κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.752
- Πόντοι
- 19.795
Μαρεβα έμπαινες;
Η νέα φετινή καμπάνια της LEVI'S
Μαρεβα έμπαινες;
Η νέα φετινή καμπάνια της LEVI'S
δες και που εχουν το λαιν της διαφορας οι στοιχηματικες και δες που οι δημοσκοπησεις λοιπονΕπειδή δε συμπαθείτε, οι αριστεροί, τους δημοσκόπους, πάρτε και στοιχηματικές...
(Δε νομίζω να θέλουν να χάσουν τα λεφτά τους, ε?)
Εμείς οι δεξιοί κε κωλογερε σεβόμαστε το θεσμό της οικογένειας κ δεν κάνουμε αλλαξοκωλιες ..Μαρεβα έμπαινες;
Τι; Δίνει και κωλο; Τώρα είναι που την ερωτεύτηκα σφόδρα.Εμείς οι δεξιοί κε κωλογερε σεβόμαστε το θεσμό της οικογένειας κ δεν κάνουμε αλλαξοκωλιες ..
Αυτά είναι τερτιπια του σοσιαλισμού.
Πατρίς θρησκεία οικογένεια πάνω από ολα
Τύπε μετά το λαιν, δείξε μας ένα μπετ που έβαλες σε τσύριζα παρακαλώ...δες και που εχουν το λαιν της διαφορας οι στοιχηματικες και δες που οι δημοσκοπησεις λοιπον
Έλα τά'χασες εντελώς, μη μου πάθεις τίποτα...Μην ξεχνιέσαι και αυτο-παραμυθιάζεσαι. Από κωλοτούμπες πρώτος διδάξας στην πολιτική είναι ο πατερούλης του Κούλη, ο βρυκόλακας Μητσοτάκης με την αποστασία το 1965. Τόχει το σόι αυτό να είναι πρόστυχο και αφερέγγυο.
Oχι βεβαια, δεν ειπα αυτο που λες.Κυριε σοβαροφανη μ@λακιαδη, πριν μερικες ημερες ειχατε γραψει σε ποστ οτι: ειναι αναποφευκτο καποια στιγμη οι πολλοι (δηλαδη οι τουρκοι) να αφομοιωσουν τους λιγους (δηλαδη τους ελληνες) . Υπονοωντας πονηρα κ' εμμεσα οτι καποια στιγμη θα μας κατακτησουν. Αρα να κατσουμε να τον φαμε στα πλαισια της καλης γειτονιας. Και μετα λες εσυ τους αλλους σαχλαμαρες, δεν κοιτας λιγο στον καθρεπτη σου
κλασσικος πανιβλακας , τη μπαλα στην εξεδρα. αφου λοιπον παραθετεις ρε τυπε τις στοιχηματικες ως αυτους που αποκλειεται να κανουν λαθος δειξε μας και τι διαφορα που δινουν λοιπον και συγκρινε το με αυτη των δημοσκοπησεων. το αν το επαιξα εγω η ο οποιοσδηποτε ειναι αλλα λογια ναγαπιομαστε και μονο οι μαλακες πιανονται απο εκει.Τύπε μετά το λαιν, δείξε μας ένα μπετ που έβαλες σε τσύριζα παρακαλώ...
Έστω 100 ρε αδερφέ, για το γαμώτο
Zougla.gr?Η Κουλο-κυβέρνηση έχει προφανώς ξοδέψει πολλά για να μας πείσει ότι όλα πάνε καλά και είναι μια ανάσα από την αυτοδυναμία και έχει βγάλει όλα τα μίσθαρνα παπαγαλάκια της (δημοσιογράφους, δημοσκόπους και δημαγωγούς) να προσπαθούν να μας πείσουν ότι περνάμε καλά και ότι δεν τρέχει μία και ότι μόνο το Μητσοτακαίικο εγγυάται σταθερότητα και ευημερία. Παραμύθια της Χαλιμάς.
Οι στημένες σφυγμομετρήσεις έχουν νόημα μεγάλο καθώς προσπαθούν να πιάσουν αυτούς που ψηφίζουν με "αγελαίο" τρόπο και οι οποίοι είναι αρκετοί. Επίσης προσπαθούν να καταρακώσουν τους αντιπάλους, εμποτίζοντάς τους με απαισιοδοξία.
Παραπέμπω σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο:Να γιατί οι στημένες δημοσκοπήσεις δίνουν θηριώδεις διαφορές υπέρ τού Μητσοτάκη
Ενταξει. Τοτε γιατι μας ζαλιζεις τα @@ καθε μερα ρε ΜΠΟΥΡΣΤΗ ?Αλλά εχω βαρεθει καθε φορα να εξηγω πεντε και δεκα φορες αυτο που λεω, και μετα ο καθενας να ερχεται να λεει παλι το δικο του.
Δεν εχει κανενα νοημα να εξηγησω τιποτα περισσοτερο
Τσιρκοηλιόπουλο ρε φιλε;ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
0,60Ενταξει. Τοτε γιατι μας ζαλιζεις τα @@ καθε μερα ρε ΜΠΟΥΡΣΤΗ ?
Ποιους θα σταυρωσεις τύπε?Μην τον νευριάζετε ρε τον αλεξ. Βαριεται να εξηγεί,
Σας ειπε οτι ο κικιλιας εφερε ενα σκασμο λεφτα, τι αλλο θέλετε πια να σας πει
Δραμα το ψηφοδε΄λτιο παντως , να τα λεμε και αυτα , βάλε και Χατζηνικόλα αν ειναι , Documento , τοση δουλεια έκανανΔΕΙΞΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
Μπα 0,85. Τσαμπα το πτυχίο νομικης?Τσιρκοηλιόπουλο ρε φιλε;
Οχι ρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
0,60
Εν τω μεταξύ έχουμε ήδη κάποιες ακυρώσεις, κυρίως λόγω καιρού.Μην τον νευριάζετε ρε τον αλεξ. Βαριεται να εξηγεί,
Τι εκανε κ τα εφερε ρωτησα εγω αλλα δεν πηρα απαντηση.Μην τον νευριάζετε ρε τον αλεξ. Βαριεται να εξηγεί,
Τύπε παθαίνεις απανωτα εγκεφαλικά και παραφέρεσαι...κλασσικος πανιβλακας , τη μπαλα στην εξεδρα. αφου λοιπον παραθετεις ρε τυπε τις στοιχηματικες ως αυτους που αποκλειεται να κανουν λαθος δειξε μας και τι διαφορα που δινουν λοιπον και συγκρινε το με αυτη των δημοσκοπησεων. το αν το επαιξα εγω η ο οποιοσδηποτε ειναι αλλα λογια ναγαπιομαστε και μονο οι μαλακες πιανονται απο εκει.