papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 150
- Like
- 54.165
- Πόντοι
- 33.423
η πιξουλα ειναι σημαιοφορος εδω και ετη, μην τη βλεπεις ετσι αλανιαρα.Γεμίσαμε δροσερούς....
![]()
μεχρι και πυροσβεστηρες κουβαλαει στη σουφρα της.
η πιξουλα ειναι σημαιοφορος εδω και ετη, μην τη βλεπεις ετσι αλανιαρα.Γεμίσαμε δροσερούς....
![]()
Χυσοδοχείο Πάκηδων λέει ο ένας,εκδιδόμενη στην Αχαρνών λέει ο άλλος....η πιξουλα ειναι σημαιοφορος εδω και ετη, μην τη βλεπεις ετσι αλανιαρα.
μεχρι και πυροσβεστηρες κουβαλαει στη σουφρα της.
εγω ακομα περιμενω να μου βρουνε ενα δικο μου ποστ παντως, γιατι μονο πουτσα και ξεφτιλικι τρωνε μεχρι στιγμης... ολες τους.Χυσοδοχείο Πάκηδων λέει ο ένας,εκδιδόμενη στην Αχαρνών λέει ο άλλος....
Οι παλιοί λέγανε ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.....
![]()
Ποστ για ποιό πράγμα βρε Πάπα?εγω ακομα περιμενω να μου βρουνε ενα δικο μου ποστ παντως, γιατι μονο πουτσα και ξεφτιλικι τρωνε μεχρι στιγμης... ολες τους.
μηπως εχεις εσυ κανενα, να διωξεις κανα καπνο?
αστο οκ, καταλαβαμε.Ποστ για ποιό πράγμα βρε Πάπα?
αστο οκ, καταλαβαμε.
Ζαίοι, πάρτε φόρα και κλάστε τα αρχίδια του Κυριάκου.
Μην βρίζεις τον καραγκιόζη μανΤηλεσταρ καραγκιοζης αδωνης στη βαρβακειο, θλιβερος τηλεσταρ,
Και βεβαια οι ψυχακηδες που περιμενουν στην ουρα για να παρουν χαλβα, ψυχακηδες παντου
Δηλαδη εσυ χαζοχαιρεσαι με τις μαστερ-σεφικες δημοσκοπησεις των 1000 ατομων δειγμα. Ενω οι 25000 ατομων που φωναζουν συντονισμενα το 'αγαπιεσαι' για τον δρακουμελ Jr. περναει στα ψιλα. Οτι να ναι εισαι τυπε. Οπως κι αυτο που δηλωνεις ως κυρια ασχολια
μαρκετ πας πηρες τυπε μου ?Τα ίδια λέγατε πριν από τις ευρωεκλογές 2019
![]()
![]()
![]()
Τσάμπα πράμα..Πάντως εσείς που πήρατε το 17ευρω από το Market Pass,κερδίζετε μια μερίδα φακές το μήνα από το ΚΕΕΛΠΝΟ στο τελείως χαλαρό και σας μένουν και 5 ευρώ να τα επενδύσετε όπου εσείς θέλετε...έτσι για να λέμε όλα...ξαναψηφίστε τους![]()
Μην ξεχνάτε ο Πολάκης καπνίζει...ΜΠΛΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
πιπα 12,50Τσάμπα πράμα..
Προλάβετε κόσμε..
Όλα 12,50..
![]()
![]()
![]()
και μετά λέμε για τον δικο μας ινφλουενσερ, δωδωχλεχλε μεγαλογιατρο φαντομα, που κόβει τιμολογια με τα 300αρια του.Πάντως εσείς που πήρατε το 17ευρω από το Market Pass,κερδίζετε μια μερίδα φακές το μήνα από το ΚΕΕΛΠΝΟ στο τελείως χαλαρό και σας μένουν και 5 ευρώ να τα επενδύσετε όπου εσείς θέλετε...έτσι για να λέμε όλα...ξαναψηφίστε τους![]()
Μην ξεχνάτε ο Πολάκης καπνίζει...ΜΠΛΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Ρε ζώον δεν ξέρεις τι ήταν οι Χίτες. Μπορεί κάτι σκατοκουμμούνια σαν το δικό σου παππού , να λέγαν Χίτες όλους τους αντικομμουνιστέςΚαλώς τα όψιμα κουμούνια με παππούδες χίτες.![]()
Πότε έκαναν έρευνες οι Τουρκοι σε ελληνικα χωρικά ύδατα? Πότε αφοπλίσθηκαν τα νησια? Τι λες ρε τύπε, πιωμενος εισαι?Νιωθει περηφανος ο μεσος δεξιος που καυχιεται οτι ναι πιο πατριωτης απο εμενα οταν τα τουρκικα εκαναν μηνες ερευνες στα χωρικα μας υδατα και εμεις λεγαμε οτι βαζουμε μουσικη για να τους ενοχλησουμε;;
Νιωθει περηφανος ο δεξιος πατριωτης οταν η νδ εχει ατυπα υπογραψει και αφοπλισει τα νησια απο στρατιωτικα οπλα οποτε εχει συμβαλει στην αποστρατικοποιηση τους;;
Οι μονοι "απογοητευμενοι νουδου" ειναι καποιοι ακροδεξιοι που την ψηφισαν το 2019, γιατι ειχαν κατι περιεργες προσδοκίες, που φυσικα δεν ηταν δυνατον να πραγματοποιηθούν. Αυτοι ναι, θα ειναι απωλεια για τη ΝΔ. Οσον αφορα τους κεντρογενείς ψηφοφορους, ειναι αφορμή για ακρατητα γελια να υποστηριξουμε οτι καποιοι απο αυτους θα θεωρησουν οτι τους εκφραζει ο Συριζα. 2-3 μοναδες θα χαθουν απο τα "δεξιά". Αυτες ναι, θα ειναι οι απωλειες της ΝΔ. Αλλού δεν υπαρχει κανενας λογος να εχει απωλειες. Αυτα τα επιχειρηματα περί ακρίβειας, δεν προκειται να βλαψουν καθολου τη ΝΔ, καθως μολονοτι καποιος κοσμος ζοριζεται, ουδείς πιστευει οτι υπαρχει καποιος αλλος που θα καταφερνε να μην υπαρχει ακριβεια, στην παρουσα συγκυρια.εγω παντως βλεπω πολλους απογοητευμενους νουδου!!! ψηφοφορυς που φαγανε τσαπου στον κορωνοιο! οικογενειες που κλαψανε θυματα! ξερεις ο ελληνας εχει κοντη μνημη αλλα καποια πραγματα δε τα ξεχνα...
του δωσανε 100 ευρω αυξηση και του πηρανε πισω 300 με ρευμα καυσιμα πληθωρισμο!
τα 600 που δωσαν στους μπατσους και τα 300 στους συνταξιουχους και απο δω και απο κει οταν τα εδινε ο τσιπρας σκουζατε!!!
τωρα με το μαρκετ πας γιατι δεν εχει και φουελ πας? απλα το μετονομασαμε και διοχετευουμε το χρημα αλλου?
και εγω που νομιζα οτι κουπονια εχει μονο κομμουνιστικο κρατος!
Τι να κλασουν οι ακροδεξιοί;;Οι μονοι "απογοητευμενοι νουδου" ειναι καποιοι ακροδεξιοι που την ψηφισαν το 2019, γιατι ειχαν κατι περιεργες προσδοκίες, που φυσικα δεν ηταν δυνατον να πραγματοποιηθούν. Αυτοι ναι, θα ειναι απωλεια για τη ΝΔ. Οσον αφορα τους κεντρογενείς ψηφοφορους, ειναι αφορμή για ακρατητα γελια να υποστηριξουμε οτι καποιοι απο αυτους θα θεωρησουν οτι τους εκφραζει ο Συριζα. 2-3 μοναδες θα χαθουν απο τα "δεξιά". Αυτες ναι, θα ειναι οι απωλειες της ΝΔ. Αλλού δεν υπαρχει κανενας λογος να εχει απωλειες. Αυτα τα επιχειρηματα περί ακρίβειας, δεν προκειται να βλαψουν καθολου τη ΝΔ, καθως μολονοτι καποιος κοσμος ζοριζεται, ουδείς πιστευει οτι υπαρχει καποιος αλλος που θα καταφερνε να μην υπαρχει ακριβεια, στην παρουσα συγκυρια.