Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.491
Πόντοι
1.720
Βαριεμαι την παραθεση,lycienr εγω δεν φοβηθηκα καμια απαντηση ,εσυ αρχισες να βριζεις,θιχτηκες γιατι ειπα τον Καρανικα κακασχημο,γιατι σε εχει γκομενα;Σιχαμενος εισαι εσυ γιατι ψαχνεις στα τραβελια τα παπαρια που σου λειπουνε.Τελικα απο ολους εσας τους τραβελοσκουντημενους μονο ο βατραχος ειναι μαγκας γιατι παραδεχεται τα γουστα του ανοιχτα,κατι σαν και σενα που ντρεπεστε γι αυτο που κανετε ειστε απλα κοτουλες!!!Κοιτα την ορθογραφια σου μικρε!

είσαι τεράστιος μαλάκας

τα έχεις όλα μπερδεμένα μέσα σου

αν ψάχνεις για κοτούλα, κοίτα τον καθρέφτη σου σάχλα

στον ψυχίατρο γρήγορα κακομοίρη

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Βαριεμαι την παραθεση,lycienr εγω δεν φοβηθηκα καμια απαντηση ,εσυ αρχισες να βριζεις,θιχτηκες γιατι ειπα τον Καρανικα κακασχημο,γιατι σε εχει γκομενα;Σιχαμενος εισαι εσυ γιατι ψαχνεις στα τραβελια τα παπαρια που σου λειπουνε.Τελικα απο ολους εσας τους τραβελοσκουντημενους μονο ο βατραχος ειναι μαγκας γιατι παραδεχεται τα γουστα του ανοιχτα,κατι σαν και σενα που ντρεπεστε γι αυτο που κανετε ειστε απλα κοτουλες!!!Κοιτα την ορθογραφια σου μικρε!

είσαι τεράστιος μαλάκας

Γιατι ξεκινησες να βριζεις μπορεις να μου εξηγησεις με απλα ελληνικα; Ειναι σιγουρος οτι μπορεις.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.491
Πόντοι
1.720

είσαι τεράστιος μαλάκας

Γιατι ξεκινησες να βριζεις μπορεις να μου εξηγησεις με απλα ελληνικα; Ειναι σιγουρος οτι μπορεις.

γιατί ΔΕΝ σε έθιξα

σου εξήγησα ότι η πολιτική αντιπαράθεση είναι ΟΚ με εμένα

να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Θεμιτό κι ωραίο.

εσύ, όμως κόλλησες κάτι άλλο στην συζήτηση στο 2ο ποστ σου ! Για να με θίξεις και γιατί πίστευες ότι αυτό με θίγει

αυτό λέγεται επίθεση ad hominem

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Για να ξεκινησεις να βριζεις σημαινει οτι σε εθιξα.Δεν ειχα τετοιο σκοπο,δεν θεωρω κακο να εχεις διαφορετικα γουστα απο μενα.Ντρεπεσαι γι αυτο που γουσταρεις;Κακως.Αν παντως επρεπε καποιος να παρεξηγηθει αυτος επρεπε να ειναι ο Πετσιτης ή ο Καρανικας.Ασε που δεν ειναι και εντιμο να ανακατευεις οικογενειες στις δικες μας μαλακιες.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.491
Πόντοι
1.720
Για να ξεκινησεις να βριζεις σημαινει οτι σε εθιξα.Δεν ειχα τετοιο σκοπο,δεν θεωρω κακο να εχεις διαφορετικα γουστα απο μενα.Ντρεπεσαι γι αυτο που γουσταρεις;Κακως.Αν παντως επρεπε καποιος να παρεξηγηθει αυτος επρεπε να ειναι ο Πετσιτης ή ο Καρανικας.Ασε που δεν ειναι και εντιμο να ανακατευεις οικογενειες στις δικες μας μαλακιες.

όντως δεν είναι έντιμο να ανακατεύεις οικογένειες και λάθος που είπα για την θεία σου

ΟΜΩΣ - μην <<συγχωρείς>> τον εαυτό σου έτσι εύκολα ! δεν έχει να κάνει σε σχέση με εμένα, έχει να κάνει σε σχέση με την δική σου πρόθεση (αλλιώς θα είχες μείνει στο 1ο σου ποστ που ήταν και μάγκικο και στακάτο)

αν είχες μείνει σε αυτό, θα σου έκανα και <<λάϊκ>> ως ένα σπάνιο είδος ευφυούς αριστερού και τέρμα

και για να γυρίσουμε και στο θέμα μας, όπως κατακριτέα είναι η οικογένεια Μητσοτάκη για όσα της καταμαρτυρούν, η άποψη μου και την λέω ευθαρσώς και παντού και πάντα, είναι ότι το <<φάρμακο>> (ο Σύριζα δηλαδή) αποδείχτηκε τρισχειρότερο από την <<αρρώστια>> (Πασοκ και ΝΔ)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356

όντως δεν είναι έντιμο να ανακατεύεις οικογένειες και λάθος που είπα για την θεία σου

ΟΜΩΣ - μην <<συγχωρείς>> τον εαυτό σου έτσι εύκολα ! δεν έχει να κάνει σε σχέση με εμένα, έχει να κάνει σε σχέση με την δική σου πρόθεση (αλλιώς θα είχες μείνει στο 1ο σου ποστ που ήταν και μάγκικο και στακάτο)

αν είχες μείνει σε αυτό, θα σου έκανα και <<λάϊκ>> ως ένα σπάνιο είδος ευφυούς αριστερού και τέρμα

και για να γυρίσουμε και στο θέμα μας, όπως κατακριτέα είναι η οικογένεια Μητσοτάκη για όσα της καταμαρτυρούν, η άποψη μου και την λέω ευθαρσώς και παντού και πάντα, είναι ότι το <<φάρμακο>> (ο Σύριζα δηλαδή) αποδείχτηκε τρισχειρότερο από την <<αρρώστια>> (Πασοκ και ΝΔ)
Αποψη σου,δεν συμφωνουμε αλλα δεν πειραζει.Ας το ληξουμε εδω για δυο λογους:πρωτα για να μην ζαλιζουμε τ'αρχιδια των αλλων με τα δικα μας και δευτερον γιατι δεν εχω και καμια ωραια θεια να γαμησεις τυπε ατυχησες!

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Τα ζωα οι σανοφαγοι που το παιζουνε αντιαριστεροι για να κανουν φιλους στο καφενειο και δεν τους νοιαζει η αληθεια η το καλο της πατριδας τους ,αξιολυπητα ανθρωπακια

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.491
Πόντοι
1.720

Αποψη σου,δεν συμφωνουμε αλλα δεν πειραζει.Ας το ληξουμε εδω για δυο λογους:πρωτα για να μην ζαλιζουμε τ'αρχιδια των αλλων με τα δικα μας και δευτερον γιατι δεν εχω και καμια ωραια θεια να γαμησεις τυπε ατυχησες!

χα χα ! οκ, σύμφωνοι :cheesy: :cheesy: :cheesy:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.491
Πόντοι
1.720
χα χα ! οκ, σύμφωνοι :cheesy: :cheesy: :cheesy:
O Luka είναι καλό παλικάρι, μη μασσάς. Απλά είναι αριστερός μωρε.... αλλά ουδείς τέλειος, έτσι δεν είναι? :grin:

εξυπακούεται.
Όλα καλά, μερικές φορές καλό είναι να γίνεται ένα <<ξεκαθάρισμα>>, άλλωστε σίγα την παρεξήγηση, τα σοβαρά θέματα είναι η δουλειά μας και πρώτιστα η υγεία μας

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Ο κουλης εχει χαζεψει απο τα αναβολικα

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Εχει ακουστει κιολας οτι ειναι κρυφογκεις

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο κουλης εχει χαζεψει απο τα αναβολικα

Μπα εκγενετης ειναι

Ηρθε και η εξορια 6 μηνων και κουρκουτιανε εε απο τοτε δεν αλλαξαν και πολλα πραγματα

Κυρ. Μητσοτάκης: Ήμουν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών

:tooth::tooth::tooth::tooth:

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Παντως ενεσεις τεστοστερονης στανταρ κανει αμα δεις παλιες φοτος δεν εχει καμια σχεση τωρα εχει γινει σαν τους γκει που πανε μυκονο

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
και ειχε δηλωσει ο τερρυ χρυσος πριν κανα 4μηνο στα γνωστα περιοδικα τυπου λοιπον κλπ κλπ

ζηταγα και εξακολουθω να ζηταω τεστ dna για να σταματησει " ο αστικος μυθος" οτι ο κυριακος ειναι γιος μου

μεχρι στιγμης τοσο αυτος αλλα και η ντορα αρνουνται πεισματικα να κανουν και οι δυο τους εξεταση dna

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Τον κανω ευκολα εικονα να χορευει ημιγυμνος στο pierros στην μυκονο

Stories

Νέο!

Stories