Εδώ και λίγο καιρό μου έρχονται ειδοποιήσεις ότι κάποιος με κάνει tag σε threads που έχω σχεδόν μηδενική συμμετοχή.
Αυτόν τον παπαστρούμφ τον έβλεπα και σε threads call girls, δηλαδή της βασικής θεματολογίας του φόρουμ, οπότε ήξερα πως είναι ένα troll, ένας μαϊντανός, άλλωστε κάθε χώρος έχει τον τρελό του.
Πέραν του Leclerc για τον οποίο είχα γράψει πριν 2 χρόνια σε νήμα ανεξάρτητης που δεν υπάρχει πια ότι γνωριζόμαστε, έχω επίσης προσωπική επαφή με 6-7 ακόμα παλιά μέλη εδώ.
Όλοι μου είχαν πει το ίδιο πράγμα, ότι ο παπαστρούμφ είναι ένας χαζούλης ολίγο καθυστερημένος και μην δίνω σημασία. Ό,τι έκανα ήδη δηλαδή, κι απλά επιβεβαίωσαν αυτό που είχα καταλάβει κι εγώ.
Πλην της πρώτης φοράς που με έκανε tag και απάντησα κάνοντας εγώ tag τον administrator, τον μόνο αρμόδιο να πει αν εγώ στα 17 χρόνια που είμαι εδώ έχω κάνει άλλα προφίλ (λες και είχα «περίεργο» προφίλ και χρειαζόμουν άλλα), δεν είχα ασχοληθεί μαζί του.
Μια όμως και βλέπω αυτό το μήνυμα και λίγο πιο πάνω ο Leclerc έβαλε ένα βίντεο, για να κάνω κι εγώ ένα:
Τελικά για κλώνος του Leclerc είμαι πολύ φτωχός, τουλάχιστον σε επίπεδο Alpha Bank.