Το αντικείμενο της κουβέντας ποιό είναι;
Αν είναι καλός ο ποινικός κώδικας;
Εχει καλά και κακά. Δεν είμαι και νομικός να έχω απόλυτη άποψη.
Γιατί δεν τον άλλαξε ο Μητσοτάκης;
Γιατί προφανώς αυτοί που ήθελε να εξυπηρετήσει ο Σύριζα έκαναν ήδη τη δουλειά τους.
Δεν θα άλλαζε κάτι γι' αυτούς η νέα αλλαγή του κώδικα.
Είναι ίδια η συμπεριφορά Τσίπρα - Μητσοτάκη;
Οχι.
Ο Τσίπρας σύμφωνα με τις δηλώσεις του σύρθηκε σε εκλογές 4 μήνες νωρίτερα επειδή έχασε στις ευρωεκλογές.
Σε προεκλογική περίοδο εισήλθε και επίσημα η χώρα, με τον Αλέξη Τσίπρα να ζητά τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών για την ανανέωση της...
www.cnn.gr
Στο παραπέντε ψήφισε νέο ποινικό κώδικα που άλλαζε ανεπίστρεπτα το ποινικό αποτέλεσμα χιλιάδων υποθέσεων.
Η τότε αντιπολίτευση είπε οτι δεν θα συμπράξει και απείχε, οπότε ψηφίστηκε μόνο από τον Σύριζα και το Ποτάμι..
Σήμερα, στα ξεκούδουνα ο Τσίπρας είπε οτι ο Σύριζα θα απέχει από όλες τις ψηφοφορίες στη Βουλή μέχρι την προκήρυξη των εκλογών.
Κατηγορώντας τον Μητσοτάκη οτι δεν τις προκυρήσει ενώ εδώ και 3,5 χρόνια έχει πει οτι θα εξαντλήσει την θητεία του.
Δεν θα πω τα πομπώδη για ασέβεια στην Δημοκρατία, κοινοβουλευτική εκτροπή κλπ. Δεν δίνω τόση αξία στον Τσίπρα.
Τζέρτζελο θέλει να κάνει, όπως πορεύτηκε όλα τα χρόνια με διχασμό και εχθροπάθεια.
Τζούφιες προσπάθειες να πολώσει και να μαζέψει κανένα ψηφαλάκι παραπάνω.
Δεν νομίζω οτι θα καταφέρει τίποτε, γιατί αυτοί που τσιμπάνε από αυτά έχουν ήδη αποφασίσει να τον ψηφίσουν.
Μην εξομοιώνουμε όμως καταστάσεις και πολιτικές.