωρίς δικό σου σπίτι) δεν ζεις τίποτα...

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.320
Πόντοι
3.656
Ξεροχυνουμε καθημερινα με το αριστο επιτελικο κρατος του αυτιστικου ποζερα!!!:wanker:
Έμαθες για την εργασία συνταξιούχουν ελευθέρων επαγγελματιών ;;;
Μπορούν να δουλεύουν πλέον , χωρίς παρακράτηση σύνταξης !!!!!!

Καλό ε ;

Ιατρός που πήρε σύνταξη στα 67 με 35 χρόνια ....

στη χαμηλή κατηγορία ... θα έπαιρνε σύνταξη πες .... 700€ ....

Θα είχε παρακράτηση σύνταξης 210€ . Για να συνεχίσει να δουλεύει το ιατρείο .

Τώρα .... απλά πληρώνει εισφορές .... με 50€ προσαύξηση στον κλάδο σύνταξης.
Αν επιλέξει χαμηλή κατηγορία , οι κανονικές κρατήσεις, είναι 290€ .
Με την προσαύξηση στον κλάδο σύνταξης δίνει .... μόνο 380€ ....

ΑΛΛΑ ... ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ 210€

Μιλάμε θεωρούν ότι έχουν ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΖΩΑ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Έμαθες για την εργασία συνταξιούχουν ελευθέρων επαγγελματιών ;;;
Μπορούν να δουλεύουν πλέον , χωρίς παρακράτηση σύνταξης !!!!!!

Καλό ε ;

Ιατρός που πήρε σύνταξη στα 67 με 35 χρόνια ....

στη χαμηλή κατηγορία ... θα έπαιρνε σύνταξη πες .... 700€ ....

Θα είχε παρακράτηση σύνταξης 210€ . Για να συνεχίσει να δουλεύει το ιατρείο .

Τώρα .... απλά πληρώνει εισφορές .... με 50€ προσαύξηση στον κλάδο σύνταξης.
Αν επιλέξει χαμηλή κατηγορία , οι κανονικές κρατήσεις, είναι 290€ .
Με την προσαύξηση στον κλάδο σύνταξης δίνει .... μόνο 380€ ....

ΑΛΛΑ ... ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ 210€

Μιλάμε θεωρούν ότι έχουν ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΖΩΑ.
Με ζωα εχουν να κανουν και μαλιστα γαμημενα ζωα....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.320
Πόντοι
3.656
Εγώ τον έχω λίστα αγνόησης. Όπως και άλλα σκουλήκια.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.320
Πόντοι
3.656
Καλά οι αλήτες οι αναισθησιολόγοι δεν πάνε να δουλέψουν στο ΕΣΥ ;;;
Επιμελητής β' μισθάρα 1150€ καθαρά !

Και εξτρά επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης 280€ ΜΙΚΤΑ.

Και εφημερία ... 7.50€ την ώρα ... μικτά !!!!!!!

Σε 6 χρόνια που θα γίνει α' 1400€ η μισθάρα !!!!!
και 9.50 € μικτά η ώρα εφημερία ..........

Τι θέλουν πια ;
Πόσα λεφτά θέλουν ;;;

Θέλουν με 90 χρόνια δουλειά να παίρνουν διαμέρισμα του 1970 στην πεύκη 75τμ ;;;

Πόση απληστία πια ;;;

Κάθε μέρα θέλουν να τρώνε ;;;

Αχάριστοι άνθρωποι ....

Θα μου πεις οι άλλοι οι αλήτες θέλουν θέρμανση ....

λες και έχει κρύο στην ελλάδα .....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εστειλε ο Μητσοτακης επιστολη στη μανταμ Ουρσουλα της Ε.Ε. να τον βοηθησει με την αισχροκερδια των εταιρειων.
Περιεργο. Δεν τα εχει καταφερει να το λυσει μεχρι τωρα ο μεγαλος ηγετης; Με το καλαθι του νοικοκυριου με τα ΜΑΡΑΤΑ και ΑΒ φτηνιαρικα προιοντα, με τα τεραστια ταμπελακια στα ραφια με 5%, ολοι οι ηλικιωμενοι και υπολοιποι αναξιοπαθουντες που δεν μπορουν να αγορασουν ποιοτικα ακριβοτερα προιοντα, ειναι ενθουσιασμενοι μαζι του, με τον αγωνα που δινει κατα της ακριβειας.
Τι εγινε τωρα; Στελνει επιστολες να τον βοηθησουν κατα της ακριβειας;
Μηπως δεν τα καταφερε και τοσο καλα; Η μηπως μας δουλευει;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
δούλεμα είναι

τα έριξε στις πολυεθνικές και το παρουσίασε ως κάτι που δεν έχει εγχώριο χαρακτήρα

ξέπλυνε τους σουπερμαρκετάδες και τον middle man δηλαδή οι οποίοι ευθύνονται για την ακρίβεια και μπορούν να πάρουν μέτρα...

όταν κάτι έκπτωση -30% από την εταιρεία και το σ/μ δεν την δίνει και την κρατάει για την πάρτη του φταίει η πολυεθνική?

άσε ρε μαλάκα μητσοτάκη......

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Είσαι προφανώς εμμονικός, νευρωτικός και πανηλίθιος, αλλά δεν είσαι το θέμα μας εδώ εσύ.

Ας επιστρέψουμε στα ζητήματα του νήματος.

Η νοητική σου κατάσταση δεν σου επιτρέπει να κρίνεις ούτε να αντιλαμβάνεσαι. Οπότε άσε τα προφανή για τους νορμάλ. Εσύ δυστυχώς δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία μικρό μου τρολο πόνυ.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Η νοητική σου κατάσταση δεν σου επιτρέπει να κρίνεις ούτε να αντιλαμβάνεσαι. Οπότε άσε τα προφανή για τους νορμάλ. Εσύ δυστυχώς δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία μικρό μου τρολο πόνυ.

Σου πήρε μπόλικη ώρα. Σκεφτόσουν για αιώνες τι θα απαντήσεις, ανόητε.

Ξεκόλλα τώρα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Εστειλε ο Μητσοτακης επιστολη στη μανταμ Ουρσουλα της Ε.Ε. να τον βοηθησει με την αισχροκερδια των εταιρειων.
Περιεργο. Δεν τα εχει καταφερει να το λυσει μεχρι τωρα ο μεγαλος ηγετης; Με το καλαθι του νοικοκυριου με τα ΜΑΡΑΤΑ και ΑΒ φτηνιαρικα προιοντα, με τα τεραστια ταμπελακια στα ραφια με 5%, ολοι οι ηλικιωμενοι και υπολοιποι αναξιοπαθουντες που δεν μπορουν να αγορασουν ποιοτικα ακριβοτερα προιοντα, ειναι ενθουσιασμενοι μαζι του, με τον αγωνα που δινει κατα της ακριβειας.
Τι εγινε τωρα; Στελνει επιστολες να τον βοηθησουν κατα της ακριβειας;
Μηπως δεν τα καταφερε και τοσο καλα; Η μηπως μας δουλευει;
Ο κερατάς από τα Χανιά είναι ο πρωθυπουργός που τα τελευταία χρόνια εξυπηρετεί πιο πολύ από όλους τους ολιγαρχες ....απλώς τώρα για το θέα Αθήναι ντεμεκ στέλνει επιστολές για βοήθεια για την αισχοκερδεια για να φαίνεται καλός στους πληβείους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom