Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.064
Πόντοι
5.506
Εγώ βαδίζω σύμφωνα με κανόνες

Κανόνας του site

Δεν επιτρέπεται το συνεχές «τρολάρισμα» (ειδικά στους πίνακες και στα θέματα βασικής θεματολογίας του site όπου υπάρχει αυστηρότερος έλεγχος), η απειλητική/επιθετική/προσβλητική στάση προς άλλα μέλη, και γενικά η κακόβουλη συμπεριφορά που σκοπό έχει την αναστάτωση, την πρόκληση καβγάδων και τοξικής ατμόσφαιρας, και την παρεμπόδιση της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων
εχεις δικιο....θα το δω με τον δικηγορο θειο μου μπλιζαραι και θα σου απαντησω

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.957
Πόντοι
6.256

Κανόνας του site

Δεν επιτρέπεται το συνεχές «τρολάρισμα» (ειδικά στους πίνακες και στα θέματα βασικής θεματολογίας του site όπου υπάρχει αυστηρότερος έλεγχος), η απειλητική/επιθετική/προσβλητική στάση προς άλλα μέλη, και γενικά η κακόβουλη συμπεριφορά που σκοπό έχει την αναστάτωση, την πρόκληση καβγάδων και τοξικής ατμόσφαιρας, και την παρεμπόδιση της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων
Α και επισης βλεπω μεροληπτικη αντιμετωπιση εις βαρος μου....ο συναδελφος mounoxalastis σε σκυλοβρισε και ουτε μια απειλη για αναφορα δεν δεχτηκε.:undecided-old:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.064
Πόντοι
5.506
Α και επισης βλεπω μεροληπτικη αντιμετωπιση εις βαρος μου....ο συναδελφος mounoxalastis σε σκυλοβρισε και ουτε μια απειλη για αναφορα δεν δεχτηκε.:undecided-old:
θα ερθει η ωρα και αυτου του μουνοπανου

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.470
Πόντοι
3.656
τυπε η μητερα σου αφηνει να βγαινεις εξω η μονο με συνοδεια θειας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σε ευχαριστω....η ψυχη του μουνοπανουνου φαινετε με μια λεξη
ΤΙ ειναι μουνοπανονο ρε?

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.470
Πόντοι
3.656

Κανόνας του site

τυπε αν μπορεις κανε μου μια χαρη γιατι εγω δεν μπορω...ειναι ενα μελος με το ονομα celebre...θα τον βρεις(κακως...πολυ κακως!!!) στο νημα με τα αστεια...μπορεις σε παρακαλω να του κανεις καμια 30αρια αναφορες μπας και γλυτωσουμε απο τις κρυαδες του πουστη????

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Σε λιγο θα μ πουν πως εχω βιζμα και γω :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.957
Πόντοι
6.256
Σε λιγο θα μ πουν πως εχω βιζμα και γω :confused:
Αρχιδια εχεις τυπε Ντολμας μαζευει ηδη προηγουμενα βρισιδια σου προς διαφορα μελη για να κανεις παρεουλα σε μενα και τον Τρουμπακη.....

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.064
Πόντοι
5.506

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.957
Πόντοι
6.256
Θα με κλασει κια μάντρα οσχεα

Κανόνας του site

Για τη συλλογη σου τυπε Ντολμα....:confused::confused::confused:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.470
Πόντοι
3.656
ρε μουνη δαλαιλαμα μπαναρε και αυτο το αρχιδι εδω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μην βριζεις ρε μαν :confused:
Γαμιεσαι και εσυ και ο Μητσοτακης(μη μας πουν οτι σπαμαρουμε κιολας)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom