Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Σου θίξαμε τη γκόμενα;
Σου θίξαμε τη γκόμενα;
Ναι, και εγώ θα ήθελα ακόμη πιο φιλελεύθερη πολιτική με μείωση του κράτους και των συνεπαγόμενων φόρων. Ψωνίζουμε όμως από τις διαθέσιμες προτάσεις.στο ζύγι υπερισχύει η σημερινή κυβέρνηση,
αλλά δεν είδες διστακτικότητα και φοβικότητα στην επίλυση των παθογενειών του δημοσίου;
πχ το λέω, ξανά και ξανά, να βγάλει τους συνδικαλιστές από τα πειθαρχικά συμβούλια των δημοσίων υπαλλήλων.
ή συμφωνείς με τα επιδόματα που προέρχονται από τα αυξημένα φορολογικά έσοδα,
που υπολογίζονται επί των ακριβότερων λόγω ενέργειας προϊόντων;
Δεν θα ήταν πιο λογικό και δίκαιο να μείωνε τους φόρους κατανάλωσης και ας μην μοίραζε επιδόματα;
Και αυτό με τις υποκλοπές;
Χύθηκε φως;
Μάλλον με προσπάθεια ελέγχου των αρμών της εξουσίας έμοιαζε,
έστω ανεξέλεγκτων κύκλων εντός της υπηρεσίας.
Εχω φα βρε δαφνοστεφανωμένε νικητή του 2022Μαγκάλι πήρες;
Στην Κύπρο βγήκε ανεξάρτητος υποψήφιος. Όσο ανεξάρτητο μπορείς να τον πεις, γιατί κι αυτός από κομματικό σωλήνα προέρχεται. Τέλος πάντων ψηφίστηκε γιατί υποσχέθηκε ότι θα τα βάλει με τη βρωμιά και τη διαφθορά των παραδοσιακών κομματων εξουσίας, τα οποία την πάτησαν γιατί θεωρούσαν τους ψηφοφορους δεδομένους. Αλλά δεν ήταν. Θα κριθεί κι αυτός και μακάρι να μην είναι μία από τα ίδια.Αν μετά από τόσα χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ ΠΑΣΟΚ σε αυτή τη χώρα είμαστε ευχαριστημένοι με τη πρόοδο της καί με την ποιότητα ζωής μας. Τι να πω τότε.
Αν δεν τους μαυρίσουμε όλους να πάρουν ένα ισχυρό μήνυμα είμαστε για μια ακόμη φορά άξιοι της μοίρας μας.
Μην λέμε μετά όμως που είναι το κράτος και να κλαιγομαστε.
Υπεύθυνοι είμαστε εμείς και μόνο εμείς. Όλοι μας, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο.
Το Σύριζα δεν το βάζω στην εξίσωση καθώς το θεωρώ παλιό ΠΑΣΟΚ.
Υπάρχουν εξαιρέσεις σε όλα τα κόμματα αλλά λίγες.
Θα πρέπει να απολύσουμε επιτέλους όσους δεν παράγουν έργο ή κλέβουν και να μείνουν μόνο αυτοί που αξίζουν.
Εμείς αν δεν αποδώσουμε τα αναμενόμενα στην εργασία μας, φεύγουμε αυτοί γιατί όχι?
Εμείς τους δίνουμε δουλειά με την ψήφο μας.
Με ένα ισχυρό σοκ θα πάρουν το μήνυμα όλοι τους,και αυτοί που θα ακολουθήσουν.
Προσωπικά δεν συμβιβάζομαι με το λεγόμενο λιγότερο κακό. Κουράστηκα αρκετά πια.
Μακάρι να μην είμαι μόνος.
Ο υπογράφων τους έχει δοκιμάσει όλους. Δεν ανήκω σε στρατόπεδα και ότι έχω καταφέρει ως τώρα είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος χωρίς καμία βοήθεια, παρότι προτάθηκε αρκετές φορές.
απο τις 10 λεξεις που θα γραψεις, οι 15 ειναι για τα πακια μαρη γαλαζοπρασινη σαλμονελα.Τα'χεις χάσει τραλαλάκη από τις φάπες και με μπέρδεψες με την αδερφή ψυχή σου τον @papaphilips .
ατιμο οντως, με μαργαριταρια τοσα χρονια του πανιβλαξ71 πιμποδικηγορου, αλλα και της αρραβωνιαστικιας του της πιξουλας.Άτιμο πράγμα το γραπτό κείμενο. Μαρτυριάρικο και άφθαρτο να θυμίζει ποιός ήσουν και τι έλεγες.
Ειδικά όταν έχεις αμετροεπή, παρορμητικό χαρακτήρα που δεν μπορεί να βάλει χαλινάρι λογικής στη σκέψη και τη γλώσσα.
Από την άλλη πως αλλιώς θα απολαμβάναμε τέτοια διαμαντάκια;
Για το προκείμενο:
Οχι, δεν "ξεκλήρισε" κανέναν.
Ούτε με αυτό το νικ, ούτε με τα άλλα 3~4 που έφτιαξε μετά το τέλος της "παρουσίας του στο φόρουμ τούτο.".
Τώρα ξύπνησες ρε δροσερούλη; Φαντάζομαι πάλι θα ξεφάντωσες χθες με τα πελατάκια σου πίσω από το Ωνάσειο.
μετα τον ελεγχο, στη δοκιμαζανε κιολας μαρη κουδουνιστρω ?Το νου σου στις κωλοτρυπίδες τον έχεις ρε δροσερούλη. Είσαι πολύ έκφυλο αγόρι τελικά.
εσυ, εκτος απο φρισκις, τη βρισκεις και με μαυριδερους χρονια τωρα.Όπως τη βρίσκει ο καθένας ρε δροσερούλη.
ολοι ξερουμε ποσο ψωλαρπαχτρα εισαι και ποσο το καμαρωνεις, τι αλλο να πουμε δηλαδη ?Πες μας κάτι που δεν ξέρουμε ρε δροσερούλη.
σε εχω παει κωλοφερατζα και γουσταρεις μαρη λεκανατζου εεε ?Σε καλή μεριά ρε δροσερούλη.
ελα στο θρεντακι σου να σε ραντισω και αλλο, γιατι βλεπω το εχεις καθημερινη αναγκη.Πρόσεχε μόνο μη συγχιστείς ρε δροσερούλη και σου έρθει νωρίτερα η περίοδος.
τσακω ενα ραντισμα το λοιπον σε χρωμα καφετι, γιατι μονο σε ασπρο σε εχω συνηθισει μεχρι στιγμης εσενα.Εσύ μπορείς να ραντίσεις μόνο με τον κώλο ρε δροσερούλη.
εσυ βρωμας πακιστανιλα εδω και μισο αιωνα και σε χαλασε το σκατο που σε ραντισα πριν λιγο ?Με τόσο ξέσκισμα που έχει φάει η απύθμενη σουφρίτσα σου ρε δροσερούλη λογικό είναι να μη μπορείς να τα κρατήσεις.
Με πάμπερς πρέπει να κυκλοφορείς όλη μέρα για να μη βρωμάς σκατίλα.
εσυ μαρτυρας μικρασιατικης ψωλης μαρη καθημερινως, ανευ ξυλου.Μαρτυράς χωρίς ξύλο ρε δροσερούλη.
Πάλι σε πιάσανε οι υστερίες ρε δροσερούλη και θα τρέχει βραδιάτικα ο σφίχτης σου να βρει κλύσμα για να ηρεμήσεις.
Τι να κλάσει η κυρά τασια μπροστά στον κονδό..Οχι τύπε, θα ψηφισει πολυ απλα ενα κομμα που αντιμετωπισε επιτυχως ενα σωρο κρισεις, που μειωσε τη φορολογια, που ανεβασε το κυρος της χωρας διεθνως, που η οικονομια καλπαζει, και που ο αρχηγος του εχει αξιολογους συνεργατες που κανουν πολυ καλη δουλεια. Εσυ μπορεις να ψηφισεις τον Τσιπρα για να εχεις παλι υπουργους τον Παρασκευοπουλο, την Τασια και τον Παππα. Ευτυχως μας τελειωσανε ο Πολακης, ο Κοτζιας και ο Καμμενος.
Με τόσο ξέσκισμα που έχει φάει η απύθμενη σουφρίτσα σου ρε δροσερούλη λογικό είναι να μη μπορείς να τα κρατήσεις.
Με πάμπερς πρέπει να κυκλοφορείς όλη μέρα για να μη βρωμάς σκατίλα.
Γεμίσαμε δροσερούς....εσυ βρωμας πακιστανιλα εδω και μισο αιωνα και σε χαλασε το σκατο που σε ραντισα πριν λιγο ?
γιατι δεν ερχεσαι στο θρεντακι σου μαρη... γουσταρεις δημοσιοτητες ???