dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.446
- Πόντοι
- 3.936
Αυτός είναι καθόδον είτε για το νησί που πληρώνουν κ χαμηλή ΔΕΗ και παίρνουν 600ari κουπόνι η για κολομβιαο Αλεξ71 ??
Αυτός είναι καθόδον είτε για το νησί που πληρώνουν κ χαμηλή ΔΕΗ και παίρνουν 600ari κουπόνι η για κολομβιαο Αλεξ71 ??
καλά κάποια στιγμή θα τον ψάξω στην αναζήτηση ,κάτι θα υπάρχει απο τα ποστ με τη κουνιάδαοχι ρε, εισαι τρελος ?
που να αντεξει με τοσο δουλεμα που ειχε φαει.
πρεπει να με εβλεπε στον υπνο του αυτος
Οχιιιι μην το ξανά πεις αυτόΜα γράφετε κάτι πράγματα απίστευτα....μάλλον επειδή είναι πίσω από πληκτρολόγιο κ ανώνυμα μπορείς να πεις ότι θες
εννοειται ρε φιλε, πλακα κανεις???????καλά κάποια στιγμή θα τον ψάξω στην αναζήτηση ,κάτι θα υπάρχει απο τα ποστ με τη κουνιάδα
ΑΧΑΧΑΧΑχαχαχααχ είμαι 3η σελίδα ,τι κελεπούρι είναι αυτό ?εννοειται ρε φιλε, πλακα κανεις???????
αυτη ηταν Η θρενταρα τοτε με τον κουλοϊο.
Καβλιάρα κουνιάδα - bourdela.com forum
Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με...www.bourdela.com
που να φτασεις στο ελικοπτερο.ΑΧΑΧΑΧΑχαχαχααχ είμαι 3η σελίδα ,τι κελεπούρι είναι αυτό ?
Ναι τυπε στανταρακι αμα του δωσει κανα υπουργειο και θεση στη κυβερνηση θα πει οχι ο Βελοπουλους....dream on.Μπα, ακόμα κι αυτός κάνει ναζάκια στον Κρυφακούλη, δεν έχει από που να πιαστεί ο αυτιστικος πλεον...
Η μόνη, ΜΟΝΗ, ελπίδα του ζαβου για συγκυβερνηση είναι να καταφέρει να μπει ο Τζημερος με τον άλλο τον μπίχλα κρανιδιωτη στη Βουλή, έστω με ένα 4%.
Τους έχω κόψει στο τουιτερ, όλο αλληλοϋποστηρίζονται, δείχνουν την πρόθεση, έστω.
καλό μιλφ φαίνεται η κουνιάδα στη φωτοπου να φτασεις στο ελικοπτερο.
που του λεω οτι νοικιασα ελικοπτερο να τηνε παω βολτα.
και μετα πασαρω μια αποκαλυπτικη φωτο απο ενα γκομενακι που ημουν τοτε και επαθε κοκομπλοκο.
ο τυπος ειχε δωσει ΡΕΣΤΑ λεμε.καλό μιλφ φαίνεται η κουνιάδα στη φωτο
αυτο το θρεντ θα το πάω σιγα σιγά δεν θέλω να τελειώσει
να τον ακουτε τον βλαξ71 εχει πεσει σε ολα μεσανα εχεις εμπιστοσυνη στον Κουλη ειπε ο Αλεξ , οτι θα κανει το καλυτερο
To θυμαμαι αυτο αχαχχαχα. Καπου στην μεση το παρατησα. Τελικα εβαλε φωτο της γυναικας του?? Η Κουνιαδα ηταν οντως αυτη?εννοειται ρε φιλε, πλακα κανεις???????
αυτη ηταν Η θρενταρα τοτε με τον κουλοϊο.
Καβλιάρα κουνιάδα - bourdela.com forum
Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με...www.bourdela.com
To θυμαμαι αυτο αχαχχαχα. Καπου στην μεση το παρατησα. Τελικα εβαλε φωτο της γυναικας του?? Η Κουνιαδα ηταν οντως αυτη?
σε λιγο θα ερθεις στην αγκαλιτσα μουκανα επιδομα κερασε ο προεδρας;
δυο πιστωτικες στα κοκκινα εχω, σε λιγο θα παιζω στοιχημα μαυρη αγορα με τα επιπλα του σπιτιου
Λανθάνεις φίλτατε, με το κεφάλι ψηλα θα φυγει με τα στεφάνια του νικητή στο κεφάλι.Θα μοιράσει πολύ χρήμα διότι έχει τις παρέες της Ευρώπης σαν καλό σκυλάκι ....βέβαια το 2023 που θα κερδίσει τις εκλογές θα έχει μια χρεομενη χώρα στο 300% του ΑΕΠ χρέος και μια αοζ κομμένη κ ραμμένη στην Τουρκία .....νύχτα θα φύγει στην δεύτερη τετραετια
Όταν αναγκάστηκα μοίρασε απ' τον 25ο μεσημβρινό κ εξ ανατολάς Καζάν καζαν την αοζ τότε νύχτα θα φυγή όπως ο Τσίπρας με σκοπιανικοΛανθάνεις φίλτατε, με το κεφάλι ψηλα θα φυγει με τα στεφάνια του νικητή στο κεφάλι.
Εχουμε πολλους πρωην πρωθυπουργους που αλωνιζουν τα καλοκαιρια τα νησια . Θα χουμε ακομα εναν