sta4tanakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Απευθύνει έκκληση στους δημάρχους του νομού
Δημοψήφισμα για απόσχιση της Ηλείας από τη Δυτική Ελλάδα ζητά ο Τζαβάρας
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMTAvMTUvNDI1MzU4Mi5qcGc%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]
ατομο
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
[/quote]αμφιβαλλω αν καταλαβες τι λεει ο τζαβαρας
Mεγαλη αληθεια αυτο που ειπε εστω κ αθελα του.
Mεγαλη αληθεια αυτο που ειπε εστω κ αθελα του.
Αδωνις:''Σήμερα που πήγα στην ΕΡΤ είχα την ευκαιρία να «θαυμάσω» εκ του σύνεγγυς το πιο γελοίο μνημείο όλων εποχών.Η φράση είναι μία μούφα του Σώρρα''
Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου, παίζει αυτό το σενάριο, αλλά είμαι περίεργος να δω αν ο Αντωνάκης ξαναβάλει εδώ Μεσσηνία υποψήφιος. Αν τυχόν ξαναρίξω ΝΔ, δεν πρόκειται να τον ψηφίσω, ας πάει σπίτι του ό,τι ήταν να κάνει το έκανε, ας μπει κανένας άλλος.Δεν είναι μακριά το σόου
που ο Άδωνις θα μπινελικώνει τον Κούλη
Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου, παίζει αυτό το σενάριο, αλλά είμαι περίεργος να δω αν ο Αντωνάκης ξαναβάλει εδώ Μεσσηνία υποψήφιος. Αν τυχόν ξαναρίξω ΝΔ, δεν πρόκειται να τον ψηφίσω, ας πάει σπίτι του ό,τι ήταν να κάνει το έκανε, ας μπει κανένας άλλος.
Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου, παίζει αυτό το σενάριο, αλλά είμαι περίεργος να δω αν ο Αντωνάκης ξαναβάλει εδώ Μεσσηνία υποψήφιος. Αν τυχόν ξαναρίξω ΝΔ, δεν πρόκειται να τον ψηφίσω, ας πάει σπίτι του ό,τι ήταν να κάνει το έκανε, ας μπει κανένας άλλος.
ρε παπάρα σαν πρώην πρωθυπουργός δεν χρειάζεται ψήφο...