barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.844
- Πόντοι
- 5.506
Καλα, στο καφενειο οτι μαλακια θελεις ακουγεται.Ετσι λενε εδω στο καφενειο. Για τι αλλο να τον παρακολουθουσε η ΕΥΠ;
Καλα, στο καφενειο οτι μαλακια θελεις ακουγεται.Ετσι λενε εδω στο καφενειο. Για τι αλλο να τον παρακολουθουσε η ΕΥΠ;
Τα γνωρίζω όλα αυτά. Επίσης γνωρίζω ότι σήμερα με κάθε αλλαγή κυβέρνησης μπορεί να μην γίνονται εύκολα απολύσεις αλλά σίγουρα γίνονται πολύ εύκολα μεταθέσεις...προσλήψεις μετακλητών...6μηνων συμβασιούχων...ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ.Eπειδή καποιοι αναφερεστε με μεγαλη ανεση στην καταργηση της μονιμοτητας των δημοσιων υπαλληλων, καλο θα ηταν να αναζητησετε για ποιον λογο θεσμοθετηθηκε, και αν τελικα αποτελεί πρόοδο ή οχι. Θεσμοθετηθηκε ακριβως επειδη καθε κυβερνηση που ερχοταν, απελυε οσους ειχε διορισει η προηγουμενη, με συνταγματική διαταξη πριν 100 χρονια. Και θεωρηθηκε τότε, τεραστια προοδος και πληγμα στο κομματικό κρατος και την ανασφάλεια που δημιουργείτο με την εναλλαγη των κυβερνησεων. Φανταστειτε δηλαδη, με καθε αλλαγη κυβερνησης, να μπορουσε καποιος να απολυσει ανετα οποιον δημοσιο υπαλληλο ηθελε. Χωρις ιδιαιτερη αιτιολογια. Αυτο ζητάτε οσοι ηλιθιωδώς αναφέρεστε με τοση ανεση στην καταργηση της μονιμοτητας. Μια ακομη περιπτωση αυθεντίας του καφενείου, που ο καθε ξερόλας εχει τη λύση, στερούμενος βασικες γνώσεις. Το ανωτέρω ποσταρισμα ειναι δειγμα ανθρωπου που στερείται βασικής γνώσης και αν ακολουθείτο η αποψη του, θα ειχαμε οπισθοδρομηση.
Μόνος του τα λέει.Ποιος λεει παλι οτι ο ανδρου πουλουσε μυστικα στους κινεζους;
Ήθελα ναξερα αυτος ο απίθανος @alex71 δεν ξερει οτι στα δημοσια νοσοκομεια δεν κανεις τιποτα χωρις φακελάκι;Αν είχαν όμως την απειλή της αξιολόγησης και της άρσης της μονιμότητας, θά σου έλεγα εγώ αν δουλεύανε.
Εσύ δεν είπες ότι ήταν σε κάποια επιτροπή της ΕΕ για εμπορικές σχέσεις με την Κίνα και για αυτό τον παρακολουθούσαν οι Αμερικανοί;Μόνος του τα λέει.
Διάβασε παραπάνω.
Καλα κοψε κατι και εσυ.....Ήθελα ναξερα αυτος ο απίθανος @alex71 δεν ξερει οτι στα δημοσια νοσοκομεια δεν κανεις τιποτα χωρις φακελάκι;
Μετα θα μας πει οτι στην κολομβια η διαφθορα ειναι χειρότερη.
Τον συμπαθώ ομως γιατι ειναι δεξιος οπως και γω
Ναι. Φυσικά. Αφού ήταν σε μια τέτοια επιτροπή. Δεν είναι μυστικό.Εσύ δεν είπες ότι ήταν σε κάποια επιτροπή της ΕΕ για εμπορικές σχέσεις με την Κίνα και για αυτό τον παρακολουθούσαν οι Αμερικανοί;
Δηλ. οσοι ειναι σε επιτροπες της ΕΕ τους παρακολουθουν οι Αμερικανοι; Εχουν τετοιο βιτσιο; Εγω νομιζα οτι η ΕΥΠ κανει παρακολουθησεις οταν υπαρχει λογος εθνικης ασφαλειας των Ελληνων.Ναι. Φυσικά. Αφού ήταν σε μια τέτοια επιτροπή. Δεν είναι μυστικό.
Αυτό είπα εγώ.
Εσύ είπες για προδότη και ότι "αν πουλαγε στους Κινεζους μυστικα, ναι, μπορει να τον ψηφισω."
Πάλι τα ίδια θα λέμε; Επανάληψη όπως οι μεν και οι δεν;
Πουτανιαρης ειναι ο πουστης…Τα μισα μελη εδω μεσα καυλωνουν ηδη με Κουλι…πλακα μας κανει η δημοσιογραφα;
Σκας γάϊδαρο, ρε γέρο. Πραγματικά.Δηλ. οσοι ειναι σε επιτροπες της ΕΕ τους παρακολουθουν οι Αμερικανοι; Εχουν τετοιο βιτσιο; Εγω νομιζα οτι η ΕΥΠ κανει παρακολουθησεις οταν υπαρχει λογος εθνικης ασφαλειας των Ελληνων.
Γενικως μορφωμενοι τον γουσταρουν τον κούλη,Πουτανιαρης ειναι ο πουστης…Τα μισα μελη εδω μεσα καυλωνουν ηδη με Κουλι…πλακα μας κανει η δημοσιογραφα;
Και ειναι και σκληροί πόρνοι…γιατροί-δικηγόροι κ άλλων επιστημών …
Έχω δουλέψει και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέαΑν είχαν όμως την απειλή της αξιολόγησης και της άρσης της μονιμότητας, θά σου έλεγα εγώ αν δουλεύανε.
Έτσι είναι στα νοσοκομεία μπορείς να βρεις ανθρώπους που ζητάνε λεφτά ,που δεν ζητάνε λεφτά αλλά που τα παίρνουν άμα τους τα δώσεις, και άλλους που ακόμα και να το δώσεις δεν τα παίρνουνεΚαλα κοψε κατι και εσυ.....
Φυσικα, ελπιζω να καταλαβαινεις οτι τρολαρω τοση ωρα, αλλα θα ηθελα μια απαντηση στο γιατι παρακολουθουσαν τον Ανδρουλακη, γιατι αν ειναι πουστρακος και εχει κανει καποιες μαλακιες ο κοσμος πρεπει να ξερει πριν τον ψηφισει.Καλα, στο καφενειο οτι μαλακια θελεις ακουγεται.
φουρθιώτη αχνοθυμίζει το μπάσιμοΤον συμπαθώ ομως γιατι ειναι δεξιος οπως και γω
Για λογαριασμό των Αμερικανών .....Και τοτε γιατι τον παρακολουθουσε η ΕΥΠ; Για λογαριασμο της Εσπρεσσο;
ΕΥΓΕ ΤΡΟΥΜΠΑΚΗ, που διασώζεις την τιμή του εξαιρετικού κατά τα άλλα bourdela.com, με την απίστευτη μεροληψία των πληρωμένων τρολ στα πολιτικά. Το τρελό της ιστορίας, όπως γράφει κι ο Παπαχελάς στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ είναι ότι ΔΕΝ χρειαζόταν η παρακολούθηση Ανδρουλάκη, αλλά ο Μητσοτάκης, μάλλον λόγω βαθιάς πατρικής κληρονομιάς ως γόνος την έκανε την χοντρή μαλακία. Ας το ξαναδούμε, με τους γνωστούς δικολαβικούς όρους των τρολ:
Λες να βγει και να πει ότι ξέρετε, έκανα αυτή την μαλακια και με παρακολουθούσαν; Αυτός θα πει δεν έκανα τίποτα και ήταν λάθος η παρακολούθηση μου.Mπορεί υποθέτω να μας το πει και ο ιδιος, καθώς δικαιούται να ενημερωθεί πλεον για τον λόγο. Αν υποθεσουμε οτι δεν τον ξερει ηδη.