papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.483
- Πόντοι
- 27.261
χονδροΓιατί ζωντανός είναι;
Είναι ένα πτώμα που γράφει μαλακιες.
αλλα πιμποδικηγορος ακομα δεν ειναι.
εχει μελλον πιστευω...
χονδροΓιατί ζωντανός είναι;
Είναι ένα πτώμα που γράφει μαλακιες.
Τουλάχιστον ο πιμπο εχει πιο σωστό σενάριο, βγάζει 150K τον χρόνο λεει και υποστηρίζει ΝΔ.χονδρο
αλλα πιμποδικηγορος ακομα δεν ειναι.
εχει μελλον πιστευω...
Να πουμε σε αυτο το σημειο οτι Καυλογερος πεταξε σαφεστατη σποντα για @ΑΝΤΖΕΛΟ στο νημα Χανς Κριστιαν Αντερσεν και τυπας Αντζελας σφυριξε αδιαφορα....Τώρα μαλάκες θα μπει ο Αντζελο να ρωτήσει "τι τσίμπησες μαν ?"
Θα απαντήσει ο Δαλάης γαλομπούρδα τίγκα στο συντηρητικό και δεν θα ξαναρωτήσει ο Άντζελο ποτέ και κανέναν
ο πιμποδικηγορος εχει φιλησει κατουρημενες ποδιες ολων των "χρωματων".Τουλάχιστον ο πιμπο εχει πιο σωστό σενάριο, βγάζει 150K τον χρόνο λεει και υποστηρίζει ΝΔ.
Εμ, εχει μια γαμημενη λογική.
Τούτος 'δω όμως είναι ξεβράκωτος, σα να δίνεις βιάγκρα στον βιαστή σου και να τους λες ευχαριστώ.
Τι βγαζει;Τουλάχιστον ο πιμπο εχει πιο σωστό σενάριο, βγάζει 150K τον χρόνο λεει και υποστηρίζει ΝΔ.
Εμ, εχει μια γαμημενη λογική.
Τούτος 'δω όμως είναι ξεβράκωτος, σα να δίνεις βιάγκρα στον βιαστή σου και να τους λες ευχαριστώ.
Τύπος Δαλάϊς πάει καρφί για μετάλλαξη ... χελωνονιντζάκι θα καταλήξειφιλος δαλαϊ πρεπει να εχει καταναλωσει ολα τα συντηρητικα του λεκανοπεδιου (μονο απο γαλοπουλα), με τις φτηνες τιμες που παει και ψωνιζει.
απορω πως ειναι ακομα ζωντανος
Γράφω αυτα που λέει ότι βγάζει, τώρα την πραγματικότητα, ποιός την ξέρει.Τι βγαζει;
το αφεντικο ειναι πολυ μπροστα τελικα.Τύπος Δαλάϊς πάει καρφί για μετάλλαξη ... χελωνονιντζάκι θα καταλήξει
Ωωωω τα μισά να μου λεγε ... δεν μπορεί να κανονιστεί και ραντεβού θανάτου γιατί ο Καλόγερος κρύβεται στη "Γαλλία"Να πουμε σε αυτο το σημειο οτι Καυλογερος πεταξε σαφεστατη σποντα για @ΑΝΤΖΕΛΟ στο νημα Χανς Κριστιαν Αντερσεν και τυπας Αντζελας σφυριξε αδιαφορα....
Παρε τα αρχιδια μου κλωνε!!!Ποτε?Που?Δωσε λινκ,εμεινα πισω στις εξελιξεις
απο οσο θυμαμαι... κατι για 50 ειχε γραψει ο πιμπο, οχι 150.Γράφω αυτα που λέει ότι βγάζει, τώρα την πραγματικότητα, ποιός την ξέρει.
Κύριος όμως, λέει αυτα που πρέπει να λέει ένας που ψηφιζει ΝΔ, πιο τυπικός ψηφοφόρος αυτού του κόμματος δεν υπαρχει 'δω μέσα.
Υπάρχει σχέδιο τύπε ... είναι συνταξιούχος και με τη γαλομπούρδα φροντίζει ο ηγέτης να μην επιβαρύνει για πολύ καιρό τους φορολογούμενουςτο αφεντικο ειναι πολυ μπροστα τελικα.
εχει προνοησει ΚΑΙ γι'αυτο...
δαλαϊ μετα απο Χ καταναλωση "φτηνης" γαλοπουλας---->
EγινεΠαρε τα αρχιδια μου κλωνε!!!
Και πάλι στα όρια του αποδεκτού είναι, για ψηφοφόρος της ΝΔ.απο οσο θυμαμαι... κατι για 50 ειχε γραψει ο πιμπο, οχι 150.
φτωχοκουκουες ειναι ο μπουστης τελικα.Και πάλι στα όρια του αποδεκτού είναι, για ψηφοφόρος της ΝΔ.
Μερικες φορες ο διαλογισμος δεν αποδιδει και ο παλιος κακος εαυτος μου αναδυεται στην επιφανεια.....ειναι κατι που το συζητω με τον δασκαλο μου στη γιογκα.
Οικογενειακό. Το ατομικό του νομιζω έγραψε πως είναι κάπου στα μισά. Γύρω στα 70.απο οσο θυμαμαι... κατι για 50 ειχε γραψει ο πιμπο, οχι 150.
To ειδα αυτο,αλλα δεν νομιζω οτι εδωσε κανεις σημασια.Εδω μεσα αλλωστε γινονται επιστημονικες συζητησεις που στηριζονται στην ερευνα και αναφερονται εγκυρες πηγες για να θεωρηθουν βασιμες.Τωρα ο Γκειτς και ο Μασκ θα μπουν με τα νικ τους εδω,να μας διηγηθουν συγκλονιστικες λεπτομερειες απο την γεματη περιπετειες ημερα τους.Μερικες φορες ο διαλογισμος δεν αποδιδει και ο παλιος κακος εαυτος μου αναδυεται στην επιφανεια.....ειναι κατι που το συζητω με τον δασκαλο μου στη γιογκα.
Παλαμακιδες τι τσιμπησες μαν.....πολυ χοντρο τυπε μου.To ειδα αυτο,αλλα δεν νομιζω οτι εδωσε κανεις σημασια.Εδω μεσα αλλωστε γινονται επιστημονικες συζητησεις που στηριζονται στην ερευνα και αναφερονται εγκυρες πηγες για να θεωρηθουν βασιμες.Τωρα ο Γκειτς και ο Μασκ θα μπουν με τα νικ τους εδω,να μας διηγηθουν συγκλονιστικες λεπτομερειες απο την γεματη περιπετειες ημερα τους.