Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.634
Πόντοι
3.656
Ποιο γαλάζιο τις μισές φορές κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ
Μου το ξανά είπες δεν δέχεσαι τους νόμους δεν δέχεσαι τα άρθρα των νόμων τώρα δεν δέχεσαι και τις έρευνες

Ότι πιστεύεις είναι σωστό οι νόμοι τα άρθρα των νόμων οι έρευνες είναι λάθος επειδή πιστεύεις εσύ αντίθετα

Δεν θέλει φαντασία να πούμε ότι τους τελευταίους μήνες η αγοραστική δύναμη έχει πέσει

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ζωή μας σε σχέση όταν ήμουν εγώ μικρός έχει καλυτερέψει αφάνταστα και αυτό έγινε με τις κυβερνήσεις είτε ΠΑΣΟΚ είτε Νέας Δημοκρατίας πουμεσολάβησαν

Παρά τα τρία μνημόνια που μεσολάβησαν

Και βέβαια πριν τα μνημόνια μας είμαστε ακόμα καλύτερα

Έπρεπε βέβαια να μειωθεί λίγο το βιοτικό μας επίπεδο όπως και έγινε

Προπαγάνδα είναι να μιλήσω υπέρ της ΝΔ

Αλλά εγώ λέω για όλες τις κυβερνήσεις

Όσο αφορά την προπαγάνδα
Δες το χθεσινό άρθρο 311 207
Που είναι εναντίον της Νέας Δημοκρατίας

Όταν χρειάζεται Θα τα πω
Για το συγκεκριμένο ανέβασες μια έρευνα...από τις χιλιάδες...με τις χιλιάδες διαοφετικες οπτικές....και τι έγινε? θα το πάρουμε ως θέσφατο? Αν ο μέσος Έλληνας ζούσε με 2 χιλιάρικα καθαρά δεν θα φώναζε κανένας. Εκτός αν στην έρευνα συμπεριέλαβαν τους δημόσιους κοπρίτες.

Στον ιδιωτικό τομέα ένας ανικειδευτος εργάτης ξεκινάει από το βασικό που σήμερα είναι 650. Οι απλοί υπάλληλοι γραφείου ξεκινάνε από το ίδιο. Οι πιο καλά πληρωμένοι μπορεί να φτάσουν μέχρι 1.000 - 1.200 καθαρά αλλά μέχρι εκεί. Για να πας πιο πάνω ως μισθωτός πρέπει να παρέχεις κάτι ιδιαίτερο η να δουλεύεις σε κάποια από τις λίγες εταιρείες που πληρώνουν έτσι. Οι περισσότεροι μεγαλοεργοδότες (και φιλαράκια του αφεντικού σου) δίνουν μαζικά 650-700 ευρώ στο 80% των υπαλλήλων τους διότι αυτό λέει ο νόμος ότι μπορούν να δώσουν.

Έχεις συνέχεια το ίδιο απερίγραπτο επιχείρημα ότι ειμασγτε καλύτερα από το 1960. Ρε φίλε ακόμα και νέα γουινεα είναι καλθυτερα από το 1960....μας το λες για καλό? Νομίζεις ότι πείθεις κανέναν με το αφήγημα ότι αφού πλέον έχουμε ανέσεις που δεν είχε ο παππούς σου είμαστε καλά?

Το βιοτικό επίπεδο δεν έχει πέσει λίγο σε σχέση με την εποχή προ μνημονίων...έχει πέσει κατακόρυφα...με τον βασικό μισό σήμερα και χωρίς βοήθεια από την οικογεννεια σου ΔΕΝ ΖΕΙΣ. Αφού σου αρέσουν τα στοιχεία κάνε μας ένα πίνακα και πες μας με 700 - 800 ευρώ πως βγαίνουν τα έξοδα.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.875
Πόντοι
506
Η μοναδικη χωρα στην Ευρώπη που το ΑΕΠ εμφανίζει μείωση
294483999_2334158703389862_1323671475030480417_n.jpg

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.468
Πόντοι
2.456
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μη βλέπεις αριθμούς όπως σε βολεύουν

Αφού δέχεσαι τα στοιχεία

Μέσος μισθός των κάτω 24 1284 ευρώ

25 έως 34. 1700 ευρώ
35 έως 44 1900 ευρώ
45 ως 54 1700
Άνω των 55 1600

Όσο αφορά την αδήλωτη εργασία

Το μέγεθος της αδήλωτης οικονομίας εκτιμάται ότι ισοδυναμεί με περίπου 25% του ΑΕΠ στην Ελλάδα. Καταλυτικό ρόλο για το ύψος της αποτελεί το σχετικά υψηλό επίπεδο αυτό-απασχόλησης και το μεγάλο μερίδιο μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, οι πολύ μικρές επιχειρήσεις με 1-9 εργαζόμενους αντιπροσωπεύουν το 96% όλων των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, απασχολώντας το 55% του εργατικού δυναμικού (σε σύγκριση με λιγότερο από το 30% στην ΕΕ-28).

επιχειρήσεις με 1-9 εργαζόμενους αντιπροσωπεύουν το 96% όλων των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, απασχολώντας το 55% του εργατικού δυναμικού (σε σύγκριση με λιγότερο από το 30% στην ΕΕ-28).

Σύμφωνα με την έρευνα του Ευρωβαρόμετρου του 2013 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για όλη την αδήλωτη εργασία στην Ελλάδα, το 67,3% ήταν μισθωτή (με 13,3% εντελώς αδήλωτη μισθωτή εργασία και το 54% υποδηλωμένη εργασία), το 10,2% ήταν αδήλωτη αυτό-απασχόληση και το 22,5% πληρώθηκε σε πλαίσιο στενών κοινωνικών σχέσεων.

Επαναλαμβάνω λέω για το μέσο Έλληνα και όχι για τους κάτω κάτω κάτω που για αυτούς έχεις δίκιο και είναι λίγοι

Όμως ακόμα και αυτοί ζούνε καλύτερα από τη ζούσαμε σχεδόν όλοι παλιά

Εξάλλου έτσι άρχισε η συζήτηση

Ότι τα κόμματα εξουσίας μας έχουν καταστρέψει

Και εγώ σου απέδειξα το αντίθετο σχετικά με το παρελθόν

Μη λες λοιπόν για τους κατώτερους 35% αλλά για το μέσο νέο

Υ.γ
Τώρα είδα για την αδήλωτη εργασία κάτι του 13 θα ψάξω για νεότερα στοιχεία

Το υπουργείο κοινωνικών ασφαλίσεων λέει τα εξής

2 βασικά συμπεράσματα που συνάγονται μέσα από την έκθεση είναι τα εξής:

1ον: Από την στιγμή που επιβλήθηκε το υψηλό πρόστιμο των 10.500 ευρώ και εφαρμόστηκε το σχέδιο «ΑΡΤΕΜΙΣ» η αδήλωτη εργασία από το 40,47% που ήταν τον Μάρτιο του 2013 έπεσε στο 12% τον Αύγουστο του 2014 και τον Δεκέμβριο του 2019 έπεσε στο μονοψήφιο 5,11%.

Φυσικά τη μαύρη εργασία π.χ ιδιαίτερα αγροτικές εργασίες
δεύτερη δουλειά δημοσίου υπαλλήλου σαν ελεύθερος επαγγελματίας
και λοιπά δεν την βάζουμε σε αυτά

Φυσικά και η ανεργία δεν είναι τόση είναι λιγότερη γιατί όσοι δουλεύουν και τα παίρνουν μαύρα δεν είναι άνεργοι

Η.γ2

Δεν σε χαρακτήρισα άσχημα όπως το παραδέχτηκες

Εσύ επανειλημμένως με λες και τρολ και αν είμαι σοβαρός

Πίστευα ότι είχαμε τουλάχιστον στην αρχή ένα πολιτισμένο διάλογο
Νομίζω ότι οι χαρακτηρισμοί περισσεύουν
Τυπε τον Σπυριδαδωνι σε ποια κατηγορια τον κατατάσσει η έρευνα σου;

Που ειναι 51 χρονων,με 14 ακίνητα,ζει σε οικία 450 τμ και ζει την οικογενεια του με μολις 1500€/ μηνα;

:confused:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.875
Πόντοι
506

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
Εντωμεταξυ το χρεος εχει φτασει στο Θεο και αυτος δινει συνεχως κουπονακια για μαλακιες τυπου διακοπες κτλ....μου θυμιζει το αλλο το μουνοπανο τον Καραμανλη που ενω ηξερε οτι ειχε χρεοκοπησει η χωρα διοριζε τους παντες προεκλογικα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.513
Πόντοι
266
Τυπε τον Σπυριδαδωνι σε ποια κατηγορια τον κατατάσσει η έρευνα σου;

Που ειναι 51 χρονων,με 14 ακίνητα,ζει σε οικία 450 τμ και ζει την οικογενεια του με μολις 1500€/ μηνα;

:confused:
υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης στο πόθεν έσχες 2021 δήλωσε εισοδήματα 31.955 ευρώ και 36.069 ευρώ και η σύζυγός του 9.379 ευρώ.

Το ζεύγος Γεωργιάδη-Μανωλίδου δεν διαθέτει μετοχές, ενώ οι τραπεζικές αποταμιεύσεις ανέρχονται σε περίπου 47.000 ευρώ. Παράλληλα δηλώνουν συμμετοχή στην ιδιοκτησία 14 ακινήτων με ποσοστά από 5,5% έως 100%.

Ο κ. Γεωργιάδης όπως και η σύζυγός του δηλώνουν την συμμετοχή τους στην «Ελληνική Αγωγή» ενώ η κυρία Ευγενία Μανωλίδου δηλώνει συμμετοχή και στην εταιρεία «Γαλήνη». Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίζει δύο δάνεια αρχικού ποσού 630.000 ευρώ και υπόλοιπου 550.000 ευρώ.

Όχι τα μισά
Όχι ότι επιθυμούμε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.777
Πόντοι
5.506
υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης στο πόθεν έσχες 2021 δήλωσε εισοδήματα 31.955 ευρώ και 36.069 ευρώ και η σύζυγός του 9.379 ευρώ.

Το ζεύγος Γεωργιάδη-Μανωλίδου δεν διαθέτει μετοχές, ενώ οι τραπεζικές αποταμιεύσεις ανέρχονται σε περίπου 47.000 ευρώ. Παράλληλα δηλώνουν συμμετοχή στην ιδιοκτησία 14 ακινήτων με ποσοστά από 5,5% έως 100%.

Ο κ. Γεωργιάδης όπως και η σύζυγός του δηλώνουν την συμμετοχή τους στην «Ελληνική Αγωγή» ενώ η κυρία Ευγενία Μανωλίδου δηλώνει συμμετοχή και στην εταιρεία «Γαλήνη». Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίζει δύο δάνεια αρχικού ποσού 630.000 ευρώ και υπόλοιπου 550.000 ευρώ.

Όχι τα μισά
Όχι ότι επιθυμούμε
τυπε τον αλεξ δεν θα τον περασεις ποτε οτι μαλακια και να γραψεις..

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256

Όχι τα μισά
Όχι ότι επιθυμούμε
Δανεια 625000 ευρω αυτιστικε παπαγαλε.....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.777
Πόντοι
5.506
καλα τα νουμερα που εγραψε ο γλειφοκωλης ειναι για τον πουτσο....
ασε που ολοι ξερουμε οτι αυτη η καμπια ο αδονις ειναι "αδιευκρινιστος" κοινως τα παιρνει και απο τον σουβλατζη της γειτονιας του

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.388
Πόντοι
6.256

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.777
Πόντοι
5.506
και το πραγματικα κριμα για τους απλους ανθρωπους εκει στην ουκρανια ειναι οτι τωρα θα αρχισουν να τους τους βριζουν σε μια χωρα που κατα κυριο λογο κατοικητε απο ουρακοταγκους την ΕΛΛΑΔΑ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.513
Πόντοι
266
τυπε τον αλεξ δεν θα τον περασεις ποτε οτι μαλακια και να γραψεις..

Δεν μου αρέσει να κάνω πράγματα πίσω από την πλάτη των άλλων

Η υπομονή έχει και τα όριά της

Δεν υπάρχει απάντηση σου που να μη με βρίζεις

Και να έβριζες μόνο εμένα

Μπαρόκ π.χ. Αθηναίο ψυχώ kinκ και δεν θυμάμαι ποιον άλλον

Βέβαια πρόσεξα ότι το δικηγόρο τον Άλεξ ποτέ δεν τον έχεις βρίσει

Επειδή είναι λογικός όχι σαν όλους τους άλλους η επειδή είναι δικηγόρος

Επειδή λοιπόν στην επόμενη βρισιά σου προειδοποιώ πρόκειται να σου κάνω αναφορά
βάζοντας τα 22 τελευταία κείμενα που έχεις βρίσει αυτούς που δεν σε έχουν βρίσει

Εμένα το μπαρόκ των ψυχό
Όχι κονκ των Αθηναίο και PX που σε έχουν βρίσει και αυτοί

Έχω βέβαια δει τις δύο απαντήσεις σου ρουφιάνοκουμπα να με κάνει ντα ο αντισθένης

Πόσα τσιμπούκια έχεις κάνει στον αντισθένη

Προειδοποίησα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.777
Πόντοι
5.506

Επειδή είναι λογικό τρως από μας όλους τους άλλους επειδή είναι δικηγόρος

Αμέσως στη Λέσβο βάζοντας τα 22 τελευταία κείμενα που έχεις βρίσει αυτούς που δεν σε έχουν βρίσει

Εμένα το μπαρόκ των ψυχό

Έχω βέβαια δει τις δύο απαντήσεις σου ρουφιάνο Κούμπα να με κάνει ντα ο αντισθένης

Προειδοποίησα
σε ποιον απαντησες τυπε?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256

Επειδή είναι λογικό τρως από μας όλους τους άλλους επειδή είναι δικηγόρος

Αμέσως στη Λέσβο βάζοντας τα 22 τελευταία κείμενα που έχεις βρίσει αυτούς που δεν σε έχουν βρίσει

Εμένα το μπαρόκ των ψυχό

Έχω βέβαια δει τις δύο απαντήσεις σου ρουφιάνο Κούμπα να με κάνει ντα ο αντισθένης

Προειδοποίησα
Στα αρχιδια μου παπαγαλε τι θα κανεις....τραβα κανε οσες αναφορες θελεις!

Και τον Αλεξ μια χαρα τον εχω στολισει τρομπα....:2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σε ποιον απαντησες τυπε?
Σε μενα λεει απλα ειναι τοσο αυτιστικος που δεν ξερει να κανει μια παραθεση της προκοπης....:2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.777
Πόντοι
5.506
ο τιμιος ο καλος ο αμολυντος μητσοτακικος την ρουφιανια την εχει στο αιμα του....
δαλαι λαμα κανε αναφορα αλλα ρωτα και τον αντισθενη ποσα τσιμπουκια παιρνουμε να σου πει....
ΥΓ καθαρισε την μυτη σου ειναι καφε

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.513
Πόντοι
266
Επειδή πρόκειται να κάνω αναφορά στο hell παρακαλώ τους μπαρόκ και ψυχώ εάν δεν θέλουν να περιλάβω βρισιές που έχει κάνει προς αυτούς να το γράψουν η εδώ η με

πριβέ μήνυμα
Θα περιμένω απάντηση σας μέχρι και την Κυριακή
Αλλιώς θα κάνω την αναφορά περιλαμβάνοντας και τις βρισιές προς εσάς

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.777
Πόντοι
5.506
Επειδή πρόκειται να κάνω αναφορά στο hell παρακαλώ τους μπαρόκ και ψυχώ εάν δεν θέλουν να περιλάβω βρισιές που έχει κάνει προς αυτούς να το γράψουν η εδώ η με

πριβέ μήνυμα
Θα περιμένω απάντηση σας μέχρι και την Κυριακή
Αλλιώς θα κάνω την αναφορά περιλαμβάνοντας και τις βρισιές προς εσάς
:tooth:
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
τι καραγκιοζης εισαι ρε συ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom