Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Λοιπόν η ΝΔ πρέπει να πάει στον σκουπιδοντενεκέ τις ιστορίας.
Η πορεία αυτή έχει προκαθοριστεί βέβαια, αλλά οι τελευταίοι δεινόσαυροι φανατικοί της , απλώς δεν το βλέπετε.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ξερω για μετακινησεις εξαθλιωμενων, ούτε γνωριζω γιατι πρεπει να μετακινούνται οι εξαθλιωμενοι αφου δεν εχουν δουλεια (μηπως για καφεδακι?).
Εγω ξερω οτι μειωσε το εισιτηριο στα ΜΜΜ και πηγαιναν οι εργαζομενοι φτηνοτερα στη δουλεια τους.
Για το εργο του Σαμαρα να κοιταξεις εδω.
Δυστυχως η κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ για τον λαο που αποπειραθηκε να κουμανταρει. Τσιπραίους και ΓΑΠ θελετε.

πάλι το ίδιο η μηνιαία κάρτα που έχουν οι εργαζόμενοι διότι δεν αγοράζουν μεμονωμένο εισιτήριο παρέμεινε αμετάβλητη στα 30€
δηλαδή οι άνεργοι δεν έπρεπε να μετακινούνται δωρεάν?
είσης όσοι δεν είχαν εισοδήματα λόγο φτώχειας δεν έπρεπε να έχουν ρεύμα? που το έκοβε η κυβέρνηση σαμαρά
δεν έπρεπε να υπάρχουν δελτία σίτισης για τους εξαθλιωμένους? που δεν υπήρχαν επί σαμαρά και καλύφτηκαν από το πρόγραμμα ανθρωπιστικής κρίσης
τι ακριβώς έκανε η κυβερνηση σαμαρά βενιζέλου? μείωσε καθόλου την ανεργία?έδωσε δουλειές? όχι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατί δεν γίνεται να αλλάξουν κάποιοι νόμοι
και να κατασχεθούν περιουσίες που δεν δικαιολογούνται ;;;

Ο ιατρός του ΕΣΥ , που είχε μόνο το μισθό του ως εισόδημα
ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 33.000.000 ΕΥΡΩ

πρέπει να κρατήσει αυτές τις καταθέσεις ;;
Να γίνει νόμος να υπολογίζεται το ελάχιστος κόστος διαβίωσής του
π.χ. αν έχει γυναίκα που δεν δουλεύει και 2 παιδιά
20.000 ευρώ το χρόνο ελάχιστο κόστος διαβίωσης
οπότε μπορούσε να βάζει στην άκρη 5.000 ευρώ
από τα 25.000 που δήλωνε μισθό
άρα για 20 χρόνια μέγιστο καταθέσεων 100.000 ευρω
και από εκεί και πάνω όλα κατάσχεση.

όχι... γιατί από ότι γνωρίζεις αναδρομική ισχύς νόμου δεν μπορεί να υπάρξει... τελεία και παύλα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πάλι το ίδιο η μηνιαία κάρτα που έχουν οι εργαζόμενοι διότι δεν αγοράζουν μεμονωμένο εισιτήριο παρέμεινε αμετάβλητη στα 30€
δηλαδή οι άνεργοι δεν έπρεπε να μετακινούνται δωρεάν?
είσης όσοι δεν είχαν εισοδήματα λόγο φτώχειας δεν έπρεπε να έχουν ρεύμα? που το έκοβε η κυβέρνηση σαμαρά
δεν έπρεπε να υπάρχουν δελτία σίτισης για τους εξαθλιωμένους? που δεν υπήρχαν επί σαμαρά και καλύφτηκαν από το πρόγραμμα ανθρωπιστικής κρίσης
τι ακριβώς έκανε η κυβερνηση σαμαρά βενιζέλου? μείωσε καθόλου την ανεργία?έδωσε δουλειές? όχι

ΟΧΙ
ΟΧΙ
ΟΧΙ

το μόνο που έπρεπε να υπάρχει και θα υπήρχε πολύ νωρίτερα αν δεν έπεφτε ο Σαμαράς είναι το περίφημο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ... θυμάσαι λέφτη που γκρίνιαζες τότε που το είχε εφαρμόσει το 2013 πιλοτικά σε 30 δήμους ?? εεε αυτό θα είχε δοθεί και ίσως να ήταν και μεγαλύτερο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μάλιστα δηλαδή γι να αποφύγουμε τη εξαθλίωση θα πρέπει να τα δεχόμαστε ΄λα χωρίς διαμαρτυρίες να μην έχουμε κανένα εργασιακό δικαίωμα και να εργαζόμαστε σαν είλωτες δούλοι 12 ώρες την ημέρα
εμ μήπως αυτό είναι χειρότερη εξαθλίωση?
Εχεις αναρωτηθει ποτέ σου, γιατι εισαι εσυ ο εξαθλιωμενος και οχι ο τραμουντανας? Ελπιζω να μην υποστεις εγκεφαλικο απο το σοκ, αν υποψιαστεις οτι ΔΕΝ ειναι εξαθλιωμενος, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ΔΕΝ σκεφτεται οπως εσυ.
Ο δικος σου τροπος σκεψης, σε εχει οδηγησει να εισαι εξαθλιωμενος.
Ο δικος του τροπος σκεψης, τον εχει οδηγησει να ειναι επιτυχημενος.
Κάνε τις αναγωγες σου.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
όχι... γιατί από ότι γνωρίζεις αναδρομική ισχύς νόμου δεν μπορεί να υπάρξει... τελεία και παύλα...

Όταν καταδίκαζαν τους Απριλιανούς, μια χαρά υπήρξε.
Καταδικάστηκαν το 1975, ότι παραβίασαν νόμο του 1975
ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ .... 1967 !!!!!!!!!

Και πέθαναν στη φυλακή.
Εδώ λέμε να τους πάρουν τα λεφτά.

Αν και προσωπικά θα ήμουν υπέρ και μίας σφαίρας στο σβέρκο.

Ψάξε μάθε .... ο ιατράρας που πέθανε τον κακαουνάκη ...

τι κατάταξη είχε σε λίστα ....
και τι είναι η γυναίκα του ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατί να γίνω δούλος?
όχι 8 ώρες εργασία 8 ώρες ύπνος 8 ώρες διασκέδαση

γιαυτό δεν θα βρείς ποτέ δουλειά και πάντα θα είσαι με απλωμένο χέρι για ελεημοσύνη...

γιατί δεν σέβεσαι τον εργοδότη σου και δεν του στέκεσαι όταν έχει κάποια ανάγκη ακόμη και αν σε πληρώνει γιαυτό...

ψόφα...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ΟΧΙ
ΟΧΙ
ΟΧΙ

το μόνο που έπρεπε να υπάρχει και θα υπήρχε πολύ νωρίτερα αν δεν έπεφτε ο Σαμαράς είναι το περίφημο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ... θυμάσαι λέφτη που γκρίνιαζες τότε που το είχε εφαρμόσει το 2013 πιλοτικά σε 30 δήμους ?? εεε αυτό θα είχε δοθεί και ίσως να ήταν και μεγαλύτερο...

και γιατί άργησε τόσο να το δώσει?που το έδωσε τώρα (όχι ακόμα τέλη μαρτίου μπαίνει η πρώτη δόση)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
γιατί να γίνω δούλος?
όχι 8 ώρες εργασία 8 ώρες ύπνος 8 ώρες διασκέδαση
Εγω τύπε εχω να βιωσω ημερα με 8 ωρες διασκεδαση και 8 ωρες υπνο, κατι δεκαετιες.
Ειμαι δούλος?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εχεις αναρωτηθει ποτέ σου, γιατι εισαι εσυ ο εξαθλιωμενος και οχι ο τραμουντανας?

Ο τραμουντάνας δουλεύει στην Ελλάδα ;;; ΟΧΙ.

Όσοι είναι σε παρόμοιες δουλειές με τον Τραμουντάνα στην ΕΛΛΑΔΑ
σε τι κατάσταση είναι ;

Ξέρω κάμποσους που είναι χειρότεροι από το Λέφτη.
Χρωστάνε εισφορές από το 2014.

Μηχανικοί έχουν κλείσει βιβλία κάτι δεκάδες χιλιάδες από την αρχή της κρίσης.
Και διαγράφηκαν από το επιμελητήριο .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

Αναδρομική ισχύς ποινικού και  φορολογικού νόμου.

Ευνοίκές ρυθμίσεις νόμου, μπορεί να θεσπιστούν
να είναι  αναδρομικές ,
δεν το απαγορεύει το Σύνταγμα.

Εξάλλου, οι διατάξεις του Αστικού Κώδικα δεν έχουν
αναδρομική ισχύ ( αρ. 2 ΑΚ )

Αρθρο: 2

Κείμενο Αρθρου

Ο νόμος ορίζει για το μέλλον, δεν έχει αναδρομική δύναμη και διατηρεί την ισχύ του εφόσον άλλος κανόνας δικαίου δεν τον καταργήσει ρητά ή σιωπηρά

Εξάλλου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τον ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τις ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, η ψήφιση ΝΕΟΤΕΡΟΥ νόμου με τον οποίο α) χαρακτηρίζεται μια πράξη αναδρομικά ως εγκληματική, όταν προηγούμενος νόμος την άφηνε ατιμώρητη  και β) αν με βάση προηγούμενο νόμο η πράξη χαρακτηρίζονταν ως εγκληματική, απαγορεύεται με νεότερο νόμο να επιβληθεί στον κατηγορούμενο ποινή μεγαλύτερη από αυτή που επέβαλε ο νόμος που ίσχυε όταν διαπράχτηκε το έγκλημα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και γιατί άργησε τόσο να το δώσει?που το έδωσε τώρα (όχι ακόμα τέλη μαρτίου μπαίνει η πρώτη δόση)

γιατί ηλίθιε ήθελε να το οργανώσει σωστά και να δεί τις συνέπειες τόσο στην καταπολέμηση της φτώχειας όσο και στον προυπολογισμό...

και άμα το δεις τον Μάρτιο γράψε μου

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
γιαυτό δεν θα βρείς ποτέ δουλειά και πάντα θα είσαι με απλωμένο χέρι για ελεημοσύνη...

γιατί δεν σέβεσαι τον εργοδότη σου και δεν του στέκεσαι όταν έχει κάποια ανάγκη ακόμη και αν σε πληρώνει γιαυτό...

ψόφα...

μπα γιατί δεν τον σέβομαι 8 ώρες του δουλεύω να του φτάσουν αλλιώς να πάρει και άλλον εργαζόμενο
επίσης δεν θυμάμαι ποτέ να μοιράζαμε τα κέρδη του εργοδότη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

σε τι κατάσταση είναι ;

Προπερσι εφυγε απο την Ελλαδα ο Τραμουντανας. Τολμησε στα 57 του, να αφησει την Ελλαδα και να ρισκαρει. Να ξεβολευτει. Την ιδια ωρα που καποιοι τριανταρηδες εχουν αραξει στον φραπέ και βαριούνται να αλλαξουν ακομη και νομό για να δουλεψουν. Τι να μου πειτε για τον Τραμουντανα? Το απολυτο respect. Μακαρι να του μοιαζανε περισσοτεροι.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Εγω τύπε εχω να βιωσω ημερα με 8 ωρες διασκεδαση και 8 ωρες υπνο, κατι δεκαετιες.
Ειμαι δούλος?

πιθανόν
το φυσιολογικό είναι να έχεις ισορροπία
8 ώρες διασκέδαση ώρες δουλειά 8 ώρες ύπνο
εργαζόμαστε για να ζούμε δεν ζούμε για να δουλεύουμε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

σε τι κατάσταση είναι ;

μην λες μαλακίες τραλαλάκη... και στην Ελλάδα όταν δούλευα μια χαρά κονομούσα... απλά βαρέθηκα να πληρώνω εξωπαραγματικούς φόρους για να ταίζω κοπρόσκυλα και την έκανα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μπα γιατί δεν τον σέβομαι 8 ώρες του δουλεύω να του φτάσουν αλλιώς να πάρει και άλλον εργαζόμενο
επίσης δεν θυμάμαι ποτέ να μοιράζαμε τα κέρδη του εργοδότη
Οχι, φυσικα και ΔΕΝ θα τα μοιρασετε, γιατι εσυ δεν εβαλες τα κεφαλαιά σου σε ρισκο για να δικαιουσαι κατι τετοιο. Οπως φυσικα δεν εχει κανενας την απαιτηση να μοιραστεις τις ζημιες, αν υπαρχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom