Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.783
Πόντοι
6.166
434726531_366425129724159_8853275039787147874_n.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Με τα μισά τρως φοβερά,αρκεί να ξέρεις τα κατατόπια.

:wink:
Το ξέρω, πάω εδώ και 15 χρόνια εκεί, αλλά επειδή έχω δουλειές πίσω από το παζάρι, πηγαίνω και τρώω σε αυτόν τον πουστη. Προπερσι το πιτογυρο 3 ευρώ, πέρσι 4,5 και φέτος 8,5. Υποτίθεται από την άλλη ότι η λίρα προπερσι είχε αντιστοιχία 1 ευρώ = 19 λίρες και φέτος 1 ευρώ= 35 λίρες. Η αντιστοιχία είναι αντιστρόφως δυσανάλογη.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
χρονια πολλα στο παιδι για σημερα!!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
Το ξέρω, πάω εδώ και 15 χρόνια εκεί, αλλά επειδή έχω δουλειές πίσω από το παζάρι, πηγαίνω και τρώω σε αυτόν τον πουστη. Προπερσι το πιτογυρο 3 ευρώ, πέρσι 4,5 και φέτος 8,5. Υποτίθεται από την άλλη ότι η λίρα προπερσι είχε αντιστοιχία 1 ευρώ = 19 λίρες και φέτος 1 ευρώ= 35 λίρες. Η αντιστοιχία είναι αντιστρόφως δυσανάλογη.
90% τουρίστες πάνε εκεί.
Έχει πινεζάρει φάτσα κάρτα στον γκούγκλη ο μπούστης και μαζεύει όλο το χρήμα....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
Δεν υπάρχει περίπτωση. Τους γλεντάει ο Βαγγελας, μιας και ξερει από πρώτο χέρι ότι έχει να κάνει με νούμερα.

Mε τίτλο: «Το sms Μαρέβας προς Μαρινάκη: “Να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς”», κυκλοφορεί το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας “Εστία”. Σύμφωνα με την εφημερίδα η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έστειλε μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στον μεγαλοεπιχειρηματία για την επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου, οι οποίοι μετά την αποκάλυψη της επίσκεψής τους την περασμένη Κυριακή στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη,

Αναφερθηκες στην Αννα Μισελ και στους δυο υπουργους. Σε τι διαψευστηκα? Στην πρωτη περιπτωση ειπα οτι το θεωρω ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ. Τι να διαψευσθω, για την αποψη μου? Σαχλαμαρα το θεωρω παντα.
Στην δευτερη δεν θυμαμαι να ειπα οτι δεν πηγαν οι υπουργοι εκει
Μιλάμε ή κλάνουμε τώρα;

Το βίντεο του Άδωνι το είδες; Έκανε καθημερινά livestream στο facebook για το Μάτι.
Φίλε μου, για να τελειώνουμε, η κυβέρνηση τα κάνει όλα τέλεια. Σε μια δημοκρατία όποιος τολμάει να σκέφτεται, να ασκεί κριτική, να ενοχλεί και να μην σκύβει το κεφάλι φταίει αυτός που είναι χαζός και δεν καταλαβαίνει. Ας μην κουραζομαστε. Τώρα, το πρωτοσέλιδο της εστίας θα φανεί αν είναι αλήθεια ή όχι. Το ότι το διαψεύδουν οι εμπλεκομενοι είναι σαν τον κατηγορούμενο που αρνείται τα πάντα πριν έρθει η καμπάνα. Τι επιχείρημα είναι αυτό
Καλά, η Μαρέβα αντι να μηνύσει τον Κοττάκη μηνύει την Ακρίτα; :think:

Ρε φίλε, αυτό με τα ακίνητα οκ. Το άλλο με το αν χώρισαν ή όχι, τι το ήθελε; τι μας νοιάζει;
Πολιτικά ναι, να την ξεσκίσουμε την όποια κυβέρνηση αλλά τις οικογένειες νομίζω ότι πρέπει να τις αφήνουμε στην άκρη.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
Το άλλο με το αν χώρισαν ή όχι, τι το ήθελε; τι μας νοιάζει;
Ηταν εικονικό. Για τα μάτια της εφορίας.
Που πλέον είναι και πολύ συχνό, λόγω της οικονομικής δυσπραγιας των Ελλήνων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το ότι το διαψεύδουν οι εμπλεκομενοι είναι σαν τον κατηγορούμενο που αρνείται τα πάντα πριν έρθει η καμπάνα. Τι επιχείρημα είναι αυτό
Ο Μαρινακης σε τι ειναι κατηγορουμενος?

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
Ο Μαρινακης σε τι ειναι κατηγορουμενος?
Είπα "Σαν". Και δεν εννοώ τον Μαρινάκη. Την κυβέρνηση εννοώ. Είπα "σαν". Αλλάζω το παράδειγμα, είναι σαν τους προπονητές για τους οποίους η διοίκηση λέει ότι τους στηρίζει και μετά τους διώχνει.
Μήνυση στην Εστία θα γίνει για το ψευδές δημοσίευμα;
Ωχ, κι άλλο ψευδές δημοσίευμα:

Θα έχουμε κι άλλη μήνυση;
(και μήνυση να γίνει, πρέπει πρώτα να καταδικαστουν, σωστά;)

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
Είπα "Σαν". Και δεν εννοώ τον Μαρινάκη. Την κυβέρνηση εννοώ. Είπα "σαν". Αλλάζω το παράδειγμα, είναι σαν τους προπονητές για τους οποίους η διοίκηση λέει ότι τους στηρίζει και μετά τους διώχνει.

Αυτό μάλλον είναι πρωταπριλιάτικο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Αναρωτιεμαι αν στο δικαστηριο ο ισχυρισμος οτι ηταν πρωταπριλιατικο αστειο θα ληφθει υποψη.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
Δεν αλλάζει όμως την ουσία, που λέει ότι ο Παπασταύρου είναι του περιβάλλοντος Μαρεβας και προσωπική της επιλογή για τη θεση που κατείχε. Οπότε πιο πιθανό να τον έστειλε αυτή στο Μαρινάκη.

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
Αναρωτιεμαι αν στο δικαστηριο ο ισχυρισμος οτι ηταν πρωταπριλιατικο αστειο θα ληφθει υποψη.
Χμμ, μπορεί και όχι, έχεις δίκιο. Μπορεί να επαληθευθεί ο τίτλος της Εστίας...
Πάντως δεν επρόκειτο για εθιμοτυπική επίσκεψη ούτε κοινωνική συναναστροφη ούτε ήταν σε άγνοια του π/θ.
Ο π/θ έδιωξε τους δύο συνεργάτες του. Δόθηκε λέει η λάθος εντύπωση. Ποια εντύπωση δόθηκε δηλαδή;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πάντως, το γεγονος οτι ξαφνικα αρχισε να στοχοποιειται η Μαρεβα, εγω το εκτιμω ως αδυναμια αυτων που θελουν να χτυπησουν τον Κουλη. Μαλλον ξεμεινε απο οπλα το στρατοπεδο και μας εμεινε ενα ψευτικο sms και μια συρραφη συνομιλιων ενα χρονο πριν, που ηταν ηδη γνωστο.
Βλεπεις αυτο το ρημαδι το 35% δεν κατεβαινει, ούτε για τις ευρωεκλογες.
Τι κριμα

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Πάντως, το γεγονος οτι ξαφνικα αρχισε να στοχοποιειται η Μαρεβα, εγω το εκτιμω ως αδυναμια αυτων που θελουν να χτυπησουν τον Κουλη. Μαλλον ξεμεινε απο οπλα το στρατοπεδο και μας εμεινε ενα ψευτικο sms και μια συρραφη συνομιλιων ενα χρονο πριν, που ηταν ηδη γνωστο.
Βλεπεις αυτο το ρημαδι το 35% δεν κατεβαινει, ούτε για τις ευρωεκλογες.
Τι κριμα
:jerking2::jerking2::jerking2: και με τα δυο χερια ... μεχρι να ματωσει ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom