Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
για τους μικρους το ακουσα απο επισημα χειλη οτι καλυτερα ειναι να ενοποιηθουν,να γινουν μεγαλοι,να κλεισουν οι μικροι κλπ
Αυτά είναι καπνογόνα.
ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ.

Αυτό είναι το τελικό σχέδιο.

Όλοι με νοικιασμένα σπίτια.

Κανείς ιδιοκτήτης.

Όλοι με συγκοινωνίες.
Κανείς ΙΧ.

Οπότε δουλειά 14ωρο / 365 μέρες (366 τα δίσεκτα) , ούτε άδειες, ούτε διακοπές, ούτε μαλακίες.
Και δεν θα μιλάει κανείς ... γιατί να μιλήσει ... ανεργία και ψόφο από πείνα , άστεγος, ανασφάλιστος.
Ούτε σύνταξη και μαλακίες. Θα πεθαίνεις πριν πάρεις σύνταξη .

Εννοείται αυτοί που πρέπει .... γιωτ ... λιαρ τζετ .... μεγαρα σε όλες τις μεγαλουπόλεις του κόσμου
ρηζόρτς ...... σπουδές τα τέκνα εξωτερικό ... .κλειστά κλαμπ .......... η νέα πραγματική μόνιμη αριστοκρατία.

Που δεν θα ανατραπεί ποτέ.

Στα αρχίδια μου όλα εμένα, σε 20χρόνια δεν θα προλάβουν να γίνουν αυτά, θα έχω χαιρετήσει , να πάτε να γαμηθείτε όλοι.

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.446
Πόντοι
2.356
Διακόπτουμε για διαφημιστικά μηνύματα. Σε λίγο πάλι μαζί σας. :-)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
Αυτά είναι καπνογόνα.
ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ.

Αυτό είναι το τελικό σχέδιο.

Όλοι με νοικιασμένα σπίτια.

Κανείς ιδιοκτήτης.

Όλοι με συγκοινωνίες.
Κανείς ΙΧ.

Οπότε δουλειά 14ωρο / 365 μέρες (366 τα δίσεκτα) , ούτε άδειες, ούτε διακοπές, ούτε μαλακίες.
Και δεν θα μιλάει κανείς ... γιατί να μιλήσει ... ανεργία και ψόφο από πείνα , άστεγος, ανασφάλιστος.
Ούτε σύνταξη και μαλακίες. Θα πεθαίνεις πριν πάρεις σύνταξη .

Εννοείται αυτοί που πρέπει .... γιωτ ... λιαρ τζετ .... μεγαρα σε όλες τις μεγαλουπόλεις του κόσμου
ρηζόρτς ...... σπουδές τα τέκνα εξωτερικό ... .κλειστά κλαμπ .......... η νέα πραγματική μόνιμη αριστοκρατία.

Που δεν θα ανατραπεί ποτέ.

Στα αρχίδια μου όλα εμένα, σε 20χρόνια δεν θα προλάβουν να γίνουν αυτά, θα έχω χαιρετήσει , να πάτε να γαμηθείτε όλοι.
50 ειμαι λες να γλυτωσω και εγω;
:tooth:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.801
Πόντοι
5.506
GNYmusdX0AATk55.jpg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
Διακόπτουμε για διαφημιστικά μηνύματα. Σε λίγο πάλι μαζί σας. :-)

τωρα ερχομαι πες τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ​

ΕΓΩ Ο ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ ΔΕΞΙΟΣ,ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Κηρυττω ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ,ΝΕΥΡΑ,ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ​

ΔΕΝ ψηφιζω ευρωεκλογες θα ριξω ακυρο και οπως παει ΟΥΤΕ εθνικες εκλογες θα δουν την ψηφο μου​

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ της διευθυνσεως

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
50 ειμαι λες να γλυτωσω και εγω;
:tooth:

Αν δεν πίνεις πολύ ... σε φοβάμαι .... μπορεί και όχι !!!!!!!

Μπορεί να προλάβεις τη σύνταξη .... που θα είναι 2 φασολάδες της πείνας την ημέρα.

Υπάρχουν λύσεις όμως.
Θα μιμηθείς τον ισοβίτη του αρκά.

Θα βγαίνεις να τις τρως στο μπαλκόνι όταν βρέχει και θα χορταίνεις περισσότερο .

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Μπορεί να προλάβεις τη σύνταξη .... που θα είναι 2 φασολάδες της πείνας την ημέρα.

Υπάρχουν λύσεις όμως.
Θα μιμηθείς τον ισοβίτη του αρκά.

Θα βγαίνεις να τις τρως στο μπαλκόνι όταν βρέχει και θα χορταίνεις περισσότερο .
Ευτυχώς. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.

Τυπε λες να δουμε τον @athinaios44 ετσι σε 20 χρονια; (42:40)

Τελευταία τροποποίηση:

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.446
Πόντοι
2.356
τωρα ερχομαι πες τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ​

ΕΓΩ Ο ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ ΔΕΞΙΟΣ,ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Κηρυττω ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ,ΝΕΥΡΑ,ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ​

ΔΕΝ ψηφιζω ευρωεκλογες θα ριξω ακυρο και οπως παει ΟΥΤΕ εθνικες εκλογες θα δουν την ψηφο μου​

Λογικό το βρίσκω. Δεν είναι καν δεξιό κόμμα η Νέα Δημοκρατία. Ως φιλελεύθερο κεντροδεξιό αυτοχαρακτηρίζεται από το 1985 και μετά. Με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη προέκυψε μια μετατόπιση προς το κέντρο, που μόνο προσωρινά επί Σαμαρά πήρε (αποτυχημένα) μια άλλη χροιά. Ίσως και ένα τικ επί Καραμανλή του νεότερου.

Δεν έχουμε πλέον κάποιο αυθεντικό δεξιό κόμμα σε αυτή χώρα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.380
Πόντοι
2.606
ΚΚΕ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!αλλα θελει αρχιδια να εισαι κκε ,θελει αρχιδια να λαμβανεις αποφασεις για την ζωη σου συλλογικα και να γαμας αυτους που σημερα σου γαμανε το παρων και το μελλον ατομικα.....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
εχω πολλα νευρα σημερα φιλε-Τρουμπ
τελη κυκλοφοριας,οτε τι βι το πηγε 28 τον μηνα θα το κοψω,ντισνευ δεν βγαζει τις σειρες που θελω θα το κοψω
ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΛΑΚΑ κανε κατι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.801
Πόντοι
5.506
τελη κυκλοφοριας,οτε τι βι το πηγε 28 τον μηνα θα το κοψω,ντισνευ δεν βγαζει τις σειρες που θελω θα το κοψω
ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΛΑΚΑ κανε κατι
F4RpOV-WUAAhztr.png

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.801
Πόντοι
5.506
ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΛΑΚΑ κανε κατι
ηρεμησε ΗΡΕΜΗΣΕ!

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
895
Πόντοι
366
τωρα ερχομαι πες τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ​

Αφού στο τέλος νδ θα ψηφίσεις πάλι ρε τύπε,τι χτυπιέσαι.τα ίδια έλεγες και πέρσυ τέτοιο καιρό για δεη κλπ και μονοκουκι τους ψήφισες

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
Αφού στο τέλος νδ θα ψηφίσεις πάλι ρε τύπε,τι χτυπιέσαι.τα ίδια έλεγες και πέρσυ τέτοιο καιρό για δεη κλπ και μονοκουκι τους ψήφισες
ευρωεκλογες ΔΕΝ ψηφιζω για εθνικες παρατηρω και θα δω...αν συνεχισουν ετσι δεν..
περυσι εδωσε επιδοτησεις,μετριασε την ζημια δεν αφησε να καει το συμπαν

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.597
Πόντοι
2.356
αυξανεται και το ρευμα Ιουνιο
δεν γαμιεσαι ρε Κυριακο και εσυ:coffee:
Θα μπορούσαν να είναι πιο χαμηλές οι τιμές. Αλλά κερδοσκοπουν και τις διατηρούν τεχνητά σε υψηλό επίπεδο. Και την πληρώνουμε εμείς.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
895
Πόντοι
366
ευρωεκλογες ΔΕΝ ψηφιζω για εθνικες παρατηρω και θα δω...αν συνεχισουν ετσι δεν..
περυσι εδωσε επιδοτησεις,μετριασε την ζημια δεν αφησε να καει το συμπαν
Ευρωεκλογές εκ του ασφαλούς μαγκιά,αφού δεν έχουν σημασία.εθνικες θα σταθεις απτους πρώτους στην κάλπη να τους ψηφίσεις όπως πέρσυ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
Θα μπορούσαν να είναι πιο χαμηλές οι τιμές. Αλλά κερδοσκοπουν και τις διατηρούν τεχνητά σε υψηλό επίπεδο. Και την πληρώνουμε εμείς.

αυτο ακριβως ρε φιλε....
ειπαμε μαλακες και κοροιδα για ενα διστημα οχι συνεχεια
τραβατε γαμηθειτε και εσεις να πουμε γιατι τα κανουν με την ανοχη της κυβερνησης...
και κατι αλλο...
μεχρι πριν λιγο καιρο μας ελεγε ο φωστηρας Σκρεκας οτι η ακριβεια ΔΕΝ ειναι ελληνικο αλλα ευρωπαικο και παγκοσμιο προβλημα...
διαβαζω λοιπον σημερα οτι στην Ευρωπη ολα μειωνονται εδω αυξανονται και ειναι προβλημα ΕΛΛΗΝΙΚΟ...απο Ε.Ε.αυτο
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΣΚΡΕΚΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom