Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τι να κανει η νδ
θα τα ξεπουλησει ολα εντελως κ θα πει αναγκαστηκα βρηκα καμενη γη
κ θα τρως τσιμεντα εσυ κ στα συσιτια μεχρι να κοπουν κι αυτα για ελληνες κ να μεινουν μονο για αραπαδες
αυτο θα γινει
Ναι. Τον ΟΣΕ τον πουλησε η ΝΔ με 45 εκατομμυρια?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δεν θα απαντησω, γιατι προφανως γνωριζεις και η ερωτηση ειναι προβοκατορικη. Αν θελεις να πεις κατι αλλο, πες το ευθεως.

Γνωρίζω ότι μειώθηκαν τα νουμερα ΤΡΑΓΙΚΑ, αλλά μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή.
Βέβαια μπορώ να στείλω sms στηνβ ξαδέλφη μου που πίνει ποτά στο κολωνάκι ...

Αλλά ήταν κάπου 1600 ευρώ
και το έκανε ... 50 ευρώ ο ΣΦΥΡΙΖΑ ;;;

Είναι τέτοια τα νούμερα ;;;;

ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Η ΝΔ ΑΛΕΞ με αυτή την πολιτική ;
Τις κόρες των αγροτών που μπήκαν στη δικηγορία ;;;

ή τίποτε σιχάματα σαν τη σύζυγο βουλγαράκη ;;;

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
όχι άλεξ όταν δεν λές συγκεκριμένα τι θα κάνεις για να αντιμετωπίσεις τη φτώχεια και την εξαθλίωση αοριστολογίες είναι
ακριβώς έτσι είναι και ο συριζα αοριστολογεί για την φτώχεια και την εξαθλίωση
η νδ ζητάει εκλογές αλλά δεν μας λέει συγκεκριμένα τι θα κάνει για να αντιμετωπίσει τη φτώχεια
γιατί η νδ μπορεί να συμφωνεί στις συμφωνίες με το κουαρτέτο αλλά λύση στην εξαθλίωση δεν μας δίνει

επίσης αακόμα και οι ίδιοι οι γερμανοί παραδέχονται τη φτώχεια μας

www.newsbeast.gr/greece/arthro/2599480/se-7-chronia-i-ftochia-afxithike-stin-ellada-kata-40]Σε 7 χρόνια η φτώχεια αυξήθηκε στην Ελλάδα κατά 40%
Ακολουθούν η Ιρλανδία με αύξηση 28% και η Κύπρος με 28,2%[/url]
θα μαθεις καποια στιγμη,οτι τα προγραμματα ειναι βιβλιαρακια που βγαζουν τα κομματα,που το βραδυ των εκλογων πετιουνται στον καλαθο. το ιδιο ισχυει και στις δημοτικες και στις εθνικες εκλογες .

τραμου...απο τριτη το ξανακοιταζω,computerized ειναι ολα

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Οτι επι Σαμαρα πηγαιναν ολα προς το καλυτερο ενω επι Τσιπρα ολα προς το χειροτερο. Τελεία, παραγραφος.

σε πληροφορώ ότι επί σαμαρά ήταν χειρότερα γιατί δεν έδινε καμιά παροχή στους εξαθλιωμένους ούτε καν δωρεάν μετακινήσεις (βέβαια αυτό δεν το ξέρει διότι δεν είσαι εξαθλιωμένος) επίσης επί τσίπρα η ανεργία μειώθηκε 4 μονάδες και έφτασε στο 23% από 27% που είχε αφήσει ο σαμαράς μη φανταστείς τίποτα θετικό δουλειές υποδούλωσης των 300€ το μήνα και αν άσε που τρέχουν και πολλά προγράμματα σε δήμους και οαεδ
αλλα τέσπα
δεν μας απαντάς τι ανάπτυξη θα φέρει ο κούλης και σε τι θα διαφέρει από την ανάπτυξη του τσίπρα η του σαμαρα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
όχι άλεξ όταν δεν λές συγκεκριμένα τι θα κάνεις για να αντιμετωπίσεις τη φτώχεια και την εξαθλίωση αοριστολογίες είναι
ακριβώς έτσι είναι και ο συριζα αοριστολογεί για την φτώχεια και την εξαθλίωση
η νδ ζητάει εκλογές αλλά δεν μας λέει συγκεκριμένα τι θα κάνει για να αντιμετωπίσει τη φτώχεια
γιατί η νδ μπορεί να συμφωνεί στις συμφωνίες με το κουαρτέτο αλλά λύση στην εξαθλίωση δεν μας δίνει

επίσης αακόμα και οι ίδιοι οι γερμανοί παραδέχονται τη φτώχεια μας

www.newsbeast.gr/greece/arthro/2599480/se-7-chronia-i-ftochia-afxithike-stin-ellada-kata-40]Σε 7 χρόνια η φτώχεια αυξήθηκε στην Ελλάδα κατά 40%
Ακολουθούν η Ιρλανδία με αύξηση 28% και η Κύπρος με 28,2%[/url]

η μόνη λύση στην "εξαθλίωση" είναι η οικονομική ανάπτυξη λέφτη μου... και οικονομική ανάπτυξη θα έρθει μόνον όταν κάποιοι "κακοί" ευρωπαίοι λεφτάδες αποφασίσουν να ρίξουν χρήμα στην Ελλάδα και να φτιάξουν επιχειρήσεις που να παράγουν, να πουλάνε και να εξάγουν...

αλλά για να έρθουν αυτοί οι "κακοί" δεν θέλουν τον κάθε παπάρα να κάνει καταλήψεις δρόμων και προσφυγές στα ΣτΕ για τους κορμοράνους του Βοτανικού, ούτε κοπρόσκυλα σαν και του λόγου σου να φωνάζουν μπροστά στις πόρτες των εργοστασίων τους, ούτε κοπρόσκυλα της ΣΤΑΣΥ να κάνουν απεργία γιατί τους καύλωσε και να μην μπορούν να φτάσουν οι εργάτες στην δουλειά τους...

ούτε φυσικά τεμπελόσκυλα σαν και του λόγου σου που να τους λένε "ξέρεις έχουμε αυξημένη παραγωγή πρέπει για μια βδομάδα να δουλέψεις δωδεκάωρο και εγώ σου πληρώνω τις υπερωρίες" και αυτα να απαντάνε "δεν κάθομαι έχω να πάω για μπυρίτσα στα εξάρχεια"...

ούτε θέλουνε να στήνονται σε ουρές στο δημόσιο γιατί ο παπάρας στην εφορία θέλει να πιεί το καφεδάκι του και μετά να πάει για χέσιμο μισή ώρα αλλά να εξυπηρετούνται άμεσα και γρήγορα...

κατάλαβες λέφτη μου πως θα καταπολεμηθεί η "εξαθλίωση" ????

είμαι σίγουρος ότι δεν κατάλαβες γιατί είσαι βλάκας ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
με έναν μαγικό τρόπο θα έρθουν οι επενδύσεις και η δουλειές? δηλαδή σε τι διαφέρει από την ανάπτυξη του σαμαρά
η την ανάπτυξη του τσίπρα?

γιατί έφερε καμμιά ανάπτυξη ο Τσίπρας και δεν το πήραμε χαμπάρι ??

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
τίποτε ... είχε περάσει ο χρόνος παραγραφής (δεκαετία) και καλά έκανε λοιπόν...

Μάγκα Τραμούλη έχει βγει Ευρωπαϊκή  οδηγία με την οποία
δεν επιτρέπεται ο έλεγχος στις επιχειρήσεις για
παρελθόν διάστημα πέραν της 10ετίας .

Εχει βγει και απόφαση του Στε !  :rockon: :rockon:

Σύμφωνα με την υπ΄αρίθμ. 1623/2016 απόφαση του ΣτΕ
η παραγραφή  πρέπει να έχει συνολικά εύλογη διάρκεια,
δηλαδή να συνάδει προς την αρχή της αναλογικότητας.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
η μόνη λύση στην "εξαθλίωση" είναι η οικονομική ανάπτυξη λέφτη μου... και οικονομική ανάπτυξη θα έρθει μόνον όταν κάποιοι "κακοί" ευρωπαίοι λεφτάδες αποφασίσουν να ρίξουν χρήμα στην Ελλάδα και να φτιάξουν επιχειρήσεις που να παράγουν, να πουλάνε και να εξάγουν...

αλλά για να έρθουν αυτοί οι "κακοί" δεν θέλουν τον κάθε παπάρα να κάνει καταλήψεις δρόμων και προσφυγές στα ΣτΕ για τους κορμοράνους του Βοτανικού, ούτε κοπρόσκυλα σαν και του λόγου σου να φωνάζουν μπροστά στις πόρτες των εργοστασίων τους, ούτε κοπρόσκυλα της ΣΤΑΣΥ να κάνουν απεργία γιατί τους καύλωσε και να μην μπορούν να φτάσουν οι εργάτες στην δουλειά τους...

ούτε φυσικά τεμπελόσκυλα σαν και του λόγου σου που να τους λένε "ξέρεις έχουμε αυξημένη παραγωγή πρέπει για μια βδομάδα να δουλέψεις δωδεκάωρο και εγώ σου πληρώνω τις υπερωρίες" και αυτα να απαντάνε "δεν κάθομαι έχω να πάω για μπυρίτσα στα εξάρχεια"...

ούτε θέλουνε να στήνονται σε ουρές στο δημόσιο γιατί ο παπάρας στην εφορία θέλει να πιεί το καφεδάκι του και μετά να πάει για χέσιμο μισή ώρα αλλά να εξυπηρετούνται άμεσα και γρήγορα...

κατάλαβες λέφτη μου πως θα καταπολεμηθεί η "εξαθλίωση" ????

είμαι σίγουρος ότι δεν κατάλαβες γιατί είσαι βλάκας ...

μάλιστα δηλαδή γι να αποφύγουμε τη εξαθλίωση θα πρέπει να τα δεχόμαστε ΄λα χωρίς διαμαρτυρίες να μην έχουμε κανένα εργασιακό δικαίωμα και να εργαζόμαστε σαν είλωτες δούλοι 12 ώρες την ημέρα
εμ μήπως αυτό είναι χειρότερη εξαθλίωση?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ηδη εχουν ξεπουληθει ολα απο τον τσιπρα. οι τραπεζες δοθηκαν κοψοχρονια και ο τσιπαρς επισης ψηφισε και το υπερταμειο

όχι κοψοχρονιά ... πληρώσαμε και από πάνω 6.5 δις..

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Δεν είναι ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ;;;

Τα ναυάγια, οι γελοίοι , οι απλυτοι , οι λεχρίτες , οι πουθενάδες,
οι παντελώς άεργοι και αγράμματοι ... ο οχετός ....

ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

Και η ΝΔ τους είχε γαμήσει το σπίτι
και αφάνισε τη μεσαία τάξη από την οποία προέρχονταν !!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
σε πληροφορώ ότι επί σαμαρά ήταν χειρότερα γιατί δεν έδινε καμιά παροχή στους εξαθλιωμένους ούτε καν δωρεάν μετακινήσεις (βέβαια αυτό δεν το ξέρει διότι δεν είσαι εξαθλιωμένος) επίσης επί τσίπρα η ανεργία μειώθηκε 4 μονάδες και έφτασε στο 23% από 27% που είχε αφήσει ο σαμαράς μη φανταστείς τίποτα θετικό δουλειές υποδούλωσης των 300€ το μήνα και αν άσε που τρέχουν και πολλά προγράμματα σε δήμους και οαεδ
αλλα τέσπα
δεν μας απαντάς τι ανάπτυξη θα φέρει ο κούλης και σε τι θα διαφέρει από την ανάπτυξη του τσίπρα η του σαμαρα?
Δεν ξερω για μετακινησεις εξαθλιωμενων, ούτε γνωριζω γιατι πρεπει να μετακινούνται οι εξαθλιωμενοι αφου δεν εχουν δουλεια (μηπως για καφεδακι?).
Εγω ξερω οτι μειωσε το εισιτηριο στα ΜΜΜ και πηγαιναν οι εργαζομενοι φτηνοτερα στη δουλεια τους.
Για το εργο του Σαμαρα να κοιταξεις εδω.
Δυστυχως η κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ για τον λαο που αποπειραθηκε να κουμανταρει. Τσιπραίους και ΓΑΠ θελετε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μάγκα Τραμούλη έχει βγει Ευρωπαϊκή  οδηγία με την οποία
δεν επιτρέπεται ο έλεγχος στις επιχειρήσεις για
παρελθόν διάστημα πέραν της 10ετίας .

Εχει βγει και απόφαση του Στε !  :rockon: :rockon:

Σύμφωνα με την υπ΄αρίθμ. 1623/2016 απόφαση του ΣτΕ
η παραγραφή  πρέπει να έχει συνολικά εύλογη διάρκεια,
δηλαδή να συνάδει προς την αρχή της αναλογικότητας.

εγώ το ξέρω... στον λέφτη και σε όλους που φωνάζουν ότι θα πλουτίσει η χώρα από την λίστα Λαγκάρντ να το πείς..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μάλιστα δηλαδή γι να αποφύγουμε τη εξαθλίωση θα πρέπει να τα δεχόμαστε ΄λα χωρίς διαμαρτυρίες να μην έχουμε κανένα εργασιακό δικαίωμα και να εργαζόμαστε σαν είλωτες δούλοι 12 ώρες την ημέρα
εμ μήπως αυτό είναι χειρότερη εξαθλίωση?

δηλαδή θα σου πέσει ο κώλος να δουλέψεις μια βδομάδα δωδεκάωρο με πληρωμένη υπερωρία ??

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
γιατί έφερε καμμιά ανάπτυξη ο Τσίπρας και δεν το πήραμε χαμπάρι ??

γιατί έφερε σαμαράς καμία ανάπτυξη?
όλοι για ανάπτυξη μιλάνε αλλά το μόνο που αναπτύσσεται τελικά είναι η φτώχεια και η εξαθλίωση
όπως μιλούσε ο σαμαράς για ανάπτυξη έτσι μιλάει και ο τσίπρς

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν είναι ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ;;;

Τα ναυάγια, οι γελοίοι , οι απλυτοι , οι λεχρίτες , οι πουθενάδες,
οι παντελώς άεργοι και αγράμματοι ... ο οχετός ....

ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

Και η ΝΔ τους είχε γαμήσει το σπίτι
και αφάνισε τη μεσαία τάξη από την οποία προέρχονταν !!!!!
Ναι. Λοιπον?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εγώ το ξέρω... στον λέφτη και σε όλους που φωνάζουν ότι θα πλουτίσει η χώρα από την λίστα Λαγκάρντ να το πείς..

Γιατί δεν γίνεται να αλλάξουν κάποιοι νόμοι
και να κατασχεθούν περιουσίες που δεν δικαιολογούνται ;;;

Ο ιατρός του ΕΣΥ , που είχε μόνο το μισθό του ως εισόδημα
ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 33.000.000 ΕΥΡΩ

πρέπει να κρατήσει αυτές τις καταθέσεις ;;
Να γίνει νόμος να υπολογίζεται το ελάχιστος κόστος διαβίωσής του
π.χ. αν έχει γυναίκα που δεν δουλεύει και 2 παιδιά
20.000 ευρώ το χρόνο ελάχιστο κόστος διαβίωσης
οπότε μπορούσε να βάζει στην άκρη 5.000 ευρώ
από τα 25.000 που δήλωνε μισθό
άρα για 20 χρόνια μέγιστο καταθέσεων 100.000 ευρω
και από εκεί και πάνω όλα κατάσχεση.