Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
Ευρωεκλογές εκ του ασφαλούς μαγκιά,αφού δεν έχουν σημασία.εθνικες θα σταθεις απτους πρώτους στην κάλπη να τους ψηφίσεις όπως πέρσυ
θα δειξει ρε μαν εμενα δεν με σιτιζει κανενα κομμα..
ειμαι ΔΕΞΙΟΣ σε ιδεολογια οχι νεοδημοκρατης εσαει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.670
Πόντοι
3.656
ΚΚΕ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!αλλα θελει αρχιδια να εισαι κκε ,θελει αρχιδια να λαμβανεις αποφασεις για την ζωη σου συλλογικα και να γαμας αυτους που σημερα σου γαμανε το παρων και το μελλον ατομικα.....
ποια απόφαση για την ζωή των άλλων (συλλογικά) έχει λάβει το κκε ρε τύπε?

αφού σε όλα όχι λένε γιατί ξέρουν ότι το όχι τους δεν μετράει :confused:

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.446
Πόντοι
2.356
Εγώ τα είπα, ότι από το χθες της εποχής του Ανδρέα, κινούμαστε σταδιακά προς το αύριο της ...Καμπότζης και του Βιετνάμ, αλλά βεβαίως δεν ενθουσιάζεται κανένας.

Όλες οι αναδυόμενες οικονομίες έχουν υψηλό πληθωρισμό και ακριβά προϊόντα σε σχέσεις με τους μισθούς, ώστε να αναγκάζεται ο εργαζόμενος να τρέχει σαν την άδικη κατάρα να βρει δουλειά για να επιβιώσει, και να είναι όσο πιο παραγωγικός γίνεται.

Επί Μητσοτάκη είμαστε ακόμη σε μια σχετικά καλή, ενδιάμεση εποχή πριν έρθουν τα χειρότερα.

Όλα στον καιρό τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

* σε σχέση με τους μισθούς

• Λύπη
Αντιδράσεις: j 1973

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.597
Πόντοι
2.356
ΩΧ,ΩΧ,ΩΧ ... ΩΧ,ΩΧ,ΩΧ.....

Νέες ανατιμήσεις από σήμερα στην αγορά καθώς ακριβότερα έως και 30% πωλούνται σοκολάτες, σοκολατοειδή και καφές. Οι ανατιμήσεις αφορούν συνολικά 120 κωδικούς ωστόσο, όπως όλα δείχνουν όλες σχεδόν οι βιομηχανίες τροφίμων που παράγουν προϊόντα που περιέχουν σοκολάτα θα προχωρήσουν σε σημαντικές ανατιμήσεις.
Μάλιστα η λιανική τιμή του καφέ στα καφεκοπτεία αυξάνεται σταδιακά στα 21 ευρώ με 23 ευρώ το κιλό από 19 ευρώ με 20 ευρώ το κιλό που ήταν τον Απρίλιο του 2024. Στελέχη της αγοράς εκτιμούν πως η άνοδος αυτή δεν θα συμπαρασύρει μόνο τις τιμές στο ράφι των σούπερ μάρκετ αλλά και στα καταστήματα εστίασης.
Γαλλικός από 1,80 με 1,90 ευρώ, αναμένεται να φτάσει τα 2,16 με 2,30 ευρώ
· Στιγμιαίος Καφές (Φραπέ, νες) από 1,70 ευρώ, αναμένεται να φτάσει τα 2 ευρώ
· Ελληνικός από 1,80 ευρώ, αναμένεται να φτάσει τα 2,20 ευρώ
· Φρέντο εσπρέσο από 2 με 2,20 ευρώ, αναμένεται να φτάσει τα 2,40 με 2,60 ευρώ
· Φρέντο καπουτσίνο από 2,20 με 2,40 ευρώ, αναμένεται να φτάσει τα 2,60 με 2,90 ευρώ
· Καπουτσίνο (διπλό) από 2,20 με 2,40 ευρώ, αναμένεται να φτάσει τα 2,60 με 2,90 ευρώ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.670
Πόντοι
3.656
Εγώ τα είπα, ότι από το χθες της εποχής του Ανδρέα, κινούμαστε σταδιακά προς το αύριο της ...Καμπότζης και του Βιετνάμ, αλλά βεβαίως δεν ενθουσιάζεται κανένας.

Όλες οι αναδυόμενες οικονομίες έχουν υψηλό πληθωρισμό και ακριβά προϊόντα σε σχέσεις με τους μισθούς, ώστε να αναγκάζεται ο εργαζόμενος να τρέχει σαν την άδικη κατάρα να βρει δουλειά για να επιβιώσει, και να είναι όσο πιο παραγωγικός γίνεται.

Επί Μητσοτάκη είμαστε ακόμη σε μια σχετικά καλή, ενδιάμεση εποχή πριν έρθουν τα χειρότερα.

Όλα στον καιρό τους.

* σε σχέση με τους μισθούς
ρε τύπε ο καθένας κάνει την ανάλυση του

αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο πληθωρισμός ξεκίνησε με τον κόβιντ...και εκτοξεύθηκε με τις μαλακίες του πούτιν και των αμερικάνων στην ουκρανία.

βάλε και λίγο τις επιπτώσεις από την διώρυγα με τους χούθι και τον πόλεμο του ισραηλ με την χαμάς...

βάλε και την ενεργειακή κρίση....δε θέλει και πολύ για να μπατάρει το καράβι...δεν είναι θέμα μητσοτάκη ο πληθωρισμός...

θέμα μητσοτάκη είναι ότι πρέπει να είμαστε από τις λίγες χώρες που η κυβέρνηση κοροιδεύει κατάμουτρα τον κόσμο και δεν παίρνει κανένα σοβαρό μέτρο για την αντιμετώπιση του. Αντίθετα προσπαθεί να τον κρατήσει ψηλά και δανείζεται στο όνομα μας για να κερδίζουν τα καρτέλ.

Αυτό είναι το πρόβλημα...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.828
Πόντοι
6.256
Πάλι οι ιδιες σαχλαμαρες με τις υποκλισεις?

Τι στο διαολο, περιμενουν καποιοι με τη φωτογραφικη μηχανη να απαθανατισουν καμία κλίση του κεφαλιου για να κραξουν για υποκλισεις?

Εχετε κουρασει με αυτες τις ανοησιες, το ξερεις?
Εσυ κουράζεις που εισαι Γκρούεζας και ρεζιλευεις τους δεξιούς με το σαγόνι στο πατωμα απ τη μπραβοκουλίαση.
Φιλικά παντα .

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.446
Πόντοι
2.356
ΚΚΕ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!αλλα θελει αρχιδια να εισαι κκε ,θελει αρχιδια να λαμβανεις αποφασεις για την ζωη σου συλλογικα και να γαμας αυτους που σημερα σου γαμανε το παρων και το μελλον ατομικα.....

Οι φριαλεότητες των κόκκινων Χμερ της Καμπότζης ή «το μεγάλο άλμα εμπρός» της Κίνας από αγροτική χώρα σε βιομηχανική, μαζί κι η «πολιτιστική επανάσταση» ανήκουν μεν στο παρελθόν, αλλά βρίσκονται άνετα στην ατζέντα και για το μέλλον.

Το μεγάλο κεφάλαιο και τα κομμουνιστικά κόμματα δουλέψαν τη φτωχοποίηση του αστικού πληθυσμού χέρι-χέρι, πριν έρθει η εποχή της ανάπτυξης.Το ίδιο που έγινε στην Ασία, θα γίνει λογικά κι εδώ.

Ο κόσμος αλλάζει, αλλάζουμε κι εμείς.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.292
Πόντοι
3.936
ψιτ καλλιτεχνη.....η κυρα μου πληρωνει αυτα που της αναλογουν και εγω αυτα που μου αναλογουν..
εγω δουλευω δεν εκλεισα το εργαστηριο μου ουτε ειμαι συνταξιουχος..
οβερ και αουτ

οχι αν ισχυει στο καπιταλ το διαβασα
το ξερω οτι αρχιζει και βρωμαει η δουλεια πλεον και αρχιζει και μου την δινει
Α τώρα αρχίζει? Έχεις ακόμα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Πες τα ρε κλο..κ εγώ ΚΚΕ ψήφισα κ νιώθω τέλεια με τη συνείδηση μου ..
Τι σχέση έχω εγώ με Βαρδινογιάννηδες κοκκαληδες κ Λάτσηδες
Αυτή τη στιγμή είναι η μόνη λύση λογικής .κ το λέω εγώ που δεν είμαι κομμουνιστής ...για αυτό σκεφτείτε το καλά...δυνατό ΚΚΕ κάνει τα συστημικα κόμματα( ολιγαρχίες ) να δίνουν λιγο παραπάνω ψωμί κ σε ένας του θνητούς .....

Προσοχή με την καμία όμως μη τους κάνουμε κυβέρνηση :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom