Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εχει προβλημα να παραδεχτει οτι ειπε μαλακία .. θελει αρχιδια για να το κανεις αυτο
Συμπεριφορα χαζογκομενας που μασάει τσιχλα και σκονταφτει στο ισιωμα ...
Μετα αρχιζει τα γνωστά τυπου : ναι αυτο εννοουσα και ετσι και γιουβετσι , δηλαδη πρεπει να γραφει κατι αλλο και εμεις να καταλαβαινουμε οτι εννοει άλλο.

Εδω με τα Τεμπη που του ειπε ο αλλος και ανεβασε και λινκ και ο δικος μας εξαφανίστηκε ...
και εκανε και μαθημα κατι παραδειγματα πριν, δεν υπάρχει οικισμος και μαλακιες .. που μου εκανε και κολεγιά με τον άλλον τον ηλίθιο του Σταρ Τρεκ
Γιατι προσπαθεις να αποδειξεις με καθε τροπο οτι εισαι κομπλεξικος, ενω δεν εισαι?

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.697
Πόντοι
456
Κατσε ρε φιλε ενα λεπτο. Δηλαδη πραγματικα θεωρεις οτι πιστευω, δικηγορος ανθρωπος, οτι τις ληξιαρχικες πραξεις τις εκδιδει το γραφειο τελετων? Ειπα οτι το γραφειο τελετων κινει τη διαδικασια για την εκδοση απο το Δημο. Πιαστηκε ο αλλος απο ενα λαθος στην διατυπωση μου, και σπευδεις τωρα κι εσυ να πεις να παραδεχθω οτι εχει δικιο. Ενταξει ρε φιλε, ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Καλα ειμαστε τωρα? Ρε δεν με χεζετε λεω γω μερικοι? Κοιτα ρε κατι ανθρωποι. Περιμενουν να βρουν ενα λαθος σε μια διατυπωση για να σου την πουν. Ζωη δεν εχετε?

Δεν τις εκδίδει ο Δήμος, το ληξιαρχείο. Ακόμα περιμένω να μου πεις γιατί αναγνωρίζεις δικαστικά τους γάμους της αλλοδαπής.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εσυ πρεπει να 'σαι μεγαλος αητος στα Μαθηματικα! Πως σ' εχασε εσενα καμαρι μου το Massachusetts Institute of Technology? Για ξανακανε τις πραξεις κι ελα παλι με τον κηδεμονα σου τον Σεπτεμβρη με τους μετεξεταστεους
Τι ποσοστο ειναι κατα τη γνωμη σου το 1,5/1000?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν τις εκδίδει ο Δήμος, το ληξιαρχείο. Ακόμα περιμένω να μου πεις γιατί αναγνωρίζεις δικαστικά τους γάμους της αλλοδαπής.
Το ληξιαρχειο δεν ειναι υπηρεσια του Δημου?
Αντε γεια ρε παιδια. Αντε γεια. Δεν θα βγαλω το χτικιο με εσας.

Για τους γαμους της αλλοδαπής να ρωτησεις τους μυαλοπωληδες που υπαρχουν εδω μεσα σε υπερεπάρκεια. Εγω βαριεμαι να σου απαντησω. Ασε που μπορεί να μην διατυπωσω κατι οπως θελει η ομηγυρη και να αρχισουν παλι οτι κανω λαθος. Ρωτα αυτους λοιπον

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.697
Πόντοι
456
Το ληξιαρχειο δεν ειναι υπηρεσια του Δημου?
Αντε γεια ρε παιδια. Αντε γεια. Δεν θα βγαλω το χτικιο με εσας.

Για τους γαμους της αλλοδαπής να ρωτησεις τους μυαλοπωληδες που υπαρχουν εδω μεσα σε υπερεπάρκεια. Εγω βαριεμαι να σου απαντησω

Το ληξιαρχείο είναι του Δήμου. Εσύ το ήξερες ότι εκδίδονται απο΄ τα ληξιαρχεία; Και ποια ληξιαρχεία; Για τους γάμους οι άλλοι δεν γνωρίζουν, εσύ πες μου που παίρνεις την αμοιβή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.367
Πόντοι
6.056
Κατσε ρε φιλε ενα λεπτο. Δηλαδη πραγματικα θεωρεις οτι πιστευω, δικηγορος ανθρωπος, οτι τις ληξιαρχικες πραξεις τις εκδιδει το γραφειο τελετων? Ειπα οτι το γραφειο τελετων κινει τη διαδικασια για την εκδοση απο το Δημο. Πιαστηκε ο αλλος απο ενα λαθος στην διατυπωση μου, και σπευδεις τωρα κι εσυ να πεις να παραδεχθω οτι εχει δικιο. Ενταξει ρε φιλε, ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Καλα ειμαστε τωρα? Ρε δεν με χεζετε λεω γω μερικοι? Κοιτα ρε κατι ανθρωποι. Περιμενουν να βρουν ενα λαθος σε μια διατυπωση για να σου την πουν. Ζωη δεν εχετε?
Mαλιστα,επειδη ειπωθηκε οτι τις παιρνουν απο το γραφειο τελετων το ανεφερα.Να μην σχολιασουμε ποιος διορθωνει τα ορθογραφικα στα ποσταρισματα:coffee::confused::confused::confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.740
Πόντοι
3.556
Ενταξει ρε φιλε, ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Καλα ειμαστε τωρα? Ρε δεν με χεζετε λεω γω μερικοι? Κοιτα ρε κατι ανθρωποι. Περιμενουν να βρουν ενα λαθος σε μια διατυπωση για να σου την πουν. Ζωη δεν εχετε?
τυπε @Νίπλης πως τον πετσόκοψες ετσι να πουμε εσπασε σα κλαράκι. ποιος να το περιμενε . :undecided::undecided::undecided:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.899
Πόντοι
456
Τι έγινε; Εμφανίστηκε ξανά ο δροσερός Σκορπιούλης;

Μπήκε δηλαδή και έβγαλε λάθος τον Λαδάκη την μοναδική φορά που υπολόγισε σωστά τα ποσοστά;

1689429125407.png

1689429161229.png

1689429200341.png
Ναι μονο ένα μηδενικό λάθος ,για Λαδάκη είναι επιτυχία δεν λέω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Καλά, οποιοσδήποτε από τους συγγενείς ή ακόμη και από τους παρόντες μπορεί να πάει στο Ληξιαρχείο, να δηλώσει τον θάνατο και να πάρει αντίγραφο της ληξιαρχικής πράξης.

Αλλά τα κοράκια το πλασάρουν ως "υπηρεσία" για να δικαιολογούν τον λογαριασμό.

Εγώ βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα Ληξιαρχεία μαζεύουν και τα δελτία ταυτότητας των αποθανόντων.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.367
Πόντοι
6.056
ειμαστε παροντες σε μια σπανια στιγμη στα χρονικα του μπου
:coffee:
Mετρια προσπαθεια,ουτε μενσιον σε αλλα νικ,ουτε κανενα πικροχολο σχολιο:coffee::confused::confused::confused:
τυπε @Νίπλης πως τον πετσόκοψες ετσι να πουμε εσπασε σα κλαράκι. ποιος να το περιμενε . :undecided::undecided::undecided:
Εξαιρετικη προσπαθεια,τωρα θα γινει δουλιτσα:coffee::confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: RETRO

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.298
Πόντοι
10.336
Mετρια προσπαθεια,ουτε μενσιον σε αλλα νικ,ουτε κανενα πικροχολο σχολιο:coffee::confused::confused::confused:

Εξαιρετικη προσπαθεια,τωρα θα γινει δουλιτσα:coffee::confused::confused::confused:
δεν θελω να τσακωνεστε, εγω σας θελω μονιασμενους εδω μεσα
konstantinou-elenis.gif

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.226
Πόντοι
12.756
μαλιστα...

ΓΝΩΣΤΟ ΚΥΦΗΝΑΡΙΟ ΤΣΕΛΕΜΠΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΥΛΑΝΤΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥ 12ΩΡΑ​

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.367
Πόντοι
6.056
μαλιστα...

ΓΝΩΣΤΟ ΚΥΦΗΝΑΡΙΟ ΤΣΕΛΕΜΠΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΥΛΑΝΤΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥ 12ΩΡΑ​

Εγω δεν σε εβρισα.Ρε γαμημενε(σε βριζω τωρα) ποια 12 ωρα?Μπαινω το βραδυ 1 ωρα και εχω την ατυχια να πεσω πανω σου.Αρκουδεηδες:coffee::confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν υπαρχουν αποδειξεις:confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.367
Πόντοι
6.056
Hμουν λιγο αποτομος πριν με τον αξιοτιμο κυριο @athinaios44 .Toν αφηνω τωρα να τα πει με τον ετσι του,κανονιζουν το γευμα πριν το μεγαλο γεγονος:coffee::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom