Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (6 μέλη και 9 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αλεξ

με μια απλουστατη εξεταση dna απο τον κυριακο και την ντορα και τον τερη θα ειχε ληξει το ολο ζητημα

οπως ειπα πριν ο τερης ειπε οτι διατιθεται να κανει εξεταση dna και μαλιστα το ειχε πει αυτολεξη ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ

τι εχει να φοβηθει το μητσοτακεικο?

ειδαλλως ο "πατερας" του κυριακου ηταν "στειρος" και γεννουσε μονο κοριτσια?

μεχρι στιγμης αυτη η αποψη επικρατει

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξυ, ο Κουλης εχει γεννηθει στις 4 Μαρτιου 1968
Και λενε οτι μανα του ειναι η Ντορα, που γεννηθηκε στις 6 Μαιου 1954

Δηλαδη η Ντορα γεννησε τον Κυριακο σε ηλικια 13 ετων και 10 μηνων.
Αρα ειχε ερωτικες σχεσεις με τον Τερη Χρυσο σε ηλικια 13 ετων το αργοτερο.
Thanx man.

Ούτε καν γνώριζα ημερ/νίες γέννησης. Φαντάσου για τι είδους κρετίνων μιλάμε.

Εδώ, αλλά και γενικώς στο Internet όπου ο κάθε παπάρας γράφει ότι μαλακία του κατέβει. Ειρήσθω εν παρόδω, με τις αρχιδιές και τα ασύστολα ψεύδη της Sarah Palin, φτάσαμε στον καραγκιόζη τον Trump.

Διότι απλά η μάζα των rednecks που τον ψηφίζουν, είναι αγράμματα κοθώνια. Καλή ώρα σαν τον Ραγκούση εδώ μέσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ, ο Κουλης εχει γεννηθει στις 4 Μαρτιου 1968
Και λενε οτι μανα του ειναι η Ντορα, που γεννηθηκε στις 6 Μαιου 1954

Δηλαδη η Ντορα γεννησε τον Κυριακο σε ηλικια 13 ετων και 10 μηνων.
Αρα ειχε ερωτικες σχεσεις με τον Τερη Χρυσο σε ηλικια 13 ετων το αργοτερο.
Thanx man.

Ούτε καν γνώριζα ημερ/νίες γέννησης. Φαντάσου για τι είδους κρετίνων μιλάμε.

Εδώ, αλλά και γενικώς στο Internet όπου ο κάθε παπάρας γράφει ότι μαλακία του κατέβει. Ειρήσθω εν παρόδω, με τις αρχιδιές και τα ασύστολα ψεύδη της Sarah Palin, φτάσαμε στον καραγκιόζη τον Trump.

Διότι απλά η μάζα των rednecks που τον ψηφίζουν μαζικά, είναι αγράμματα κοθώνια. Καλή ώρα σαν τον Ραγκούση εδώ μέσα.
Φίλε εχω κάνει συζητησεις και εκτος μπου για το θεμα.
Μου εχουν πει και εξω καποιοι αυτην την ανοησια.
Οταν τους λεω τις ημερομηνιες, το βουλωνουν. Και ντρεπονται που εχουν φαει αμασητη την μαλακια αυτη.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Ρε παιδια ελεος,ουτε εγω τον χωνευω αλλα να παει να κανει τεστ dna για να βουλωσει τα στοματα αυτων που αναπαραγουν αυτη τη μπουρδα;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
Φίλε εχω κάνει συζητησεις και εκτος μπου για το θεμα.
Οταν τους λεω τις ημερομηνιες, το βουλωνουν. Και ντρεπονται που εχουν φαει αμασητη την μαλακια αυτη.
Προσωπικά, δεν γνώριζα... χωρίς πλάκα. Αλλά πραγματικά, δεν μ' ενδιέφερε... ούτε κατ' ελάχιστον. Εγώ θέλω κάποιος ν' αλλάξει την Ελλάδα και να γίνουμε κανονικό κράτος κι ας είναι κι ο γιος του φούφουτου, που λέει ο λόγος.

Έχεις δει την ταινία Dave? Συστήνω. :wink:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ρε παιδια ελεος,ουτε εγω τον χωνευω αλλα να παει να κανει τεστ dna για να βουλωσει τα στοματα αυτων που αναπαραγουν αυτη τη μπουρδα;
Φαντασου διανοητικη οξυτητα που εχουν καποιοι τυπε

Θα πω εγω δηλαδη οτι εσενα ο πατερας σου ειναι ο Νοτης Σφακιανακης και μετα πρεπει να παει ο Σφακιανακης να κανει τεστ για να μου βουλωσει το στομα. Και αυτοι οι ανθρωποι τωρα ειναι ενηλικοι. Και ψηφιζουν. Και εργαζονται. Τι να πω δηλαδη.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.880
Πόντοι
10.411
[/quote]
Αμα το έκανε και αυτό κοτζαμ πρωθυπουργός,το επόμενο βήμα θα ήταν να τον δούμε στην Πάνια με λεζάντα από κάτω ''Δεν είμαι τελικά ο γιος του Τέρη Χρυσού'' :confused: :confused:

• Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506
αλεξ

με μια απλουστατη εξεταση dna απο τον κυριακο και την ντορα και τον τερη θα ειχε ληξει το ολο ζητημα

οπως ειπα πριν ο τερης ειπε οτι διατιθεται να κανει εξεταση dna και μαλιστα το ειχε πει αυτολεξη ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ

τι εχει να φοβηθει το μητσοτακεικο?

ειδαλλως ο "πατερας" του κυριακου ηταν "στειρος" και γεννουσε μονο κοριτσια?

μεχρι στιγμης αυτη η αποψη επικρατει

Και το συνεχιζεις κρετινε.

Και αν τυχον γινοταν ποτε τετοια εξεταση dna και εβγαινε αρνητικο το αποτελεσμα ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Μια αλλη ιστορια που ακουγετε ειναι οτι η ντοραβδρν ειναι μανα του αλλα αδερφη του αρα ο τερης μπορει να ειχε φιστικωσει την μαρικα

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.880
Πόντοι
10.411
. Εγώ θέλω κάποιος ν' αλλάξει την Ελλάδα και να γίνουμε κανονικό κράτος κι ας είναι κι ο γιος του φούφουτου, που λέει ο λόγος.
Όλοι αυτό θέλουμε Rand0m1,αλλά δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα και ούτε πρόκειται

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
μπαροκ

εαν γινοταν εξεταση dna εγω προσωπικα θα το δεχομουν με οποιαδηποτε ιατρικη αποφαση

φανταζομαι και η πλειοχηφια του ελληνικου λαου

με το να το αφηνουν να αιωρειται τοσα πολλα χρονια σημαινει οτι ΜΑΛΛΟΝ ειναι αληθεια οτι ο κυριακος ειναι γιος του ΤΕΡΡΥ ΧΡΥΣΣΟΥ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506
μπαροκ

εαν γινοταν εξεταση dna εγω προσωπικα θα το δεχομουν με οποιαδηποτε ιατρικη αποφαση

με το να το αφηνουν να αιωρειται τοσα πολλα χρονια σημαινει οτι ΜΑΛΛΟΝ ειναι αληθεια οτι ο κυριακος ειναι γιος του ΤΕΡΡΥ ΧΡΥΣΣΟΥ

Ωραια η κωλοτουμπα σου.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Μια αλλη ιστορια που ακουγετε ειναι οτι η ντοραβδρν ειναι μανα του αλλα αδερφη του αρα ο τερης μπορει να ειχε φιστικωσει την μαρικα
Ενταξει,η Μαρικα Μητσοτακη ηταν αξιοπρεπεστατη και ποτε δεν ανακατευτηκε με πολιτικες αντιπαραθεσεις,αορατη ηταν ,ζητημα να εδωσε δυο συνεντευξεις σε ολη της τη ζωη.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.893
Πόντοι
5.506
η μαρικα ηταν παντελονατη γιαυτο και οταν ζουσε ειχε στειλει κλωτσηδον την κομψη μαρεβα που ειχε κανει τρολει τον εγγονο της...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ενταξει,η Μαρικα Μητσοτακη ηταν αξιοπρεπεστατη και ποτε δεν ανακατευτηκε με πολιτικες αντιπαραθεσεις,αορατη ηταν ,ζητημα να εδωσε δυο συνεντευξεις σε ολη της τη ζωη.
η μαρικα ειχε το χρημα ηταν απο ευκατασταση οικογενεια
ο κωστακης δεν ειχε μοιρα στον ηλιο απλα του εκατσε το λαχειο

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
ναι αλλα φαντασου οτι ηταν παντρεμενη με τον τραμπακουλα λογικο να εκανε την απιστια της

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
ναι αλλα φαντασου οτι ηταν παντρεμενη με τον τραμπακουλα λογικο να εκανε την απιστια της
Τυπε εκεινες τις εποχες δεν ρωταγαν την γυναικα οταν ηταν να την παντρεψουν ποιον θελει,"παρτον και θα τον αγαπησεις "λεγανε,καλο το χιουμορ αλλα νομιζω οτι καποιοι ανθρωποι εχουν κερδισει τον σεβασμο ολων.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μπαροκ

Και που το ξερεις οτι δεν εχει γινει

Σιγα μην το κανουν γνωστο αν ειναι ετσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom