Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.633
Πόντοι
3.656
Eπειδή καποιοι αναφερεστε με μεγαλη ανεση στην καταργηση της μονιμοτητας των δημοσιων υπαλληλων, καλο θα ηταν να αναζητησετε για ποιον λογο θεσμοθετηθηκε, και αν τελικα αποτελεί πρόοδο ή οχι. Θεσμοθετηθηκε ακριβως επειδη καθε κυβερνηση που ερχοταν, απελυε οσους ειχε διορισει η προηγουμενη, με συνταγματική διαταξη πριν 100 χρονια. Και θεωρηθηκε τότε, τεραστια προοδος και πληγμα στο κομματικό κρατος και την ανασφάλεια που δημιουργείτο με την εναλλαγη των κυβερνησεων. Φανταστειτε δηλαδη, με καθε αλλαγη κυβερνησης, να μπορουσε καποιος να απολυσει ανετα οποιον δημοσιο υπαλληλο ηθελε. Χωρις ιδιαιτερη αιτιολογια. Αυτο ζητάτε οσοι ηλιθιωδώς αναφέρεστε με τοση ανεση στην καταργηση της μονιμοτητας. Μια ακομη περιπτωση αυθεντίας του καφενείου, που ο καθε ξερόλας εχει τη λύση, στερούμενος βασικες γνώσεις. Το ανωτέρω ποσταρισμα ειναι δειγμα ανθρωπου που στερείται βασικής γνώσης και αν ακολουθείτο η αποψη του, θα ειχαμε οπισθοδρομηση.
Τα γνωρίζω όλα αυτά. Επίσης γνωρίζω ότι σήμερα με κάθε αλλαγή κυβέρνησης μπορεί να μην γίνονται εύκολα απολύσεις αλλά σίγουρα γίνονται πολύ εύκολα μεταθέσεις...προσλήψεις μετακλητών...6μηνων συμβασιούχων...ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ.

Επειδή διάλεξες να κρίνεις ''ηλίθια'' την άποψη μου....να σου την τεκμηριώσω. Δεν μπορείς να έχεις μια οικονομία με ροπή προς τον καπιταλισμό...φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις και καθεστώς για τον ιδιωτικό τομέα....αλλά σοσιαλισμό για το Δημόσιο.

Εξηγώ : Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος (μόνο έτσι κρίνει η ελεύθερη αγορά που ευαγγελίζεται ο καπισταλισμός)...έχουμε αποτύχει στο θέμα των Δημοσίων υπαλλήλων. Το δημόσιο είναι μέσο για να χώνει τα βύσματα της η κάθε κυβέρνηση και για να παίρνει ψήφους με ρουσφέτια. Έχουμε γεμίσει άχρηστους δημόσιους κηφήνες που επί σειρά ετών χρεοκοπούσαν το κράτος. Πόσοι φόροι, πόσες εισφορές, πόσα χαράτσια έχουν πληρωθεί από τον ιδιωτικό τομέα για να έχει λεφτά το κράτος να πληρώνει τους δημόσιους μισθούς? Πόσες υπηρεσίες λειτουργούν στο 30%? Εκ του αποτελέσματος λοιπόν αυτή η τακτική όχι μόνο αποδείχθηκε οπισθοδρόμηση αλλά συνέβαλε σε πολύ μεγάλο βαθμό στην χρεοκοπία της χώρας.

Εγώ λοιπόν με την ηλίθια άποψη μου πρότεινα το δημόσιο να διοικείται όπως ο ιδιωτικός τομέας...αν δεν κανείς και δεν φέρνεις αποτέλεσμα να φεύγεις και να έρχεται άλλος όχι διαλεγμένος από τον κάθε υπουργό όπως γίνεται τώρα αλλά από κάποια ανεξάρτητη διαδικασία που δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα.

Ξέρεις και ξέρω ότι επειδή υπάρχει η μονιμότητα δεν φοβάται κανένας ο δ.υ. γιαυτο και δεν δουλεύει και παραμένει ένας άχρηστος. Εσύ ποια λύση προτείνεις που δεν είναι ηλίθια? Γιατί εγώ αισθάνομαι πιο ηλίθιος να δουλεύω 12 ώρες τη μέρα και να ξέρω ότι τα λεφτά που πληρώνω αντί να πάνε σε μαγνητικούς τομογράφους πάνε στον 14ο μισθό της Σούλας από την ΔΟΥ που δεν ξέρει να γράφει ούτε Ελληνικά.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.383
Πόντοι
6.256
Αν είχαν όμως την απειλή της αξιολόγησης και της άρσης της μονιμότητας, θά σου έλεγα εγώ αν δουλεύανε.
Ήθελα ναξερα αυτος ο απίθανος @alex71 δεν ξερει οτι στα δημοσια νοσοκομεια δεν κανεις τιποτα χωρις φακελάκι;

Μετα θα μας πει οτι στην κολομβια η διαφθορα ειναι χειρότερη.
Τον συμπαθώ ομως γιατι ειναι δεξιος οπως και γω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.574
Πόντοι
19.795
Μόνος του τα λέει. :2funny:

Διάβασε παραπάνω. :2funny:
Εσύ δεν είπες ότι ήταν σε κάποια επιτροπή της ΕΕ για εμπορικές σχέσεις με την Κίνα και για αυτό τον παρακολουθούσαν οι Αμερικανοί;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.011
Πόντοι
6.256
Ήθελα ναξερα αυτος ο απίθανος @alex71 δεν ξερει οτι στα δημοσια νοσοκομεια δεν κανεις τιποτα χωρις φακελάκι;

Μετα θα μας πει οτι στην κολομβια η διαφθορα ειναι χειρότερη.
Καλα κοψε κατι και εσυ.....

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.226
Πόντοι
2.356
Εσύ δεν είπες ότι ήταν σε κάποια επιτροπή της ΕΕ για εμπορικές σχέσεις με την Κίνα και για αυτό τον παρακολουθούσαν οι Αμερικανοί;
Ναι. Φυσικά. Αφού ήταν σε μια τέτοια επιτροπή. Δεν είναι μυστικό.

Αυτό είπα εγώ.

Εσύ είπες για προδότη και ότι "αν πουλαγε στους Κινεζους μυστικα, ναι, μπορει να τον ψηφισω."

Πάλι τα ίδια θα λέμε; Επανάληψη όπως οι μεν και οι δεν; :2funny: :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.574
Πόντοι
19.795
Ναι. Φυσικά. Αφού ήταν σε μια τέτοια επιτροπή. Δεν είναι μυστικό.

Αυτό είπα εγώ.

Εσύ είπες για προδότη και ότι "αν πουλαγε στους Κινεζους μυστικα, ναι, μπορει να τον ψηφισω."

Πάλι τα ίδια θα λέμε; Επανάληψη όπως οι μεν και οι δεν; :2funny: :2funny:
Δηλ. οσοι ειναι σε επιτροπες της ΕΕ τους παρακολουθουν οι Αμερικανοι; Εχουν τετοιο βιτσιο; Εγω νομιζα οτι η ΕΥΠ κανει παρακολουθησεις οταν υπαρχει λογος εθνικης ασφαλειας των Ελληνων.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πουτανιαρης ειναι ο πουστης…Τα μισα μελη εδω μεσα καυλωνουν ηδη με Κουλι…πλακα μας κανει η δημοσιογραφα;

Και ειναι και σκληροί πόρνοι…γιατροί-δικηγόροι κ άλλων επιστημών … :confused:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.226
Πόντοι
2.356
Δηλ. οσοι ειναι σε επιτροπες της ΕΕ τους παρακολουθουν οι Αμερικανοι; Εχουν τετοιο βιτσιο; Εγω νομιζα οτι η ΕΥΠ κανει παρακολουθησεις οταν υπαρχει λογος εθνικης ασφαλειας των Ελληνων.
Σκας γάϊδαρο, ρε γέρο. Πραγματικά. :confused:

Η εκτίμησή μου είναι. Εσύ μπορείς άνετα να πιστεύεις κάτι άλλο.

Όσο γι' αυτό που είπες, η Εθνική Ασφάλεια ούτε καν έχει ορισθεί τι ακριβώς είναι. Ασφάλεια από την Τουρκία, από την εγχώρια τρομοκρατία, από το οργανωμένο έγκλημα; Τι απ΄ όλα;

Το θεσμικό πλαίσιο είναι ΓΤΠΚ, δεν υπάρχει καν Συμβούλιο Ασφαλείας στην Ελλάδα, τι μου λες τώρα για "εθνική ασφάλεια των Ελλήνων", να πούμε.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.383
Πόντοι
6.256
Πουτανιαρης ειναι ο πουστης…Τα μισα μελη εδω μεσα καυλωνουν ηδη με Κουλι…πλακα μας κανει η δημοσιογραφα;

Και ειναι και σκληροί πόρνοι…γιατροί-δικηγόροι κ άλλων επιστημών … :confused:
Γενικως μορφωμενοι τον γουσταρουν τον κούλη,
Ειναι που τα παει καλά με τα επιδοματα που του εμαθαν στο χαρβαρντ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.513
Πόντοι
266
Αν είχαν όμως την απειλή της αξιολόγησης και της άρσης της μονιμότητας, θά σου έλεγα εγώ αν δουλεύανε.
Έχω δουλέψει και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα

Όσοι πιστεύουν οτι οποιοσδήποτε από τους δύο είναι οι άγγελοι και άλλοι διάβολοι είναι μακριά νυχτωμένοι

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.513
Πόντοι
266
Καλα κοψε κατι και εσυ.....
Έτσι είναι στα νοσοκομεία μπορείς να βρεις ανθρώπους που ζητάνε λεφτά ,που δεν ζητάνε λεφτά αλλά που τα παίρνουν άμα τους τα δώσεις, και άλλους που ακόμα και να το δώσεις δεν τα παίρνουνε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.574
Πόντοι
19.795
Καλα, στο καφενειο οτι μαλακια θελεις ακουγεται.
Φυσικα, ελπιζω να καταλαβαινεις οτι τρολαρω τοση ωρα, αλλα θα ηθελα μια απαντηση στο γιατι παρακολουθουσαν τον Ανδρουλακη, γιατι αν ειναι πουστρακος και εχει κανει καποιες μαλακιες ο κοσμος πρεπει να ξερει πριν τον ψηφισει.

• Like
Αντιδράσεις: barock

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.310
Πόντοι
6.056
φουρθιώτη αχνοθυμίζει το μπάσιμο :coffee:

:orchestra:
ολγαρα vs αυτικούλη.png

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.866
Πόντοι
26.141
Και τοτε γιατι τον παρακολουθουσε η ΕΥΠ; Για λογαριασμο της Εσπρεσσο;
Για λογαριασμό των Αμερικανών .....
Παλαιό κόλπο που καλά κρατάει στη λατινική Αμερική Αφρική κ Βαλκάνια ......να ξέρουν οι Αμερικάνοι αν οι πιθανοί μελλοντικοί πρωθυπουργοί είναι αμερικανοφιλοι ή όχι .......πόλλοι από τη "φωνή της Αμερικής "στον ελλαδικό χωρο συνεργάστηκαν μέσα στην ΕΥΠ ........

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
45
Πόντοι
0
ΕΥΓΕ ΤΡΟΥΜΠΑΚΗ, που διασώζεις την τιμή του εξαιρετικού κατά τα άλλα bourdela.com, με την απίστευτη μεροληψία των πληρωμένων τρολ στα πολιτικά. Το τρελό της ιστορίας, όπως γράφει κι ο Παπαχελάς στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ είναι ότι ΔΕΝ χρειαζόταν η παρακολούθηση Ανδρουλάκη, αλλά ο Μητσοτάκης, μάλλον λόγω βαθιάς πατρικής κληρονομιάς ως γόνος την έκανε την χοντρή μαλακία. Ας το ξαναδούμε, με τους γνωστούς δικολαβικούς όρους των τρολ:
-Αόριστη διάρκεια άρσης απορρήτου
-ΠΛΗΡΗΣ έλλειψη αιτιολογίας
-επιβολή του μέτρου ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ-Δώσανε στην εισαγγελέα μόνο τον αριθμο τηλεφώνου
-και βέβαια πρόσφατη νομοθέτηση από τη Ν.Δ που αποκλείει τη γνωστοποίηση ότι σε παρακολουθούν ακόμα κι αν το ζητήσεις ως ενδιαφερόμενος.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΔΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. Παρακολουθήσεις πρέπει να γίνονται μόνο για σοβαρά εγκλήματα και για εθνική προδοσία και όχι για να παρακολουθείς πολιτικούς αντιπάλους!!!:angry::angry::angry:
Το δικαίωμα να ΜΗΝ σου ανοίγουν τα γράμματα-αυτό για μας τους μεσήλικες:headbang: είναι απολύτως απαραβίαστο. Και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, έχει μόνο άλλα δύο απαραβίαστα, την προστασία της ζωής και την απαγόρευση των βασανιστηρίων...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.574
Πόντοι
19.795
Mπορεί υποθέτω να μας το πει και ο ιδιος, καθώς δικαιούται να ενημερωθεί πλεον για τον λόγο. Αν υποθεσουμε οτι δεν τον ξερει ηδη.
Λες να βγει και να πει ότι ξέρετε, έκανα αυτή την μαλακια και με παρακολουθούσαν; Αυτός θα πει δεν έκανα τίποτα και ήταν λάθος η παρακολούθηση μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom