κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.940
- Πόντοι
- 19.795
Εχουμε γινει τοσο σκληροπετσοι πια, και τοσο εθισμενοι, που ολα μας φαινονται φυσιολογικα.
Εχουμε γινει τοσο σκληροπετσοι πια, και τοσο εθισμενοι, που ολα μας φαινονται φυσιολογικα.
Ελα μωρεεεεεεεεεεεεεεε σιγα το πραγμα....θα ντυθει κατι ο αυτιστικος θα παει στη ΔΕΘ να δωσει κατι ψιχουλακια στα ληγουρια και ολα καλα!!!Εχουμε γινει τοσο σκληροπετσοι πια, και τοσο εθισμενοι, που ολα μας φαινονται φυσιολογικα.
τι θες να μαθεις , εχω δικό μου που παειTravel pass
Power pass
Fuel pass
Samos pass
Food pass
Free fuck pass
Βροχή τα pass ..
Ρε νιαμου έχει πάει κανείς Μογγολία;για Ινφό ρωτώ κ το θρεντ του Μητσοτάκη τους μαζεύει ολους
Κατσε, θα βγει τωρα ο Νταιμας να σας εξηγησει, πως ενω ο κοσμος ειναι δυσαρεστημενος απο την κυβερνηση, στα γκαλοπ ο Μητσοτακης προηγειται. Περιμενε.Ελα μωρεεεεεεεεεεεεεεε σιγα το πραγμα....θα ντυθει κατι ο αυτιστικος θα παει στη ΔΕΘ να δωσει κατι ψιχουλακια στα ληγουρια και ολα καλα!!!
Μεχρι Γκουανγκζου, Σενζεν, Χονγκ-κονγκ, οτι πληροφορια θες για μασσατζιδικα (σαουνες τα λενε εκει) να σου δωσω.Travel pass
Power pass
Fuel pass
Samos pass
Food pass
Free fuck pass
Βροχή τα pass ..
Ρε νιαμου έχει πάει κανείς Μογγολία;για Ινφό ρωτώ κ το θρεντ του Μητσοτάκη τους μαζεύει ολους
Εφιστω την προσοχη σας, εχετε παρατραμπουκισει τυπο νταιμα και κανει μονο γκεσταριλικια με το σταγονομετρο.Κατσε, θα βγει τωρα ο Νταιμας να σας εξηγησει, πως ενω ο κοσμος ειναι δυσαρεστημενος απο την κυβερνηση, στα γκαλοπ ο Μητσοτακης προηγειται. Περιμενε.
Που σε ρε Τόνυ φίλε μου....τι νέα από το μέτωπο?ΣΚΑΙ νέα δημοσκόπηση, το 95% θέλει για νέο βασιλιά της Βρετανίας τον Κυρχιάκο.
Γαμησετα ρε φίλε, θέλω να τις χύσω στο μέτωπο και τους πέφτουν όλα στο μαλλι, ζω ένα μαρτύριο.Που σε ρε Τόνυ φίλε μου....τι νέα από το μέτωπο?
ενα βημα πισωΓαμησετα ρε φίλε, θέλω να τις χύσω στο μέτωπο και τους πέφτουν όλα στο μαλλι, ζω ένα μαρτύριο.
Δοκιμασμένο, αν κάνω ενα βήμα πίσω θα της περάσουν από πάνω, να φανταστείς πάνε σαν το σκαφτό σουτ-γκολ του Βαζέχα στον Άγιαξ.ενα βημα πισω
σε φυλακιο τοτε με 4 παοκτζιδες.... τι μου θυμησες... εκανα σαν τρελος να παρω αδεια για ρεβανς αλλα τζιφοςΔοκιμασμένο, αν κάνω ενα βήμα πίσω θα της περάσουν από πάνω, να φανταστείς πάνε σαν το σκαφτό σουτ-γκολ του Βαζέχα στον Άγιαξ.
Ο Ζαν είναι πολύτιμος για το σαητ, ας λέτε ο,τι θέτε εσείς... κατ αρχάς θα παραδεχοταν ανοιχτά ο Rebirthed Sapiens Sapiens Sapiens Sapiens , ναι ο Sapiens Sapiens τελοσπαντων ότι είναι ο john100.Ζανκλώ όταν μπαίνει στο bou εξοργισμένος από το πολύμηνο ban
Ζανκλώ όταν του ξαναρίχνουν ban μετά από 5 λεπτά
ΥΓ:Αναγκαίος για το σαη
Αυτον τον Κουκακη τον δημοσιογραφο γιατι τον παρακολουθουσαν;
Καλα, ο Τρακης εχει 1100 εργαζομενους. Τους παρακολουθουν ολους;Υπάλληλος του ψυχάκια του Δημητράκη του φαρμακοποιού… δεν χρειάζεται άλλος λόγος…
Καλα, ο Τρακης εχει 1100 εργαζομενους. Τους παρακολουθουν ολους;
Καλα, ο Τρακης εχει 1100 εργαζομενους. Τους παρακολουθουν ολους;
ρε τον κυριο γιαννη μας, ο οποιος δε λεγεται γιαννης... ο γιαννης.Ο Ζαν είναι πολύτιμος για το σαητ, ας λέτε ο,τι θέτε εσείς... κατ αρχάς θα παραδεχοταν ανοιχτά ο Rebirthed Sapiens Sapiens Sapiens Sapiens , ναι ο Sapiens Sapiens τελοσπαντων ότι είναι ο john100.
Προμοτορα-πουτανοποιηση-ιστορίες από το χωριό του κλπ κλπ
Στιγμές απειρου κάλλους.
ΖΑΝ ΓΎΡΝΑ ΠΙΣΩ.