Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.634
- Πόντοι
- 3.656
Για το συγκεκριμένο ανέβασες μια έρευνα...από τις χιλιάδες...με τις χιλιάδες διαοφετικες οπτικές....και τι έγινε? θα το πάρουμε ως θέσφατο? Αν ο μέσος Έλληνας ζούσε με 2 χιλιάρικα καθαρά δεν θα φώναζε κανένας. Εκτός αν στην έρευνα συμπεριέλαβαν τους δημόσιους κοπρίτες.Ποιο γαλάζιο τις μισές φορές κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ
Μου το ξανά είπες δεν δέχεσαι τους νόμους δεν δέχεσαι τα άρθρα των νόμων τώρα δεν δέχεσαι και τις έρευνες
Ότι πιστεύεις είναι σωστό οι νόμοι τα άρθρα των νόμων οι έρευνες είναι λάθος επειδή πιστεύεις εσύ αντίθετα
Δεν θέλει φαντασία να πούμε ότι τους τελευταίους μήνες η αγοραστική δύναμη έχει πέσει
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ζωή μας σε σχέση όταν ήμουν εγώ μικρός έχει καλυτερέψει αφάνταστα και αυτό έγινε με τις κυβερνήσεις είτε ΠΑΣΟΚ είτε Νέας Δημοκρατίας πουμεσολάβησαν
Παρά τα τρία μνημόνια που μεσολάβησαν
Και βέβαια πριν τα μνημόνια μας είμαστε ακόμα καλύτερα
Έπρεπε βέβαια να μειωθεί λίγο το βιοτικό μας επίπεδο όπως και έγινε
Προπαγάνδα είναι να μιλήσω υπέρ της ΝΔ
Αλλά εγώ λέω για όλες τις κυβερνήσεις
Όσο αφορά την προπαγάνδα
Δες το χθεσινό άρθρο 311 207
Που είναι εναντίον της Νέας Δημοκρατίας
Όταν χρειάζεται Θα τα πω
Στον ιδιωτικό τομέα ένας ανικειδευτος εργάτης ξεκινάει από το βασικό που σήμερα είναι 650. Οι απλοί υπάλληλοι γραφείου ξεκινάνε από το ίδιο. Οι πιο καλά πληρωμένοι μπορεί να φτάσουν μέχρι 1.000 - 1.200 καθαρά αλλά μέχρι εκεί. Για να πας πιο πάνω ως μισθωτός πρέπει να παρέχεις κάτι ιδιαίτερο η να δουλεύεις σε κάποια από τις λίγες εταιρείες που πληρώνουν έτσι. Οι περισσότεροι μεγαλοεργοδότες (και φιλαράκια του αφεντικού σου) δίνουν μαζικά 650-700 ευρώ στο 80% των υπαλλήλων τους διότι αυτό λέει ο νόμος ότι μπορούν να δώσουν.
Έχεις συνέχεια το ίδιο απερίγραπτο επιχείρημα ότι ειμασγτε καλύτερα από το 1960. Ρε φίλε ακόμα και νέα γουινεα είναι καλθυτερα από το 1960....μας το λες για καλό? Νομίζεις ότι πείθεις κανέναν με το αφήγημα ότι αφού πλέον έχουμε ανέσεις που δεν είχε ο παππούς σου είμαστε καλά?
Το βιοτικό επίπεδο δεν έχει πέσει λίγο σε σχέση με την εποχή προ μνημονίων...έχει πέσει κατακόρυφα...με τον βασικό μισό σήμερα και χωρίς βοήθεια από την οικογεννεια σου ΔΕΝ ΖΕΙΣ. Αφού σου αρέσουν τα στοιχεία κάνε μας ένα πίνακα και πες μας με 700 - 800 ευρώ πως βγαίνουν τα έξοδα.