Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Καλα, ο Τρακης εχει 1100 εργαζομενους. Τους παρακολουθουν ολους;
Μόνο τα μεγάλα νούμερα…
Καλα, ο Τρακης εχει 1100 εργαζομενους. Τους παρακολουθουν ολους;
Τυχερός ήταν.. σε σχέση με τον καραιβαζ όπου η υπόθεση μπήκε στο αρχείο...
Ωχ. Και ζει ακομα;
τα σκατωσαν, γι'αυτο ηταν τυχερος.
Νέο κακοστημένο σόου από την αυτιστική πουτανα της δημοσιότητας....
Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους ο Μητσοτάκης -Selfie και χειροκροτήματα από τον κόσμο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr
Στη Θεσσαλονίκη και στην πλατεία Αριστοτέλους έφτασε το βράδυ της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.www.iefimerida.gr
Tομ Κούλη έχεις για δικό σου;τι θες να μαθεις , εχω δικό μου που παει
Τύπε δον κιχώτη έχεις πάθει μεγάλο σάκη, να το προσέξεις...ρε τον κυριο γιαννη μας, ο οποιος δε λεγεται γιαννης... ο γιαννης.
#33,572
@Rebirthed Sapiens Sapiens
μα κοιτα να δεις κατι συμπτωσεις τωρα ομως εεε ??
ε γιαννη... τι λες, πως σου φαινεται ???
δε σου φαινεται λιγο περιεργη συμπτωση ΚΑΙ αυτη γιαννη ???
αλλα απο την αλλη, εσυ λες οτι δεν εισαι ο γιαννης... ε γιαννη ????
τελικα μας εχεις μπερδεψει ρε γιαννη, που δε σε λενε γιαννη ομως.
α ρε γιαννη...
εγω λεω να φυτεψεις καμια σφαιρα και να στειλεις ΚΑΙ αυτο το προφιλ, γιατι το εκαψες... ΓΙΑΝΝΗ !!!Τύπε δον κιχώτη έχεις πάθει μεγάλο σάκη, να το προσέξεις...
Το επόμενο βήμα φοβάμαι είναι να πάθεις δουλτσινέα.
Ήδη σου φυτεύω αχλαδιά παπά.
εγω λεω να φυτεψεις καμια σφαιρα και να στειλεις ΚΑΙ αυτο το προφιλ, γιατι το εκαψες... ΓΙΑΝΝΗ !!!
Ρε μαλακα και εσυ Γιαννη και Γιαννη συνεχεια μπορει ο ανθρωπος να μην του αρεσε και να θελε να τον λενε Αρταξερξη!!!εγω λεω να φυτεψεις καμια σφαιρα και να στειλεις ΚΑΙ αυτο το προφιλ, γιατι το εκαψες... ΓΙΑΝΝΗ !!!
μιλα με μπαροκο εσυ και ασε τα δικα μουΡε μαλακα και εσυ Γιαννη και Γιαννη συνεχεια μπορει ο ανθρωπος να μην του αρεσε και να θελε να τον λενε Αρταξερξη!!!
Τον βαρεθηκα αυτον τον μαλακα παμε για αλλα τωρα....μιλα με μπαροκο εσυ και ασε τα δικα μου
Ναι κατάλαβα, είσαι στο δρόμο για καζαμπλάνκα...
Νεκρός από υπερβολική δόση Ελισάdeath o john100,
κατσε να στη βαλω και ολοκληρη, να δεις σε ποια ειχες κανει κριτικη, εντελως τυχαια εννοειται...Ναι κατάλαβα, είσαι στο δρόμο για καζαμπλάνκα...
Καλή επιτυχία παπά
Τούς μαθαίνει μπαλιτσα τώρα ο Μητσοτάκης. Πήγε το άλλο το γατάκι, που το ηχογραφούσε ο Εβραίος, να ελέγξει τα κανάλια και να βάλει τους καναλάρχες να πληρώσουν. Που πάς ρε Καραμητρο ξυπόλυτος στ αγκάθια; Κάτσε τώρα γυαλιζε πάγκο, και κοίτα τον Κούλη να μάθεις μπαλιτσα, πως ελέγχουν τα κανάλια.Νέο κακοστημένο σόου από την αυτιστική πουτανα της δημοσιότητας....
Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους ο Μητσοτάκης -Selfie και χειροκροτήματα από τον κόσμο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr
Στη Θεσσαλονίκη και στην πλατεία Αριστοτέλους έφτασε το βράδυ της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.www.iefimerida.gr
Να ναι καλα οι Αμερικανοι image makers...τη μερα που εσκασε και αλλη παρακολουθηση τον περιμενανε εξω στη πλατεια 100αδες "πολιτες" για να βγαλουν σελφι με το ινδαλμα τους!!!Τούς μαθαίνει μπαλιτσα τώρα ο Μητσοτάκης. Πήγε το άλλο το γατάκι, που το ηχογραφούσε ο Εβραίος, να ελέγξει τα κανάλια και να βάλει τους καναλάρχες να πληρώσουν. Που πάς ρε Καραμητρο ξυπόλυτος στ αγκάθια; Κάτσε τώρα γυαλιζε πάγκο, και κοίτα τον Κούλη να μάθεις μπαλιτσα, πως ελέγχουν τα κανάλια.
ε το Μπαρμπουνάκι Κολωνακι !!Σκεφτείτε τι θα κανουμε το ενα μυριο ευρω που θα παρουμε απ τον εστιατορα.
Κολωνάκι: Ένα εκατ. ευρώ πρόστιμο σε γνωστό εστιατόριο – Έκοβε επί 4 χρόνια «μαϊμού» αποδείξεις
Ο έλεγχος αφορούσε την περίοδο από 26/11/2015 έως 19/01/2020www.pronews.gr