Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
-----
Ελα ρε φιλε, τωρα το ειδα,
μεχρι και νημα σου εχουν αφιερωσει!
Μπραβο ρε παιδια!

alex71 εκπρόσωπος Τύπου Μητσοτάκη/Νέας Δημοκρατίας στο site​

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Την ημερα των εκλογων θα εισαι εδω, ή οπως διαφοροι αλλοι θα φτιαξεις κλωνο για να αποφυγεις τον εξευτελισμο?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Την ημερα των εκλογων θα εισαι εδω, ή οπως διαφοροι αλλοι θα φτιαξεις κλωνο για να αποφυγεις τον εξευτελισμο?

Ειμαι εδω δεκα+ χρονια, λες τωρα να φυγω;

Anyway, ραντεβου στις καλπες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
:tooth:
φαααααπ.jpg

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Aρες, μαρες, κουκουναρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φαντασου τι θα παθεις οταν θα δεις το 35-36% στις πρωτες εκλογες
Ελπιζω να εχεις δυνατη κραση
Χασοδίκη, φρόντισε να δεις τα αποτελέσματα μαζί με τον ψευτο-γιατρό Leclerc, γιατί βλέπω να χρειάζεται CPR. Ελπίζω να ξέρει να κάνει ο φακελλάκιας. Θα θυμίσω μόνο ότι το πουλέν Σαμαράς το 2018 το Μάιο είχε λάβει κάτι παραπάνω από 18%. Εκεί βλέπω και το Γουρλό-Κούλι. Ιδίως άμα συνεχιστεί κανα χρόνο αυτό το πανηγύρι με τις ανατιμήσεις παντού.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.118
Πόντοι
6.256
Χασοδίκη, φρόντισε να δεις τα αποτελέσματα μαζί με τον ψευτο-γιατρό Leclerc, γιατί βλέπω να χρειάζεται CPR. Ελπίζω να ξέρει να κάνει ο φακελλάκιας. Θα θυμίσω μόνο ότι το πουλέν Σαμαράς το 2018 το Μάιο είχε λάβει κάτι παραπάνω από 18%. Εκεί βλέπω και το Γουρλό-Κούλι. Ιδίως άμα συνεχιστεί κανα χρόνο αυτό το πανηγύρι με τις ανατιμήσεις παντού.
Αφου δε φταιει για τις ανατιμησεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν ειναι ιδια η συγκυρια φιλε μου

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
Παρτε το χαμπαρι ζαοι και λοιποι ...συγγενεις
ως το 2025 (στην καλυτερη για εσας) Κουλη θα χετε
Αυτη ειναι η ιστορια της χωρας αλλωστε
Η κεντροδεξια για 8-10 χρονια συμμαζευει το μπουρδελο που αφηνει η κεντρο-σοσια ΛΗΣΤΙΚΗ αριστερα
Αν δε γουσταρετε....ξυδι και στ @@@ μας

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Φαντασου τι θα παθεις οταν θα δεις το 35-36% στις πρωτες εκλογες
Ελπιζω να εχεις δυνατη κραση
κρατα μικρο καλαθι, συγγενεις μου απο νησι των κυκλαδων βαθυ μπλε, νεοδημοκρατες απο τα γενοφασκια τους και κομματοσκυλα νουδου απο τη δεκαετια του 80 μελη της νουδου αφισοκολλητες βασικα, η νεα αγαπημενη τους ασχολια ειναι να φτιαχτουν ποιηματα για το κουλη, ξαδερφος μου συγκεκριμενα οταν τον ρωτησα τι επαθε η απαντηση ηταν καλυτερα να μου κοπει το χερι απο το να το ριξω παλι νουδου.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
κρατα μικρο καλαθι, συγγενεις μου απο νησι των κυκλαδων βαθυ μπλε, νεοδημοκρατες απο τα γενοφασκια τους και κομματοσκυλα νουδου απο τη δεκαετια του 80 μελη της νουδου αφισοκολλητες βασικα, η νεα αγαπημενη τους ασχολια ειναι να φτιαχτουν ποιηματα για το κουλη, ξαδερφος μου συγκεκριμενα οταν τον ρωτησα τι επαθε η απαντηση ηταν καλυτερα να μου κοπει το χερι απο το να το ριξω παλι νουδου.
Λογικα θα εχει η βενζινη 2,30€ στις Κυκλαδες αλλα μαλλον ο ξαδερφος σου δεν θα ανηκει στις παραγωγικες ταξεις και θα παρακολουθουν την επιρροη που ασκει παγκοσμια ο εκλεγμενος τους Κουλης ?

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Λογικα θα εχει η βενζινη 2,30€ στις Κυκλαδες αλλα μαλλον ο ξαδερφος σου δεν θα ανηκει στις παραγωγικες ταξεις και θα παρακολουθουν την επιρροη που ασκει παγκοσμια ο εκλεγμενος τους Κουλης ?
δικιο εχεις που να καταλαβουν την αρχοντια οι πλεμπαιοι

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
και στην "γειτονια" του αλεξ ετσι ακριβως συμπεριφερονται οι κατοικοι

ντρεπονται να πουν οτι ειναι νεοδημοκρατες οχι κουλικοι αλλα νεοδημοκρατες

και μιλαμε για φατριες δεξιων το λιγοτερο απο το 1950 εως τωρα ψηφιζοντας απο ΕΡΕ μεχρι την τωρινη νεα δημοκρατια

• Like
Αντιδράσεις: Koyiot

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
καιρο ειχες να μου μιλησεις μογγολο

ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα στην περιοχη που μενω και που μενει και ο αλεξ

περνα να δεις απο κοντα τι εστυ να εισαι δεξιος με κουλικη κυβερνηση

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Σημερα ημουν μπροστα σε περιστατικο.
Συναδελφος τηλεφωνησε στον ηλικιωμενο πατερα της, που συνειδητα δεν ηθελε να εμβολιαστει,
οτι αναρτηθηκε το προστιμο στο taxis!
Το τι ακουσε η γυναικα απο τον πατερα της, οχι για την ιδια, αλλα για βρισιδια για το μητσοτακη, δεν λεγεται!
Μου γραφει σε χαρτακι σε μια στιγμη 'ποτε σε ολη μου τη ζωη δεν εχω ακουσει τον πατερα μου ετσι',
και για να βοηθησω την κατασταση της λεω 'πες στον πατερα σου οτι ο μητσοτακης ειναι αφορισμενος, να μην κουραζεται να βριζει αδικα!',
και επειτα εφυγα απο τη σκηνή του στολισματος της κυβερνησης.

Αναστολη εργασιας και προστιμα,
μονο στην Ελλαδα.
Παγκοσμια πρωτοπορια.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216

Ετσι ακριβως.

Η νδ ξεπερασε ακομη και την διακυβερνηση του ανεπαναληπτου @@@@κα, που ελεγα ποτε δεν θα περασει χειροτερος,
του γαπ.
Τα διελυσε ολα.

20-25% θα παρει.
Αν και παλι το θεωρω πολυ σαν ποσοστο.
Κανονικα επρεπε να παρει μονοψηφιο ποσοστο.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Θα πέθαινα στα γέλια αν δεν καιγόταν ο κώλος μας με τις τιμες στα καύσιμα και το ρεύμα.

Στην μεγάλη παρτούζα που γίνεται στην σύνοδο κορυφής, ο μαλάκας μας πρωθυπουργός τι είπε;
Να πάρει μέτρα στήριξης η ΕΕ για την ενέργεια.

Η παρτούζα έχει ως εξής, ο ένας γαμάει τον άλλο, όλοι ευχαριστιούνται εκτός από τον δικό μας που ναι μεν θέλει να συμμετέχει σε παρτούζα και να το παίζει και γαμιάς της Ρωσίας, αλλά όλο φωνάζει εγώ μόνο τρώω πούτσες.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom