- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
42K views · 1K reactions | ΩΝΣΓ | Facebook
www.facebook.com
Kαι εσυ γιατι χαλαστηκες που εχασε ο Ερντογαν?Χαρουμενοι οι γκεμπελισκοι του σκαι με την ' ήττα ' ερντογαν Νομιζουν οτι ο ιμαμογλου θα παρει το στρατο απο κυπρο λιβυη ναγκορνο ,θα μας αφησει να πλησιασουμε τα Ίμια και θα ακυρωσει τα 600 εξοπλιστικα προγράμματα.
Ρε κακομοίρηδες, οι τουρκοι πολιτικοί δεν ειναι ελληνες κωλοτούμπες, η διπλωματια τους στο εξωτερικο ειναι κορυφαία και δεν ειναι τυχάρπαστη σαν την ελληνικη .
Η άνοδος της τουρκιας θα συνεχιστει και μετα τον ερντο,
Εμεις θα συνεχισουμε να κυνηγάμε την ουρά μας
Ναι, εσυ τρως μονο σπαραγγια με σως ολαντεζΕλληνικες ταβέρνες, ολα τηγανιτα και ολα με πατατες τηγανιτες, χωριάτικη κλπ συνηθισμένες ελληνικες μαλακίες
Ολο το πρωτοσέλιδο ενα πρωταπριλιάτικο ψεμα
Πες μου οτι δεν αντιληφθηκες οτι ειναι πρωταπριλιατικοΑυτα ειναι χαϊλικια.Πρωταπριλιάτικο! Το Χάρβαρντ αγόρασε κεντρικό χώρο στην Αθήνα έναντι 19,5 εκατομμυρίων ευρώ
Η συμφωνία με το υπουργείο Πολιτισμού είναι να αναμορφωθούν μόνο εσωτερικά και τα 15 κτίρια που βρίσκονται στο χώρο και να γίνει χρήση τους για κοιτώνες φοιτητών.www.alfavita.gr
Αναμενουμε να δουμε παρτυ μέσα, γκραφιτι καταληψεις κλπ
Γενικως περιμένουμε να δουμε την ελληνικη γυφτιά και απαξίωση στο ελληνικό Χάρβαρντ
Χθές ήμουν εκεί.Kαι εσυ γιατι χαλαστηκες που εχασε ο Ερντογαν?
Οι 300 λιρες δεν ειναι καπου 13 ευρω? Λαθος το ξερω?Χθές ήμουν εκεί.
Πανάκριβα όλα.
300 τουρκικές λίρες, (8,5 ευρώ) το πιτογυρο, ο κωλοτουρκος.
Παρόλα αυτά 30-40 άτομα,μόνιμα, περίμεναν να φάνε μετά από 2 και βάλε ώρες.
1 ευρώ είναι 35 λίρες, χθεσινή ισοτιμία.Οι 300 λιρες δεν ειναι καπου 13 ευρω? Λαθος το ξερω?
Με τα μισά τρως φοβερά,αρκεί να ξέρεις τα κατατόπια.Χθές ήμουν εκεί.
Πανάκριβα όλα.
300 τουρκικές λίρες, (8,5 ευρώ) το πιτογυρο, ο κωλοτουρκος.
Παρόλα αυτά 30-40 άτομα,μόνιμα, περίμεναν να φάνε μετά από 2 και βάλε ώρες.
Ολο το πρωτοσέλιδο ενα πρωταπριλιάτικο ψεμα
Γιατι σου κανει εντυπωση? Απο σημερα με την αυξηση του κατωτατου εκτος απο Ασφ. Εισφορες αυξανεται και η φορολογια του Ελ Επαγγελματια.Αληθεύει ότι επίκειται αύξηση ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ και κατά συνέπεια ΕΝΦΙΑ κατά 50% ;
Αν ναι , σε εμπνευστές και υποστηρικτές , ευχές για τους χειρότερους καρκίνους σε όλη τους τη φάρα.
Για να χέσουμε τους λάκκους τους.
Για την ώρα, μου είπαν οι λογιστές δεν είναι σίγουρο . Υπολογίστηκε με τον κατώτατο όταν ψηφίστηκε ο καταραμένος νόμος. Είμαστε σε αναμονή.Γιατι σου κανει εντυπωση? Απο σημερα με την αυξηση του κατωτατου εκτος απο Ασφ. Εισφορες αυξανεται και η φορολογια του Ελ Επαγγελματια.
Εδω εγινε αναδρομηκα για το 23 αλλα καλα οκ το 25 θα παει με του 24. Αρα το ιδιο ειναι?Για την ώρα, μου είπαν οι λογιστές δεν είναι σίγουρο . Υπολογίστηκε με τον κατώτατο όταν ψηφίστηκε ο καταραμένος νόμος. Είμαστε σε αναμονή.
Δεν είμαι σίγουρος . Οι λογιστές μου είπαν , ότι ο φορολογικός νόμος συνδέει το τεκμαρτό με τον κατώτατο την ημερομηνία της ψήφισης. Δηλ 780€ Χ 14 = 10920€ + 30% για μετά τη 12ετία = 14196€ .Εδω εγινε αναδρομηκα για το 23 αλλα καλα οκ το 25 θα παει με του 24. Αρα το ιδιο ειναι?