Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.385
Πόντοι
3.656
Τύπε αν μέχρι και το τσουρέκι το κάνεις εσύ, η γυναίκα σου τι κάνει ? :confused:

Αυτά τα φτιάχνω μόνος μου ρε μόρτη , στον πριβέ χώρο μου. Η γυναικά σπίτι , βγάζει τη ζύμη από τον αρτοπαρασκευαστή και τα βάζει στο φούρνο , αλλά τα κάνει light , χωρίς πολλά βούτυρα , αυγά και ζάχαρη και είναι για καλόγριες και καλικάτζαρους. Δεν τρώω εγώ τσουρέκια που είναι για πιλατογκόμενες. Εγώ βάζω τριπλά αυγά , διπλή ζάχαρη και βούτυρο κερκύρας .

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Αυτά τα φτιάχνω μόνος μου ρε μόρτη , στον πριβέ χώρο μου. Η γυναικά σπίτι , βγάζει τη ζύμη από τον αρτοπαρασκευαστή και τα βάζει στο φούρνο , αλλά τα κάνει light , χωρίς πολλά βούτυρα , αυγά και ζάχαρη και είναι για καλόγριες και καλικάτζαρους. Δεν τρώω εγώ τσουρέκια που είναι για πιλατογκόμενες. Εγώ βάζω τριπλά αυγά , διπλή ζάχαρη και βούτυρο κερκύρας .

Δλδ το γυναικάκι πιλατομωρό ... εσύ μέσα στα βούτυρα ... κάπως έτσι η φάση ?

93039dc848bc89d07d3817446abefb55.jpg

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.385
Πόντοι
3.656
Δλδ το γυναικάκι πιλατομωρό ... εσύ μέσα στα βούτυρα ... κάπως έτσι η φάση ?
Ρε μόρτη , εγώ είμαι άνδρας. Τις καίω τις θερμίδες. Τi θες να πέσω κάτω από την πείνα , να γίνω ραμολί ;;; Να μου σηκώνεται κάθε χριστούγεννα πάσχα και 15αυγουστο ;;; Νηστική αρκούδα δεν χορεύει . Βλέπω κάτι παπάρες που τρώνε ρεβύθια , αρακάδες και βραστές πατάτες με τόννο και βαστάνε τα κόλυβά τους στο χέρι .
Το ζευγάρι στη φωτό που έβαλες είναι τα .... πρότυπά σου ; Τούτοι δεν σου κάνουν ;;;
Hayden-Panettiere-Wladimir-Klitschko-relationship-history0embed1.jpg

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Ρε μόρτη , εγώ είμαι άνδρας. Τις καίω τις θερμίδες. Τi θες να πέσω κάτω από την πείνα , να γίνω ραμολί ;;; Να μου σηκώνεται κάθε χριστούγεννα πάσχα και 15αυγουστο ;;; Νηστική αρκούδα δεν χορεύει . Βλέπω κάτι παπάρες που τρώνε ρεβύθια , αρακάδες και βραστές πατάτες με τόννο και βαστάνε τα κόλυβά τους στο χέρι .
Το ζευγάρι στη φωτό που έβαλες είναι τα .... πρότυπά σου ; Τούτοι δεν σου κάνουν ;;;
Hayden-Panettiere-Wladimir-Klitschko-relationship-history0embed1.jpg
Τύπε το ζεύγος που σου έβαλα καθόμασταν αντικριστά όταν πήγαινα F1 ... εγώ κερκίδα αυτοί στα paddocks

Αυτό που μου έβαλες δεν το ξέρω γιατί δεν έχω δει την ταινία Χόμπιτ με την κοντή :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.385
Πόντοι
3.656
Τύπε το ζεύγος που σου έβαλα καθόμασταν αντικριστά όταν πήγαινα F1 ... εγώ κερκίδα αυτοί στα paddocks

Αυτό που μου έβαλες δεν το ξέρω γιατί δεν έχω δει την ταινία Χόμπιτ με την κοντή :confused:
Τύπε και ο βλαντιμίρ και ο αδελφός, είναι 1.95 υπολόγισε.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.385
Πόντοι
3.656
Έπαθα ντουβρουτζά από την ομορφιά της και προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω :tooth:
Δεν ήσουν εδώ .... όταν για κάποιες 1.50 λέγαν ότι αξίζουν 250€ την ώρα και είναι έσκορτς για την καλή κοινωνία ;;;
και ότι όσοι δεν τα σκάνε ... απλά είναι πτωχές λαϊκάτζες άφραγκες ;;;
Μεγαλειώδεις στιγμές των προμοτόρων του μπου.

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
ανεβάζω να το δει και ο ντολμας703 Γάλπο Λευκό τυρί άλμης - Lidl Hellas
ρε το 703,λεωφoρείο δεν είναι; :think:
Πωωωωω ρε φίλε που το θυμήθηκες !!!

Το παίρναμε παλιά από τη Grand στο Ίλιον σύνορα με Αγίους και πηγαίναμε Αγ. Ελευθέριο, ποδαράτο πηγαίναμε Άνω Πατήσια στο Bowling (είναι ακόμα πάνω από το Μασούτη) και μετά ποδαράτο πα΄λι για ποτό στο Kibubu :headbaning1:

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Πωωωωω ρε φίλε που το θυμήθηκες !!!

Το παίρναμε παλιά από τη Grand στο Ίλιον σύνορα με Αγίους και πηγαίναμε Αγ. Ελευθέριο, ποδαράτο πηγαίναμε Άνω Πατήσια στο Bowling (είναι ακόμα πάνω από το Μασούτη) και μετά ποδαράτο πα΄λι για ποτό στο Kibubu :headbaning1:
μου έσκασε σήμα,μαν
:rockon:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
ρε ηλιθιο κατασκευασμα,ρε τριμαλακα του αιωνα ,ρε ισοβιε πρωταθλητη της μαλακιας στις καρδιες μας.....πως στον πουτσο δεν εισαι τουλαχιστον στην δευτερη θεση του διαγωνισμου παγκοσμιου μαλακα 2022 -αφου ο πιξαρος ξερουμε ολοι δεν χανει -με τις μαλακιες που γραφεις.....????ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ,βαζεις και φωτο απο το χαλι σου ρε μαλακα :2funny::2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny: και υστερα αναρωτιεσαι γιατι τρως καραμουζα ......ρε βλακεντιε ξυπνησες πρωι πρωι ,βγηκες στην πισω αυλη με τις καρω παπουδηστικες πυτζαμες και τα καφε παντοφλινια και ξεκινησες να βγαζεις φωτο ποτε ληγουν οι προσφορες απο τα λιντλ και μας ζαλιζεις τις αρχιδαρες οτι βρισκεις ευκαιριες 0,03 λεπτα καλυτερες αρκει να ψαξεις μια ολοκληρη μερα στα φυλλαδια ...........ΡΕ ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?????ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ....μαλλον εγκεφαλικο παθαινεις!
ΔΩΣΕ ρε κυριακο στο παιδι ενα τιτλο,τιμης ενεκεν εστω..τετοιος μαλακας κριμα να μενει ατιτλος!:2funny::rockon:
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Ευχαριστώ για τα ευγενικά σου λόγια

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
δαλαϊ δεν περιμενα να ψωνιζεις απο λιντλ, αλλα να υπερηφανευεσαι κιολας.
ουτε εγω ο πτωχος των 700σιων, δεν παω απο εκει. :undecided:
100 φορές λέω ψωνίζω από όλα τα σούπερ μάρκετ
Κοιτάζω τις προσφορές και ψωνίζω

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Το πιο πιθανό να έχει κάποιο μικρο κατάστημα, που να σχετίζεται με εστίαση, ο ανθρωπος. Λογικό να ψάχνει τόσο τις τιμές και να ψωνίζει μαζικά. Αλλά η ποιότητα του lidl όντως χάλια. Τη ΓΑΛΠΟ την είχε πιάσει ο ΕΦΕΤ όχι μια και δυο φορές για μαϊμουδιες και ακατάλληλα τρόφιμα.
Δεν έχω κατάστημα και δεν ψωνίζω μόνο από κει ψωνίζω από όλα τα σούπερ μάρκετ όπου έχει καλύτερη προσφορά

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Με το συμπαθιο daima τα υποπροϊόντα που πουλάει το λιντλ δεν θεωρούνται τροφή μην τρως από εκεί σε θέλουμε γερό καί υγιή
Ψωνιζω από όλα τα σούπερ μάρκετ στα σούπερ μάρκετ υπάρχουν και καλά και κακά προϊόντα

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom