troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.801
- Πόντοι
- 5.506
να πας ρε μουνι....τετοιος εισαι
να τα σπασεις με μακη τσικο και να παρεις κονσομασιον την τζεση κατσιγιαννη....
ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ
να πας ρε μουνι....τετοιος εισαι
δωσε λινκ μωρη γαμιολα....τι θες να ψαχνουμε και να ιδρωνουμε ΤΖΑΜΠΑ?????Σκορπιος93 γαμαει ψυχουλες
Για αυτά πρέπει να ρωτήσεις το μέλος ντολμας,αυτός είναι ο ειδικός.Ενταξει Oletiras, ειπες μαλακια, αλλα το κοινο του bou ειναι ανεκτικο και συγχωρει. Μπορει στα ναυτικα θεματα να μην γνωριζεις πολλα και να παρασυρεσαι απο οσα ακους απο εδω κι εκει, αλλα ισως για πουτανες ξερεις περισσοτερα. Για πες, προτεινεις καποια καλη με μεγαλα βυζια που να ρουφαει σαν να μην υπαρχει αυριο και να καταπινει σπερμα με λαιμαργια?
Ρε τύπε...μπερδεμένα τα λεςΝαι, ναι... ειδε το Αμστερνταμ τον Πειραια κι εβαλε τα γελια. Να μην αναφερω ναυπηγοεμπορικη δραστηριοτητα και σε χωρες εκτος ΕΕ και βαλουμε ολοι μαζι τα κλαμματα. Ολο αυτο μου θυμιζει το ανεκδοτο με καποιον που νομιζε πως ηταν ο πιο σπουδαιος γαμιας του χωριου, μεχρι που πηγε και στο διπλανο χωριο, στη διπλανη κωμοπολη, σε μια κοντινη πολη, στην παραδιπλα χωρα κλπ και τελικα καταλαβε τι παιζει. Ναι, καλος ειναι ο Πειραιας... αν τον συγκρινεις πχ με το Κιατο, ναι εχει σπουδαια οικονομικη ζωνη και δραστηριοτητα. Βεβαια, αν ανοιξει λιγο ο χαρτης και δουμε παραεξω, μαλλον θα καταλαβουμε πως ειμαστε ο γαμιας του χωριου
αυτό είναι υπερβολή.Ναι, ναι... ειδε το Αμστερνταμ τον Πειραια κι εβαλε τα γελια.
Η ερωτηση ηταν ρητορικηΓια αυτά πρέπει να ρωτήσεις το μέλος ντολμας,αυτός είναι ο ειδικός.
Θα κάνετε και ωραία κουβεντουλα
Ποιητική αδεία λεγεταιαυτό είναι υπερβολή.
ο πειραιάς είναι το 4ο λιμάνι στην ευρώπη και 30ο στον κόσμο...μια χαρά
τυπε μου παρακολουθεις καιρό το σαητ ;Η ερωτηση ηταν ρητορικη
Κάνε μια ερώτηση εσύ δεν έχεις να χάσεις τίποταΗ ερωτηση ηταν ρητορικη
οχι τυπε μου σημερα προσγειωθηκα κι ακομη προσπαθω να καταλαβω εαν η φαντα πρεπει να ειναι απο το γυαλινο μπουκαλι η οι ευεργετικες της ιδιοτητες βρισκονται και στο πλαστικο των 500mlτυπε μου παρακολουθεις καιρό το σαητ ;
οχι τυπε μου σημερα προσγειωθηκα κι ακομη προσπαθω να καταλαβω εαν η φαντα πρεπει να ειναι απο το γυαλινο μπουκαλι η οι ευεργετικες της ιδιοτητες βρισκονται και στο πλαστικο των 500ml
Καλά τα λέει ο τύπος ..Κάνε μια ερώτηση εσύ δεν έχεις να χάσεις τίποτα
Θα τους πάει πριονοκορδελα ο νέος τύπος
Τι ψηφισες τύπε?Τα κουλομμε σπερνουν τρομο με τις θερμικες καμερες,
Οι γκεμπελς του κουλη για ακομα μια τετραετια
Τελικα αντι να φαει ο Ντολμας τις προσφορές τον εφαγαν αυτες
Οι μεγαλύτεροι εξ αυτών , είναι πλέον 100% εκτός ελλάδος.Οι Έλληνες εφοπλιστές είναι στους δυνατότερους παγκοσμίως αυτό τι σημαίνει για την Ελλάδα?
δε πειραζει εχουμε τις υπολοιπες επενδυσεις στους στα καυσιμα και την ενεργεια οποτε ειμαστε καλαΟι μεγαλύτεροι εξ αυτών , είναι πλέον 100% εκτός ελλάδος.
Μόνο όνομα έχουν ελληνικό .