Σεισμός στην Καλαμάτα από την αρχηγική εμφάνιση του Βασίλη Κικίλια
ουτε μασκα ουτε τιποτα
ουτε μασκα ουτε τιποτα
Thanx man.Εν τω μεταξυ, ο Κουλης εχει γεννηθει στις 4 Μαρτιου 1968
Και λενε οτι μανα του ειναι η Ντορα, που γεννηθηκε στις 6 Μαιου 1954
Δηλαδη η Ντορα γεννησε τον Κυριακο σε ηλικια 13 ετων και 10 μηνων.
Αρα ειχε ερωτικες σχεσεις με τον Τερη Χρυσο σε ηλικια 13 ετων το αργοτερο.
Φίλε εχω κάνει συζητησεις και εκτος μπου για το θεμα.Thanx man.Εν τω μεταξυ, ο Κουλης εχει γεννηθει στις 4 Μαρτιου 1968
Και λενε οτι μανα του ειναι η Ντορα, που γεννηθηκε στις 6 Μαιου 1954
Δηλαδη η Ντορα γεννησε τον Κυριακο σε ηλικια 13 ετων και 10 μηνων.
Αρα ειχε ερωτικες σχεσεις με τον Τερη Χρυσο σε ηλικια 13 ετων το αργοτερο.
Ούτε καν γνώριζα ημερ/νίες γέννησης. Φαντάσου για τι είδους κρετίνων μιλάμε.
Εδώ, αλλά και γενικώς στο Internet όπου ο κάθε παπάρας γράφει ότι μαλακία του κατέβει. Ειρήσθω εν παρόδω, με τις αρχιδιές και τα ασύστολα ψεύδη της Sarah Palin, φτάσαμε στον καραγκιόζη τον Trump.
Διότι απλά η μάζα των rednecks που τον ψηφίζουν μαζικά, είναι αγράμματα κοθώνια. Καλή ώρα σαν τον Ραγκούση εδώ μέσα.
Προσωπικά, δεν γνώριζα... χωρίς πλάκα. Αλλά πραγματικά, δεν μ' ενδιέφερε... ούτε κατ' ελάχιστον. Εγώ θέλω κάποιος ν' αλλάξει την Ελλάδα και να γίνουμε κανονικό κράτος κι ας είναι κι ο γιος του φούφουτου, που λέει ο λόγος.Φίλε εχω κάνει συζητησεις και εκτος μπου για το θεμα.
Οταν τους λεω τις ημερομηνιες, το βουλωνουν. Και ντρεπονται που εχουν φαει αμασητη την μαλακια αυτη.
Φαντασου διανοητικη οξυτητα που εχουν καποιοι τυπεΡε παιδια ελεος,ουτε εγω τον χωνευω αλλα να παει να κανει τεστ dna για να βουλωσει τα στοματα αυτων που αναπαραγουν αυτη τη μπουρδα;
[/quote]Ρε παιδια ελεος,ουτε εγω τον χωνευω αλλα να παει να κανει τεστ dna για να βουλωσει τα στοματα αυτων που αναπαραγουν αυτη τη μπουρδα;
αλεξ
με μια απλουστατη εξεταση dna απο τον κυριακο και την ντορα και τον τερη θα ειχε ληξει το ολο ζητημα
οπως ειπα πριν ο τερης ειπε οτι διατιθεται να κανει εξεταση dna και μαλιστα το ειχε πει αυτολεξη ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ
τι εχει να φοβηθει το μητσοτακεικο?
ειδαλλως ο "πατερας" του κυριακου ηταν "στειρος" και γεννουσε μονο κοριτσια?
μεχρι στιγμης αυτη η αποψη επικρατει
Όλοι αυτό θέλουμε Rand0m1,αλλά δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα και ούτε πρόκειται. Εγώ θέλω κάποιος ν' αλλάξει την Ελλάδα και να γίνουμε κανονικό κράτος κι ας είναι κι ο γιος του φούφουτου, που λέει ο λόγος.
μπαροκ
εαν γινοταν εξεταση dna εγω προσωπικα θα το δεχομουν με οποιαδηποτε ιατρικη αποφαση
φανταζομαι και η πλειοχηφια του ελληνικου λαου
με το να το αφηνουν να αιωρειται τοσα πολλα χρονια σημαινει οτι ΜΑΛΛΟΝ ειναι αληθεια οτι ο κυριακος ειναι γιος του ΤΕΡΡΥ ΧΡΥΣΣΟΥ
Ενταξει,η Μαρικα Μητσοτακη ηταν αξιοπρεπεστατη και ποτε δεν ανακατευτηκε με πολιτικες αντιπαραθεσεις,αορατη ηταν ,ζητημα να εδωσε δυο συνεντευξεις σε ολη της τη ζωη.Μια αλλη ιστορια που ακουγετε ειναι οτι η ντοραβδρν ειναι μανα του αλλα αδερφη του αρα ο τερης μπορει να ειχε φιστικωσει την μαρικα
Ωραια η κωλοτουμπα σου.
η μαρικα ειχε το χρημα ηταν απο ευκατασταση οικογενειαΕνταξει,η Μαρικα Μητσοτακη ηταν αξιοπρεπεστατη και ποτε δεν ανακατευτηκε με πολιτικες αντιπαραθεσεις,αορατη ηταν ,ζητημα να εδωσε δυο συνεντευξεις σε ολη της τη ζωη.Μια αλλη ιστορια που ακουγετε ειναι οτι η ντοραβδρν ειναι μανα του αλλα αδερφη του αρα ο τερης μπορει να ειχε φιστικωσει την μαρικα
ναι αλλα φαντασου οτι ηταν παντρεμενη με τον τραμπακουλα λογικο να εκανε την απιστια τηςΕνταξει,η Μαρικα Μητσοτακη ηταν αξιοπρεπεστατη και ποτε δεν ανακατευτηκε με πολιτικες αντιπαραθεσεις,αορατη ηταν ,ζητημα να εδωσε δυο συνεντευξεις σε ολη της τη ζωη.Μια αλλη ιστορια που ακουγετε ειναι οτι η ντοραβδρν ειναι μανα του αλλα αδερφη του αρα ο τερης μπορει να ειχε φιστικωσει την μαρικα
Τυπε εκεινες τις εποχες δεν ρωταγαν την γυναικα οταν ηταν να την παντρεψουν ποιον θελει,"παρτον και θα τον αγαπησεις "λεγανε,καλο το χιουμορ αλλα νομιζω οτι καποιοι ανθρωποι εχουν κερδισει τον σεβασμο ολων.ναι αλλα φαντασου οτι ηταν παντρεμενη με τον τραμπακουλα λογικο να εκανε την απιστια τηςΕνταξει,η Μαρικα Μητσοτακη ηταν αξιοπρεπεστατη και ποτε δεν ανακατευτηκε με πολιτικες αντιπαραθεσεις,αορατη ηταν ,ζητημα να εδωσε δυο συνεντευξεις σε ολη της τη ζωη.Μια αλλη ιστορια που ακουγετε ειναι οτι η ντοραβδρν ειναι μανα του αλλα αδερφη του αρα ο τερης μπορει να ειχε φιστικωσει την μαρικα
μπαροκ
εαν γινοταν εξεταση dna εγω προσωπικα θα το δεχομουν με οποιαδηποτε ιατρικη αποφαση
φανταζομαι και η πλειοχηφια του ελληνικου λαου
με το να το αφηνουν να αιωρειται τοσα πολλα χρονια σημαινει οτι ΜΑΛΛΟΝ ειναι αληθεια οτι ο κυριακος ειναι γιος του ΤΕΡΡΥ ΧΡΥΣΣΟΥ