Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τα φυλλάδια εχουν πάντα τις προσφορές αυτού του είδους. Γίνονται σε συμφωνία με τον προμηθευτή και αγορά σε ειδική τιμή. Γι'αυτό προαναγγελονται μεσω διαφήμισης. Το θέμα είναι πως δε μπορείς να μας παραθέσεις φυλλάδιο που να αντιστοιχεί με την ημερομηνία της απόδειξης. Αυτό του Νοεμβρίου δεν έχει τίποτα σχετικό. Που την αγορά την έκανες τώρα αλλά οκ.
Το φυλλάδιο του καλοκαιριού έχει τον τύπο προώθησης που σου λέω. Γαλοπούλα σε φετες, σε συσκευασία XXL με παραπανω προϊόν, 365gr και τιμή κιλού 8,63€.
Δυστυχώς φίλε ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια

Βλέπεις στο Γενικό φυλλάδιο του lidl υπάρχει και ειδικό φυλλάδιο για την Αττική

Όσο και να προσπαθείς να
με βγάλεις ψεύτη;;;

1,55 λοιπόν η γαλοπούλα με 40% έκπτωση

Ότι ακριβώς είχα και στην απόδειξη 1,55

Συνημμένα

• Screenshot_2022-12-23-01-04-15-904_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-23-01-04-15-904_com.android.chrome.jpg
    889,9 KB · Εμφανίσεις: 22

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Πάλι καλά που ήρθε το κουπόνι σίτισης να λιγδώσει και σένα λίγο το αντεράκι σου...
Δεν το δικαιούμαι
Είπαμε δεν είμαι φραγκάτος δεν είμαι και των 500 ευρώ

• Like
Αντιδράσεις: TNT!

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Γιατί ζωντανός είναι;
Είναι ένα πτώμα που γράφει μαλακιες.

"Δεν ειμαι φραγκάτος" λέει, αλλά ψηφιζει ΝΔ.
Παράνοια.
Καλά το 40% Που ψήφισε Νέα Δημοκρατία φραγκατοι είναι;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Αχ ζουλάπι παραπλανημένο ούτε να ερμηνεύσεις τα στατιστικά δεν μπορείς από τις παρωπίδες ... αβαβά η αποχή ? ή τα λευκά ?

ΝΔ ψήφισε το 23% του εγγεγραμμένου εκλογικού σώματος συν το μπόνους εδρών και βγήκε.

Άρα πιο 40% μας λες ? 20+% μαλακες στην Ελλάδα έχει και ΝΔ και Τσυριζα και πιο παλιά Μπατσοκ

Τώρα να δούμε με πραγματικό 20+% που ούτε στις δεύτερες δεν θα πα΄ρει αυτοδυναμία ... αναρωτιόμαστε ποιος θα του την χαρίσει

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Μετά την απάντηση φίλου που δεν του αρέσει το 40%
Άλλη απάντηση

Τα 2 εκατομμύρια 250 χιλιάδες που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία φραγκατοι είναι;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Αχ ζουλάπι παραπλανημένο ούτε να ερμηνεύσεις τα στατιστικά δεν μπορείς από τις παρωπίδες ... αβαβά η αποχή ? ή τα λευκά ?

ΝΔ ψήφισε το 23% του εγγεγραμμένου εκλογικού σώματος συν το μπόνους εδρών και βγήκε.

Άρα πιο 40% μας λες ? 20+% μαλακες στην Ελλάδα έχει και ΝΔ και Τσυριζα και πιο παλιά Μπατσοκ

Τώρα να δούμε με πραγματικό 20+% που ούτε στις δεύτερες δεν θα πα΄ρει αυτοδυναμία ... αναρωτιόμαστε ποιος θα του την χαρίσει
Δεν έχει καμία σχέση αυτό που λες με αυτό που απάντησα
Αλλά για να σε ικανοποιήσω δίνω και δεύτερη απάντηση στον τονυ

Άλλη απάντηση

Οι κυβερνήσεις βγαίνουν επί των εγκύρων που ψήφισαν
Μπορεί να μη ς αρέσει αλλά έτσι είναι

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Στη Βρετανία είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα από αυτά που κοροϊδεύετε εδώ για τις προσφορές και λοιπά

Κονσέρβες, μακαρόνια, τσάι, καφές και κάποια κουπόνια αγορών. Αυτά τα βασικά προϊόντα και κάτι παραπάνω βρίσκονται στα πακέτα που αναζητούν όλο και περισσότεροι Βρετανοί στις τράπεζες τροφίμων (food banks).

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του Trussell Trust, του μεγαλύτερου οργανισμού τραπεζών τροφίμων στη χώρα, η στροφή των πολιτών προς τη ζήτηση δωρεάν τροφίμων έχει αυξηθεί κατά 46% τους προηγούμενους μήνες, σε σχέση μόλις με τον προηγούμενο χρόνο.

«Τσουνάμι» ζήτησης δωρεάν τροφίμων
Είναι γεγονός ότι όλες οι συνθήκες που βιώνει η χώρα έχουν δημιουργήσει ένα αλυσιδωτό πρόβλημα. Λίγο το Μπρέξιτ και η αδυναμία να βρουν ακόμα τα πατήματα προσαρμογής τους, λίγο η πανδημία όπου το κράτος ακόμα δεν έχει επανέλθει οικονομικά, λίγο ο πόλεμος στην Ουκρανία με την ενεργειακή κρίση να πιέζει σε μια ανοδική πορεία τον πληθωρισμό έχουν καταφέρει να «στριμώξουν στη γωνία» τους Βρετανούς.

Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες των προηγούμενων μηνών, 10.000.000 Βρετανοί και 4.000.000 παιδιά έχουν αναγκαστεί να παραλείπουν γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Για να μη γράψω όλο το σεντόνι μπορείτε τη συνέχεια να τη βρείτε από δω

Ο Μητσοτάκης φταίει

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Δεν έχει καμία σχέση αυτό που λες με αυτό που απάντησα
Αλλά για να σε ικανοποιήσω δίνω και δεύτερη απάντηση στον τονυ

Άλλη απάντηση

Οι κυβερνήσεις βγαίνουν επί των εγκύρων που ψήφισαν
Μπορεί να μη ς αρέσει αλλά έτσι είναι
Συμφωνούμε ότι το 10% της χώρας είναι φραγάτοι ?
Ωραία ... πάρε το σχεδόν μισό τότε από τα 2,25 μύρια
Το υπόλοιπο είναι όσοι πίστεψαν τα ψέμματα του τα προεκλογικά !
Και μάντεψε μαλάκα ... οι εγγεγραμμένοι μεταξύ 2015 και 2019 ήταν σχεδόν οι ίδιοι !
Η αποχή του '15 ήταν μικρότερη του '19, άρα τα ψέμματα του Κούλη τα πίστεψαν λιγότεροι

Οπότε τις πίπες του 40% πες τα στα καφενεία που οι γέροι εντυπωσιάζονται ακόμα από τα ποσοστά

Μιας και λέμε για ποσοστά που σ αρέσουν τόσο πολύ .... πες μας για το ποσοστό του 10% μαλάκα για to Food Pass ενώ γάμησε το καλάθι του νοικοκυριού !

Άντε στην τρύπα σου ξεφτίλα που θα μας πεις για ποσοστά και προσφορές της ΝΔ, όταν σέρνει κάτω από το χαλί Ελληνοτουρκικά, ΤουρκοΛιβυικά, ΑΟΖ Ελλαδας Αιγύπτου, διαβίματα και παρακαλετά στους Αλβανούς για Χάγη, υποκλοπές και υπόλοιπα σκάνδαλα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Στη Βρετανία είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα από αυτά που κοροϊδεύετε εδώ για τις προσφορές και λοιπά

Κονσέρβες, μακαρόνια, τσάι, καφές και κάποια κουπόνια αγορών. Αυτά τα βασικά προϊόντα και κάτι παραπάνω βρίσκονται στα πακέτα που αναζητούν όλο και περισσότεροι Βρετανοί στις τράπεζες τροφίμων (food banks).

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του Trussell Trust, του μεγαλύτερου οργανισμού τραπεζών τροφίμων στη χώρα, η στροφή των πολιτών προς τη ζήτηση δωρεάν τροφίμων έχει αυξηθεί κατά 46% τους προηγούμενους μήνες, σε σχέση μόλις με τον προηγούμενο χρόνο.

«Τσουνάμι» ζήτησης δωρεάν τροφίμων
Είναι γεγονός ότι όλες οι συνθήκες που βιώνει η χώρα έχουν δημιουργήσει ένα αλυσιδωτό πρόβλημα. Λίγο το Μπρέξιτ και η αδυναμία να βρουν ακόμα τα πατήματα προσαρμογής τους, λίγο η πανδημία όπου το κράτος ακόμα δεν έχει επανέλθει οικονομικά, λίγο ο πόλεμος στην Ουκρανία με την ενεργειακή κρίση να πιέζει σε μια ανοδική πορεία τον πληθωρισμό έχουν καταφέρει να «στριμώξουν στη γωνία» τους Βρετανούς.

Για να μη γράψω όλο το σεντόνι μπορείτε τη συνέχεια να τη βρείτε από δω

Ο Μητσοτάκης φταίει
Πες μας και για τη διμερή σχέση UK - Turkey free trade agreement ρε ξεφτίλα που θα βελτιώσει την κατάσταση της Βρετανίας και της Τουρκίας σε δευτερεύοντες τομείς όπως η άμυνα !

Τι έγινε ? εδώ εν έχει φταίει ο Κούλης ? Από πιο μέλος ρε κλώνε αντιγράφεις αυτή την ατάκα "Ο Μητσοτάκης φταίει" ?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Συμφωνούμε ότι το 10% της χώρας είναι φραγάτοι ?
Ωραία ... πάρε το σχεδόν μισό τότε από τα 2,25 μύρια
Το υπόλοιπο είναι όσοι πίστεψαν τα ψέμματα του τα προεκλογικά !
Και μάντεψε μαλάκα ... οι εγγεγραμμένοι μεταξύ 2015 και 2019 ήταν σχεδόν οι ίδιοι !
Η αποχή του '15 ήταν μικρότερη του '19, άρα τα ψέμματα του Κούλη τα πίστεψαν λιγότεροι

Οπότε τις πίπες του 40% πες τα στα καφενεία που οι γέροι εντυπωσιάζονται ακόμα από τα ποσοστά

Μιας και λέμε για ποσοστά που σ αρέσουν τόσο πολύ .... πες μας για το ποσοστό του 10% μαλάκα για to Food Pass ενώ γάμησε το καλάθι του νοικοκυριού !

Άντε στην τρύπα σου ξεφτίλα που θα μας πεις για ποσοστά και προσφορές της ΝΔ, όταν σέρνει κάτω από το χαλί Ελληνοτουρκικά, ΤουρκοΛιβυικά, ΑΟΖ Ελλαδας Αιγύπτου, διαβίματα και παρακαλετά στους Αλβανούς για Χάγη, υποκλοπές και υπόλοιπα σκάνδαλα
Πανέξυπνε
Φαίνεται εξακολουθούν να πιστεύουν τα ψέματα του γιατι στις δημοσκοπήσεις προηγείται σε όλες

Ακόμα και της εφημερίδας ςσυντακτών φαντάζομαι δεν είναι πληρωμένη
Ούτε εσύ Ο πανέξυπνος δεν θα τολμήσεις να πεις τέτοιο πράγμα

Το 40% των ανθρώπων που ψήφισαν θες δεν θες ς αρέσει δεν ς αρέσει Το δέχεσαι δεν Το δέχεσαι βρίζεις δεν βρίζεις ψήφισαν Νέα Δημοκρατία

Κατάλαβε το Το 40% ψήφισε Νέα Δημοκρατία
Όσο και να βρίσεις αυτό θα παραμείνει
Μην έχεις εφιάλτες στον ύπνο σου σκεφτόμενος αυτά

Όσον αφορά για τα food πας και λοιπά κοίτα τι γίνεται και στη Βρετανία

Που και εκεί βέβαια ο Μητσοτάκης φταίει

Για τα σκάνδαλα δύο δίκες γίνονται με πρώην υπουργούς αυτή τη στιγμή κατηγορουμένους του ΣΥΡΙΖΑ
Κι άλλη μία δίκη για το μάτι με κατηγορούμενους τους περισσότερους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
Που φρόντισε βέβαια να πέσουν στα μαλακά που έκανε το κακούργημα πλημμέλημα

Άλλα σκάνδαλα υποτιθέμενα ανθρώπινη ζωή σημειώσατε 1 για το ΣΥΡΙΖΑ και εσάς

Γιατί για το μάτι για τη δίκη δεν λέτε κουβέντα

Τελευταία τροποποίηση:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Πες μας και για τη διμερή σχέση UK - Turkey free trade agreement ρε ξεφτίλα που θα βελτιώσει την κατάσταση της Βρετανίας και της Τουρκίας σε δευτερεύοντες τομείς όπως η άμυνα !

Τι έγινε ? εδώ εν έχει φταίει ο Κούλης ? Από πιο μέλος ρε κλώνε αντιγράφεις αυτή την ατάκα "Ο Μητσοτάκης φταίει" ?
Δεν τα ξέρω αυτά με την Τουρκία και τη μεγάλη Βρετανία
Δεν είμαι ξερόλας

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.385
Πόντοι
3.656
Δεν έχουν πάρει χαμπάρι την επερχόμενη ανάπτυξη και ότι οι δείκτες έχουν απογειωθεί και συνεχίζουν να αυτοκτονούν ;;;
Εκτός κι αν είναι ΣΥΡΙΖΑίοι.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Πανέξυπνε
Φαίνεται εξακολουθούν να πιστεύουν τα ψέματα του γιατι στις δημοσκοπήσεις προηγείται σε όλες

Ακόμα και της εφημερίδας ςσυντακτών φαντάζομαι δεν είναι πληρωμένη
Ούτε εσύ Ο πανέξυπνος δεν θα τολμήσεις να πεις τέτοιο πράγμα

Το 40% των ανθρώπων που ψήφισαν θες δεν θες ς αρέσει δεν ς αρέσει Το δέχεσαι δεν Το δέχεσαι βρίζεις δεν βρίζεις ψήφισαν Νέα Δημοκρατία

Κατάλαβε το Το 40% ψήφισε Νέα Δημοκρατία
Όσο και να βρίσεις αυτό θα παραμείνει
Μην έχεις εφιάλτες στον ύπνο σου σκεφτόμενος αυτά

Όσον αφορά για τα food πας και λοιπά κοίτα τι γίνεται και στη Βρετανία

Που και εκεί βέβαια ο Μητσοτάκης φταίει
Τώρα στην απλή αναλογική μαλάκα θα μου πεις πόσοι φραγκάτοι θα το ρίξουν ΝΔ και τα ποσοστά ... να μου πεις όμως και μέχρι σε ποιες πέτρες θα τα χώσετε για να σας δώσουν την αυτοδυναμία που θα δεν θα πάρετε

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τώρα στην απλή αναλογική μαλάκα θα μου πεις πόσοι φραγκάτοι θα το ρίξουν ΝΔ και τα ποσοστά ... να μου πεις όμως και μέχρι σε ποιες πέτρες θα τα χώσετε για να σας δώσουν την αυτοδυναμία που θα δεν θα πάρετε
Δεν έχω ιδέα πανέξυπνε αν θα πάρει η Νέα Δημοκρατία αυτοδυναμία

Ξέρω ότι δεν θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό μου αρκεί

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Δεν τα ξέρω αυτά με την Τουρκία και τη μεγάλη Βρετανία
Δεν είμαι ξερόλας
Δεν τα ξέρεις όχι γιατί δεν είσαι ξερόλας αλλά γιατί είσαι ένα κομματικό αρχίδι με παρωπίδες που κοιτάς ένα δέντρο χωρίς όραμα και σκέψη για το μέλλον. Ακριβώς σαν το συρφετό που υποστηρίζεις

Ελπίζω μόνο να μην έχεις παιδιά και τους έχεις περασει την ίδια νοοτροπία

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Δεν έχω ιδέα πανέξυπνε αν θα πάρει η Νέα Δημοκρατία αυτοδυναμία

Ξέρω ότι δεν θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό μου αρκεί
Σχεδόν 2023 και ακόμα κοιτάζεις το δέντρο με κομματικά κριτήρια ... περαστικά

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δεν τα ξέρεις όχι γιατί δεν είσαι ξερόλας αλλά γιατί είσαι ένα κομματικό αρχίδι με παρωπίδες που κοιτάς ένα δέντρο χωρίς όραμα και σκέψη για το μέλλον. Ακριβώς σαν το συρφετό που υποστηρίζεις
Είσαι ένα τίποτα που με βρισιές και υποτιμήσεις προσπαθείς δήθεν να μιλήσεις
Όσο για το συρφετό
Πολύ που με ενδιαφέρει που δεν ς αρέσει
Μου αρκεί ότι η πλειοψηφία του λαού που ψηφίζει ψηφίζει το κόμμα
Σε όσους δεν σας αρέσει ξύδι

Και όχι μόνο βρισιές υποτιμησεις
Κι αν χτύπα ξύλο πάρετε και όλους τους αρμούς εξουσίας φαντάσου τι άλλο

Όσο αφορά και τους χαρακτηρισμούς για τη Νέα Δημοκρατία
Αυτά λέγατε και στις προηγούμενες εκλογές
Σκάνδαλα Βατοπέδι πλούσιοι κεφάλαιο κατέστρεψαν την Ελλάδα Γεωργιάδης
Και ο λαός δεν σας πίστεψε κι ούτε σας ψήφισε
Κι ούτε θα το κάνει τώρα