Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.313
Πόντοι
6.056
pxoula.jpg

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Είπες ότι στις προστατευόμενες περιοχές δεν μπορεί να γίνει καμία δραστηριότητα

Και στις τέσσερις κατηγορίες προστατευόμενων περιοχών σύμφωνα με το νόμο μπορούσαν να γίνουν δραστηριότητες
Στις δύο πρώτες πιο προστατευμένες λιγες και στιςδύο επόμενες αρκετές

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Λέμε καλώς για τη χούντα για τις εκτοπίσεις που έκανε για τους θανάτους που υπήρχαν επί Χούντας και λοιπά και λοιπά

Μπροστά στην κομμουνιστική Ρουμανία του Τσαουσέσκου ήταν άγγελοι

Μάριους Οπρεα, πρόεδρος του Ινστιτούτου για τη Διερεύνηση των Κομμουνιστικών Εγκλημάτων στη Ρουμανία – «300.000 νεκροί, 651.087 κατάδικοι που βασανίστηκαν, με το 25% αυτών να πεθαίνει στη φυλακή, 8.000 συνοπτικές εκτελέσεις, 5.000 καταδίκες σε θάνατο».

«Δεν θα έφτανε μια ζωή για να τα ερευνήσουμε όλα. Οι αγνοούμενοι είναι τουλάχιστον 150 χιλιάδες. Οποιος πέθαινε στα στρατόπεδα εργασίας ή στα χέρια της Σεκιουριτάτε, θαβόταν κρυφά δίχως όνομα. Επειτα από τριάντα χρόνια, πολλές οικογένειες δεν γνωρίζουν το παραμικρό για τους δικούς τους» πρόσθεσε.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.468
Πόντοι
2.456
Το πετσοκαναλα είπαν πως ο Μωυσής, ανεβαλε την επίσκεψη στην Ήπειρο λόγω της πυρκαγιάς στην Πεντέλη..
Οι σπιουνοι ειδοποίησαν το μαξιμου, πως στα τείχη της αρχαίας Νικόπολης οι κάτοικοι κρέμασαν υβριστικό πανό κ στην Πρέβεζα τον περίμεναν με κωλοδάχτυλα..
Δικο σας παιδιά..
IMG-8de95b18a76ec4f60e1083d0023da0bb-V.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.634
Πόντοι
3.656
Είπες ότι στις προστατευόμενες περιοχές δεν μπορεί να γίνει καμία δραστηριότητα

Και στις τέσσερις κατηγορίες προστατευόμενων περιοχών σύμφωνα με το νόμο μπορούσαν να γίνουν δραστηριότητες
Στις δύο πρώτες πιο προστατευμένες λιγες και στιςδύο επόμενες αρκετές
Αυτό δίνει ακόμα ένα κίνητρο στον υποψήφιο εμπρηστή που περιμένει να καούν οι εκτάσεις ώστε να τις εκμεταλευτεί έτσι δεν είναι? Και ένας λόγος ακόμα για την ύπαρξη νόμου που θα απαγορεύει για χρόνια αργότερα την εκμετάλευση τους.

Πάλι δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να υποστηρίξεις.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.313
Πόντοι
6.056
Λέμε καλώς για τη χούντα για τις εκτοπίσεις που έκανε για τους θανάτους που υπήρχαν επί Χούντας και λοιπά και λοιπά

Μπροστά στην κομμουνιστική Ρουμανία του Τσαουσέσκου ήταν άγγελοι

Μάριους Οπρεα, πρόεδρος του Ινστιτούτου για τη Διερεύνηση των Κομμουνιστικών Εγκλημάτων στη Ρουμανία – «300.000 νεκροί, 651.087 κατάδικοι που βασανίστηκαν, με το 25% αυτών να πεθαίνει στη φυλακή, 8.000 συνοπτικές εκτελέσεις, 5.000 καταδίκες σε θάνατο».

«Δεν θα έφτανε μια ζωή για να τα ερευνήσουμε όλα. Οι αγνοούμενοι είναι τουλάχιστον 150 χιλιάδες. Οποιος πέθαινε στα στρατόπεδα εργασίας ή στα χέρια της Σεκιουριτάτε, θαβόταν κρυφά δίχως όνομα. Επειτα από τριάντα χρόνια, πολλές οικογένειες δεν γνωρίζουν το παραμικρό για τους δικούς τους» πρόσθεσε.
δώσε τα φώτα σου και για το άλλο άκρο,
τις αμερικανοχούντες σε χιλή,αργεντινή ...φώκλαντ,ιρακ,παναμάς,κοσοβο είναι πιο γνωστά
Να βρήκα απο φιλελέ σάιτ κάτι

Οι Έλληνες «αγνοούμενοι» της Αργεντινής | Μαρία Λούκα

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
δείτε κάτι πολιτικά μαλάκες ,που χαμογελούν σαν πολιτικά καθυστερημένοι μετά από τέτοια καταστροφή

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.885
Πόντοι
27.261
δείτε κάτι πολιτικά μαλάκες ,που χαμογελούν σαν πολιτικά καθυστερημένοι μετά από τέτοια καταστροφή

γιατι περυσι τι κανανε, στερεψαν απο δακρυα?

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
γιατι περυσι τι κανανε, στερεψαν απο δακρυα?
ρε'συ δε μπορω να καταλαβω τι γινεται
βλεπω ατομα που τα ηξερα χρονια,να τους τρεχουν τα σάλια μπροστα στην tv όταν βγαίνει η κούλα
πραγματικά μου θυμίζει κατι επεισόδια από την σειρα του '50 "The Twilight Zone" .η όλη κατάσταση

Season 5 Episode 3 GIF by Paramount+
Season 3 Episode 24 GIF by Paramount+

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
δώσε τα φώτα σου και για το άλλο άκρο,
τις αμερικανοχούντες σε χιλή,αργεντινή ...φώκλαντ,ιρακ,παναμάς,κοσοβο είναι πιο γνωστά
Να βρήκα απο φιλελέ σάιτ κάτι

Οι Έλληνες «αγνοούμενοι» της Αργεντινής | Μαρία Λούκα
Όπως είδες από το αρχικό μου κείμενο καταδίκασα την Ελληνική χούντα

Όπως καταδικάζω και τις κομμουνιστικές χούντες και τις δικτατορικές χούντες και τις φασιστικές χούντες και τις στρατιωτικές
Όλες

Ισχύει για σένα αυτό;
Καταδικάζεις όλες τις χούντες και τις κομμουνιστικές;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Αυτό δίνει ακόμα ένα κίνητρο στον υποψήφιο εμπρηστή που περιμένει να καούν οι εκτάσεις ώστε να τις εκμεταλευτεί έτσι δεν είναι? Και ένας λόγος ακόμα για την ύπαρξη νόμου που θα απαγορεύει για χρόνια αργότερα την εκμετάλευση τους.

Πάλι δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να υποστηρίξεις.
Αν έχω καταλάβει call καλά μετά από εκτεταμένο διάλογο έχουμε μικρές διαφορές

Νομίζω ότι η διαφορά μας είναι μόνο για τις ήδη υπάρχουσες μη ιδιωτικές προστατευόμενες περιοχές που θα καούνε

Εγώ λέω ότι καθεστώς ίσχυε πριν να καούν το ίδιοναβ ισχύει και αφού καούν αν καούν

Εσύ λες να μην επιτρέπεται τίποτα
Σε αυτές τις περιοχές αν καουν

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί κάποιος να κάψει μία περιοχή εάν εξακολουθεί μετά το κάψιμο να ισχύει ότι και πριν Για ποιο λόγο να την κάψει

Ότι μπορούσε να κάνει και πριν να την κάψει το ίδιο μπορεί και αφόυ την κάψει αν πριν και μετά το κάψιμο ισχύει το ίδιο καθεστώς

Αν εννοείς πριν το κάψιμο
στις προστατευόμενες περιοχές να απαγορεύεται οποιαδήποτε δραστηριότητα χωρίς να έχει σχέση η κατηγορία τους πολύ προστατεύομενη λίγο προστατευόμενη όπως το άρθρο 19 του νόμου που σου έγραψα λέει ανεξάρτητα του αν έχει καεί ή όχι είναι μία άλλη συζήτηση που έχει σχέση με τις αλλαγές που έχει φέρει ο Μητσοτάκης σε αυτό το νόμο
Δεν έχω ιδέα όπως έχω γράψει και σε άλλο μήνυμα αν είναι προς τη λάθος κατεύθυνση
Ούτε μπορώ να δω τις διαφορές των νόμων ούτε να κρίνω την κριτική που ασκείται
Γιατί δεν έχω τις γνώσεις που απαιτούνται

Τελευταία τροποποίηση:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
δηλαδη εχει καταντησει αηδία , να απαγορευτει η μεταδοση φωτιων , πλυμμηρων , χιονοπτωσεις , και στην θεση τους να παιζει Αγριες Μελισσες και η Σεφερλη ..

Αμα θελουμε να δουμε φωτιες βαζουμε κανα βιντεακι απο το γιουτουμπ και χορταινουμε και κανουμε και ατμοσφαιρα

οριστε ρε μουνια , 10 ωρες φωτια να χορτασετε

Ωραιότατο. Θα το βάζω και το χειμώνα ώστε να δημιουργώ στο σπίτι μια ψευδαίσθηση θαλπωρής,

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.885
Πόντοι
27.261
ρε'συ δε μπορω να καταλαβω τι γινεται
βλεπω ατομα που τα ηξερα χρονια,να τους τρεχουν τα σάλια μπροστα στην tv όταν βγαίνει η κούλα
πραγματικά μου θυμίζει κατι επεισόδια από την σειρα του '50 "The Twilight Zone" .η όλη κατάσταση

Season 5 Episode 3 GIF by Paramount+
Season 3 Episode 24 GIF by Paramount+
294372580_10160420859347915_7523646483462006180_n.jpg

...kai gamotospitakitous

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.634
Πόντοι
3.656
Αν έχω καταλάβει call καλά μετά από εκτεταμένο διάλογο έχουμε μικρές διαφορές

Νομίζω ότι η διαφορά μας είναι μόνο για τις ήδη υπάρχουσες μη ιδιωτικές προστατευόμενες περιοχές που θα καούνε

Εγώ λέω ότι καθεστώς ίσχυε πριν να καούν το ίδιοναβ ισχύει και αφού καούν αν καούν

Εσύ λες να μην επιτρέπεται τίποτα
Σε αυτές τις περιοχές αν καουν

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί κάποιος να κάψει μία περιοχή εάν εξακολουθεί μετά το κάψιμο να ισχύει ότι και πριν Για ποιο λόγο να την κάψει

Ότι μπορούσε να κάνει και πριν να την κάψει το ίδιο μπορεί και αφόυ την κάψει αν πριν και μετά το κάψιμο ισχύει το ίδιο καθεστώς

Αν εννοείς πριν το κάψιμο
στις προστατευόμενες περιοχές να απαγορεύεται οποιαδήποτε δραστηριότητα χωρίς να έχει σχέση η κατηγορία τους πολύ προστατεύομενη λίγο προστατευόμενη όπως το άρθρο 19 του νόμου που σου έγραψα λέει ανεξάρτητα του αν έχει καεί ή όχι είναι μία άλλη συζήτηση που έχει σχέση με τις αλλαγές που έχει φέρει ο Μητσοτάκης σε αυτό το νόμο
Δεν έχω ιδέα όπως έχω γράψει και σε άλλο μήνυμα αν είναι προς τη λάθος κατεύθυνση
Ούτε μπορώ να δω τις διαφορές των νόμων ούτε να κρίνω την κριτική που ασκείται
Γιατί δεν έχω τις γνώσεις που απαιτούνται
Έχουμε πολύ μεγάλες διαφορές με την μεγαλύτερη να είναι ότι εγώ δεν έχω κόμμα και πολιτικό αφεντικό.

Για να το κλείσουμε...εγώ λέω ότι πρέπει να υπάρχει νόμος που να απαγορεύει την εκμετάλλευση των καμένων περιοχών για 100 χρόνια μετά το κάψιμο ώστε να ξέρει ο καθένας ότι και να κάψει το βουνό δε θα μπορεί να σηκώσει ούτε παγκάκι.

Προφανώς δεν εννοώ τις ιδιοκτησίες που και πριν και μετά μπορούν να κάνουν ότι θέλουν σύμφωνα με την νομοθεσία.

Δεν προβείτε να κάτσω να αναλύσω ούτε νόμο ούτε άρθρο 19 ούτε τίποτα από αυτά.

Όσες φορές και να μου απαντήσεις με ασάφειες εγώ θα σου επαναλαμβάνω ότι πρέπει να απαγορεύεται η εκμετάλλευση για 100 χρόνια.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.313
Πόντοι
6.056
Ισχύει για σένα αυτό;
Καταδικάζεις όλες τις χούντες αμερικανοκίνητες - νεοφιλελεύθερες και τις κομμουνιστικές;
Το ερώτημα σου το έκανα ακόμη πιο συγκεκριμένο ώστε να μην έχεις αμφιβολία
ότι συμφωνούμε απόλυτα , ισχύει για μένα ό,τι και για σένα .

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Έχουμε πολύ μεγάλες διαφορές με την μεγαλύτερη να είναι ότι εγώ δεν έχω κόμμα και πολιτικό αφεντικό.

Για να το κλείσουμε...εγώ λέω ότι πρέπει να υπάρχει νόμος που να απαγορεύει την εκμετάλλευση των καμένων περιοχών για 100 χρόνια μετά το κάψιμο ώστε να ξέρει ο καθένας ότι και να κάψει το βουνό δε θα μπορεί να σηκώσει ούτε παγκάκι.

Προφανώς δεν εννοώ τις ιδιοκτησίες που και πριν και μετά μπορούν να κάνουν ότι θέλουν σύμφωνα με την νομοθεσία.

Όσες φορές και να μου απαντήσεις με ασάφειες εγώ θα σου επαναλαμβάνω ότι πρέπει να απαγορεύεται η εκμετάλλευση για 100 χρόνια.
Moνο απο καντηλια καταλαβαινει.

Μην προσπαθεις να του πεις τα αυτονοητα....αλλα ουτε κ να σου απαντησει.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266

Μπορείς να το κλείσεις το θέμα
Και εγώ θα σε ακολουθήσω

Χωρίς να μπω όμως στην ουσία ούτε ασάφειες συνηθίζω να γράφω
Ούτε πολιτικά αφεντικά έχω
Και συνηθίζω να αναλύω και νόμους και άρθρα
Εσύ μπορεί όχι

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Απο εναν ανεξάρτητο δημοσιογραφο,ο λογος π παραιτήθηκε η Πνευμονολόγος της Μήλου…Η ΝΔ παντα ετσι λειτουργούσε…ρουφιανεύοντας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom