Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.670
- Πόντοι
- 3.656
κανένα καινούριο κουσούρι εννοούσα πολλά τα είχα και από πρινΜη το λες, μη το λες.....
κανένα καινούριο κουσούρι εννοούσα πολλά τα είχα και από πρινΜη το λες, μη το λες.....
θα δειξει ρε μαν εμενα δεν με σιτιζει κανενα κομμα..Ευρωεκλογές εκ του ασφαλούς μαγκιά,αφού δεν έχουν σημασία.εθνικες θα σταθεις απτους πρώτους στην κάλπη να τους ψηφίσεις όπως πέρσυ
ποια απόφαση για την ζωή των άλλων (συλλογικά) έχει λάβει το κκε ρε τύπε?ΚΚΕ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!αλλα θελει αρχιδια να εισαι κκε ,θελει αρχιδια να λαμβανεις αποφασεις για την ζωη σου συλλογικα και να γαμας αυτους που σημερα σου γαμανε το παρων και το μελλον ατομικα.....
ρε τύπε ο καθένας κάνει την ανάλυση τουΕγώ τα είπα, ότι από το χθες της εποχής του Ανδρέα, κινούμαστε σταδιακά προς το αύριο της ...Καμπότζης και του Βιετνάμ, αλλά βεβαίως δεν ενθουσιάζεται κανένας.
Όλες οι αναδυόμενες οικονομίες έχουν υψηλό πληθωρισμό και ακριβά προϊόντα σε σχέσεις με τους μισθούς, ώστε να αναγκάζεται ο εργαζόμενος να τρέχει σαν την άδικη κατάρα να βρει δουλειά για να επιβιώσει, και να είναι όσο πιο παραγωγικός γίνεται.
Επί Μητσοτάκη είμαστε ακόμη σε μια σχετικά καλή, ενδιάμεση εποχή πριν έρθουν τα χειρότερα.
Όλα στον καιρό τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
* σε σχέση με τους μισθούς
Εσυ κουράζεις που εισαι Γκρούεζας και ρεζιλευεις τους δεξιούς με το σαγόνι στο πατωμα απ τη μπραβοκουλίαση.Πάλι οι ιδιες σαχλαμαρες με τις υποκλισεις?
Τι στο διαολο, περιμενουν καποιοι με τη φωτογραφικη μηχανη να απαθανατισουν καμία κλίση του κεφαλιου για να κραξουν για υποκλισεις?
Εχετε κουρασει με αυτες τις ανοησιες, το ξερεις?
δεν μπορω φιλε-Τρουμπ πραγματικα εφαγα και μια πιτσα ολοκληρη και δε χωνευω κιολας....
φοροφυγαςκανένα καινούριο κουσούρι εννοούσα πολλά τα είχα και από πριν
αν ήμουν φοροφυγάς θα έκλαιγα και εγώ για το καινούριο νομοσχέδιοφοροφυγας
Κερνάω Ευρωλίγκα αλλά ψηφίζεις ΚΚΕ ....μέσα;ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ
ΚΚΕ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!αλλα θελει αρχιδια να εισαι κκε ,θελει αρχιδια να λαμβανεις αποφασεις για την ζωη σου συλλογικα και να γαμας αυτους που σημερα σου γαμανε το παρων και το μελλον ατομικα.....
παλι μαλακια επαιξεΤυπος Αλεξ ειχε ασχημο τελος μολις πηρε χαμπαρι η γυναικα του τι παιζει με Κολομβιανα....
Τυπε λες να είναι τόσο αδύνατη του μπατζανακη ;;;Τυπος Αλεξ ειχε ασχημο τελος μολις πηρε χαμπαρι η γυναικα του τι παιζει με Κολομ
ΟΧΙΚερνάω Ευρωλίγκα αλλά ψηφίζεις ΚΚΕ ....μέσα;
Α τώρα αρχίζει? Έχεις ακόμαψιτ καλλιτεχνη.....η κυρα μου πληρωνει αυτα που της αναλογουν και εγω αυτα που μου αναλογουν..
εγω δουλευω δεν εκλεισα το εργαστηριο μου ουτε ειμαι συνταξιουχος..
οβερ και αουτ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι αν ισχυει στο καπιταλ το διαβασα
το ξερω οτι αρχιζει και βρωμαει η δουλεια πλεον και αρχιζει και μου την δινει
σκεψου το λιγο τουλαχιστον....ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Κερνάω Ευρωλίγκα αλλά ψηφίζεις ΚΚΕ ....μέσα;
Πες τα ρε κλο..κ εγώ ΚΚΕ ψήφισα κ νιώθω τέλεια με τη συνείδηση μου ..ΚΚΕ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!αλλα θελει αρχιδια να εισαι κκε ,θελει αρχιδια να λαμβανεις αποφασεις για την ζωη σου συλλογικα και να γαμας αυτους που σημερα σου γαμανε το παρων και το μελλον ατομικα.....