barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
Αυτος που νομιζει οτι ειναι εξυπνος αλλα δεν ειναι τοσο να καταλαβει οτι ειναι βλακας.
Κάνουμε οτι μπορούμε να σου κουνήσουμε λίγο τον εγκέφαλο αλλά παραμένεις ΒΛΑΞ.
Αυτος που νομιζει οτι ειναι εξυπνος αλλα δεν ειναι τοσο να καταλαβει οτι ειναι βλακας.
Προς το παρων κουνα τον κωλο σου να πεσουν οι καποτες κ φερε κ την εισπραξη.Κάνουμε οτι μπορούμε να σου κουνήσουμε λίγο τον εγκέφαλο αλλά παραμένεις ΒΛΑΞ.
Προς το παρων κουναω τον κωλο μου να πεσουν οι καποτες κ φερνω κ την εισπραξη.
Καλοφαγωτα
Προς το παρων κουνα τον κωλο σου να πεσουν οι καποτες κ φερε κ την εισπραξη.
Περαστικα
Εισαι πολυ ευγενικο αγορι τελικα. Να κανεις παρεα με τον λιλα.Αν και δε σας ενδιαφέρει η προσωπική μου ζωή ούτε τα επαγγελματικά μου , κράτα τα, αν και με τον ιδρώτα μου τα έβγαλα.
Εισαι πολυ ευγενικο αγορι τελικα. Να κανεις παρεα με τον λιλα.
καπου ειδα ξενα ειδησεογραφικα πρακτορεια περιγραφουν τον μητσοτακη ως χαρισματικο...
ελεος, που ειδαν να δουλεψε και με το χαρισμα του να πετυχε κατι καλο??
τοσο πια προσβαλουν την νοημοσυνη του κοινου! .οποιος είναι από τζακι πεφτει μιλημα και τον προβαλουν και σούπερμαν αμα θελουν, χωρις κανενα στοιχειο. αυτό που ειχε κανει ο κασιδιαρης με την καμερα του καπιταλιστικοεβραικου ρωυτερες πρεπει να το κανουν ολοι. όχι άλλο σανο. αν προκαλουν να ξερουν ότι θα ερθει και αντιδραση.
Γουστάρω τον Νικόλαο Και φοβάμαι μη ζηλέψει ο Barok που του υποσχέθηκα γάμο ! Είμαι λουγκρητία;
ΝΑΙ είμαι!!
Περήφανος Ψηφοφόρος Τσίπρα.
ποιος νοιαζεται τωρα γιαυτο το τζουρασικ παρκ με τους γαλαζιους δεινοσαυρους
ρε τούβλο ο λαφαζάνης δεν έχει γίνει δεκανίκι κανενός
η φώφη είναι το δεκανίκι του κούλη
οπότε μην το βρίζεις.Ο κούλης δεν θα βγεί με αυτοδυναμια το δεκανίκι του θα γίνεται
ρε σαχλαμαρα η νδ και η συμμορια της κουμουνδουρου ειναι δεκανικια του πασοκ
αυτοι απο αντιμνημονιακοι γιναν μνημονιακοι και ψηφισαν αλλα 3 μνημονια
και ο βλακαζανης τι ειναι ; 6 μνημες υπηρετουσε απο την θεση του υπουργου το μνημονιο
δεκανικι και σκυλακι ειναι
ρε τούβλο ξεχνάς σε ποια κυβέρνηση συμμετείχατε?
ξεχνάς ότι στην επόμενη κυβέρνηση πάλι θα συμμετέχετε σαν πασοκ με αυτόν που βρίζεις? τον κούλη
Μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά.Ο Κουλης έρχεται.
εσύ πασοκόσκυλο μη λες πολλά λόγια στις επόμενες εκλογές πάλι το δεκανίκι του κούλη θα κάνει η φώφη