KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.783
- Πόντοι
- 6.166
Το ξέρω, πάω εδώ και 15 χρόνια εκεί, αλλά επειδή έχω δουλειές πίσω από το παζάρι, πηγαίνω και τρώω σε αυτόν τον πουστη. Προπερσι το πιτογυρο 3 ευρώ, πέρσι 4,5 και φέτος 8,5. Υποτίθεται από την άλλη ότι η λίρα προπερσι είχε αντιστοιχία 1 ευρώ = 19 λίρες και φέτος 1 ευρώ= 35 λίρες. Η αντιστοιχία είναι αντιστρόφως δυσανάλογη.Με τα μισά τρως φοβερά,αρκεί να ξέρεις τα κατατόπια.
Ποιον φιλε; Τον κουλη;χρονια πολλα στο παιδι για σημερα!!
90% τουρίστες πάνε εκεί.Το ξέρω, πάω εδώ και 15 χρόνια εκεί, αλλά επειδή έχω δουλειές πίσω από το παζάρι, πηγαίνω και τρώω σε αυτόν τον πουστη. Προπερσι το πιτογυρο 3 ευρώ, πέρσι 4,5 και φέτος 8,5. Υποτίθεται από την άλλη ότι η λίρα προπερσι είχε αντιστοιχία 1 ευρώ = 19 λίρες και φέτος 1 ευρώ= 35 λίρες. Η αντιστοιχία είναι αντιστρόφως δυσανάλογη.
Τι θα κανουμε με σένα;Kαι εσυ γιατι χαλαστηκες που εχασε ο Ερντογαν?
Δεν υπάρχει περίπτωση. Τους γλεντάει ο Βαγγελας, μιας και ξερει από πρώτο χέρι ότι έχει να κάνει με νούμερα.
Mε τίτλο: «Το sms Μαρέβας προς Μαρινάκη: “Να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς”», κυκλοφορεί το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας “Εστία”. Σύμφωνα με την εφημερίδα η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έστειλε μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στον μεγαλοεπιχειρηματία για την επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου, οι οποίοι μετά την αποκάλυψη της επίσκεψής τους την περασμένη Κυριακή στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη,
Φίλε μου, για να τελειώνουμε, η κυβέρνηση τα κάνει όλα τέλεια. Σε μια δημοκρατία όποιος τολμάει να σκέφτεται, να ασκεί κριτική, να ενοχλεί και να μην σκύβει το κεφάλι φταίει αυτός που είναι χαζός και δεν καταλαβαίνει. Ας μην κουραζομαστε. Τώρα, το πρωτοσέλιδο της εστίας θα φανεί αν είναι αλήθεια ή όχι. Το ότι το διαψεύδουν οι εμπλεκομενοι είναι σαν τον κατηγορούμενο που αρνείται τα πάντα πριν έρθει η καμπάνα. Τι επιχείρημα είναι αυτόΑναφερθηκες στην Αννα Μισελ και στους δυο υπουργους. Σε τι διαψευστηκα? Στην πρωτη περιπτωση ειπα οτι το θεωρω ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ. Τι να διαψευσθω, για την αποψη μου? Σαχλαμαρα το θεωρω παντα.
Στην δευτερη δεν θυμαμαι να ειπα οτι δεν πηγαν οι υπουργοι εκει
Μιλάμε ή κλάνουμε τώρα;
Το βίντεο του Άδωνι το είδες; Έκανε καθημερινά livestream στο facebook για το Μάτι.
Ρε φίλε, αυτό με τα ακίνητα οκ. Το άλλο με το αν χώρισαν ή όχι, τι το ήθελε; τι μας νοιάζει;Καλά, η Μαρέβα αντι να μηνύσει τον Κοττάκη μηνύει την Ακρίτα;
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη κατά της Ελενας Ακρίτα: Τι απαντά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Σε μήνυση και αγωγή κατά της Ελενας Ακρίτα προχωρά η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκηhellasjournal.com
Ηταν εικονικό. Για τα μάτια της εφορίας.Το άλλο με το αν χώρισαν ή όχι, τι το ήθελε; τι μας νοιάζει;
Ο Μαρινακης σε τι ειναι κατηγορουμενος?Το ότι το διαψεύδουν οι εμπλεκομενοι είναι σαν τον κατηγορούμενο που αρνείται τα πάντα πριν έρθει η καμπάνα. Τι επιχείρημα είναι αυτό
Είπα "Σαν". Και δεν εννοώ τον Μαρινάκη. Την κυβέρνηση εννοώ. Είπα "σαν". Αλλάζω το παράδειγμα, είναι σαν τους προπονητές για τους οποίους η διοίκηση λέει ότι τους στηρίζει και μετά τους διώχνει.Ο Μαρινακης σε τι ειναι κατηγορουμενος?
Αυτό μάλλον είναι πρωταπριλιάτικο.Είπα "Σαν". Και δεν εννοώ τον Μαρινάκη. Την κυβέρνηση εννοώ. Είπα "σαν". Αλλάζω το παράδειγμα, είναι σαν τους προπονητές για τους οποίους η διοίκηση λέει ότι τους στηρίζει και μετά τους διώχνει.
Μήνυση στην Εστία θα γίνει για το ψευδές δημοσίευμα;
Ωχ, κι άλλο ψευδές δημοσίευμα:
Το επίμαχο SMS της Μαρέβας Γκραμπόφσκι στον Βαγγέλη Μαρινάκη - Zougla
Αν επιμένουν ότι είναι αθώοι, ας ζητήσουν από την Εισαγγελία την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτουwww.zougla.gr
Θα έχουμε κι άλλη μήνυση;
(και μήνυση να γίνει, πρέπει πρώτα να καταδικαστουν, σωστά;)
Ε, προφανώς.Αυτό μάλλον είναι πρωταπριλιάτικο.
Αναρωτιεμαι αν στο δικαστηριο ο ισχυρισμος οτι ηταν πρωταπριλιατικο αστειο θα ληφθει υποψη.Είπα "Σαν". Και δεν εννοώ τον Μαρινάκη. Την κυβέρνηση εννοώ. Είπα "σαν". Αλλάζω το παράδειγμα, είναι σαν τους προπονητές για τους οποίους η διοίκηση λέει ότι τους στηρίζει και μετά τους διώχνει.
Μήνυση στην Εστία θα γίνει για το ψευδές δημοσίευμα;
Ωχ, κι άλλο ψευδές δημοσίευμα:
Το επίμαχο SMS της Μαρέβας Γκραμπόφσκι στον Βαγγέλη Μαρινάκη - Zougla
Αν επιμένουν ότι είναι αθώοι, ας ζητήσουν από την Εισαγγελία την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτουwww.zougla.gr
Θα έχουμε κι άλλη μήνυση;
(και μήνυση να γίνει, πρέπει πρώτα να καταδικαστουν, σωστά;)
Δεν αλλάζει όμως την ουσία, που λέει ότι ο Παπασταύρου είναι του περιβάλλοντος Μαρεβας και προσωπική της επιλογή για τη θεση που κατείχε. Οπότε πιο πιθανό να τον έστειλε αυτή στο Μαρινάκη.Ε, προφανώς.
Χμμ, μπορεί και όχι, έχεις δίκιο. Μπορεί να επαληθευθεί ο τίτλος της Εστίας...Αναρωτιεμαι αν στο δικαστηριο ο ισχυρισμος οτι ηταν πρωταπριλιατικο αστειο θα ληφθει υποψη.
και με τα δυο χερια ... μεχρι να ματωσει ...Πάντως, το γεγονος οτι ξαφνικα αρχισε να στοχοποιειται η Μαρεβα, εγω το εκτιμω ως αδυναμια αυτων που θελουν να χτυπησουν τον Κουλη. Μαλλον ξεμεινε απο οπλα το στρατοπεδο και μας εμεινε ενα ψευτικο sms και μια συρραφη συνομιλιων ενα χρονο πριν, που ηταν ηδη γνωστο.
Βλεπεις αυτο το ρημαδι το 35% δεν κατεβαινει, ούτε για τις ευρωεκλογες.
Τι κριμα
Μην σταματας τύπε, δώστου να καταλαβεικαι με τα δυο χερια ... μεχρι να ματωσει ...